Marko Đurić

MIP Kosova: Nećemo Vučiću dozvoliti posetu Kosovu

Danas 21.11.2020
Ministarstvo inostranih poslova i dijaspore Kosova (MIP) saopštilo je da neće dozvoliti posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu. MIP je danas za portal Gazeta ekspres potvrdio da je Vučić u četvrtak, 19. novembra, podneo zahtev da sa… »

Aleksandru Vučiću zabranili da uđe na Kosovo

Nova 21.11.2020
Ministarstvo inostranih poslova i dijaspore Kosova (MIP) saopštilo je da neće dozvoliti posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu. MIP je danas potvrdio da je Vučić u četvrtak, 19. novembra, podneo zahtev da s još trojicom svojih… »

MIP Kosova: Nećemo Vučiću dozvoliti posetu Kosovu

N1 Info 21.11.2020
Ministarstvo inostranih poslova i dijaspore Kosova (MIP) saopštilo je da neće dozvoliti posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu. MIP je danas za portal Gazeta ekspres potvrdio da je Vučić u četvrtak, 19. novembra, podneo zahtev da sa… »

Kafana u Parizu: Zašto su srpski umetnici hrlili u Francusku

Nova 20.11.2020
Paja Jovanović, Milo Milunović, Marko Čelebonović, Petar Lubarda, Sava Šumanović, Kosta Hakman, Ljuba Popović, Vladimir Veličković, Bata Mihailović, Dado Đurić, Petar Omčikus, Mikan Aničić, Miloš Šobajić, Peđa Milosavljević, Ljubica… »

Marko Đurić: Srpski narod tuguje, patrijarh nas je svojim velikim delima mnogo zadužio

Kurir 20.11.2020
Ambasador Srbije u Americi Marko Đurić oprostio se od patrijarha Irineja, podsetivši na njegova velika dela. - Srpski narod tuguje. Neverovatno koliko nas je zadužio i koliko je mnogo dobra učinio u relativno kratkom vremenskom periodu jednog… »

Fotkali se Toma Mona, Đurić i Selaković i dobili smo viral dana

Noizz 18.11.2020
Svašta se dešavalo na domaćoj političkoj sceni, bilo je tu raznoraznih likova, ali trojka u kojoj su Tomislav Momirović poznat kao Toma Mona, Marko Đurić i Nikola Selaković, prevazišla je sve. Na fotografiji koju je objavio na Tviteru, Momirović… »

Premijera predstave „Bambi“

Glas Šumadije 17.11.2020
Otvaranje 22. Međunarodnog lutkarskog festivala ,,Zlatna Iskra“ zakazano je za 18. novembar sa početkom u 18 časova u Pozorištu za decu. Festival će biti otvoren premijerom predstave „Bambi“, prema motivama istoimene bajke Feliksa Saltena… »

Premijera predstave „Bambi“ u Pozorištu za decu

Ritam grada Kg 17.11.2020
Sutra od 18 časova, u Pozorištu za decu, održaće se premijera lutkarske predstave „Bambi“, koju je po motivama istoimene bajke Feliksa Saltena, režirao i konceptualno postavio Jakub Maksimov. Dizajn scenografije, kostima i lutaka, kao i izradu… »

Korona hara banjicom: Zaražen trener, Igrači, ekonom i fizioterapeut

Srbija danas 14.11.2020
Pod znakom pitanja meč sa Metalcem. Korona virus nije mimoišao Rad. Zašao je u igrački kadar, ali i stručni štab ekipe sa Banjice. Na nedavnom testiranju pozitivni su bili trener Milan Milanović, fizioterapeuti Andrej Pešić i Nevena… »

Korona nastavlja da hara Superligom

Nova 14.11.2020
Fudbalski klub Rad suočen je sa velikim problemima u nastavku sezone zbog koronavirusa koji se pojavio u klubu i praktično desetkovao tim sa Banjice. Kako prenosi “Sportski žurnal”, na spisku igrača koji su bili pozitivni na poslednjem testu na… »

Vesti dana »