Kristijan Golubović

Kristijanova ljubavnica plakala kad mu je upoznala ženu: Otkriveni svi detalji susreta: "Pričale smo pola sata, mogla bih da…

Blic pre 4 dana
Bivši robijaš Kristijan Golubović nedavno je devojku Kristinu Spalević, sa kojom je prevario suprugu u "Zadruzi", upoznao sa ćerkom Verom i bivšom ženom Ivanom. Suočavanje sa bivšom suprugom Ivanom desilo se spontano prilikom njihove posete… »

"Bilo je neprijatno, ali smo hteli da se suočimo"! Kristijanova ljubavnica plakala kad mu je upoznala ženu

Pravda pre 4 dana
Nakon završetka „Zadruge", par koji opstaje i dalje i privlači veliku pažnju javnosti jesu Kristijan Golubović i njegova devojka Kristina Spalević. Golubović je devojku upoznao sa ćerkom Verom i bivšom ženom Ivanom, a ceo susret bio je veoma… »

Mogle bi da budemo drugarice! Kristina izjavila skandaloznu stvar, sada će još više navući gnev javnosti!

Alo pre 4 dana
Nakon upoznavanja sa suprugom Kristijana Golubovića, Kristina je zaključila da imaju hiljadu zajedničkih tema. Nakon završetka „Zadruge 4", par koji opstaje i dalje i privlači veliku pažnju javnosti jesu Kristijan Golubović i njegova devojka… »

Kristijanova ljubavnica plakala kad mu je upoznala ženu: Ivana bi mi mogla biti drugarica, hiljadu tema smo prošle

Kurir pre 4 dana
Nakon završetka „Zadruge", par koji opstaje i dalje i privlači veliku pažnju javnosti jesu Kristijan Golubović i njegova devojka Kristina Spalević. Golubović je devojku upoznao sa ćerkom Verom i bivšom ženom Ivanom, a ceo susret bio je veoma… »

Kristijan Golubović upoznao ljubavnicu sa bivšom ženom!

Svet plus pre 6 dana
Kristijan Golubović upoznao ljubavnicu Kristinu Spalević, sa bivšom ženom Ivanom i ćerkom Verom! Ivana je kao veliki čovek krenula da nas pozdravi! Kristijan Golubović otkrio je kako je prošao susret njegove bivše žene Ivane Veljović i njegove… »

Majka i baka ne bi trebalo tako da se ponaša i izgleda: Kristijan javno isprozivao bivšu cimerku!

Mondo pre 5 dana
Osuo paljbu i poručio - "Imam njenu sliku sa napumpanim usnama". Osuo paljbu i poručio - "Imam njenu sliku sa napumpanim usnama". Nakon što je osuo paljubu po Miljani Kulić i otkro zašto nije hteo da bude sa njom intiman, Kristijan Golubović je… »

"Udarite legiju s' leđa u glavu!" Kristijan otkrio kako je hteo da otme Ulemeka i zašto je bio protiv veze Arkana i Cece

Mondo pre 5 dana
"Meni su zamerali što prozivam majku Srbije." "Meni su zamerali što prozivam majku Srbije." U jednom davno zaboravljenom intervjuu Kristijan Golubović je otvorio dušu i otvoreno ispričao kako je hteo da spreči da se Milorad Ulemek Legija preda… »

Pevač podneo tužbu protiv kristijana! Golubović žestoko zapretio: Sačekaću da mi lupa šamare, nemoj da plače kad ga…

Kurir pre 5 dana
Bivši rijaliti igrač Kristijan Golubović gostovao je u jednoj emisiji, a tom prilikom voditelj mu je pročitao poruku od Radeta Lazića sa kojim Golubović nije u dobrim odnosima. "Molim ovog teletabisa Golubovića što opet nešto proziva da se najavi… »

Nazvao Kristijana teletabisom! Zapretio da će mu lupati zauške, Golubović poludeo - nemoj da plače kad ga iskrivim

Mondo pre 5 dana
Kristijan otkrio i da ga je Rade tužio. Kristijan otkrio i da ga je Rade tužio. Nakon što je nedavno isprozivao Kristijana Golubovića, bivši rijaliti igrač Rade Lazić se opet oglasio na svom Instagram storiju i ponovo prozvao Golubovića. Voditelj… »

Pevač podneo tužbu protiv Golubovića: Bivši robijaš ponovo sramno preti: "Nemoj da plače kad ga iskrivim"

Blic pre 5 dana
Bivši robijaš Kristijan Golubović gostovao je u jednoj emisiji, a tom prilikom voditelj mu je pročitao poruku od Radeta Lazića sa kojim nasilnik Golubović nije u dobrim odnosima. - Molim ovog teletabisa Golubovića što opet nešto proziva da se… »

Vesti dana »