Kosovo

Terorista OVK u sredu pred sudom: Otimao i ubijao svoje sunarodnike, optuživao ih da špijuniraju Albance

Večernje novosti pre 2 sata
NEKADAŠNjI oficir terorističke OVK Saljih Mustafa, optužen za ratne zločine na Kosovu i Metohiji, biće u sredu izveden pred sud u Hagu kako bi se izjasnio o krivici. U prvom pojavljivanju pred sudijom 28. septembra Mustafa je odbio da se izjasni o… »

Fiskalnih računa nema na severu Kosova

Slobodna Evropa pre 1 sat
Prema podacima Poreske uprave Kosova, u četri opštine na severu Kosova sa većinski srpskim stanovništvom, Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku, registrovano je 981 preduzeće sa ukupno 1.316 aktivnih jedinica. Međutim, od ovog… »

Advokat Goran Petronijević: Bitka unutar duboke američke države oko rešavanja kosovskog pitanja (kurir televizija)

Kurir pre 54 minuta
Trampovska administracija neretko bivšoj administraciji spočitava loš način rešavanja kosovskog pitanja, pa i čitav projekat samostalne kosovske države, a teza o različitim gledištima Amerike i Evrope ne postoji, već samo različitih gledišta… »

Kod Kuršumlije pucano na policiju sa područja Kosmeta

Politika pre 1 sat
KURŠUMLIJA - Na pripadnike MUP-a Srbije su u nedelju posle podne ispaljeni hici iz vatrenog oružja sa teritorije Kosova i Metohije, blizu administrativne linije, piše portal objektiv.rs, navodeći da u incidentu nije bilo povređenih. Policajci su… »

Poruke „Bajdenovih dokumenata”

Politika pre 1 sat
Pozivi Albancima i Bošnjacima da glasaju za demokratskog kandidata u izvesnom smislu predstavljaju i „regionalni” odgovor i pariranje pozivanju srpske zajednice u SAD da glasa za republikanskog kandidata. Posle pojave i drugog „Bajdenovog… »

Goran Petronijević u usijanju dana: Verujem u patriotizam Nikole Selakovića kao novog ministra spoljnih poslova (kurir…

Kurir pre 2 sata
U emisiji Usijanje dana na pitanja koji su najveći izazovi pred novom Vladom? gost je advokat Goran Petronijević. Da li je nastavak kosovskog dijaloga jedna od važnijih tema nove Vlade? Koliki je izazov za novog Ministra spoljnih poslova Nikolu… »

Otimao sunarodnike i nemislosrdno ih ubijao: Saljih Mustafa se za dva dana izjašnjava o krivici u Hagu

Srbija danas pre 2 sata
Mustafu su 24. septembra u Prištini uhapsile snage Euleksa. Nekadašnji oficir terorističke OVK Saljih Mustafa, optužen za ratne zločine na Kosovu i Metohiji, biće u sredu izveden pred sud u Hagu kako bi se izjasnio o krivici. U prvom pojavljivanju… »

Tražim poštovanje, meni nije stalo do novca! Kristijan Golubović se javno obratio, imao jaku poruku: Evo kome se posebno…

Kurir pre 3 sata
Kristijan Golubović i Milan Janković Čorba su se obratili Čorbinoj porodici. Podsetimo, Čorba je nedavno kažnjen sa 10.000 evra zbog narušavanja ugleda produkcije, a on se ovom prilikom izvinio. "Evo nas. Ljubim vas puno. Pozdravljamo svima pozdrav… »

Otimao i ubijao sunarodnike: Bivši komandant OVK izjašnjava se o krivici pred sudom u Hagu

Kurir pre 3 sata
Nekadašnji oficir terorističke OVK Saljih Mustafa, optužen za ratne zločine na Kosovu i Metohiji, biće u sredu izveden pred sud u Hagu kako bi se izjasnio o krivici. U prvom pojavljivanju pred sudijom 28. septembra Mustafa je odbio da se izjasni o… »

Petković sa šefom Misije oebsa: Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju sa Bartuom o političkoj-bezbedosnoj situaciji

Večernje novosti pre 3 sata
DIREKTOR Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković sastao se sa šefom Misije OEBS na Kosovu i Metohiji Janom Bratuom. Kako se navodi u saopštenju Kancelarije za Kosovo i Metohiju, sagovornici su razmotrili političko - bezbednosnu situaciju na… »

Vesti dana »

Preminula jedna osoba, 341 novi slučaj koronavirusa

Politika pre 1 satjoš 47 povezanih

„Crno-beli” protiv svog bivšeg trenera

Politika pre 1 satjoš 43 povezane

Jednoglasno usvojen Zakon o ministarstvima

B92 pre 2 satajoš 29 povezanih

Ružić prvi potpredsednik Vlade, Tončev ministar bez portfelja

Vesti online pre 2 satajoš 28 povezanih