Kosovo - vesti

"Niko ne može da vrati život Olivera Ivanovića, ali Vučićeva poseta KiM je otklonila domino efekat njegovog ubistva!

BK TV pre 4 sata
Politički analitičar Dragomir Anđelković ocenio je da je poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji od prvorazrednog značaja u okolnostima kada je, kako kaže, ubistvo Olivera Ivanovića moglo da izazove paniku i da hiljade Srba napuste južnu pokrajinu. "Mislim da je ovako... »

Otklonjen propust: Vučić će se sastati sa Trajkovićem

Sputnik pre 6 sati
Sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Momčila Trajkovića iz Srpskog nacionalnog foruma zakazan je za utorak, 30. januara, u Beogradu.
Došlo je do propusta u organizaciji sastanka tokom boravka predsednika Vučića na Kosovu i Metohiji, uprkos želji da čuje mišljenje svih relevantnih predstavnika srpskog naroda na KiM, navodi se u saopštenju Službe za saradnju s... »

Predsednik Vučić u utorak se sastaje sa Momčilom Trajkovićem

Srbija danas pre 7 sati
Došlo je do propusta u organizaciji tokom boravka predsednika na KiM
Sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Momčila Trajkovića iz Spskog nacionalnog foruma zakazan je za utorak, 30. januara, u Beogradu. Došlo je do propusta u organizaciji sastanka tokom boravka predsednika Vučića na... »

Sastanak Vučića sa Trajkovićem 30. januara

Studio B pre 7 sati
Sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Momčila Trajkovića iz Spskog nacionalnog foruma zakazan je za utorak, 30. januara, u Beogradu.
Došlo je do propusta u organizaciji sastanka tokom boravka predsednika Vučića na Kosovu i Metohiji, uprkos želji da čuje mišljenje svih relevantnih predstavnika srpskog naroda na KiM, navodi se u saopštenju Službe za saradnju s... »

Vučić: S Trajkovićem 30. januara, propust u organizaciji

N1 Info pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sa Momčilom Trajkovićem iz Spskog nacionalnog foruma u utorak, 30. januara, u Beogradu.
Kako se navodi u saopštenju iz Predsedništva, došlo je do propusta u organizaciji sastanka tokom boravka Vučića na Kosovu, uprkos, kako je rečeno, želji Vučića da čuje mišljenje svih relevantnih predstavnika srpskog naroda na... »

KURIR TV vesti: Zašto Priština usporava istragu o ubistu Olivera Ivanovića?

Kurir pre 7 sati
Šta o istrazi o ubistvu Olivera Ivanovića kaže ministar unutrašnjih poslova Srbije ? Šta je pokazala Vučićeva poseta Kosovu i Metohiji? Na koliko godina zatvora su osuđene lekarke zbog nesavesnog i neadekvatnog lečenja Ljiljane Arambašić,? Zašto su Turci ušli u Siriju? Sve ovo saznajte u vestima... »

Telegraf i ostali mediji pod policijskom pratnjom na putu za Gračanicu (VIDEO)

Telegraf pre 8 sati
Naši reporteri snimili su na licu mesta situaciju
Povodom jučerašnje posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji, na teritoriji cele pokrajine pojačane su mere bezbednosti. Borba za opstanak Srba na Kosovu: Mali Vasilije ide na lečenje, traktori i stoka za velike porodice. Vučić razgovarao sa... »

Stojković: Srbija na KiM se zove Milan Radojičić

Danas pre 8 sati
Srbima na KiM bezbednost na severu Kosova i Metohije može da garantuje Milan Radojičić i niko više. To je surova, ali i jedina istina – kaže u kratkoj izjavi za komentarpress.net Miloš Stojković, predsednik koalicije raseljenih lica sa KiM. Stojković dodaje da je Marko Đurić samo formalni direktor... »

Stefanović o ubistvu Olivera: Neko namerno usporava istragu o ubistvu Ivanovića

Srbija danas pre 12 sati
Ne ohrabruju ni poruke, ni činjenja, odnosno nečinjenja na terenu
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije nema zvaničnu razmenu podataka sa Prištinom i povodom slučaja ubistva Olivera Ivanovića ništa zvanično nije dobio od istražnih organa sa Kosova, izjavio je danas ministar unutrašnjih... »

Vučić: Nije važno koje je ime ubice, neće biti milosti

Danas pre 1 dan
Za počinioce i nalogodavce ubistva Olivera Ivanovića milosti neće biti, izjavio je danas u Kosovskoj Mitrovici predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je naveo da nije važno ime ubice i nalogodavca, jer je razrešenje tog zločina ključno za smanjenje uznemirenosti i straha ljudi na severu Kosova. "Za... »

©2018 Netmark d.o.o.