Kosovo

Preminulo još 20 pacijenata, koronavirusom zaraženo još 1.688 osoba – postojeće mere ostaju na snazi

RTS pre 10 minuta
Prema poslednjem preseku, u Srbiji je od posledica kovida 19 preminulo još 20 osoba, a zabeleženo je 1.688 novih slučajeva zaraze. Testirane su 10.354 osobe. Na respiratoru je 171 osoba. 15:24 Na KiM devet preminulih, 294 novoinficirane osobe Na Kosovu… »

Haradinaj poručio Vučiću: Ako Srbija prizna Kosovo, neće biti referenduma o ujedinjenju sa Albanijom

Sputnik pre 9 minuta
Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj poručio je, odgovarajući na izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji ga je nazvao opasnom osobom, da „sve dok deluje opasno za Srbiju i njenog predsednika, Kosovo je na dobrom putu“… »

Energetska zajednica pozvala članice da preispitaju pomoć sektoru uglja

N1 Info pre 21 minuta
Energetska zajednica saopštila je da je pozvala zemlje članice, među kojima je i Srbija, da preispitaju da li su njihove mere državne pomoći sektoru uglja u skladu sa pravilima Evropske unije. EZ u saopštenju podseća da je u decembru objavila… »

Drač - albanska konkurencija Rijeci i "veliko olakšanje za biznis na Kosovu"?

B92 pre 27 minuta
Albanska luka Drač je vrlo stara, ali tek sada dobija značenje koje je uvek htela da ima. Njen koncept je jednostavan: biti izlaz na more za zemlje regije koje ga nemaju i pojednostavniti uvozno-izvozne procedure. Drač je najveća i najstarija luka u… »

Korona ne napušta kosmet: Zabeležena 294 nova slučaja virusa, preminulo još devet pacijenata

Srbija danas pre 21 minuta
Na Kosovu su u poslednja 24 sata zabeležena 294 nova slučaja korona virusa, a od posledica zaraze preminulo je još devet pacijenata, saopštio je Nacionalni institut za javno zdravlje u Prištini. Kako je objavljeno na Fejsbuk stranici Instituta, u… »

Haradinaj: Ako Beograd prizna Kosovo neće biti referenduma

RTS pre 15 minuta
Predsednik Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da predsednik Srbije i drugi mogu da "izbegnu referendum o ujedinjenju Kosova sa Albanijom" ako Beograd prizna nezavisnost Prištine. "Ako vi i drugi želite da izbegnete referendum o… »

Ucena teroriste iz Prištine: Ramuš Haradinaj pozvao Vučića da prizna Kosovo

Pravda pre 9 minuta
Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj odgovarajući na izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji ga je nazvao opasnom osobom, poručio je "da sve dok deluje opasno za Srbiju i njenog predsednika, Kosovo je na dobrom putu". - Ne… »

Na imunizaciju i narednih dana: U kuršumlijskom Domu zdravlja vakcinisani građani sa Kosmeta

Večernje novosti pre 3 minuta
ZBOG nemogućnosti da Ministarstvo zdravlja Srbije dopremi vakcine protiv kovida 19 na Kosovo i Metohiju, građani sa Kosmeta kako je najavio i predsednik Aleksandar Vučić vakcinisaće se u prvim opštinama nadomak administrativnih linija, odnosno… »

Sramna ucena teroriste iz Prištine: Ramuš Haradinaj pozvao Vučića da prizna Kosovo

Srbija danas pre 27 minuta
Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj odgovarajući na izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji ga je nazvao opasnom osobom, poručio je "da sve dok deluje opasno za Srbiju i njenog predsednika, Kosovo je na dobrom putu". - Ne… »

Palma poklonio Martinoviću kapu za Vučića: Prvi čovek JS darivao predmet koji krije posebnu simboliku (foto)

Srbija danas pre 15 minuta
Palma je naveo da je kapa pokazatelj da deo opozicije u Srbiji ne zanima ni Kosovo i Metohija. Predsednik Jedinstvene Srbije i šef poslaničke grupe te stranke u Skupštini Srbije Dragan Marković Palma, danas je šefu poslaničke grupe "Aleksandar… »

Vesti dana »