Marko Đurić

Sutra u Briselu o ZSO

B92 pre 7 dana
Brisel -- Delegacije Beograda i Prištine će sutra, 17. septembra, u sedištu Evropske službe za spoljne poslove u Briselu, nastaviti razgovore na tehničkom nivou. Delegacija Beograda, koju će predvoditi direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko… »

Ivan Ivanović: Zemlja u kojoj je Marko Đurić u konkurenciji za bilo šta ima ozbiljan problem

Luftika pre 7 dana
Novinar i voditelj Ivan Ivanović u petak (18.9.) se vraća na male ekrane sa svojom popularnom autorskom emisijom “Veče sa Ivanom Ivanovićem”. Pred start nove sezone Ivanović je rekao da se tokom pauze nije mnogo opterećivao činjenicom da Srbija… »

Basara o ambasadoru Đuriću: Način da se zaobiđe Dačić

Nova pre 7 dana
Očigledno je da je Marko Đurić postavljen kao čovek od poverenja Aleksandra Vučića, koji ima neke planove u odnosima sa Amerikom, a postavljanjem nekog stoprocetno lojalnog, hoće da zaobiđe u komunikaciji Ministrastvo spoljnih poslova, ocenio je… »

Spaić: Đurić aplaudirajući i vrhunskim poltronstvom došao do prvog ešalona

N1 Info pre 7 dana
Novinarka Tamara Spaić izjavila je u Novom danu, govoreći o Marku Đuriću, da ga "stalno stavljaju te na ovo, te na ono mesto", a da joj ne deluje da će bilo šta od toga da dobije. "Imam utisak da ga mnogo hvale u medijima, da bi se on zadovoljio… »

Tapšanje, ulizivanje i tvitovanje: Kako se Marko Đurić kandidovao za poziciju ambasadora?

Luftika pre 7 dana
Marko Đurić, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju biće novi ambasador Srbije u Vašingtonu. Informaciju koja se ovih dana pojavila u srpskim medijima za portal Nova.rs. potvrdili su diplomatski izvori. Jedno od najvažnijih diplomatskih… »

Marko Đurić budući ambasador Srbije u Americi?

Politika pre 8 dana
Direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić biće novi ambasador Srbije u SAD, preneli su danas beogradski mediji. Navodi se da će Đurić u Ambasadi u Vašingtonu zameniti Đerđa Matkovića kome je istekao mandat, kao i da je… »

Đurić novi ambasador u SAD? Milivojević: Logičan izbor

RTV pre 7 dana
BEOGRAD - Mediji su preneli, zvanično još uvek nepotvrđenu informaciju, da će aktuelni direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić biti novi ambasador Srbije u SAD, a bivši diplomata Zoran Milivojević smatra da je u pitanju logičan izbor… »

Marko Đurić se povredio prilikom aplaudiranja odluci da postane ambasador u Vašingtonu

Njuz.net pre 7 dana
BEOGRAD, 15. septembar 2020, (Njuz) – Aktuelni direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić doživeo je danas težu povredu zbog koje je hospitalizovan, kada je rešio da pozdravi aplauzom odluku o njegovom postavljenju na mesto ambasadora u… »

Milivojević: Đurić je Logičan izbor za ambasadora u SAD

Dnevnik pre 7 dana
BEOGRAD: Mediji su preneli, zvanično još uvek nepotvrđenu informaciju, da će aktuelni direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić biti novi ambasador Srbije u SAD, a bivši diplomata Zoran Milivojević smatra da je u pitanju logičan izbor. Milivojević… »

Diplomate objasnile zašto je Đurić logičan izbor za SAD

Nova pre 7 dana
Budući ambasador Srbije u SAD u liku Marka Đurića logičan je izbor u ovom trenutku, smatraju sagovornici Nova.rs. Oni navode da predsednik Aleksandar Vučić u Ameriku šalje čoveka od najvećeg poverenja, dobro upućenog u rešavanje pitanja Kosova… »

Vesti dana »