Kosovo - vesti

Albanski pevač objavio jeziv spot za pesmu povodom 11. godišnjice od samoproglašene nezavisnosti Kosova: Veličanje terorista i "Vojske Kosova" (video)

Telegraf pre 2 sata
Rame Lahaj je istakao da želi da ova pesma bude "poruka nade"
Albanski tenor sa Kosova Rame Lahaj, objavio je pesmu i spot povodom 11. godišnjice od samoprolašene nezavisnosti Kosova. Ovu numeru je posvetio tzv. Kosovskoj vojsci". U spotu se osim pevača smenjuju prizori "Kosovske Vojske"... »

Na šest lokacija u državi Njujork bilbordi sa čestitkama Kosovu

Sputnik pre 6 sati
U američkoj saveznoj državi Njujork su povodom 11. godišnjice samoproglašene kosovske nezavisnosti prištinske vlasti dobile čestitku u vidu šest bilborda koje je postavila firma lokalnih Albanaca.
Na kanalu firme „Freš alb“ na Jutjubu, na čijem sajtu piše da albanskoj dijaspori u SAD i Kanadi putem onlajn narudžbina isporučuju hranu sa Balkana, juče je postavljen snimak na kojem se vide zakupljeni bilbordi sa natpisom na... »

Palma: Kosovo i Tači ostali bez argumenata i "advokata"

Večernje novosti pre 16 sati
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma prokomentarisao je diskusiju Aleksandra Vučića i Hašima Tačija na Minhenskom bezbednosnom forumu
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma prokomentarisao je diskusiju Aleksandra Vučića i Hašima Tačija na Minhenskom bezbednosnom forumu. - Jučerašnja panel diskusija na Minhenskom bezbednosnom forumu je sve pokazala,... »

GODIŠNJICA NEUSPEHA U RAMBUJEU: Faik Jašari, član srpske delegacije već 20 godina živi u Nišu i ne sme da ode na Kosovo

Niške vesti pre 17 sati
Događaj koji je ostao u priči i akteri koji se i danas sećaju toga. Pored delegacije Srbije i Kosovskih Albanaca bili su prisutni i izaslanici Amerike, Rusije i Evropske Unije. U srpskoj delegaciji bio je, između ostalih, i visoki funkconer sa kosova Faik Jašari. On za Niške Vesti govori da li je... »

Slobodan Antonić: Opasna su udica uveravanja da "Kosovo" može ući u UN, a ostati u sastavu Srbije!

Pravda pre 12 sati
Republici Srpskoj ništa ne donosi što su Ukrajina i Belorusija nekada bile u Ujedinjenim nacijama.
Piše: Slobodan Antonić Premda u protestima “1 od 5 miliona” učestvuju i suverenističe stranke – Dveri, Narodna stranka i Zdrava Srbija, ipak je utisak da, nekako, ton demonstracijama poglavito daju prozapadne (atlantističke)... »

"Kosovo jedanaestogodišnjak, ali još uvek neodgovoran": Albanci 11 godina posle slave korupciju i kriminal

Srbija danas pre 13 sati
Na današnji dan pre 11 godina privremene prištinske institucije su, uz punu podršku SAD i jednog broja zemalja EU, jednostrano proglasile kosovsku nezavisnost.
Program obeležavnja ove godišnjice je, sudeći prema medijima i oceni analitičara, čini se puniji i svečaniji od svih do sada, iako godišnjica nije okrugla, niti Priština ima puno razloga za veliko slavlje. SEVERNA MITROVICA... »

Koha: Kosovo je neodgovorni 11-godišnjak

Večernje novosti pre 15 sati
Na današnji dan pre 11 godina privremene prištinske institucije su, uz punu podršku SAD i jednog broja zemalja EU, jednostrano proglasile kosovsku nezavisnost
Na današnji dan pre 11 godina privremene prištinske institucije su, uz punu podršku SAD i jednog broja zemalja EU, jednostrano proglasile kosovsku nezavisnost. Program obeležavnja ove godišnjice je, sudeći prema medijima i oceni... »

Popović: Kosovo je Srbija, dogodine u Prizrenu

RTV pre 16 sati
RTV: Popović: Kosovo je Srbija, dogodine u Prizrenu
BEOGRAD - Iako su pre 11 godina, uz neskrivenu podršku pojedinih zapadnih zemalja, šiptarski separatisti u Prištini proglasili nezavisnost, svoju državu nisu dobili niti će je ikada dobiti, saopštio je danas Nenad Popović, predsednik Srpske narodne partije (SNP)
Skupština Srbije je takve odluke separatista poništila i time obavezala sve vlasti u Srbiji da čvrsto brane našu državnu teritoriju. Ta lažna država na tlu Srbije postala je, na sramotu svojih zapadnih zaštitnika, leglo... »

Ratno proleće 1999. godine na Kosovu i Metohiji

Večernje novosti pre 20 sati
U Prokuplju predstavljena četvrta zbirka pripovedaka Vesne Paunović Đukić
ČETVRTA zbirka pripovedaka književnice Vesne Paunović Đukić pod nazivom "Uzimanje želje", koja je izašla iz štampe u izdanju Narodne biblioteke "Rade Drainac" iz Prokuplja, predstavljena je prokupačkim ljubiteljima pisane reči.... »

Kosovo: Godišnjica zločina nad Srbima kod Livadica

Vesti online pre 1 dan
Danas se navršava 18 godina od jednog od najmonstruoznijih terorističkih napada počinjenih na KiM, u kojem je na Zadušnice poginulo 12, a povređeno 43 Srba.
To je saopštila Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju i pozvala međunarodnu zajednicu i privremene organe vlasti u Prištini da ponovo otvore istrage o zločinima nad Srbima i drugim nealbancima. - Zločinački bombaški napad... »

Šabanova deca Sanela i Mihajlo još ne mogu da vide oca

Tračara  pre 3 sata  još 8 povezanih

Vremeplov: Umro Stojan Novaković

RTV  pre 2 sata  još 1 povezana

Iz Zvezde bez izjava, Čović pred novinarima

Večernje novosti  pre 7 sati  još 2 povezane

Grčka: Preminuo pekar koji je izbeglicama delio besplatan hleb

Večernje novosti  pre 5 sati  još 2 povezane
©2019 Netmark d.o.o.