Marko Đurić

Marko Đurić poručio osmanijevoj: Priština mora da formira Zajednicu srpskih opština!

Kurir 30.11.2019
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić poručio je juče albanskim političkim liderima s Kosova i Metohije da, pre nego što sebi dozvole slobodu da se izjašnjavaju o dogovorima postignutim u briselskom dijalogu, makar pročitaju šta… »

Đurić: Osmani treba da zna da je formiranje ZSO nedvosmislena obaveza Prištine

Večernje novosti 29.11.2019
Marko Đurić izjavio da potpredsednica Demokratskog saveza Kosova (DSK) Vjosa Osmani treba da zna da je formiranje Zajednice srpskih opština "sa suštinskim ovlašćenjima" nedvosmislena obaveza Prištine. Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i… »

Đurić: Kurti upao u zamku sopstvenog pomućenog rasuđivanja

RTS 26.11.2019
Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić rekao je da je Aljbin Kurti upao u zamku sopstvenog pomućenog rasuđivanja i "ostao beznadežno zarobljen u odavno prevaziđenim ekspanzionističkim nacionalističkim projektima, kao i u košmaru 90-tih godina… »

Đurić: Kurti upao u zamku sopstvenog pomućenog rasuđivanja

RTV 26.11.2019
BEOGRAD - Aljbin Kurti je upao u zamku sopstvenog pomućenog rasuđivanja i ostao beznadežno zarobljen u odavno prevaziđenim ekspanzionističkim nacionalističkim projektima, kao i u košmaru 90-ih godina prošlog veka, kojem je u velikoj meri i sam… »

Đurić: Za Kurtija su stabilnost i saradnja nepoznati pojmovi

Blic 25.11.2019
Direktor Kancelarija za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić ocenio je večeras da su za Aljbina Kurtija non-grata normalnost, stabilnost i saradnja. - Velikoalbanska manifestacija koju ''Samoopredeljenje'' 28. novembra organizuje u Tirani za cilj ima… »

„Moj jutarnji smeh“ i jedna od poslednjih uloga Nebojše Glogovca

RTS 26.11.2019
U Beogradu je u toku 25. Festival autorskog filma u okviru kojeg su u glavnom programu i nova domaća ostvarenja. U susret premijeri predstavila se ekipa filma „Moj jutarnji smeh“, predvođena rediteljem Markom Đorđevićem, koji potpisuje scenario i… »

Đurić: Za Kurtija su non-grata normalnost, stabilnost i saradnja

Dnevnik 25.11.2019
BEOGRAD: Direktor Kancelarija za Kosovo i Metohiju Marko Đurić ocenio je večeras da su za Aljbina Kurtija non-grata normalnost, stabilnost i saradnja. "Velikoalbanska manifestacija koju ''Samoopredeljenje'' 28. novembra organizuje u Tirani za cilj ima… »

Đurić: Manifestacija koju Samoopredeljenje organizuje 28. novembra ima za cilj uzdizanje Kurtija

Beta 25.11.2019
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić izjavio je danas da manifestacija koju "Samoopredeljenje" 28. novembra organizuje u Tirani za cilj uzdizanje lidera Samoopredeljenja Aljbina Кurtija "od lokalnog političkog lidera na nivo… »

Đurić: Manifestacija koju Samoopredeljenje organizuje 28. novembra ima za cilj uzdizanje Kurtija

Novi magazin 25.11.2019
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da manifestacija koju "Samoopredeljenje" 28. novembra organizuje u Tirani za cilj uzdizanje lidera Samoopredeljenja Aljbina Кurtija "od lokalnog političkog lidera na nivo… »

Đurić: Kurtijeva ideja reciprociteta znači samoizolaciju KiM

Dnevnik 22.11.2019
BEOGRAD: Ideja reciprociteta Aljbina Kurtija sinonim je za samoizolaciju samoproglašenog Kosova i infantilan politički odgovor na činjenicu da međunarodna podrška jednostrano proglašenoj nezavisnosti opada i da je taj tzv. državotvorni projekat u… »

Vesti dana »