Kosovo

Top lista optimista

Danas pre 3 sata
Kad god je neka kriza, mi postanemo najveći optimisti. Svi kukaju, naši likuju. Mnogo smo jaki, kriza će nas još osnažiti. Setite se SM (Slobodana Miloševića), kad su davnih devedestih uvedene međunarodne sankcije. One će nas samo osnažiti… »

SAD i EU o dijalogu: Različite strategije na istom zadatku

Slobodna Evropa pre 3 sata
Vrlo je važno i veliki je korak to što su dva ministra spoljnih poslova Nemačke i Francuske definisali koordinate za resetovanje pregovora o konačnom i sveobuhvatnom sporazumu Kosova i Srbije, ocenjuje Bodo Veber (Weber) viši saradnik Saveta za… »

Želim da manje grešim

Politika pre 2 sata
Toliko sam imao dobrih prilika u karijeri da bi bilo krajnje drsko da imam još želja. Najveća mi je da što manje grešim, kaže Zoran Stanojević, dugogodišnji novinar i urednik u RTS-u koji sada uređuje internet portala Javnog servisa Srbije… »

Srbija ima sjajne odnose sa Belorusijom: Ministar Zoran Đorđević razgovarao sa ambasadorom Valerijem Briljovim

Srbija danas pre 3 sata
Pozitivne vibracije iz ambasade Belorusije. Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević razgovarao je sa ambasadorom Belorusije Valerijem Briljovim o produbljivanju saradnje, sa posebnim osvrtom na realizaciju i… »

Đorđević i ambasador Belorisije o socijlanom osiguranju

RTV pre 3 sata
BEOGRAD - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević razgovarao je sa ambasadorom Belorusije Valerijem Briljovim o produbljivanju saradnje, sa posebnim osvrtom na realizaciju i potpisivanje Sporazuma o socijalnom… »

Na severu KiM bez novih slučajeva zaraze virusom korona

Večernje novosti pre 3 sata
Na severu Kosova od petnaestog maja nije zabeležen ni jedan slučaj korona virusa. Kosovska Mitrovica - Na severu Kosova od petnaestog maja nije zabeležen ni jedan slučaj korona virusa. Kako su u ponedeljaksaopštili iz Kriznog štaba Kosovske… »

Ovakvi primeri vraćaju nam veru u ljude: Srpkinja (92) živi sama u selu Vagneš, a o njoj brine jedan Albanac!

Kurir pre 4 sata
Ovakvi primeri u svima nama jačaju veru da je ljudskost jača od svake destruktivne ideologije i mržnje. U selu Vagneš na istoku Kosova živi sama starica (92) srpske nacionalnosti koju svakog trećeg dana posećuje Albanac Fadilj Rama iz susednog… »

Biti ustaša to je ulaznica za EU: Koren genocida prema Srbima je u Vatikanu! (video)

Pravda pre 4 sata
Profesor Miloš Ković gostujući u emisiji "Skeniranje" u produkciji HelmKasta, kazao je da srpske vlasti moraju da nađu mehanizam za zaštitu srpske crkve i srpskog naroda u Crnoj Gori. Ković je kazao da Srbija po pitanju Kosova i Metohije mora da… »

Nov sukob Tačija i Kurtija, ove izjave najavljuju žestok rasplet!

Alo pre 4 sata
Predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači izjavio je da je odlazeći kosovski premijer Aljbin Kurti uzurpirao funkciju i da je ozbiljno narušio Ustav. je ocenio da se ponaša kao ilegalac na kosovskoj političkoj sceni, prenosi Kosovo… »

Albanci se totalno pogubili: Tači poručio Kurtiju da je ielagalac, a onda optužio Srbiju

Srbija danas pre 4 sata
U lažnoj državi Kosovo vladaju haos i manipulacije. Predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači izjavio je da je odlazeći premijer tzv. Kosova Aljbin Kurti uzurpirao funkciju i da je ozbiljno narušio Ustav. Tači je ocenio da se Kurti… »

Vesti dana »

Zvezda u Evroligi!

Sportske.net pre 5 satijoš 32 povezane

Preminula još 1 osoba, pozitivne 34

RTS pre 3 satajoš 26 povezanih