Kristijan Golubović

Kristina Spalević otkriva: „Kiki i ja pravimo bebu! Idem da živim kod njega u Kruševac!”

Svet & Skandal pre 19 dana
Kristijan Golubović sačekao je svoju devojku Kristinu Spalević od koje se više ne odvaja! Kako saznajemo, njih dvoje žive zajedno u Kruševcu i hoće da naprave bebu što pre. –Kristijan je dobio dezinformacije, ne postoji ništa što bih sakrila… »

TARA I ŠA kopiraju kristijana I kristinu? Ljubavnici uradili istu tetovažu, Simova se pohvalila, a ovo je dokaz velike…

Kurir pre 19 dana
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša uživaju u ljubavi nakon izlaska iz rijalitija, a sada se Simova pohvalila i pokazala šta su oboje uradili. Naime, Tara se pohvalili na Instagramu istom tetovažom koju su uradili u toku današnjeg dana. Tara je… »

Kristijan Golubović pokazao potencijalnu snajku! Uključio se u lajv i predstavio devojku sina Lazara, a evo kako izgleda…

Kurir pre 19 dana
Kristijan Golubović otkako je izbačen iz Zadruge redovno snima na društvenim mrežama, pa je tako i ovog puta pokazao sina Lazara i njegovu devojku. Naime, Golubović se često uključi lajv, kako bi komunicirao sa svojim fanovima, a nedavno je… »

Zvone, zvona svadbena? Golubović pokazao potencijalnu snajku i sina Lazaran koji je isti Kristijan, a evo kako izgleda Vanja…

Alo pre 19 dana
Naime, Golubović se često uključi lajv, kako bi komunicirao sa svojim fanovima, a nedavno je zabeležio prizor iz kola, kada su mu društvo pravili prijatelj, sin Lazar i njegova devojka Vanja. Kristijan Golubović otkako je izbačen iz Zadruge redovno… »

Tako ne može niko sa mnom na planeti zemlji! Kristijan demantovao tuču s obezbeđenjem - "Suviše lako su ga izbacili"

Mondo pre 19 dana
Kristijan Golubović kaže da na snimku na kojem se vidi tuča s obezbeđenjem na žurci Zadrugara, nije on! Kristijan Golubović kaže da na snimku na kojem se vidi tuča s obezbeđenjem na žurci Zadrugara, nije on! Kristijan Golubović došao je na… »

Kristijan pokazao buduću snajku: Uključio se lajv i predstavio devojku sina Lazara (foto)

Mondo pre 19 dana
Ona je osvojila srce Kristijanovog sina Lazara. Ona je osvojila srce Kristijanovog sina Lazara. Kristijan Golubović otkako je izbačen iz Zadruge redovno se uključuje na društvene mreže, te sa fanovima deli najzanimljivije trenutke iz privatnog… »

"Sa mnom tako niko ne može na planeti zemlji": Šok izjava Kristijana Golubovića nakon incidenta sa obezbeđenjem u "Zadruzi"

Blic pre 19 dana
Bivši robijaš Kristijan Golubović bio je na žurki u Šimanovcima, nakon finala "Zadruge 4" sa svojom ljubavnicom Kristinom Spalević i tada napravio incident sa obezbeđenjem. Naime, Kristijan je od ranije imao nesuglasice sa jednim od članova… »

Tako sa mnom ne može niko na planeti zemlji! Oglasio se Kristijan nakon tuče sa članom obezbeđenja, ovo je prava istina o…

Alo pre 19 dana
Pojavio se snimak incidenta. Kristijan Golubović došao je na finalnu žurku " Zadruge" sa svojom ljubavnicom Kristinom Spalević, a tom prlikom napravio je haos u Šimanovcima. Naime, Kristijan je od ranije imao nesuglasice sa jednim od članova… »

Sa mnom ne može niko tako na planeti zemlji! Kristijan o haosu na rijaliti žurki, evo šta kaže o tuči sa obezbeđenjem iz…

Kurir pre 19 dana
Kristijan Golubović došao je na finalnu žurku "Zadruge" sa svojom ljubavnicom Kristinom Spalević, a tom prlikom napravio je haos u Šimanovcima. Naime, Kristijan je od ranije imao nesuglasice sa jednim od članova obezbeđenja, sa kojim se sada i… »

Šebek: I Dafina je bila Srpska majka, Cecin zahtev za neemitovanjem – arogantan

N1 Info pre 19 dana
Novinar Nenad Šebek kaže za N1 je zahtev Svetlane Ražnatović da se emisija "Srpska majka" iz serijala "Junaci doba zlog" ne emituje arogantan. "I Dafina je bila Srpska majka dok nije krahirala sa svojim štedišama, Ceca je naša varijanta Kim… »

Vesti dana »