Marko Đurić

Velimir Ilić: Vladike bi morale da uzmu godišnji odmor kad bi Vučić rešio da se ispovedi

Morava info 08.10.2019
ČAČAK – Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić upitao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića šta slavi i kako ga nije sramota da slavi pobedu na izborima na Kosovu. – Predsedniče, kako te nije sramota da slaviš pobedu Srpske liste na Kosovu gde… »

Svaka pobeda istorijska

Danas 08.10.2019
Za svaki izborni rezultat od kako je preuzeo SNS pre sedam godina Aleksandar Vučić je izjavio da je najbolji do sada. Tako naravno i pobeda formalno Srpske liste, a suštinski ogranka Srpske napredne stranke, na vanrednim izborima na Kosovu. Srbi će u… »

Kurti ne priznaje izabrane, jer želi brisanje Srba: Đurić o izjavi lidera pokreta Samoopredeljenje

Telegraf 08.10.2019
Nema Kurtijeve Velike Albanije i neće je biti. Neće biti ni nezavisnog Kosova. Laganje sopstvenog naroda da to može da postigne preteći Srbiji i ugnjetavajući Srbe, neće ni njemu ni celom Kosovu i Metohiji doneti ništa dobro - istakao je Ðurić… »

"Travnička hronika" u SNP-u 12. oktobra

RTV 08.10.2019
NOVI SAD - Nakon Veštica iz Salema, rediteljskog prvenca u SNP-u, Nikita Milivojević nastavlja svoj umetnički rad postavljanjem Travničke hronike Ive Andrića, za koju potpisuje adaptaciju, dramatizaciju i režiju. Premijera predstava je u subotu, 12… »

Đurić: Ako žele legitimnu vladu, moraće da kucaju na vrata Srpske liste

RTS 07.10.2019
Na vanrednim parlamentarnim izborima na Kosovu i Metohiji Srpska lista osvojila je svih 10 zagarantovanih mandata. Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić poručuje da "nema legitimne vlade u Prištini i pokrajinskih institucija bez učešća srpskih… »

Đurić: Sve odluke o eventualnom učešću u budućoj Vladi Kosova biće donete u Beogradu

Danas 07.10.2019
Direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da će se sve odluke, pa i o eventualnom učešću Srpske liste u budućoj Vladi Kosova, donositi zajednički u Beogradu. „Uvek se o važnim stvarima dogovaramo izmedju… »

"Niko ne treba da računa na blanko podršku srpskih predstavnika" VIDEO

B92 07.10.2019
Direktor Kancelarije za KiM kaže da će sve buduće korake Srpska lista koja je ubedljivo pobedila na izborima u srpskim sredinama praviti u dogovoru s Beogradom. Marko Đurić je poručio da niko ne treba da računa na blanko podršku srpskih… »

Ðurić: Niko da ne računa na blanko podršku Srpske liste

Studio B 07.10.2019
Rezultatom Srpske liste na izborima ispisana je istorija srpske sloge i jedinstva i potvrđena nepokolebljiva volja našeg naroda da sačuva veze sa državom Srbijom, kaže Marko Đurić i poručuje da će Srpska lista sve buduće korake praviti u… »

Najgora stvar koju možete da čujete od bivšeg partnera: Suze same idu (video)

Pravda 07.10.2019
Muzičar i komičar Bojan Stanimirović - Boki Tatkio svojim vicevima i humanitarnim akcijama nastavlja da privlači pažnju javnosti. Njegov najnoviji vic o raskidu nateraće vam suze na oči: Kako je Marko Đurić do suza nasmejao Srbiju svojim… »

Đurić: Kurti ne priznaje izabrane, jer želi brisanje Srba

RTV 07.10.2019
BEOGRAD - Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je večeras da su projekat "velike Albanije" i brisanje Srbije i Srba sa mape okosnica programa Aljbina Kurtija i da zato i govori da ne želi da razgovara sa onima za koje su Srbi… »

Vesti dana »