Kristijan Golubović

Kristijanova žena doživela najveće poniženje u životu Ivana ne dozvoljava Kristini da upozna njihovu ćerku sve isplivalo…

Kurir pre 15 dana
Kristijan Golubović i Kristina Spalević uživaju u ljubavi, ali im probleme navodno pravi njegova i dalje zvanična supruga Ivana. – Kristinu nisam upoznao sa ćerkom jer ona to ne bi dozvolila. Ona ne da ni mojim prijateljima da se upoznaju sa Verom… »

Kristijan Golubović i ljubavnica Kristina progovorili o ulasku u "Zadrugu 5" Imaju samo jedan uslov

Blic pre 15 dana
Četvrta sezona "Zadruge" završena je pre samo devet dana, a već uveliko se šuška o učesnicima pete sezone, koja će ujedno biti i poslednja. Sada su o ulasku u "Zadrugu 5" progovorili i bivši robijaš Kristijan Golubović i njegova ljubavnica… »

Zbog njih je doživela najveće poniženje u životu! Kristijanova supruga ne dozvoljava Kristini da upozna njihovo dete, sve…

Alo pre 15 dana
On ističe da je Ivana izričita u svojoj odluci. Kristijan Golubović i Kristina Spalević uživaju u ljubavi, ali im probleme navodno pravi njegova i dalje zvanična supruga Ivana. – Kristinu nisam upoznao sa ćerkom jer ona to ne bi dozvolila. Ona ne… »

Kristijane, obožavam te! Golubović spremio iznenađenje za Kristinu, ona nije krila oduševljenje, odmah se pohvalila! (foto)

Kurir pre 16 dana
Kristijan Golubović i Kristina Spalević gotovo da se ne razdvajaju, a on čini sve kako bi usrećio novu devojku. Naime, on je sada spremio iznenađenje za nju, a Kristina se odmah pohvalila na Instagramu i nije krila oduševljenje. Погледајте… »

Kristijan Golubović: Ivana ne da Kristini Spalević da upozna moju ćerku!

Svet & Skandal pre 16 dana
Zategnuto! Kristijan Golubović i Kristina Spalević uživaju u ljubavi, ali im probleme pravi njegova i dalje zvanična supruga Ivana. – Kristinu nisam upoznao sa ćerkom jer ona to ne bi dozvolila. Ona ne da ni mojim prijateljima da se upoznaju sa… »

Kristijan DOVEO NOVOG ČLANA PORODICE! Kristina presrećna odmah podelila zajedničku sliku (foto)

Mondo pre 16 dana
Golubović iznenadio devojku. Golubović iznenadio devojku. Otkako su napustili Zadrugu, Kristijan Golubović i njegova devojka Kristina Spalević se ne razdvajaju. Nakon šokantnog snimka iz wc-a, Kristina je otkrila i kakvo joj je iznenađenje… »

Kristijan proključao od besa zbog buce džambasa: Tukao sam brata i njega 100 puta, a ocu sam im pucao u glavu

Kurir pre 16 dana
Kristijan Golubović burno je reagovao kad je čuo da ga je u javnosti prozvao Ljubomir Manojlović, jedan od žestokih momaka sa beogradskog asfalta tokom devedesetih godina, poznatiji pod nadimkom Buca Džambas. Džambas je u intervjuu, koji je emitovan… »

Kristijan poludeo od besa zbog buce džambasa! Pi*ka debela! I njega i brata sam tukao, a ocu sam im pucao u glavu!

Mondo pre 16 dana
"Pobegao u Kanadu i sere. Što ne dođe na Zvezdaru pa da mi nešto kaže." "Pobegao u Kanadu i sere. Što ne dođe na Zvezdaru pa da mi nešto kaže." Kristijan Golubović burno je reagovao kada je čuo da ga je u javnosti prozvao Ljubomir Manojlović… »

Isplivao jeziv snimak Kristine i kristijana! Ona mu sedi u krilu na wc šolji: Ni smrad, ni izmet, ništa ne može nju da…

Alo pre 16 dana
Danas je na Twitteru osvanuo urnedesan snimak na kome Spalevićeva sedi u krilu bivšem zadrugaru dok on vrši nuždu na wc šolji. Kristina Spalević i Kristijan Golubović ne razdvajaju se otkako su izašli iz rijalitija i svaki trenutak provode… »

Isplivao šok snimak iz wc-a! Kristijan potpuno go: Ljubavnica mu u krilu, on doziva njenog oca - "Molim te, vodi je!"

Mondo pre 16 dana
Kristijan Golubović i Kristina Spalević šokirali svojim prvim snimkom. Kristijan Golubović i Kristina Spalević šokirali svojim prvim snimkom. Još uvek oženjeni Kristijan Golubović i Kristina Spalević nastavili su svoju romansu i nakon Zadruge, a… »

Vesti dana »