Marko Đurić

Đurić sutra u Kosovskoj Mitrovici

B92 05.01.2020
Beograd -- Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić biće sutra, na Badnji dan u Kosovskoj Mitrovici. Đurić će u 16 časova prisustvovati paljenju badnjaka u porti crkve Svetog Dimitrija, navodi se u saopštenju Kancelarije za Kosovo i… »

Marko đurić: Tadić i Đilas biće u istoriju upisani kao raspikuće s kojima je Srbija izgubila najdragocenije teritorije!

Kurir 05.01.2020
Boris Tadić i Dragan Đilas nemaju nikakvo pravo da govore o odnosima Srbije i Crne Gore, jer će u istoriju biti upisani kao raspikuće s kojima je Srbija izgubila najdragocenije teritorije. Tadić je poslednji, a Đilas pretposlednji na planeti koji bi… »

Vojvodina počela pripreme, Vukadinović potpisao do 2022.

Sportski žurnal 04.01.2020
Uz dozvolu trenera, današnje okupljanje propustili su Eze Vinsent i Đorđe Đurić, koji će se već za koji dan pridružiti svojim saigračima, a na današnjem popodnevnom treningu to treba da učini i Lazar Stojsavljević (21), doskorašnji štoper… »

Đurić: Tadić i Đilas nemaju pravo da govore o odnosima sa CG

Dnevnik 04.01.2020
BEOGRAD: Voski zvaničnik vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Marko Đurić ocenio je danas da lideri opozicije Boris Tadić i Dragan Đilas nemaju nikakvo pravo da govore o odnosima Srbije i Crne Gore, jer će "u istoriju biti upisani kao raspikuće… »

Đurić: Bićemo nesalomivi bedem dok god smo jedinstveni

Pravda 02.01.2020
"Srpski narod na Kosovu i Metohiji će se i u vremenu pred nama držati čvrsto i biti nesalomivi bedem dok god nastupa odlučno i ujedinjeno", izjavio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić u novogodišnjem intervjuu za televiziju… »

Đurić građanima na Kim čestitao novu godinu: Da budete zdravi, srećni i jači i složniji od naših protivnika

Kurir 01.01.2020
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić poželeo je građanima Srbije na Kosovu i Metohiji srećnu 2020. godinu. "Dragi građani Kosova i Metohije, dragi zemljaci i sunarodnici, želim vam dobro Novogodišnje jutro, da ga u miru provedete… »

Đurić sa predstavnicima Srba sa KiM

RTS 30.12.2019
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić sastao se u Beogradu sa političkim predstavnicima kosovskih Srba sa kojima je razgovarao o izazovima u 2020. godini. Zaključci sastanka su da će predstavnici srpskih institucija na Kosovu i… »

Đurić: U 2020. stići do svakoga na Kosovu i Metohiji kome treba pomoć

Studio B 30.12.2019
Predstavnici srpskih institucija na Kosovu i Metohiji dopreće do svakog srpskog domaćinstva kome je pomoć potrebna, neće dozvoliti ni da ih Priština zastraši, da im stavlja „lisice na ruke i flaster na usta“ jer se bore za prava srpskog naroda… »

Đurić: Okupljanje oko pet principa nacionalne politike

RTV 30.12.2019
BEOGRAD - Zbog Kosova i Metohije, kao i zbog cele Srbije, nadam se da u novoj godini nećemo biti dovoljno zaboravni i naivni da pomislimo da je datost sve ono što danas u Srbiji imamo, naveo je direktor Kancelarija za Kosovo i Metohiju Marko Đurić. U… »

Đurić: Okupljanje oko pet principa nacionalne politike

Studio B 30.12.2019
Zbog Kosova i Metohije, kao i zbog cele Srbije, nadam se da u novoj godini nećemo biti dovoljno zaboravni i naivni da pomislimo da je datost sve ono što danas u Srbiji imamo, naveo je direktor Kancelarija za Kosovo i Metohiju Marko Đurić. U autorskom… »

Vesti dana »