Marko Đurić

"Đurić će biti podrška našem narodu kroz saradnju sa institucijama SAD"

Alo 06.11.2020
Srpska lista čestita gospodinu Marku Đuriću na potvrđivanju agremana kojim je od strane SAD-a prihvaćen za ambasadora Republike Srbije u toj zemlji. Nakon višegodišnjeg uspešnog rada na čelu Кancelarije za Кosovo i Metohiju i impozantnih… »

Marko Đurić dobio agreman u SAD

RTS 06.11.2020
Novoimenovani ambasador Srbije u SAD Marko Đurić dobio je agreman administracije u Vašingtonu, saznaje Tanjug u diplomatskim izvorima. Marko Đurić je agreman dobio nepunih mesec dana posle odluke Vlada Srbije, 8. oktobra, o njegovom imenovanju na… »

Đorđević: Đuriću, osam godina trgujete s ratnim zločincima

Nova 06.11.2020
Marko Đurić je rekao da im ja spočitavam, citiram, neprincipijelnost prema ratnim zločincima. Dobro je znati da su i oni potpuno svesni da pregovaraju i dogovaraju se sa ratnim zločincima. Hvala Marku Đuriću što je to potvrdio srpskoj javnosti… »

Tanjug: Marko Đurić dobio agreman administracije SAD

Blic 06.11.2020
Novoimenovani ambasador Srbije u SAD Marko Đurić dobio je agreman administracije u Vašingtonu, saznaje Tanjug u diplomatskim izvorima. Đurić je agreman dobio nepunih mesec dana nakon što je Vlada Srbije, 8. oktobra, donela odluku o njegovom… »

Marko Đurić dobio agreman

Dnevnik 06.11.2020
BEOGRAD: Novoimenovani ambasador Srbije u SAD Marko Đurić dobio je agreman administracije u Vašingtonu, saznaje Tanjug u diplomatskim izvorima. Đurić je agreman dobio nepunih mesec dana nakon što je Vlada Srbije, 8. oktobra, donela odluku o njegovom… »

U rekordnom roku dobijen agreman - Marko Đurić odlazi

B92 06.11.2020
Novoimenovani ambasador Srbije u SAD Marko Đurić dobio je agreman administracije u Vašingtonu, saznaje Tanjug u diplomatskim izvorima. Đurić je agreman dobio nepunih mesec dana nakon što je Vlada Srbije, 8. oktobra, donela odluku o njegovom… »

Marko Đurić dobio agreman

Radio 021 06.11.2020
Novoimenovani ambasador Srbije u SAD Marko Đurić dobio je agreman administracije u Vašingtonu, saznaje se u diplomatskim izvorima. Đurić je agreman dobio nepunih mesec dana nakon što je Vlada Srbije, 8. oktobra, donela odluku o njegovom imenovanju… »

Brz odgovor američke administracije: Marko Đurić dobio agreman

Večernje novosti 06.11.2020
NOVOIMENOVANI ambasador Srbije u SAD Marko Đurić dobio je agreman administracije u Vašingtonu, saznaje Tanjug u diplomatskim izvorima. Đurić je agreman dobio nepunih mesec dana nakon što je Vlada Srbije, 8. oktobra, donela odluku o njegovom… »

Marko Đurić dobio agreman

RTV 06.11.2020
BEOGRAD - Novoimenovani ambasador Srbije u SAD Marko Đurić dobio je agreman administracije u Vašingtonu, saznaje Tanjug u diplomatskim izvorima. Đurić je agreman dobio nepunih mesec dana nakon što je Vlada Srbije, 8. oktobra, donela odluku o… »

"Vuk u jagnjećoj koži"

B92 05.11.2020
Beograd -- Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić ocenio je danas da je Šaip Kamberi "vuk u jagnjećoj koži". Reč je o, kako navodi, velikoalbanskom etnonacionalisti koji još od početka devedesetih godina kamuflira šovinističke i… »

Vesti dana »