Kristijan Golubović

Golubović potpuno raskrinkan! Ona se uključila u emisiju uživo i uništila Kristijana, otkrila njegovo pravo lice, Čorba…

Alo 10.08.2021
Mnogi su u više navrata isticali licemerstvo i samoživost Kristijana Golubovića tokom njegovog boravka u Zadruzi. Jedna gospođa iz Novog Sada se javila u emisiji gde je bio gost Milan Janković Čorba i tom prilikom je oplela po Kristijanu… »

Kristijan objavio fotku žene kojoj je mišelov brat polomio obe ruke?! Trpela je užasno nasilje, a ovo je njena ispovest!

Alo 09.08.2021
Pale su strašne optužbe. Kristijan Golubović započeo je rat sa Sašom Gvozdenovićem, koji je brat njegovog bivšeg prijatelja i cimera Mišela Gvozdenovića. On je Mišelovog brata optužio da je brutalno pretukao svoju ženu o čemu su pisali i… »

Neka ostavi na miru mene i moju porodicu! Mišel Gvozdenović kipti od besa, žestokim rečima se obratio Kristijanu…

Kurir 09.08.2021
Kristijan Golubović se u jednoj emisiji osvrnuo na svoj sukob iz rijalitija sa pevačem Mišelom Gvozdenovićem, a sada mu je pevač odgovorio. Mišel je bio šokiran da ta priča i prepucavanja još uvek traju, te da ne razume zašto Golubović ima… »

Kristijanu se javila tetka posle 20 godina Na nju je Golubović potrošio brdo para, a ona mu postavila pitanje zbog kog se…

Kurir 09.08.2021
Kristijan Golubović gostovao je u jednoj emisiji, a tom prilikom javila se nova gledateljka, koja se predstavila kao Kristijanova tetka. - Ovde je njegova tetka, na koju je potrošio puno novca kad smo pričali, kojoj je poklonio sliku jedne devojke… »

Moja je obaveza da mu pomognem oko novca, dugujem mu to! Kristijan Golubović bacio karte na sto, otkrio sve o odnosu sa…

Kurir 09.08.2021
Kristijan Golubović je otkrio sve o njegovom odnosu sa Milanom Jankovićem Čorbom sa kojim je bio blizak u Zadruzi. - Kristina je veliki razlog, jer nijednom nije pozvao i rekao izvini, pozvao na kafu... Ali nema veze, ja njega volim od srca, poštujem… »

"Ovde njegova tetka, nismo se čuli 20 godina": Kristijan dobio poziv u emisiji, pa usledilo pitanje zbog kog se dobro zamislio

Blic 09.08.2021
Kristijan Golubović gostovao je u emisiji "Zadruge", a tom prilikom javila se gledateljka koja se predstavila kao njegova tetka. - Ovde je njegova tetka, na koju je potrošio puno novca kad smo pričali, kojoj je poklonio sliku jedne devojke, nismo se… »

Kristijane klošarčino! Živiš kao podstanar - Mišelov brat brutalno izvređao Golubovića: Čuo sam da duguješ silne pare!

Mondo 09.08.2021
Saša nije mogao da prećuti, morao je da se oglasi. Saša nije mogao da prećuti, morao je da se oglasi. Kristijan Golubović gostovao je u jednoj emisiji gde se dotakao i odnosa sa Mišelom Gvozdenovićem, sa kojim je bio u dobrim odnosima skoro do… »

Brat mišela gvozdenovića brutalno izvređao Kristijana: "On nema leba da jede, živi u Kruševcu kao podstanar": Pljuštale…

Blic 09.08.2021
Kristijan Golubović u emisiji "narod Pita pričao je o svom odnosu sa pevačem Mišelom Gvozdenovićem, a potkačio je i njegovog brata Sašu, koji mu je sada brutalno odgovorio. Golubović se sinoć brutalno obrušio na pevačevog brata Sašu… »

Brat mišela gvozdenovića brutalno izvređao Kristijana On nema leba da jede, živi u Kruševcu kao podstanar, čuo sam da…

Kurir 09.08.2021
Kristijan Golubović pričao je o svom odnosu sa pevačem Mišelom Gvozdenovićem, a potkačio je i njegovog brata Sašu, koji mu je sada brutalno odgovorio na svom Instagram profilu. Golubović se obrušio na pevačevog brata Sašu, optuživši ga da je… »

Je*em te u usta glibava, klošaru jedan! Oglasio se Mišelov brat i isprozivao Kristijana, otkrio da je Golubović bez…

Alo 09.08.2021
Mišel i Kristijan su bili u odličnim odnosima tokom Zadruge, a onda je u jednom momentu sve to prekinuto kako se tada spekulisalo, sujetom Golubovića jer ne može da podnese Gvozdenovićev uspeh. Kristijan Golubović bio je gost u emisiji "Narod pita"… »

Vesti dana »