Kosovo

Srbi u strahu od egzodusa

Vesti online pre 19 sati
Preti li egzodus građanima srpske nacionalnosti u Crnoj Gori poput sunarodnika u Hrvatskoj i na Kosovu, pitanje je koje je nametnula direktorka Gimnazije u Cetinju Danijela Bokan objavom na društvenim mrežama, koju je nevladina organizacija Alternativa… »

Dačić: Beograd i Priština daleko i od obnove dijaloga i od rešenja

Insajder pre 22 sata
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da su Beograd i Priština daleko od obnove dijaloga, ali i od rešenja. On je za Blic rekao da je Srbija spremna za nastavak dijaloga, ali i podsetio da se zna koji je uslov Srbije – da se ukinu… »

Grenel ostaje specijalni izaslanik predsednika SAD za pregovore Beograda i Prištine

Insajder pre 23 sata
Američki diplomata Ričard Grenel ostaće specijalni izaslanik predsednika SAD za pregovore Beograda i Prištine, potvrdio je za Radio Slobodna Evropa njegov portparol Dik Kastin. „Grenel se raduje sledećoj raspravi o dijalogu (Beograda i Prištine)… »

Grenell ostaje američki izaslanik za pregovore Srbije i Kosova

Al Jazeera pre 23 sata
Portparol je potvrdio da Grenell ostaje specijalni izaslanik, bez obzira što odlazi s mjesta ambasadora u Njemačkoj. Američki diplomat Richard Grenell ostat će specijalni izaslanik predsjednika SAD-a Donalda Trumpa za pregovore Srbije i Kosova… »

"Prvo nek se dogovore s kim iz Prištine se priča" Dačić uveren da od nastavka dijaloga nema ništa

Srbija danas pre 22 sata
Zna se koji je uslov Srbije. Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da su Beograd i Priština daleko od obnove dijaloga, ali i od rešenja. On je rekao da je Srbija spremna za nastavak dijaloga, ali i podsetio da se zna koji je uslov… »

Ministri spoljnih poslova Nemačke i Francuske: Krajnje je vreme za obnovu dijaloga Beograda i Prištine

Insajder pre 23 sata
Ministri spoljnih poslova Nemačke i Francuske Hajko Mas i Žan-Iv Le Drijan izjavili su da je krajnje vreme za obnovu dijaloga Beograda i Prištine čiji je cilj postizanje održivog, sveobuhvatnog i pravno obavezujućeg sporazuma kojim bi se regulisala… »

Nikola Kalinić ponovo progovorio o Kosovu i Metohiji

Alo pre 24 sata
Bivši reprezentativac Srbije je uvek u centru pažnje. Srpski košarkaš Nikola Kalinić je dao veliki intervju za portal u kom je govorio o brojnim temama. Jedna od najzanimljivijoh je pitanje o čuvenoj izjavi o Kosovu i Metohiji, zbog čega se našao… »

Razum ili razgraničenje

Politika pre 1 dan
„Struka” kaže da pandemija postepeno slabi. Sada se odlično vidi da mnogi od početka nastoje da je iskoriste za svoje ciljeve. Vlasti u Crnoj Gori, pod izgovorom javnog zdravlja, hapse vladike, sveštenike i prebijaju verni narod. Na Kosovu i… »

Nikola Kalinić o onoj izjavi o Kosovu: Ne kajem se, ni zbog čega

Mondo pre 1 dan
"Jedino sam razočaran u novinare. To je igra životima ljudi", izjavio je srpski košarkaš. "Jedino sam razočaran u novinare. To je igra životima ljudi", izjavio je srpski košarkaš. Nikola Kalinić je poznat kao veliki košarkaš, šampion Evrope i… »

U srpskim sredinama na severu Kosova nema novoobolelih od virusa korona

Večernje novosti pre 1 dan
U protekla dvadeset i četiri časa u srpskim sredinama na severu Kosova i Metohije nije bilo novih slučajeva obolelih od virusa korona. Kosovska Mitrovica(nedelja,24.maj) - U protekla dvadeset i četiri časa u srpskim sredinama na severu Kosova i… »

Vesti dana »