Kosovo

Drecun: Srbi na Kosovu i Metohiji žele punu koordinaciju sa Beogradom

RTV pre 45 minuta
BEOGRAD - Predsednik Skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun ocenio je da je Srpska lista rezultatom na lokalnim izborima na Kosovu i Metohiji potvrdila da srpski narod na KiM želi punu koordinaciju delovanja svojih političkih… »

Filips: ZSO bi potkopala suverenitet Kosova

Vesti online pre 33 minuta
Direktor Programa za izgradnju mira i prava pri Univerzitetu Kolumbija Dejvid Filips izjavio je da je Zajednica srpskih opština suvišna i da Kosovo treba da traži prava za Albance koji žive na jugu Srbije kao što ih imaju Srbi na Kosovu. Filips je… »

Drecun: Srbi na KiM žele punu koordinaciju sa Beogradom

Dnevnik pre 27 minuta
BEOGRAD: Predsednik Skupštinskog odbora za KiM Milovan Drecun ocenio je da je Srpska lista rezultatom na lokalnim izborima na Kosovu i Metohiji potvrdila da srpski narod na KiM želi punu koordinaciju delovanja svojih političkih predstavnika sa… »

Drecun: Srpski narod na KiM želi punu koordinaciju njegovih političkih predstavnika sa Beogradom

RTS pre 10 minuta
Srpska lista je rezultatom na lokalnim izborima na Kosovu i Metohiji potvrdila da srpski narod na KiM želi punu koordinaciju delovanja njegovih političkih predstavnika sa zvaničnim Beogradom, rekao je za RTS predsednik skupštinskog Odbora za KiM… »

Kurti provocira Srbe: Pokažite snagu u ringu, a ne na granici

Večernje novosti pre 10 minuta
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC/ bs "Smatramo da je ova odluka organizatora svetskog takmičenja u Beogradu doneta po direktivama Vlade Srbije", rekao je Čeku, a prenose prištinski mediji. Aljbin Kurti, premijer privremenih prištinskih institucija, žalio… »

Na startu sve veće stranke: Nakon dogovora oko izbornih uslova gotovo je izvesno da dogodine neće biti bojkota

Večernje novosti pre 21 minuta
Foto V. Danilov Razjedinjenost po mnogim temama, od evropskog puta pa do kosovskog pitanja, toliko je velika, da bi, kako sada stvari stoje, teško mogli da pronađu zajednični imenitelj makar oko pravila o nenapadanju tokom kampanje. Lider Dveri Boško… »

Predsednik Skupštinskog odobra za KiM: Srbi južne srpske pokrajine žele punu koordinaciju sa Beogradom

Telegraf pre 9 minuta
Srpska lista je potvrdila svoju političku snagu i mogla je da izađe sa zahtevom Prištini da, ako se ne formira ZSO, da će se uskoro odustati od učešća u privremenim institucijama samouprave u Prištini - navodi Milovan Drecun. Predsednik… »

Da li će Srbija biti nokautirana u sred Beograda? EU traži učešće boksera DRŽAVE Kosovo na SP!

U centar pre 1 sat
Evropska unija zatražila je od organizatora Svetskog prvenstva u boksu, koje je u Beogradu startovalo 24. oktobra i trajaće do 6. novembra, da omogući ravnopravno učešće bokserima takozvane države Kosovo na takmičenju, preneo je Radio Slobodna… »

SPC i pravoslavni vernici slave veliku srpsku mučenicu: Njene mošti čuvaju Kosovo, a molitva ovoj svetiteljki čini čuda

Srbija danas pre 1 sat
Podvig Svete novomučenice Bosiljke Pasjanske naša Crkva proslavlja 26. oktobra. Sveti arhijerejski Sabor Srpske pravoslavne crkve na zasedanju pre tri godine pribrojao je Saboru svetih, tri ličnosti, zbog nepokolebljive vernosti veri Hristovoj ubijene… »

Vernici slave veliku srpsku mučenicu Njene mošti čuvaju Kosovo, a molitva ovoj svetiteljki čini čuda

Alo pre 1 sat
Podvig Svete novomučenice Bosiljke Pasjanske naša Crkva proslavlja 26. oktobra. Sveti arhijerejski Sabor Srpske pravoslavne crkve na zasedanju pre tri godine pribrojao je Saboru svetih, tri ličnosti, zbog nepokolebljive vernosti veri Hristovoj ubijene… »

Vesti dana »