Kosovo

Otvoreni aerodromi u Podgorici i Tivtu, ali ne i za avione iz Srbije

Blic pre 19 sati
Aerodromi u Podgorici i Tivtu od danas su otvoreni, ali ne i za avione iz Srbije. Aerodromi u Podgorici i Tivtu otvoreni su za zemlje u kojima je stopa aktivnih slučajeva korona virusa manja od 25 na 100.000 stanovnika, saopštila je kompanija Aerodromi… »

Otvoreni Aerodromi u crnoj gori ali ne i za avione iz Srbije: Nastavak apsurda!

Kurir pre 19 sati
Aerodromi u Podgorici i Tivtu od danas su otvoreni, ali ne i za avione iz Srbije. Aerodromi u Podgorici i Tivtu otvoreni su za zemlje u kojima je stopa aktivnih slučajeva korona virusa manja od 25 na 100.000 stanovnika, saopštila je kompanija Aerodromi… »

Crna Gora otvorila granične prelaze sa Srbijom, ali i dalje obavezni karantin i samoizolacija

Radio 021 pre 1 dan
Granice Crne Gore od danas će biti otvorene za građane 24 zemalja bez karantina i samoizolacije, odlučilo je Nacionalno koordinaciono telo, ali na tom spisku i dalje nema Srbije. Ulazak u Crnu Goru dozvoljen je stanovnicima Slovenije, Islanda… »

Đurić i Bocan-Harčenko: Ponašanje Prištine iziskuje oštru reakciju međunarodne zajednice

Novi magazin pre 12 sati
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić i ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Bocan-Harčenko saglasili su se danas da odluka kosovske vlade o uvozu srpske robe iziskuje "oštru i odlučnu reakciju" međunarodne zajednice… »

Kad ulazite u Crnu Goru možete da birate, druga opcija vam je karantin!

Alo pre 21 sat
Crna Gora je od ponoći otvorila granicu sa Srbijom, čiji državljani će od danas u tu državu moći da uđu samo sa negativnim PSR testom, ne starijim od 72 sata ili dvonedeljnim karantinom. Prema Srbiji su otvoreni granični prelazi: Ranče - Jabuka… »

Dačić i Godfri razočarani zbog mera Prištine

Danas pre 15 sati
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić i ambasador SAD Entoni Godfri izrazili su danas razočaranje zbog poslednjih poteza Prištine u vezi s uvozom robe iz Srbije, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije. Dačić je istakao je da su… »

Danas će 1.350.000 građana dobiti 100 evra - Vučić o napadu na Trifunovića, kosovskom čvoru i političaru pedofilu

Glas Zapadne Srbije pre 23 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je gostujući sinoć u emisiji "Hit tvit" govorio o najznačajnijim, najaktuelnijim pitanjima - pitanju Kosova, stanju u Crnoj Gori, ali i tome kada će preostali građani dobiti sto evra i minimalac, kao i… »

DSK predao zahtev skupštini za sednicu o izboru vlade

RTS pre 15 sati
Demokratski savez Kosova podneo je kosovskoj skupštini zahtev za održavanje sednice na kojoj se očekuje izbor novog sastava kosovske vlade sa Avdulahom Hotijem na čelu. Prema saznanjima medija na albanskom, DSK zahteva održavanje sednice skupštine u… »

Tači pozvao Hotija da formira novu vladu što pre

Dnevnik pre 12 sati
PRIŠTINA: Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači pozvao je danas funkcionera DSK Avdulaha Hotija da što pre formira novu vladu, navodeći da je kosovski ustavni sud objavio u potpunosti odluku o ustavnosti njegovog dekreta. On je na… »

Ukinuta zabrana ulaska na Kosovo

Vranje news pre 20 sati
Vranje - Od ponedeljka se na Kosovo može ući na administrativnim prelazima Đeneral Janković, Bela zemlja, Jarinje, Merdare, Vrmice i Kula. Ulazak i izlazak sa Kosova moguć je na pomenutim administrativnim prelazima prema pravilima koje su propisale… »

Vesti dana »