Kosovo

"Ako su Bošnjaci i Hrvati u BiH za nezavisno Kosovo, kako će sprečiti nezavisnost RS"

B92 pre 4 minuta
Beograd -- Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio da predstavnici Bošnjaka i Hrvata u BiH rade direktno protiv svojih interesa glasanjem za nezavisnost Kosova. Prema njegovim rečima, time nestaju argumenti protiv nezavisnosti Republike Srpske… »

Pregled dana NA kuriru: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Kurir pre 33 minuta
Pregled najvažnijih vesti za nedelju 20. septembar. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako: AMFILOHIJE: Neću umreti dok na vrh Lovćena ne vratim Njegoševu crkvu! Mitropolit crnogorsko–primorski Amfilohije poručio je da neće umreti pre… »

Tačku na priznavanje lažne države staviće skupština srpske: Konačno ne Kosovu

Večernje novosti pre 10 minuta
PRIZNAVANjE nezavisnosti Kosova ponovo će biti stavljeno na dnevni red sledeće sednice Predsedništva BiH, koja će biti održana ovog, ili eventualno narednog četvrtka. U pitanju je važeća procedura, pa će se Predsedništvo BiH još jednom… »

Stiže Grenel i donosi ukidanje viza za građane KiM?

B92 pre 58 minuta
Priština -- Izaslanik američkog predsednika za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel dolazi danas u Prištinu, prenosi Indeksonlajn. Prema izvorima portala, očekuje se da će Grenel doneti dobre vesti poput ukidanja američkih viza za stanovnike… »

Blakaj: Mora da postoji veća politička volja za razjašnjavanje sudbina nestalih (VIDEO)

Danas pre 7 sati
Direktor Fonda za humanitarno pravo Kosova u intervjuu za rubriku Druga strana Kosova portala Danas – Očito se radi o pokušaju da se zastrašuju svedoci, to je jasno. Zvanično se ne zna kako je organizacija veterana OVK došla u posed te… »

Ričard Grenel: Sprovođenje dogovora prioritet Trampove administracije, vidimo se u Beogradu i Prištini

Kurir pre 7 sati
BEOGRAD/VAŠINGTON, 20. septembra 2020. (Beta) - Specijalni izaslanik predsednika SAD za pregovore Srbije i Kosova Ričard Grenel izjavio je večeras da je sprovođenje vašingtonskog dogovora tih dveju strana glavni prioritet aktuelne američke… »

Tvit diplomatoja Grenel – Čitaku

Danas pre 8 sati
Sprovođenje sporazuma između Kosova i Srbije glavni je prioritet Trampove administracije. Vidimo se ove nedelje u Prištini i Beogradu, poručio je danas specijalni predstavnik američkog šefa države za dijalog između Beograda i Prištine Ričard… »

Vuković se ne raduje meču sa Dritom: Trener Legije nije srećan što mora da igra sa tim klubom

Večernje novosti pre 9 sati
SRPSKI klubovi ne mogu na evropskoj sceni da se ukrste sa klubovima iz takozvane države Kosovo, ali brojni srpski igrači i treneri širom Evrope to ne mogu da izbegnu ukoliko kuglice u Nionu odrede upravo tako. Upravo ta neprijatnost očekuje u… »

Grenel potvrdio: Vidimo se ove nedelje u Prištini i Beogradu

Blic pre 10 sati
Specijalni predstavnik američkog predsednika za dijalog između Beograda i Prištine Ričard Grenel izjavio je večeras da je sprovođenje sporazuma između Kosova i Srbije glavni prioritet Trampove administracije. Vidimo se ove nedelje u Prištini i… »

Nastavak sporazuma: Američka delegacija u posjeti Srbiji i Kosovu

Al Jazeera pre 1 dan
Američka međunarodna finansijska korporacija za razvoj (DFC) olakšava investicije privatnom sektoru. Državna delegacija SAD-a koju predvodi izvršni direktor Američke međunarodne finansijske korporacije za razvoj (DFC), Adam Boehler krenula je od… »

Vesti dana »