Kosovo

Sednica Skupštine o KiM, Vučić izneo plan od deset tačaka o politici u narednom periodu

RTS pre 49 minuta
U toku je posebna sednica Skupštine Srbije na čijem je dnevnom redu Izveštaj o pregovorima sa Prištinom od 1. septembra do 15. januara. Sednici prisustvuje i predsednik Aleksandar Vučić koji je izneo plan od deset tačaka o politici Srbije u… »

Incidenti tokom sednice o Kosovu – VIDEO

Rešetka pre 1 sat
Tokom rasprave o Kosovu u republičkom parlamentu došlo je do incidenta kada su pojedini poslanici opozicionih stranaka prekinuli obraćanje predsednika Aleksandra Vučića reklamirajući povredu Poslovnika. U incidentu su učestvovali poslanici desnih… »

Tamara Milenković-Kerković na sednici o Kosovu: Sporazum se krije kao snimak sa doljevačke rampe

Rešetka pre 48 minuta
Do ove sednice se ovaj sporazum, na koji je očito dat pristanak, krio kao što se krio snimak sa naplatne rampe u Doljevcu. Danas smo uspeli to da sprečimo i razgovaralo se i o sporazumu, ali ja ne dozvoljavam da se krši dostojanstvo Narodne skupštine… »

Brnabić: Opozicija pet puta više izgovorila reč Poslovnik od reči Kosovo

RTS pre 48 minuta
Premijerka Ana Brnabić ukazala je na to da su poslanici Dveri, Zavetnika i Novog DSS-a, tokom današnje skupštinske sednice posvećene Kosovu i Metohiji, najmanje pet puta češće izgovorili reč "Poslovnik" od reči "Kosovo". "Ima nečeg fascinantnog… »

Stefan Krkobabić oštro poručio opoziciji: Srbija više nije "Čardak ni na nebu, ni na zemlji"! Za svagda završili smo s…

Kurir pre 43 minuta
Predsednik Poslaničke grupe PUPS – Solidarnost i pravda Stefan Krkobabić, bio je izričit i jasan danas u Skupštini Srbije u odgovoru na sramne napade opozicije. - Ostajemo dosledni: da se o dogovorenom više ne dogovara, a o odlučenom vuše ne… »

Dačić: SAD pozdravljaju konstruktivan stav Vučića u dijalogu o Kosovu i Metohiji

RTS pre 37 minuta
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je u Vašingtonu, posle Molitvenog doručka, da SAD pozdravljaju konstruktivan stav predsednika Srbije Aleksandra Vučića u dijalogu o Kosovu i Metohiji. Osudio je ponašanje pojedinih opozicionih stranaka… »

Vučević: Predsednik Vučić će se i dalje lavovski boriti, kakav god oni cirkus pokušavali da napravite u Skupštini Srbije

Kurir pre 31 minuta
Vidi narod u Srbiji ko će da čuva Kosovo i Metohiju, a ko pokušava da ga proda, kao što su to do sada mnogo puta činili isti ti koji danas nasiljem, bukom, pretnjama i lažima pokušavaju da obesmisle posebnu sednicu Parlamenta na koju dosao… »

Vučević o sramotnom ponašanju opozicije Vidi narod ko će da čuva Kosovo, a ko da ga proda. Na najskupljoj srpskoj reči…

Alo pre 49 minuta
Ministar odbrane i potpredsednik Vlade Srbije Miloš Vučević reagovao je na incident koji se desio na posebnoj sednici u Skupštini Srbije o KiM, kada je deo opozicije nasrnuo na predsednika Aleksandra Vučića. -Vidi narod u Srbiji ko će da čuva… »

"Crvene linije su jasne!" Krkobabić: Jednom za svgda završili smo sa seobama!

Alo pre 49 minuta
Predsednik Poslaničke grupe PUPS - Solidarnost i pravda Stefan Krkobabić, bio je izričit: "Ostajemo dosledni: da se o dogovorenom više ne dogovara, a o odlučenom više ne odlučuje, mislim pre svega na Zajednicu srpski opština (ZSO) da i to odmah… »

Brnabić: Opozicija pet puta više izgovorila reč Poslovnik od reči Kosovo

Večernje novosti pre 1 sat
PREMIJERKA Srbije Ana Brnabić ukazala je na to da su poslanici Dveri, Zavetnika i Novog DS S, tokom današnje skupštinske sednice posvećene Kosovu i Metohiji, najmanje pet puta češće izgovorili reč "Poslovnik" od reči "Kosovo". Foto Tanjug - Ima… »

Vesti dana »

Prokupčanin na smrt pretukao svog dedu

Južne vesti pre 3 satajoš 33 povezane

EU: Nova vojna pomoć Ukrajini od 545 miliona evra

Vesti online pre 3 satajoš 22 povezane

Na "Marakani" sve u znaku Siniše Mihajlovića

Sportske.net pre 1 satjoš 22 povezane