Kristijan Golubović

Jedan Pirke je morao biti ubiven... Pavić je bio jedan od najluđih kriminalaca 90-ih, imao je jezivo predskazanje svoje smrti

Kurir pre 3 dana
Slaviša Pavić Pirke ubijen je na današnji dan pre 29 godina. Likvidiran je sa tri hica u grudi iz "kalašnjikova" dok je sedeo u restoranu FK Bežanija. Pirke je važio za jednog od "najluđih" u podzemlju 90-ih godina, mada medijski nije bio toliko… »

Kristijan i Kristina grade vilu na Vračaru u kojoj će živeti s prinovom: Evo kako će im se zvati sin

Telegraf pre 5 dana
- Porođaj će biti naredne godine, negde oko najvećih praznika, Badnji dan, Božić - rekla je Kristina. Bivši robijaš Kristijan Golubović i njegova devojka Kristina Spalević čekaju svoje prvo dete, a sada su otkrili da li su započete pripreme za… »

Tastu i tašti otvorio lokal, a SAD na Vračaru pravi kuću: Kiki Golubović želi sve legalno, a sad otkriveno kako će mu se…

Kurir pre 5 dana
Veza Kristijana Golubovića i pevačice Kristine Spalević, zbog kojeg je napustio bračni život i uplovio u vezu, započela je još u Šimanovcima i nedavno je dobila najlepši epilog, te ovaj par nestrpljivo čeka svoje prvo zajedničko dete. Kristijan… »

Kristijan i Kristina grade vilu na Vračaru: Njenim roditeljima otvorio lokal, a sad je otkriveno kako će im se zvati sin

Blic pre 5 dana
Bivši robijaš Kristijan Golubović i njegova devojka Kristina Spalević čekaju svoje prvo dete, a sada su otkrili da li su započete pripreme za sina koji stiže početkom naredne godine. - Trudnoća za sada protiče odlično, idemo na redovne… »

Tastu i tašti otvorio restoran, SAD gradi kuću na Vračaru! Kristijan Golubović sređuje život, odabrali i ime za sina!

Mondo pre 5 dana
Kristijan Golubović i Kristina Spalević se spremaju za dolazak prinove. Kristijan Golubović i Kristina Spalević se spremaju za dolazak prinove. Kristijan Golubović će uskoro po treći put postati otac, a on i njegova izabranica Kristina Spalević… »

Kristijan golubović na Vračaru pravi kuću Kiki želi da sve bude legalno, otkriveni svi detalji

Alo pre 5 dana
Kristijan i Kristina uživaju u svojoj ljubavi. Veza Kristijana Golubovića i pevačice Kristine Spalević, zbog kojeg je napustio bračni život i uplovio u vezu, započela je još u Šimanovcima i nedavno je dobila najlepši epilog, te ovaj par… »

Zbog njega htela da digne lokal u vazduh Kristijan izneo šokantne tvrdnje na račun Vesne Zmijanac

Alo pre 8 dana
Upao joj u kuću da uzme novac, a Vesna Zmijanac dohvatila pištolj. Vesna Zmijanac otvoreno je pričala o svojim porocima, ali pisalo se i da je davne 1998. godine u samoodbrani pucala u svog tadašnjeg ljubavnika jer na silu pokušao da joj uzme novac… »

Ljubav cveta u punom sjaju! Kristijan Golubović i Kristina Spalević leto provode na Ohridskom jezeru (foto)

Kurir pre 8 dana
Kristijan Golubović i Kristina Spalević, rijaliti ljubavni par, koji je opstao i nakon Zadruge 4, letnje dane provode uživajući na Ohridskom jezeru. Par već nekoliko dana boravi u Ohridu na prelepom jezeru, gde svoje slobodno vreme ispunjavaju… »

Kristijan izneo šok tvrdnje na račun Vesne Zmijanac! Evo ko je pevačici bio rak-rana, zbog njega je htela da digne lokal u…

Kurir pre 8 dana
Vesna Zmijanac otvoreno je pričala o svojim porocima, ali pisalo se i da je davne 1998. godine u samoodbrani pucala u svog tadašnjeg ljubavnika jer na silu pokušao da joj uzme novac. Ovu priču potvrdio je sada i K ristijan Golubović. - Ja sam sve to… »

Uživaju na odmoru Kristijan Golubović i Kristina Spalević leto provode na Ohridskom jezeru (foto)

Alo pre 8 dana
Ljubav su nastavili i daleko od kamera. Kristijan Golubović i Kristina Spalević, rijaliti ljubavni par, koji je opstao i nakon Zadruge 4, letnje dane provode uživajući na Ohridskom jezeru. Par već nekoliko dana boravi u Ohridu na prelepom jezeru, gde… »

Vesti dana »