Marko Đurić

Rizik! Na sahrani Amfilohija masovni pričest istom kašikom. Maske i distanca ne postoje

Luftika 01.11.2020
Sahrana Amfilohija postao je visokorizičan skup, s obzirom na to da se građani ne pridržavaju mera Nacionalnog koordinacionog tela za zarazne bolesti. Retko ko nosi masku, distanca gotovo da ne postoji, a obavlja se i pričest, i to istom kašikom… »

Đurić: Prekinite sa mržnjom ako za Boga znate!

Srbija danas 01.11.2020
Potpredsednik SNS Marko Ðurić izjavio je da je žalosno što je svima znani beogradski tajkun odabrao da, preko plaćenih medija i "bednog politikanta", današnji dan koristi za kampanju mržnje i blaćenja. - Svoje bogatstvo, kako god da ga je stekao… »

Đurić protiv Đurića: Od sumnje do ljubavi prema Amfilohiju

Nova 01.11.2020
Vest da je preminuo mitropolit Amfilohije izazvala je reakcije kod velikog broja građana, kako onih "običnih", tako i kod političara. Jedan od njih, novi srpski ambasador u SAD Marko Đurić, oprostio se na svom Tviter profilu od mitropolita… »

Đurić osudio pokušaje "tajkunskih prljavih botova" da sahranu Amfilohija iskoriste za sejanje mržnje protiv Srbije

Alo 31.10.2020
Đurić je osudio tajkunske prljave botove koji koriste sutrašnju sahranu za sejanje perfidne mržnje protiv Srbije. Član predsedništva Srpske napredne stranke i ambasdor Srbije u SAD Marko Đurić osudio je, kako je naveo, tajkunske prljave botove… »

Izabrana nova Vlada Srbije

Politika 28.10.2020
Skupština Srbije izabrala je sa 227 glasova za, novu Vladu predvođenu Anom Brnabić. Novi kabinet izabran je prozivkom poslanika od kojih je petoro glasalo protiv dok uzdržanih nije bilo. Predstavljajući rezultate glasanja, predsednik parlamenta Ivica… »

Glasovima 227 poslanika izabrana nova vlada Ane Brnabić

Novi magazin 28.10.2020
Skupština Srbije izabrala je večeras, sa 227 glasova za, novu vladu predvođenu Anom Brnabić. Novi kabinet izabran je prozivkom poslanika od kojih je petoro glasalo protiv dok uzdržanih nije bilo. Predstavljajući rezultate glasanja, predsednik… »

Slava Banatskog Dvora Liturgija povodom Svete Petke

Večernje novosti 28.10.2020
BANATSKI Dvor, selo u opštini Žitište, jedno od retkih u Srbiji, koje je svojevremeno imalo fudbalskog prvoligaša, Budućnost, obeležilo je Svetu Petku, slavu sela, u prisustvu velikog broja vernika i sveštenstva. Liturgiju su služili… »

SNS obeležila slavu: Zajedno da pobedimo i sačuvamo Srbiju FOTO

B92 27.10.2020
Srpska napredna stranka obeležila je danas stranačku slavu Svetu Petku, sa manje gostiju nego ranije. Poručeno je da se moramo svi držati zajedno u borbi protiv korone, kako bismo sačuvali zdravlje nacije, a time i Srbiju. Domaćin slave ove godine… »

SNS: obeležava stranačku slavu, Nedimović domaćin: Moramo sačuvati Srbiju i pobediti ovaj virus

Blic 27.10.2020
Srpska napredna stranka (SNS) obeležila je danas stranačku slavu, Svetu Petku, sa manje gostiju nego ranije i uz poruku da se "svi moramo držati zajedno u borbi protiv korone, kako bi sačuvali zdravlje nacije, a time i Srbiju". Domaćin slave ove… »

SNS obeležila slavu: Zajedno da pobedimo i sačuvamo Srbiju

Dnevnik 27.10.2020
BEOGRAD: Srpska napredna stranka obeležila je danas stranačku slavu, Svetu Petku, sa manje gostiju nego ranije i uz poruku da se moramo svi držati zajedno u borbi protiv korone, kako bi sačuvali zdravlje nacije, a time i Srbiju. Domaćin slave ove… »

Vesti dana »