Marko Đurić

Marko Đurić dobio agreman

Dnevnik 06.11.2020
BEOGRAD: Novoimenovani ambasador Srbije u SAD Marko Đurić dobio je agreman administracije u Vašingtonu, saznaje Tanjug u diplomatskim izvorima. Đurić je agreman dobio nepunih mesec dana nakon što je Vlada Srbije, 8. oktobra, donela odluku o njegovom… »

U rekordnom roku dobijen agreman - Marko Đurić odlazi

B92 06.11.2020
Novoimenovani ambasador Srbije u SAD Marko Đurić dobio je agreman administracije u Vašingtonu, saznaje Tanjug u diplomatskim izvorima. Đurić je agreman dobio nepunih mesec dana nakon što je Vlada Srbije, 8. oktobra, donela odluku o njegovom… »

Marko Đurić dobio agreman

Radio 021 06.11.2020
Novoimenovani ambasador Srbije u SAD Marko Đurić dobio je agreman administracije u Vašingtonu, saznaje se u diplomatskim izvorima. Đurić je agreman dobio nepunih mesec dana nakon što je Vlada Srbije, 8. oktobra, donela odluku o njegovom imenovanju… »

Brz odgovor američke administracije: Marko Đurić dobio agreman

Večernje novosti 06.11.2020
NOVOIMENOVANI ambasador Srbije u SAD Marko Đurić dobio je agreman administracije u Vašingtonu, saznaje Tanjug u diplomatskim izvorima. Đurić je agreman dobio nepunih mesec dana nakon što je Vlada Srbije, 8. oktobra, donela odluku o njegovom… »

Marko Đurić dobio agreman

RTV 06.11.2020
BEOGRAD - Novoimenovani ambasador Srbije u SAD Marko Đurić dobio je agreman administracije u Vašingtonu, saznaje Tanjug u diplomatskim izvorima. Đurić je agreman dobio nepunih mesec dana nakon što je Vlada Srbije, 8. oktobra, donela odluku o… »

"Vuk u jagnjećoj koži"

B92 05.11.2020
Beograd -- Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić ocenio je danas da je Šaip Kamberi "vuk u jagnjećoj koži". Reč je o, kako navodi, velikoalbanskom etnonacionalisti koji još od početka devedesetih godina kamuflira šovinističke i… »

Kamberi i Đurić o vlasti i opoziciji

RTV 05.11.2020
BEOGRAD - Olako izražena volja da me percipiraju tako brzo kao "vođu opozicije" u Srbiji, mene koji sam samo sat pre govora u Skupštini bio beznačajan, govori o društvenoj volji koja u zemlji postoji kao demokratska alternativa i reakcija građana… »

„Kamberi je vuk u jagnjećoj koži“

Vesti online 05.11.2020
Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić ocenio je da je Šaip Kamberi „vuk u jagnjećoj koži“ jer je reč o, kako navodi, velikoalbanskom etnonacionalisti koji još od početka devedesetih godina kamuflira šovinističke i protivustavne… »

Đurić: Kamberi je vuk u jagnjećoj koži

Dnevnik 05.11.2020
BEOGRAD: Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić ocenio je danas da je Šaip Kamberi "vuk u jagnjećoj koži" jer je reč o, kako navodi, velikoalbanskom etnonacionalisti koji još od početka devedesetih godina kamuflira šovinističke i… »

“Nezadovoljstvo i stidljivost, pomešani sa besom”

Nova 02.11.2020
Trudili smo se da napravimo film kojim ćemo mi biti zadovoljni. Nakon dosta neuspešnih pokušaja uspeli smo da nađemo temu koja nas je u tom trenutku povezivala. Tako je nastao ovaj komad umetnosti, u kom preovlađuju osećanja nezadovoljstva i… »

Vesti dana »