Kristijan Golubović

Kristijan Golubović objasnio kakav odnos ima sa tastom i taštom!

Svet plus 21.08.2021
Kristijan Golubović objasnio kakav odnos ima sa tastom i taštom! Kad se našalim, kažem ćale mlađi si od mene, a izgledaš kao da si mi ujak. U toku je emisija "Narod pita". Na iznenađenje većine, uključio se uživo otac Kristine Spalević u… »

Oglasio se Kristinin otac, otkrio u kakvom je odnosu sa Golubovićem

Vesti online 21.08.2021
Kristijan Golubović gostovao je u emisiji gde se uključio otac njegove sadašnje devojke Kristine Spalović. – Dobro veče, Dragan iz Novog Sada. Pozdrav za sve u stidiju, a i za baka Veru – izjavio je Kristinin otac. – Kristijanova veza je… »

Slomio nos devojci, pa dobio batine od albanca! Oštre prozivke na račun Kristijana Golubovića - rat ne jenjava!

Mondo 21.08.2021
Brat Mišela Gvozdenovića još jednom oštro komentarisao Kristijana Golubovića. Brat Mišela Gvozdenovića još jednom oštro komentarisao Kristijana Golubovića. Kristijan Golubović gostovao je u emisiji "Zadruga narod pita" gde je još jednom… »

Nasrtao je na žene, devojci slomio nos, a njega su tukli kao vola! Mišelov ponovo udario na Kristijana, rat ne prestaje…

Kurir 21.08.2021
Kristijan Golubović pričao je o svom sukobu sa Mišelom Gvozdenovićem, o čemu možete čitati klikom na linkove ispod ovog pasusa. Mišelov brat Saša nije ostao imun, pa je putem storija ponovo isprozivao Kristijana. Inače, njihov rat traje već… »

Prodavao je drogu ispred crkve! Mišelov brat izrekao brutalne optužbe na račun Kristijana Golubovića, spomenuo i buran…

Alo 21.08.2021
Poznato je da njihov sukob datira već duži vremenski period. Kristijan Golubović je zajedno sa Lepim Mićom bio gost u sinoćnjoj emisiji Narod pita i tom prilikom se osvrnuo i na sukob sa braćom Gvozdenović i nimalo nije imao lepe reči, a sada je… »

Preživeli smo sve i svašta, nije nam svejedno! Oglasio se Kristinin otac, otkrio u kakvom je odnosu sa Golubovićem, šok…

Kurir 21.08.2021
Kristijan Golubović gostovao je u emisiji gde se uključio otac njegove sadašnje devojke Kristine Spalović. - Dobro veče, Dragan iz Novog Sada. Pozdrav za sve u stidiju, a i za baka Veru - izjavio je Kristinin otac. - Kristijanova veza je obeležila… »

Kristinin otac sramno branio i dizao u nebesa kristijana golubovića Zeta i bivšeg robijaša ne sme niko da mu dira

Blic 21.08.2021
Bišvi robijaš Kristijan Golubović gostovao je u emisiji gde se uključio otac njegove sadašnje devojke Kristine Spalević. - Dobro veče, Dragan iz Novog Sada. Pozdrav za sve u stidiju, a i za baka Veru - izjavio je Kristinin otac. - Kristijanova veza… »

Od njenog ćaleta sam stariji 7 godina! Kristijan o roditeljima svoje devojke, emisiju prekinuo poziv Kristininog oca!

Mondo 21.08.2021
Otac Kristine Spalević se uključio u emisiju uživo. Otac Kristine Spalević se uključio u emisiju uživo. Nakon što je do detalja opisao kako je izgledao napad na njega u jednom restoranu u Milanu, Kristijan Golubović ponovo je gostovao u emisiji… »

Molio me je da ga ne bijem! Kristijan progovorio o svom odnosu i tuči sa Tomovićem, a onda izgovorio nešto što je ostavilo…

Alo 21.08.2021
Mnogo se spekulisalo šta se tu zapravo dešavalo i ko je kriv za početak sukoba. Kristijan Golubović dotakao se sukoba sa Vladimirom Tomovićem, pa je rekao ono što niko nije očekivao. Kasnije je pušten prilog svih svađa bivših rijaliti suparnika… »

Oglasio se i on! Kristijan otkrio da li mu je Čorba tražio novac, a spomenuo i ono što je Kristina javno obelodanila o…

Alo 21.08.2021
Gledateljka je takođe osudila Kristinino ponašanje i istakla da se Spalevićeva previše uzvezdila otkako je sa Kristijanom u vezi. U toku je emsija "Narod pita", a gosti su Kristijan Golubović i Lepi Mića, nakon burne diskusije usledilo je telefonsko… »

Vesti dana »