Kristijan Golubović

Kristijan upoznao ljubavnicu sa bivšom ženom: Ivana je kao veliki čovek krenula da nas pozdravi

Telegraf pre 8 dana
Golubović je Kristinu upoznao i sa ćerkom Verom. Kristijan Golubović otkrio je kako je prošao susret njegove bivše žene Ivane Veljović i njegove sadašnje devojke Kristine Spalević. Kristijan je devojku upoznao i sa ćerkom Verom, a ceo susret bio… »

Okrenula se i pobegla na parking: Kristijan upoznao ljubavnicu Kristinu sa ženom - opisao detaljno slučajan susret!

Mondo pre 8 dana
Kristijan Golubović je ispričao kako je proteklo upoznavanje, koje se dogodilo u Kraljevu. Kristijan Golubović je ispričao kako je proteklo upoznavanje, koje se dogodilo u Kraljevu. Kristijan Golubović je još od Zadruge u vezi sa Kristinom… »

Ceo život pamtiću ivanine suze! Kristijan upoznao devojku sa bivšom ženom i ćerkom, Kristina se rasplakala i pobegla! Svi…

Kurir pre 8 dana
Kristijan Golubović otkrio je kako je prošao susret njegove bivše žene Ivane Veljović i njegove sadašnje devojke Kristine Spalević. Kristijan je devojku upoznao i sa ćerkom Verom, a ceo susret bio mu je veoma potresan. "Kada sam izašao i prvi put… »

Kristijan Golubović zaljubljen "do ušiju": Novu tetovažu posvetio ljubavnici Kristini

Telegraf pre 8 dana
Rijaliti par je već uradio zajedničke tetovaže na zglobovima sa imenima, ali je ovaj put u pitanju nešto drugačije. Kristijan Golubović i Kristina Spalević nastavili su vezu van rijalitija, a po svemu sudeći uživaju u ljubavi. Naime, kako bi joj… »

Nova tetovaža posvećena njihovoj ljubavi: Kristijan Golubović ovaj crtež koji ga podseća na Kristinu nosiće na telu…

Kurir pre 9 dana
Kristijan Golubović i Kristina Spalević nastavili su vezu van rijalitija, a po svemu sudeći uživaju u ljubavi. Ovaj put je Kristijan posvetio svojoj lepšoj polovini novu tetovažu. Rijaliti par je već uradio zajedničke tetovaže na zglobovima sa… »

Kristijan ima novu tetovažu, pokazao koliko je zaljubljen! Podseća ga na Kristinu, originalna je i za ceo život! (foto)

Mondo pre 9 dana
Kristijan Golubović je javno priznao da je zaljubljen, a tetovažu je posvetio Kristini Spalević. Kristijan Golubović je javno priznao da je zaljubljen, a tetovažu je posvetio Kristini Spalević. Bivši učesnik Zadruge, Kristijan Golubović, pohvalio… »

Bivši robijaš posvetio tetovažu ljubavnici: Kristijan istetovirao ono što niko nije očekivao, Kristina se oduševila

Blic pre 9 dana
Bivši robijaš Kristijan Golubović i njegova ljubavnica Kristina Spalević nastavili su vezu van rijalitija, a po svemu sudeći uživaju u ljubavi. Ovaj put je Kristijan posvetio svojoj lepšoj polovini novu tetovažu. Rijaliti par je već uradio… »

Nešto potpuno drugačije! Kristijan Golubović odlučio ovo da uradi na svom telu da dokaže ljubav Kristini Spalević, njegov…

Alo pre 9 dana
Par je nastavio svoju vezu i van rijalitija. Kristijan Golubović i Kristina Spalević definitivno su nastavili vezu i nakon rijalitija, a po svemu sudeći uživaju u ljubavi. Naime, ovaj put je Kristijan posvetio svojoj lepšoj polovini novu tetovažu i… »

Kristijan Golubović i Kristina Spalević – iznajmite sobu!

Svet & Skandal pre 9 dana
Kristijan Golubović i Kristina Spalević – iznajmite sobu! Kristijan i njegova devojka Kristina više ne mogu da se suzdrže koliko se pale jedno na drugo, pa se dohvate kad god im padne na pamet! Pred dve nedelje je sočna v*****a pala u bazenu u… »

Sa kristijanom se posprdala majka priroda! Rijaliti učenik je sa Golubovićem na krv i nož - žestoko ga isprozivao

Mondo pre 11 dana
Ranije je podneo i dve prijave protiv Kristijana Golubovića. Ranije je podneo i dve prijave protiv Kristijana Golubovića. Neprijateljstvo između Kristijana Golubovića i rijaliti učesnika Radeta Lazića datira još od njihovog zajedničkog učešća u… »

Vesti dana »