Kristijan Golubović

(Video) Prostak do bola: Kristijan Golubović bacio 50.000 evra na sto i misli da je faca, a svi mu se smeju

Blic pre 3 dana
Bivši robijaš Kristijan Golubović ponovo se bahati nakon što je izašao iz rijalitija i za sramno ponašanje dobio nekoliko desetina hiljada evra. U njegovom slučaju nije bilo stida i srama, jer je ženu Ivanu prevario pred kamerama sa ljubavnicom… »

Kristijan Golubović se hvali silnim novcem, na sto usred kafića izbacio čak 50.000 evra?

Telegraf pre 3 dana
Golubović se sa društvom sve vreme smejao, a u tim momentima je bilo dosta prisutnih u lokalu. Bivši robijaš i rijaliti zvezda Kristijan Golubović (51) pohvalio se silnim novcem u jednom lokalu, gde je iz torbe na sto navodno izbacio čak 50.000… »

Njega je Kristijan javno prozvao! Ovo je čuveni Kiza Manojlović - Visok skoro 190 cm, bokser, 40 pobeda nokautom...

Mondo pre 4 dana
Zoran Kiza Manojlović jedan je od legendi "beogradskog asfalta". Zoran Kiza Manojlović jedan je od legendi "beogradskog asfalta". Kristijan Golubović nedavno je javno prozvao braću Manojlović, Bucu i Zorana, tvrdeći kako ih je tukao sto puta… »

Bivši robijaš zgrnuo ogroman novac u rijalitiju: Uzeo 350.000 €, nije platio čak ni 50.000 € kazne, a sad ima dva uslova…

Blic pre 4 dana
Bivši robijaš Kristijan Golubović iz rijaliti šou programa "Zadruga" diskvalifikovan je pred sam kraj četvrte sezone zbog nasilja koje je počinio pred kamerama u noći kada je napao Miljanu Kulić, a potom i članove obezbeđenja. Kako biva kod… »

Uzeo ogromne pare za prvu sezonu - otkriveno koliko! Kristijan sada ima 2 specijalna uslova za ulazak u Zadrugu 5

Mondo pre 4 dana
Kristijan Golubović u pregovorima za ulazak u novu sezonu Zadruge. Kristijan Golubović u pregovorima za ulazak u novu sezonu Zadruge. Kristijan Golubović bio je učesnik Zadruge 4 u kojoj je prevario suprugu Ivanu, smuvao se sa Kristinom Spalević, a… »

Kristijan se opario u rijalitiju: Uzeo 350.000 €, nije platio čak ni 50.000 € kazne, a sad ima ova 2 uslova za novu sezonu

Kurir pre 4 dana
Kristijan Golubović diskvalifikovan je iz rijalitija "Zadruga" pred sam kraj četvrte sezone. Važio je za favorita u popularnom TV formatu, ali finale nije dočekao zbog nasilja koje je počinio pred kamerama u noći kada je napao Miljanu Kulić, a… »

Isplivalo sve! Ovo je suma koju je Kristijan uzeo od Zadruge, a sada sa produkcijom ugovara i peticu, Golubović ima dva uslova…

Alo pre 4 dana
Uveliko se spekuliše o njegovom ulasku u narednu sezonu "Zadruge" Kristijan Golubović diskvalifikovan je iz rijalitija " Zadruga" pred sam kraj četvrte sezone. Važio je za favorita u popularnom TV formatu, ali finale nije dočekao zbog nasilja koje je… »

Plakala sam! Bile smo pola sata zajedno! Kristijanova ljubavnica otkrila detalje susreta sa njegovom suprugom

Mondo pre 4 dana
Kristina otkrila šta se dešavalo kada ih je Golubović ostavio same. Kristina otkrila šta se dešavalo kada ih je Golubović ostavio same. Kristijan Golubović je još u Zadruzi započeo vezu sa Kristinom Spalević, sa kojom je nakon izlaska iz… »

Kristina Spalević progovorila o susretu sa bivšom ženom Kristijana Golubovića!

Svet & Skandal pre 4 dana
Kristina Spalević progovorila o susretu sa bivšom ženom Kristijana Golubovića! Kristina Spalević progovorila o susretu sa bivšom ženom Kristijana Golubovića, gde je Golubović devojku upoznao sa ćerkom Verom i bivšom ženom Ivanom, a ceo susret… »

Kristijanova ljubavnica očarana njegovom ženom: Družila bih se s njom, rekla mi je da nisam kriva

Telegraf pre 4 dana
- Rekla je kako nisam ništa kriva i kako mi ništa ne zamera. Plakala sam posle - rekla je Spalevićeva. Nakon završetka Zadruge 4, par koji opstaje i dalje i privlači veliku pažnju javnosti jeste Kristijan Golubović i njegova devojka Kristina… »

Vesti dana »