Kosovo

Plivali su za svoj narod i zemlju: Pripadnici Vojske Srbije u trci za Časni krst širom Srbije (foto)

Kurir pre 17 minuta
Ministar odbrane Aleksandar Vulin, povodom velikog hrišćanskog praznika Bogojavljenja, prisustvovao je danas plivanju za Časni krst u Sremskoj Kamenici i uručio plaketu Nemanji Blagojeviću, koji je među 100 takmičara prvi doplivao do… »

Pripadnici Vojske Srbije plivali za Časni krst širom Srbije

Politika pre 12 minuta
Ministar odbrane Aleksandar Vulin, povodom velikog hrišćanskog praznika Bogojavljenja, prisustvovao je plivanju za Časni krst u Sremskoj Kamenici i uručio plaketu Nemanji Blagojeviću, koji je među 100 takmičara prvi doplivao do bogojavljenskog… »

Ostavite se onoga što ste naumili, Gospod da vam to neće dozvoli

Alo pre 29 minuta
Reči upućene braći i glavarima Crne Gore. Patrijarh srpski Irinej uputio je danas apel posle Bogojavljenske liturgije "braći i glavarima Crne Gore" da se ostave onoga što su naumili Zakonom o slobodi veroispovesti. "Da svetinje naše u Crnoj Gori i… »

Tači: Kurtijevo vreme ističe…

Vesti online pre 2 sata
Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je danas da je potpisao nominaciju lidera Samoopredeljenja Aljbina Kurtija za premijera i da se nada da će “Kurti reagovati jer je to u njegovom sopstvenom interesu ili bi u suprotnom trebalo da se odrekne te… »

Patrijarh Irinej uputio apel glavarima Crne Gore: Ostavite se onoga što ste naumili, Gospod da vam to ne dozvoli

Kurir pre 3 sata
Patrijarh srpski Irinej uputio je danas apel posle Bogojavljenske liturgije "braći i glavarima Crne Gore" da se ostave onoga što su naumili Zakonom o slobodi veroispovesti. "Da svetinje naše u Crnoj Gori i na Kosovu i Metohiji ostave sa svim svojim… »

Tači saterao u ćošak Aljbina Kurtija: Uzmi mandat ili ga ostavi

Sputnik pre 2 sata
Kosovski predsednik Hašim Tači nagovestio je da bi mogao samoinicijativno da proglasi lidera Samoopredeljenja Aljbina Kurtija za mandatara buduće vlade Kosova. Ova vest je usledila odmah pošto je održan sastanak drugo i trećeplasiranih stranaka na… »

Pogledajte: "Kosovo je Srbija", ori se u Podgorici uoči plivanja za bogojavljenski krst (video)

Večernje novosti pre 3 sata
Uoči plivanja za časni krst prisutni su pevali i uzvikivali "Kosovo je Srbija" Plivanje za časni krst povodom velikog praznika Bogojavljenja, održano je i u Podgorici. Prethodno je ulicama tog grada prošla litija, nakon koje se obavilo saborno… »

Srbi plivaju za časni krst! U Užicu prva doplivala Marina, u Čačku Anđelko, a najlepše je na Kosovu (video)

Srbija danas pre 4 sata
Bog se javi. Danas je Bogojavljenje, jedan od 15 najvećih pravoslavnih praznika, koji se obeležava na dan kada je, prema hrišćanskoj tradiciji, Hristos, napunivši 30 godina, došao na reku Jordan kako bi ga krstio Sveti Jovan. Patrijarh Irinej služi… »

Haradinaj: Kurti nas do sad nije zvao ni na konsultacije

Telegraf pre 3 sata
Haradinaj jerekao da bi, ukoliko Aljbin Kurti ili Pokret Samoopredeljenje dođu sa idejom šta dalje, on to razmotrio. Vršilac dužnosti premijera privremenih institucija u Prištini i lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da je… »

Prošlo je dve godine od ubistva Olivera Ivanovića, a počinilac još nije pronađen: Od čega zavisi da li će istina biti…

Prva pre 5 sati
Prošlo je dve godine od ubistva Olivera Ivanovića, a i dalje se ne zna ko je i sa kakvim motivom pucao na njega. Specijalno tužilaštvo Kosova podiglo je početkom decembra optužnicu protiv šest osoba, među kojima je i Oliverova sekretarica Silvana… »

Vesti dana »