Kosovo

Haradinaj odlikovao Vilijama Vokera, medaljom Skenderbeg

Mondo pre 16 minuta
Odlazeći premijer privremenih institucija u Prištini Ramuš Haradinaj dodelio je medalju "Skenderbeg" bivšem šefu Misije OEBS-a na Kosovu Vilijamu Vokeru. Odlazeći premijer privremenih institucija u Prištini Ramuš Haradinaj dodelio je medalju… »

Uz poruku "Uvek zahvalan" Haradinaj okitio Vokera medaljom Skenderbeg

RTV pre 10 minuta
KOSOVSKA MITROVICA - Odlazeći premijer privremenih institucija u Prištini Ramuš Haradinaj dodelio je sinoć medalju "Skenderbeg" bivšem šefu Misije OEBS-a na Kosovu Vilijamu Vokeru. Haradinaj je na svom Fejsbuk profilu objavio da je Kosovo imalo… »

Haradinaj odlikovao Vokera medaljom "Skenderbeg"

Večernje novosti pre 5 minuta
Odlazeći premijer privremenih institucija u Prištini Ramuš Haradinaj dodelio je sinoć medalju "Skenderbeg" bivšem šefu Misije OEBS-a na Kosovu Vilijamu Vokeru. Odlazeći premijer privremenih institucija u Prištini Ramuš Haradinaj dodelio je sinoć… »

Telo pronađeno kod jezera: Na Kosovu opet ubijaju svedoke zločina OVK: "Oni su glavni dokazi, zato ih uklanjaju po…

Blic pre 1 sat
Šumski inspektor Nazmi Rustemi (63), čije je beživotno telo pronađeno pre mesec dana kod jezera Badovac u blizini Prištine, najnovija je žrtva među zaštićenim svedocima ili svedocima saradnicima za zločine takozvane oslobodilačke vojske Kosova… »

"Srbija mora da bude prva sledeća članica EU": Elmar Brok, veteran Evropskog parlamenta o Kosovu, cenzusu, pregovorima i…

Blic pre 1 sat
Dugogodišnji nemački političar i jedan od najistaknutijih evroparlamentaraca Elmar Brok u razgovoru za "Blic" je rekao da je Srbija ključna zemlja za mirovni razvoj regiona i najspremnija da postane sledeća članica Evropske unije. Brok, koji je… »

Ahmeti tvrdi da nije hteo da deli Makedoniju: Lider vladajuće albanske stranke DUI progovorio o federalizaciji zemlje

Večernje novosti pre 1 sat
Imamo univerzitet, jezik u Sobranju, u institucijama, kao i naše simbole, kaže Ahmeti. SKOPLjE OD STALNOG DOPISNIKA „NOVOSTI“ ČELNIK vladajuće albanske stranke u Severnoj Makedoniji Demokratske unije za integraciju (DUI), Ali Ahmeti (61), koji je… »

Zoran dragišić: Mali Šengen je dobar put za Balkan

Kurir pre 6 sati
Tužba premijera Albanije Edija Rame, upućena odlazećem premijeru takozvane države Kosovo Ramušu Haradinaju, pokazatelj je realnih političkih poteza kojima je cilj da dovedu do napretka Albanije. Edi Rama je ozbiljan političar koji zna šta Albanija… »

Građani na Kosovu pokrenuli onlajn peticiju za formiranje vlade

Danas pre 11 sati
Na Kosovu je pokrenuto potpisivanje onlajn peticije kojom građani zahtevaju što pre formiranje vlade i traži da zvaničnici Demokratskog saveza Kosova, koji nisu bili u izbornoj trci na izborima 6. oktobra prošle godine, odmah prestanu da blokiraju… »

Kosnet zatražio od kosovskih vlasti da objave linije za prijavu korupcije

Danas pre 11 sati
Ambasador Sjedinjenih Američkih Država na Kosovu Filip Kosnet zatražio je od kosovskih ministarstava i opština da objave postupke za prijavljivanje i istragu optužbi za prevare i korupciju. Kosnet je naveo da je veoma zainteresovan za borbu protiv… »

Haradinaj ide u hag: Odlazeći kosovski premijer pozvan da svedoči u slučaju ''Veterani''

Blic pre 12 sati
Advokat Arianit Koci izjavio je da je pozvao odlazećeg premijera privremenih prištinskih institucija Ramuša Haradinaja kao svedoka u slučaju "Veterani". “Odlučio sam da pozovem Ramuša Haradinaja kao svedoka u svojstvu komandanta operativne oblasti… »

Vesti dana »