Kosovo

Hoti se hitno oglasio: Imamo dve opcije

Vesti online pre 1 sat
Premijer Kosova Avdulah Hoti demantovao je medijske navode da će podneti ostavku, napomenuvši da je njegov stav jasan po pitanju novog predsednika, a to je ili zajednički dogovor oko kandidata ili izlazak na izbore. – Informacije koje kruže po… »

Kamberi istakao albansku zastavu u Skupštini Srbije

Jugmedia pre 3 sata
Šaip Kamberi, poslanik Ujedinjene doline – SDA Sandžaka u Skupštini Srbije istakao je u parlamentu zastave Srbije i Albanije. On je rekao da „traži ista prava da Srbi u Gračanici postave srpsku zastavu, a Albanci da mogu da korsite zastavu… »

"Treći put...Deca su se potresla. Iskreno, izgubio sam volju"

B92 pre 2 sata
Preoce, Gračanica -- Nastavljen je niz antisrpskih incidenata u opštini Gračanica, a ovoga puta, nepoznati počinioci upali su i opljačkali kuću porodice Simić u Preocu. Siniša Simić je za Kosovo onlajn rekao da je ovo treći put kako mu obijaju… »

Porodici Simić iz Gračanice treći put obijena kuća

Nova pre 3 sata
Sinoć je nastavljen niz incidenata u opštini Gračanica, a ovoga puta, nepoznati počinioci upali su i opljačkali kuću porodice Simić u Preocu. Siniša Simić za Kosovo Onlajn navodi da je ovo treći put kako mu obijaju kuću, a Kosovska policija do… »

Srbija bruji o kafani u Bujanovcu u kom cveta prostitucija: "Gazda im govori sa kim će u krevet!" (foto/video)

Alo pre 3 sata
Strašno! Naime, zadrugarku , Bojan Savić, je napao tvrdeći da se bavi najstarijim zanatom, što je ona oštro demantovala. Milica Kemez Milica Kemez "Ja sam bio na Kosovu gde postoji jedna kafana i tu je veliki sto, za njim sedi 20 devojaka. Bio sam s… »

Petar Petković: Zahtevam od međunarodnih predstavnika na Kosovu i Metohiji da hitno i neizostavno zaštite Srbe južno od…

Večernje novosti pre 3 sata
POSLE sinoćnje provale u kuću porodice Simić u Preocu, Petar Petković, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju izrazio je veliku zabrinutost za bezbednost Srba u centralnom delu Kosova i Metohije, gde je, kako ističe, poslednjih dana u toku… »

Teroristi sa kosmeta morali da priznaju: Spoljna politika je degradirana, Hoti ne upravlja Vladom

Srbija danas pre 3 sata
Ukinute su četiri uredbe o imenovanju takozvanih generalnih konzula u Pragu, Ljubljani, Skoplju i Tirani. Član Pokreta Samoopredeljenje Krešnik Ahmeti rekao je u intervjuu za Ekonomiju Onlajn da je razrešenje konzula dobra odluka takozvanog vršioca… »

Direktor Kancelarije za KiM: "Gasimo plamen sukoba koji albanski ekstremisti pokušavaju da raspale"

Telegraf pre 3 sata
Petar Petković oštro je osudio napad i pljačku kuće porodice Simić u opštini Gračanica i naglasio da je primetna kampanja zastrašivanja našeg naroda poslednjih dana u centralnom delu Kosova i Metohije. Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo… »

Napadi u gračanici i okolini imaju političke inspiratore: Oglasio se Petković

Srbija danas pre 2 sata
On je od međunarodnih predstavnika na Kosovu i Metohiji zatražio da "hitno i neizostavno preduzmu mere kako bi srpski narod južno od Ibra bio zaštićen od provokacija i napada ekstremista" Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar… »

Porodici Simić iz Preoca treći put opljačkana kuća

Blic pre 4 sata
Nastavljen je niz antisrpskih incidenata u opštini Gračanica, a ovoga puta, nepoznati počinioci upali su u četvrtak i opljačkali kuću porodice Simić u Preocu, javlja Kosovo onlajn. Siniša Simić je za Kosovo onlajn rekao da je ovo treći put kako… »

Vesti dana »