Kosovo - vesti

Umesto odgovora ministra, neodgovornost Vulina

Insajder pre 7 sati
Ministar odbrane Aleksandar Vulin u poslednje vreme umesto obavljanja svog posla na propisan način, više voli da izbegava odgovornost raznim doskočicama. Nekada su te doskočice usmerene prema drugim državama, a nekad prema novinarima, ali su uvek štetne za državu jer je on državni funkcioner.
Tako je bilo i danas kada je novinarka Insajdera ministra Vulina pitala zašto Ministarstvo na čijem je čelu nije reagovalo kada je počela nelegalna gradnja objekta od 1000 m2 na Pančićevom vrhu, uz podsećanje da se nelegalni... »

Glavonić: Teret je o 20 godina ćutnje i tišine

Dnevnik pre 17 sati
BEOGRAD: Dugometražni igrani film „Teret“ jedini je film s prostora bivše Jugoslavije na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Kanu, a njegov autor Ognjen Glavonić ističe da je to film o generaciji naših očeva, ne samo o onome šta su oni ostavili nama, nego i onome šta su oni nasledili od svojih roditelja, film o Jugoslaviji, njenom raspadu i lekcijama koje možemo da naučimo iz toga.
Film prati Vladu, vozača kamiona, u toku NATO bombardovanja Srbije 1999. godine, koji dok prolazi kroz nepoznate predele, okružen posledicama rata, ne zna i ne želi da zna šta je to što prevozi, ali taj tovar vremenom postaje... »

Isplata za mart: Danas redovna naknada nezaposlenima

Kurir pre 16 sati
Nacionalna služba za zapošljavanje je saopštila da će danas, preko Poštanske štedionice, nezaposlenim licima isplatiti redovnu novčanu naknadu za mart 2018. godine. Privremena novčana naknada za mart 2018. godine, licima koja žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije, biće isplaćena u sredu... »

Gojković sa predsednicima parlamenata više zemalja EU i Albanije

Novi magazin pre 12 sati
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković razgovarala je danas u Talinu sa predsednicima parlamenata Španije, Austrije, Poljske, Češke, Albanije i Slovenije o razvoju parlamentarne saradnje i intenziviranju odnosa, kao i pitanju evrointegracija, saopšteno je iz srpskog parlamenta.
Gojković u Talinu učestvuje na Konferenciji predsednika parlamenata država članica Evropske unije i zemalja kandidata. U susretu sa predsednicom Kongresa poslanika Španije Anom Pastor, Gojković je zahvalila Španiji na... »

NSZ: Isplata novčane naknade nezaposlenima

InfoKG pre 15 sati
Nacionalna služba za zapošlјavanje danas će posredstvom Poštanske štedionice isplatiti redovne novčane naknade nezaposlenim licima za mart 2018. godine. Privremene novčane naknade nezaposlenim licima, koja žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije, za mart 2018. godine sutra će biti... »

Beograd poručuje: Nismo potpisali kapitulaciju

Pravda pre 14 sati
Politički analitičar Dragomir Anđelković ocenio je da Beograd novom Strategijom koju je objavilo Ministarstva odbrane Srbije poručuje da nije potpisao kapitulaciju i da to neće učiniti.
On je rekao da Strategija ne donosi ništa novo, već da potvrđuje dosadašnju politiku Srbije, ali da je taj dokument od izuzetnog značaja, jer je evidentno da je Srbija pod snažnim pritiskom da odustane od sadašnje politike i... »

Glavonić: „Teret“ je o ćutnji i tišini koja traje 20 godina

RTS pre 15 sati
RTS: Glavonić: „Teret“ je o ćutnji i tišini koja traje 20 godina
Dugometražni igrani film „Teret“ jedini je film sa prostora bivše Jugoslavije na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Kanu, a njegov autor Ognjen Glavonić ističe da je to film o generaciji naših očeva, ne samo o onome šta su oni ostavili nama, nego i onome šta su oni nasledili od svojih roditelja, film o Jugoslaviji, njenom raspadu i lekcijama koje možemo da naučimo iz toga.
Film prati Vladu, vozača kamiona, u toku Nato bombardovanja Srbije 1999. godine, koji dok prolazi kroz nepoznate predele, okružen posledicama rata, ne zna i ne želi da zna šta je to što prevozi, ali taj tovar vremenom postaje... »

Ako ste na ovom spisku, očekuje vas novac na šalterima

BK TV pre 17 sati
Dobra vest od ranog jutra! Nacionalna služba za zapošljavanje je saopštila da će danas, preko Poštanske štedionice, nezaposlenim licima isplatiti redovnu novčanu naknadu za mart 2018. godine. Privremena novčana naknada za mart 2018. godine, licima koja žive na i izvan teritorije AP Kosova i... »

Danas isplata redovne naknade nezaposlenima

Studio B pre 19 sati
Nacionalna služba za zapošljavanje je saopštila da će danas, preko Poštanske štedionice, nezaposlenim licima isplatiti redovnu novčanu naknadu za mart 2018. godine.
Privremena novčana naknada za mart 2018. godine, licima koja žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije, biće isplaćena u sredu 25. aprila, navodi se u... »

Vulin: Vojska garant snage i sigurnosti

Danas pre 1 dan
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je večeras da je Vojska Srbije „garant snage i sigurnosti Srbije“.
Vulin je, na svečana akademija organizovanoj povodom Dana Vojske Srbije u Centru „Sava“, rekao da je, iznad svega, to vojska koju čine ljudi koji znaju da su deo naroda uvek i iznad svega. „Vojska koja budno motri da na sever... »

Audi povlači 1,2 miliona vozila

Danas  pre 4 sata  još 1 povezana

Mali: Rekonstrukcija centralnih ulica

Danas  pre 2 sata  još 1 povezana

Sunce, pa moguća kiša: U Srbiji u sredu pretežno sunčano i toplo

Večernje novosti  pre 3 sata  još 2 povezane
©2018 Netmark d.o.o.