Kristijan Golubović

Kad će svadba, ulazite li u 5. Rijaliti, gde se selite, da li viđaš ćerku veru? Kristijan i Kristina odgovorili na intimna…

Kurir pre 14 dana
Kristijan Golubović i Kristina Spalević otputovali su u Kragujevac gde su zajedno uživali, a sada su se posvetili i svojim pratiocima na društvenim mrežama. Dok je Kristijan vozio, Kristina je odgovarala na pitanja onima koje ih prate. Kristina je… »

Kristijan ponovo staje na ludi kamen: Sa ljubavnicom progovorio o venčanju, evo kada će se uzeti!

Mondo pre 14 dana
Kristijan Golubović i Kristina Spalević otkrili kada planiraju venčanje. Kristijan Golubović i Kristina Spalević otkrili kada planiraju venčanje. Još uvek oženjeni Kristijan Golubović i Kristina Spalević nastavili su svoju romansu i nakon… »

Ne mogu da žive jedno bez drugoga Golubović i Kristina pokazali gde uživaju daleko od Beograda, savršeno stilizovani…

Alo pre 14 dana
Njih dvoje odmaraju u Kragujevcu gde su iznajmili apartman sa bazenom, pa se pohvalili pratiocima koji jedva čekaju da vide šta rade "golupčići" Kristina Spalević i Kristijan Golubović ne razdvajaju se otkako su izašli iz rijalitija i svaki… »

Kristijan i Kristina nerazdvojni! Pevačica se top sredila, Golubović ne zaostaje, a evo gde su golupčići otputovali…

Kurir pre 14 dana
Kristina Spalević i Kristijan Golubović ne razdvajaju se otkako su izašli iz rijalitija i svaki trenutak provode zajedno. Bivši učesnici rijalitija imali su buran odnos sa mnogo strasti dok su bili u Beloj kući, a napolju su shvatili da su zaista… »

Kristijan brutalno izvređao Žapca: Pogledajte ovog smrada i NAKAZU od čoveka...

Kurir pre 15 dana
Poslednje izjave Nebojše Tubića Žapca, kontroverznog novosadskog biznismena i jednog od istaknutih likova iz devedesetih godina, izazvale su burnu reakciju drugog simbola devedesetih, Kristijana Goluboića. Kristijan nije štedeo reči na račun… »

Nakazo od čoveka! Splačino bez 100 grama mozga! Kristijan žestoko zapretio kontroverznom novosadskom biznismenu

Mondo pre 15 dana
Kristijan Golubović poludeo i poslao mu jasnu poruku! Kristijan Golubović poludeo i poslao mu jasnu poruku! Kontroverzni novosadski biznizmen i jedan od popularnih likova iz devedesetih Nebojša Tubić Žabac, koji je svojevremeno bio u vezi sa… »

Neobjavljeni snimak sa žurke: Kristijan vaćario Maju, Pauli skinuo suknju, Caru lupio šamar (video)

Pravda pre 15 dana
Dešavanja sa žurke koju je organizovao Veliki šef povodom završetka četvrte sezone rijaliti programa "Zadruga" se prepričavaju već danima. Mnogi klipovi koji su nastali te večeri postali su viralni na društvenim mrežama. Kristijan Golubović i… »

Zaneli se malo! Isplivao snimak na kom Kristijan žestoko hvata Maju za zadnjicu, navalio na bivšu cimerku naočigled svih…

Alo pre 16 dana
Njegova devojka mu to nije zamerila, već je nakon toga nastavila da igra sa Majom. Dešavanja sa žurke koju je organizovao Veliki šef povodom završetka četvrte sezone rijaliti programa " Zadruga" se prepričavaju već danima. Mnogi klipovi koji su… »

Kristina Spalević otkriva: „Kiki i ja pravimo bebu! Idem da živim kod njega u Kruševac!”

Svet & Skandal pre 17 dana
Kristijan Golubović sačekao je svoju devojku Kristinu Spalević od koje se više ne odvaja! Kako saznajemo, njih dvoje žive zajedno u Kruševcu i hoće da naprave bebu što pre. –Kristijan je dobio dezinformacije, ne postoji ništa što bih sakrila… »

TARA I ŠA kopiraju kristijana I kristinu? Ljubavnici uradili istu tetovažu, Simova se pohvalila, a ovo je dokaz velike…

Kurir pre 17 dana
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša uživaju u ljubavi nakon izlaska iz rijalitija, a sada se Simova pohvalila i pokazala šta su oboje uradili. Naime, Tara se pohvalili na Instagramu istom tetovažom koju su uradili u toku današnjeg dana. Tara je… »

Vesti dana »