Kosovo

Mladi fudbaleri apatinske Mladosti doživeli nezaboravne trenutke na Kosmetu

Dnevnik pre 5 sati
Trodnevni boravak mladih fudbalera apatinske Mladosti na Kosovu i Metohiji, tačnije na turniru za mlađe kategorije u severnom delu Kosovske Mitrovice, ostaće im u veoma lepom sećanju. Jak turnir, na kome je učestvovalo 16 ekipa godišta 2009. iz… »

Protest protiv Vučićevog odlikovanja

Danas pre 6 sati
Vladika Atanasije (Jevtić) vratio panagiju koju mu je patrijarh Irinej darovao u Žiči na centralnoj proslavi osam vekova samostalnosti SPC Umirovljeni episkop bivši zahumsko-hercegovački Atanasije (Jevtić) vratio je patrijarhu Irineju panagiju, koju… »

36,4 odsto građana bi pristalo da Srbija u zamenu za priznanje dobije sever Kosova

Bujanovačke pre 7 sati
Bujanovac, Beograd, 18. oktobar 2019. Priznanje nezavisnosti Kosova neprihvatljivo je za 78,5 odsto građana Srbije, za koje je kosovsko pitanje i dalje veoma emotivno, veoma bolno i vezano za reč izdaja, pokazalo je istraživanje Centra za društveni… »

Kurti rukovodi najopasnijom tajnom terorističkom organizacijom! Seje strah na Kosovu, a Šiptari i Tači beže od njih

Pravda pre 6 sati
Na Kosovo se vodi tihi rat, koji preti da eskalira u pravi oružani sukob, a zaraćene strane predvodiće niko drugi do Aljbin Kurti i Hašim Tači. Kako saznaje Espreso pobednik na izborima u Kosovu Aljbin Kurti i Hašim Tači vode rat oko organizacije… »

Burberry kaput je možda najveći promašaj sezone

Noizz pre 7 sati
Neke stvari je jednostavno najbolje ne započinjati: pitanje Kosova u društvu desničara, dozvoljeni minus, odlazak u klabing na bajsu i... mešanje luksuznog brenda sa uličnim stilom. Na ovo poslednje se odvažila modna kuća Burberry i naravno… »

"Balkanski šengen bez Kosova besmislen"

B92 pre 6 sati
Bivši kosovski premijer Ramuš Haradinaj usmatra da je Balkanski šengen bez Kosova besmislen i da nema logike da albanska država to prihvati. “Mislim da nije dobro da albanska država sedi za stolom sa dvojicom kosovskih suseda, a da Kosovo nije… »

Danas poklon u Kuriru! LENJIR za decu

Kurir pre 8 sati
Svakog ponedeljka i petka sjajni pokloni u Kuriru! Danas će svaki čitalac dnevnih novina Kurir dobiti na poklon LENJIR ZA DECU. Dužine je 15 centimetara, tako da je pogodan za nošenje u školskim pernicama, što ga čini idealnim za decu predškolskog… »

Haradinaj tvrdi da su Vučić, Thaci i Rama htjeli podijeliti Kosovo

Al Jazeera pre 8 sati
Donedavni premijer Kosova kaže da je spriječio realizaciju ovog plana i onemogućio pljačku 10 milijardi eura. Premijer Kosova na odlasku Ramush Haradinaj tvrdi da je spriječio pljačku 10 milijardi eura, za što kaže kako je dio plana koji bi bio… »

Čeperković: Svima u Briselu jasno da Srbija trenutno ne zna gde želi da bude

Glas Amerike pre 10 sati
VAŠINGTON — Odlaganje početka pregovora o članstvu Severne Makedonije i Albanije narušilo bi krediblitet Evropske unije, ugrozilo vladu makedonskog premijera Zaeva i demotivisalo Albaniju u daljim reformama, a moglo bi i da obehsrabri Srbiju i… »

Haradinaj: Sprečio sam tajni plan Vučića, Rame i Tačija i krađu 10 milijardi evra

Nedeljnik pre 13 sati
Foto: Profimedia Bivši kosovski premijer Ramuš Haradinaj izjavio je da je sprečio pljačku 10 milijardi evra koja bi usledila nakon sprovođenja tajnog plana političkih lidera Srbije, Albanije i Kosova, prenosi N1. On je okrivio predsednika Srbije… »

Vesti dana »