Kosovo

Petković: Nikada Beograd nije nasedao na bilo čije pretnje i provokacije iz Prištine

Danas pre 14 sati
Nikada Beograd nije, niti će nasedati na bilo čije pretnje i provokacije koje dolaze iz Prištine, niti ćemo po istoj matrici odgovarati, ocenio je danas direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković reagujući na izjave lidera… »

Petković: Beograd neće nasedati na pretnje Prištine

Dnevnik pre 13 sati
BEOGRAD: Nikada Beograd nije, niti će nasedati na bilo čije pretnje i provokacije koje dolaze iz Prištine, niti ćemo po istoj matrici odgovarati, poručio je danas direktor Kancelarije za KiM Petar Petković povodom izjave Ramuša Haradinaja o… »

Haradinaj o ujedinjenju sa Albanijom: "Nećete nas zaustaviti"; Bez reakcija iz Evrope i sveta

B92 pre 13 sati
Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj reagovao je na današnju izjavu predsednika Aleksandra Vučića da je Haradinaj opasan čovek. On je napisao da sve dok on deluje opasno za Srbiju i njenog predsednika, "Kosovo je na dobrom putu"… »

Udruženje kidnapovanih: Bez Srba nema referenduma

Dnevnik pre 14 sati
BEOGRAD: Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji reagovalo je danas na izjavu Ramuša Haradinaja o referendumu za ujedinjenje sa Albanijom i poručilo da to ne može proći bez rešenja pitanja kidnapovanih, prognanih i proteranih… »

Starović: Haradinaj provocira, Beograd da ne naseda

Dnevnik pre 14 sati
NOVI SAD: „Izjava Ramuša Haradinaja u kojoj je zapretio ujedinjenjem tzv. Kosova i Albanije predstavlja provokaciju i još jedan dokaz da koncept "velike Albanije" stoji u srži ideologije albanskog nacionalizma”, ocenjuje politički analitičar… »

Nove opasne provokacije Haradinaja: Najavljuje ujedinjenje Kosova i Albanije, a EU i svet na to ćute!

Kurir pre 14 sati
Lider Alijanse za budućnost Kosova i bivši kosovski premijer Ramuš Haradinaj ponovo provocira! Nakon što je najavio referendum o ujedinjenju Kosova i Albanije 2025. godine, on je danas popodne ponovo udario na našu državu. Reagujući na izjavu… »

Tužba protiv NATO: Prva se podnosi sutra, na Jovanjdan, Višem sudu u Beogradu

Kurir pre 13 sati
BEOGRAD - Advokatska kancelarija iz Niša podneće sutra na Jovanjdan 20. januara prvu tužbu protiv NATO zbog izbacivanja bombi na teritoriju Kosova koje su u sebi imale osiromašeni uranijum. Predaja tužbe zakazana za 11 sati pred Višim sudom u… »

Petković o izjavi Ramuša Haradinaja: Beograd neće nasedati na pretnje Prištine!

Kurir pre 13 sati
BEOGRAD - Nikada Beograd nije, niti će nasedati na bilo čije pretnje i provokacije koje dolaze iz Prištine, niti ćemo po istoj matrici odgovarati, poručio je danas direktor Kancelarije za KiM Petar Petković povodom izjave Ramuša Haradinaja o… »

Haradinaj provocira - Evropa ćuti: Tražio ujedinjenje Kosova sa Albanijom pa Srbiji uputio ovu poruku

Mondo pre 13 sati
Tenzije koje stvaraju Prištinski zvaničnici, ne stišavaju se. Tenzije koje stvaraju Prištinski zvaničnici, ne stišavaju se. Lider Alijanse za budućnost Kosova i bivši kosovski premijer Ramuš Haradinaj ponovo provocira! Nakon što je najavio… »

Haradinaj najavljuje ujedinjenje sa Albanijom: Evropa i svet ćute

Večernje novosti pre 14 sati
LIDER Alijanse za budućnost Kosova i bivši premijer tzv. Kosova Ramuš Haradinaj rekao je da sve dok deluje opasno Vučiću i Srbiji, to znači da je "na pravom putu". Haradinaj je, reagujući na Vučićevu izjavu da je njegova najava o ujedinjenju sa… »

Vesti dana »