Kristijan Golubović

Protiv kristijana podignute dve tužbe Bivši učesnik rijalitija izvodi Golubovića pred sud zbog batina!

Alo pre 12 dana
Kristijan Golubović nedavno se hvalio količinom novca koju je zaradio u rijalitiju, a sada će možda ostati bez svog honorara ukoliko sud ne presudi u njegovu korist u slučaju dve tužbe koje ga čekaju. Njega je, naime, tužio bivši učesnik… »

Bivši rijaliti učesnik podneo 2 tužbe protiv kristijana! Sa Golubovićem je na krv i nož, a sad otkrio da li ulazi u…

Kurir pre 12 dana
Kristijan Golubović i Rade Lazić nisu u dobrim odnosima još od učešća u "Farmi". Oni su se tada i fizički obračunali zbog čega je Golubović diskvalifkovan iz rijalitija. Međutim, tenzija nije ublažena ni nekoliko godina nakon obračuna pred… »

Nije potres, to je Kristijan skočio u bazen! Golubović uživao bez Kristine, skakao na glavu, a jedan potez je šokirao sve!

Kurir pre 13 dana
Kristijan Golubović je odmah posle finala „Zadruge" pobegao od nesnosnih vrućina na jedan bazen u Beogradu, gde je izvodio vratolomije. Žestoki momak je na bazen došao sam, bez ljubavnice Kristine Spalević. Bio je namrgođen kad je stigao, ali se… »

Milica ima tri potencijalna donora: Rezultati analiza stižu krajem meseca, potreban novac za lečenje

Alo pre 14 dana
Kako se bliži dan kada će dobiti odgovor lekara, Milica se priprema za odlazak u Tursku. Milica Adamović (30) do kraja meseca trebalo bi da dobije odgovor lekara u vezi sa analizama potencijalnih donora bubrega, a ukoliko se pokaže da neko ima šansu… »

Kristijan Golubović originalnim poklonom raspametio Kristinu Spalević (VIDEO)

Vesti online pre 14 dana
Kristijan Golubović i Kristina Spalević gotovo da se ne razdvajaju od kada su izašli iz rijalitija, a nakon što su započeli zajednički život, Golubović je odlučio da iznenadi svoju izabranicu jednim lepim gestom. Naime, on je odlučio da joj kupi… »

I to smo doživeli! Robijaš kristijan Golubović i njegova ljubavnica pokreću rijaliti: Prodavaće gadosti i prostote

Blic pre 14 dana
Kristijan Golubović i njegova devojka Kristina Spalević, navodno pokreću svoj rijaliti. Njih dvoje su se upoznali u rijalitiju "Zadruga 4" i otpočeli vezu, iako je bivši robijaš oženjen. Ipak, to ih nije sprečavalo da više puta na dan, pred… »

Kristina Spalević progovorila o ulasku u “Zadrugu 5”

Vesti online pre 15 dana
Četvrta sezona “Zadruge” završena je pre samo devet dana, a već uveliko se šuška o učesnicima pete sezone, koja će ujedno biti i poslednja. Sada su o ulasku u “Zadrugu 5” progovorili Kristijan Golubović i njegova ljubavnica Kristina… »

Pričalo se o aferi sa stanijom! On ulazi u Zadrugu 5 da napravi haos, a ako se i Dobrojevićeva pojavi sa kojom nije u dobrim…

Alo pre 15 dana
On je sklopio dogovor sa čelnicima pomenutog rijalitija. Nedavno se završila četvrta sezona rijaliti programa " Zadruga", a već se uveliko spekuliše ko će se od učesnika naći u petoj. S obzirom na to da je Veliki šef najavio da je ovo poslednja… »

Kristijan i Kristina progovorili o ulasku u zadrugu 5: Golubović i ljubavnica imaju jedan uslov, a nije novac!

Mondo pre 15 dana
Golubović i Spalevićeva imaju velike planove. Golubović i Spalevićeva imaju velike planove. Kristijan Golubović i njegova ljubavnica Kristina Spalević svakodnevno su na društvenim mrežama, a ne razdvajaju se čak ni u toaletu. Posle završetka… »

Kristijanova žena je doživela najveće poniženje: Evo da li je Kristina upoznala Golubovićevu ćerku

Blic pre 15 dana
Kristijan Golubović i Kristina Spalević nastavili su svoju vezu nakon rijalitija "Zadruga", ali im probleme navodno pravi njegova i dalje zvanična supruga Ivana, prenose mediji. – Kristinu nisam upoznao sa ćerkom jer ona to ne bi dozvolila. Ona ne… »

Vesti dana »