Kristijan Golubović

Nemoj da mi plače kad ga iskrivim! Kristijan nakon dve tužbe žestoko zapretio bivšem cimeru, pozvao ga javno da se…

Alo pre 5 dana
Kristijan Golubović je nakon toga odmah i u svom maniru odgovorio Laziću. Bivši rijaliti učesnik, Kristijan Golubović, gostovao je u jednoj emisiji, a tom prilikom voditelj mu je pročitao poruku od Radeta Lazića sa kojim Golubović nije u dobrim… »

Čekala me je u kupatilu, bio sam njen doktor! Kristijan o intimnom činu sa Miljanom - Otkrio zašto nije otišao do kraja

Mondo pre 5 dana
Kristijan Golubović otkrio šta se dešavalo među njima. Kristijan Golubović otkrio šta se dešavalo među njima. Kristijan Golubović nakon što je ispričao kako je izgledao susret njegove bivše supruge Ivane i sadašnje devojke Kristine Spalević… »

Ona je mene čekala! Kristijan otkrio sve o intimnim odnosima sa Miljanom Kulić i brutalno je ponizio pred celom nacijom!

Alo pre 5 dana
On je istakao da je mogao da ima odnose sa njom, ali tu je Zola. Kristijan Golubović prokomentarisao je svoj odnos sa Miljanom Kulić, koji se menjao iz dana u dan, a trenutno nemaju nikakvu komunikaciju. - Niti mi se javila, niti smo se čuli, ona mi je… »

Španska serija: Kristijan doveo ženi i ćerki ispred zgrade ljubavnicu: "Ivana joj je pružila ruku i rekla da joj oprašta…

Blic pre 5 dana
Bivši učesnik "Zadruge" Kristijan Golubović progovorio je večeras o odnosu sa ljubavnicom Kristinom Spalević i još uvek zvaničnom suprugom Ivanom Golubović, a kako se od njega može sve očekivati, uspeo je i ovog puta da šokira sve. - Dolazio… »

Kristijan ima sliku Marije Kulić sa napumpanim usnama! Golubović otkrio rijaliti taktike: Zaljubio sam Miljanu u sebe zbog…

Kurir pre 5 dana
Kristijan Golubović je u emisiji žestoko isprozivao nekadašnju rijaliti cimerku Mariju Kulić. "One su kod svih izazivale isto i nastavljaju. Ja imam sliku Marije Kulić od pre neki dan sa napumpanim usnama i plavim kandžama, majka tri devojke i baka… »

Ona je meni bila pacijent, a ja njen doktor! Kristijan opisao intimni čin sa Miljanom, pa otkrio zašto ni otišao korak…

Kurir pre 5 dana
Kristijan Golubović prokomentarisao je svoj odnos sa Miljanom Kulić, koji se menjao iz dana u dan, a trenutno nemaju nikakvu komunikaciju. - Niti mi se javila, niti smo se čuli, ona mi je uvek interesantna, ja sam pravio sprdnju sa njom. Nešto… »

Kod kristine je presudilo što znam da kod ivane nema nazad! Kristijan progovorio o vezi sa Spalevićkom i stvarima koje joj…

Kurir pre 5 dana
Kristijan Golubović je otkrio šta je presudilo da ostane u vezi sa Kristinom Spalević, pa je do detalja analizirao odnos sa njom. - U toj fazi sam vagao da li ću bit sa Kristinom, video sam da me je lagala za neke stvari. Hteo sam da se postepeno… »

Drama! Kristijan upoznao ženu i ćerku sa ljubavnicom, Ivana uradila nesvakidašnji potez koji je naterao Kristinu da zaplače…

Alo pre 5 dana
On ističe da sada konačno može da kaže da voli nekoga dok je pored Kristine. Kristijan Golubović otkrio je kako je prošao susret njegove bivše žene Ivane Veljović i njegove sadašnje devojke Kristine Spalević. Kristijan je devojku upoznao i sa… »

Kristijan upoznao ljubavnicu sa bivšom ženom: Ivana je kao veliki čovek krenula da nas pozdravi

Telegraf pre 6 dana
Golubović je Kristinu upoznao i sa ćerkom Verom. Kristijan Golubović otkrio je kako je prošao susret njegove bivše žene Ivane Veljović i njegove sadašnje devojke Kristine Spalević. Kristijan je devojku upoznao i sa ćerkom Verom, a ceo susret bio… »

Okrenula se i pobegla na parking: Kristijan upoznao ljubavnicu Kristinu sa ženom - opisao detaljno slučajan susret!

Mondo pre 6 dana
Kristijan Golubović je ispričao kako je proteklo upoznavanje, koje se dogodilo u Kraljevu. Kristijan Golubović je ispričao kako je proteklo upoznavanje, koje se dogodilo u Kraljevu. Kristijan Golubović je još od Zadruge u vezi sa Kristinom… »

Vesti dana »