Kosovo - vesti

Milošević ostavio rezoluciju 1244

Beta video pre 46 minuta
BEOGRAD -  Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić je istakao da je Milošević ostavio rezoluciju 1244, a vlast Koštunice i Tadića nezavisnost Kosova i 84 zemlje koje su priznale tu... »

Isplata redovne novčane naknade za nezaposlene

Kamatica pre 1 sat
Počela je isplata redovne novčane naknade za nezaposlene, za januar, saopštila je Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ).
Ta naknada će biti isplaćena preko Poštanske štedionice. Privremena novčana naknada za januar ove godine onima koji žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije, biće isplaćena sutra, 21.... »

Zbog „Kile kokaina“ i Raste cenzura je nekada apsolutno neophodna (VIDEO)

Luftika pre 1 sat
„Kilo, kilo, kilo, kilo, kilo kokaina ona mi je fina kao latina ouuu kao marihuana ouuu kao marihuana…“ I ranije sam znala da ostanem šokirana pred idiotizmom, ali spot dotičnog repera definitivno je pomerio granice. Jednako je sumanuto da Srbin sa Kosova umisli da je crnac sa Jamajke, kao na... »

Austrijski ministar za EU: Bez Balkana Unija nije potpuna

Press pre 3 sata
Austriji je potpuno jasno da je EU kompletna tek kada zemlje Zapadnog Balkana budu bile njen deo, a u diskusiju o budućnosti EU neophodno je uključiti države tog regiona, ocenio je ministar zadužen za EU Gernot Blimel pred sutrašnju konferenciju „"Budućnost EU - pogledi sa Zapadnog Balkana“".
Foto:BLic Blimel je u Beč pozvao predstavnike Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova, Severne Makedeonije, kao i Rumunije, koja trenutno predsedava EU, kako bi razgovarali o njihovoj budućnosti u EU. Austrija... »

Prijepolje: Raspisan poziv za dodelu montažne kuće interno raseljenim licima sa KiM

Sandžak haber pre 3 sata
februar 20, 2019 INFO No comments Prijepolje: Raspisan poziv za dodelu montažne kuće interno raseljenim licima sa KiM Opština Prijepolje raspisala je javni poziv za dodelu jedne montažne kuće porodicama povratnika sa Kosova i Metohije, po osnovu Sporazuma o readmisiji, koje imaju prebivalištem na... »

Danas isplata za nezaposlene

IndeksOnline pre 6 sati
NOVI PAZAR – Redovna novčana naknada za nezaposlene, za januar, biće isplaćena danas, saopštila je Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ). Ta naknada biće isplaćena preko Poštanske štedionice. Privremena novčana naknada za januar ove godine onima koji žive na i izvan teritorije AP Kosova i... »

Zahtev za ratnu štetu dopuniti podacima iz 1999. godine

Politika pre 6 sati
U „Politici” od 13. februara i nekoliko prethodnih brojeva bilo je reči o radu komisije Vlade Srbije za utvrđivanje ratne štete i posledicama agresije snaga NATO-a 1999. godine na zdravlje naroda i životnu sredinu. Pominje se i priprema zahteva za obeštećenje, kao što je to urađeno u Italiji za... »

Isplata redovne novčane naknade za nezaposlene

Studio B pre 6 sati
Počela je isplata redovne novčane naknade za nezaposlene, za januar, saopštila je Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ).
Ta naknada će biti isplaćena preko Poštanske štedionice. Privremena novčana naknada za januar ove godine onima koji žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije, biće isplaćena sutra, 21.... »

Danas u kuriru poklon magazin Glossy s biografijom radiše trajkovića đanija: Probao sam i drogu i kocku, dobro sam živ

Kurir pre 9 sati
I ove srede samo uz Kurir – najtiražniji magazin o poznatima!
Popularni pevač seća se trenutka kada je, sa 17 godina željan uspeha napustio dom, opisuje gde ga je sačekala vest o početku rata na rodnom Kosovu, prepričava kada mu je život visio o koncu i kakve je sve posledice zbog... »

Obračuni izvršeni, isplate počinju danas!

Alo pre 9 sati
Alo: Obračuni izvršeni, isplate počinju danas!
Svima će dobro doći!
, za januar, biće isplaćena danas, saopštila je Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ). Ta naknada biće isplaćena preko Poštanske štedionice. Privremena novčana naknada za januar ove godine onima koji žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije, biće isplaćena... »

©2019 Netmark d.o.o.