Kristijan Golubović

Kristijan ga razotkrio: Ostao bez prebijene pare, ne može da vidi dete, sve problem za problemom

Vesti online pre 17 dana
Kristijan Golubović odlučio je da pomogne svom prijatelju, kako bi mogao malo više da uživa. Kristijan Golubović odlučio je da progovori o njegovom najbolje rijaliti prijatelju Milanu Jankoviću Čorbi i tom prilikom je priznao da je reper iz… »

Kristijan izneo dosad nepoznate detalje o Legiji Kada su trebali državi bili su dobri, a onda...

Alo pre 17 dana
Kristijan Golubović o Miloradu Ulemeku Legiji i o njegovoj jedinici JSO. Žestoki momak iz devedesetih, učesnik rijaliti programa, prepun je angedota sa beogradskog asfalta. Kristijan je tako jednom prilikom ispričao koju je muziku voleo da sluša… »

Zadrugar bankrotirao, Kristijan sve otkrio: Ostao bez prebijene pare, ne može da vidi dete, sve problem za problemom

Kurir pre 17 dana
Kristijan Golubović odlučio je da pomogne svom prijatelju, kako bi mogao malo više da uživa. Kristijan Golubović odlučio je da progovori o njegovom najbolje rijaliti prijatelju Milanu Jankoviću Čorbi i tom prilikom je priznao da je reper iz… »

Nema prepreka za kristinino i kristijanovo venčanje Golubović nije u braku sa Ivanom! (video)

Alo pre 17 dana
Kristina Spalević može slobodno uskoro da postane supruga Kristijana Golubovića s obzirom na to da zakonske prepreke za to ne postoje. Njih dvoje su u okviru objava na pevačicinom profilu na Instagramu otkrili da Kristijan nije u braku sa Ivanom… »

Devet sati i 12 minuta Kristijana pitali koliko mu je trajao najduži intimni odnos, Kristina pobesnela kad je čula! (video)

Alo pre 17 dana
Kristijan Golubović i Kristina Spalević odgovarali su na pitanja svojim fanovima, a jedno je navelo Golubovića da ponovo počne sa svojim "lovačkim pričama". Kristijan i Kristina putovali su Kraljevo kako bi Golubović video svoju ćerku Veru, a… »

Hvali se da nosi samo originale! Kristijan demantuje sam sebe, sad reklamira kopije iz Kine!

Kurir pre 17 dana
Kristijan Golubović se na sva usta hvali kako nosi isključivo firmiranu garderobu, ali istina je ipak malo drugačija. Žestok momak iz "Zadruge" i njegova izabranica Kristina Spalević redovno na Instagramu reklamiraju određene artikle, pa su zarad… »

Sreo sam magarca, pa sam ga malo pljunuo! Kristijan o skandalu u finalu - "Taj iz obezbeđenja me davio u Zadruzi"

Mondo pre 17 dana
Kristijan Golubović priznao da se potukao sa pripadnikom obezbeđenja rijalitija Zadruga. Kristijan Golubović priznao da se potukao sa pripadnikom obezbeđenja rijalitija Zadruga Nekadašnji učesnik Zadruge Kristijan Golubović, priznao je danas na… »

Kristijana pitali za najduži intimni odnos, Kristina se iznervirala: "Devet sati i 12 minuta"

Telegraf pre 19 dana
Zbog onoga što je rekao, mnogi komentarišu da je Golubović opet u fazi "lovačkih priča" Bivši rijaliti učesnici Kristijan Golubović i Kristina Spalević odgovarali su na pitanja fanova, a tom prilikom Golubović je otkrio koliko je trajao njegov… »

Kristijana pitali za Najduži seks, ispalio odgovor - 9 sati i 12 minuta! Kristina pobesnela, jer nije mislio na nju!

Mondo pre 18 dana
Kristijan i Kristina odgovarali su i na intimna pitanja fanova. Kristijan i Kristina odgovarali su i na intimna pitanja fanova. Kristijan Golubović i Kristina Spalević ne razdvajaju se otkako su izašli iz Zadruge i šuška se da će stati na ludi… »

Čorba bankrotirao u Zadruzi, Kristijan otkrio šta se dešava sa njim: Moram da mu pomognem, nije video sina! (video)

Kurir pre 18 dana
Kristijan Golubović i Kristina Spalević su odgovarali na pitanja pratioca na Instagramu, a jedno od njih se ticalo bivšeg rijaliti učesnika i Kristijanovog prijatelja Milana Jankovića Čorbu. Naime, Čorba je nedavno u jednom intervjuu istakao da je… »

Vesti dana »