Marko Đurić

Đurić u Moskvi razgovarao sa predstavnicima više država

Sputnik 03.07.2019
Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marko Đurić sastao se danas u Moskvi, na marginama međunarodnog foruma „Razvoj parlamentarizma“, sa državnim i stranačkim predstavnicima velikog broja zemalja, sa kojima je razgovarao o… »

Đurić i Srpska lista o nalogu za hapšenje Radoičića: Zastrašivanje Srba i samovolja Prištine

Insajder 02.07.2019
Direktor Kancelarije za Kosovo Marko Đurić i Srpska lista danas su ocenili da je izdavanje međunarodnog naloga za hapšenje Milana Radoičića, potpredsednika Srpske liste odraz samovolje Prištine i pokušaj zastrašivanja Srba. Đurić je naveo da je… »

"Tako je bilo, tako će i biti": Đurić: Albanci u Preševu, Bujanovcu i Medveđi žive kao građani Srbije

Blic 02.07.2019
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić izjavio je večeras da je Hašim Tači potvrdio neodgovornost svoje politike, jer raspirivanje lažnih snova o nekakvom prisajedinjenju opština Vranjske kotline samoproglašenom Kosovu jeste isto… »

U petak otvorena „ova faza” vodovoda na severu Kosova, danas nestašice vode u Mitrovici i Zvečanu

Insajder 02.07.2019
Građani pojedinih delova Severne Kosovske Mitrovice i Zvečana danas se suočavaju s nestašicama vode, iako je pre svega nekoliko dana u Mitrovici kako je tada naveo direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić otvorena „ova faza” regionalnog vodovoda… »

Kolektivni štrajk glađu

Peščanik 02.07.2019
Foto: Peščanik U mestima na severu Kosova gde su Srbi većina u toku je opšti štrajk. Već drugi dan, zatvorene su radnje u kojima se prodaje hrana uvezena iz Srbije. Vlasnici tih radnji objasnili su da ne mogu uspešno poslovati sa robom koja se na… »

Đurić: Otvaranje kriznih žarista neće pomoći Tačiju

Dnevnik 01.07.2019
BEOGRAD: Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je da je Hašim Tači potvrdio neodgovornost svoje politike, jer raspirivanje lažnih snova o nekakvom prisajedinjenju opština Vranjske kotline samoproglašenom Kosovu jeste isto… »

Đurić u Moskvi na forumu "Razvoj parlamentarizma"

RTV 01.07.2019
BEOGRAD - Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marko Đurić učestvovaće od danas do 3. jula u Moskvi, na poziv Državne dume Ruske Federacije, na drugom međunarodnom forumu "Razvoj parlamentarizma“, koji će okupiti predstavnike 145… »

Đurić: Vlada postigla značajne rezultate u borbi za zaštitu interesa na Kosovu

Danas 01.07.2019
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas, povodom dve godine rada Vlade, da je Srbija postigla značajne rezultate u borbi za zaštitu srpskih državnih i nacionalnih interesa na Kosovu i Metohiji i uspela da pokrene… »

Đurić: Tači poziva na mržnju građane Bujanovca, Preševa i Medveđe

Bujanovačke 01.07.2019
BUJANOVAC, BEOGRAD, PRIŠTINA, 1. juli 2019. (foto Kancelarija za KiM: Marko Đurić) – Hašim Tači je i danas potvrdio da je neodgovornost drugo ime njegove politike, jer raspirivanje lažnih snova o nekakvom prisajedinjenju opština Vranjske kotline… »

Poslanici Jedinstvene Srbije učestvuju na Drugom međunarodnom forumu "Razvoj parlamentarizma" u Moskvi

Večernje novosti 01.07.2019
Na forumu učestvuju predstavnici oko 100 država iz čitavog sveta i čak 50 predsednika parlamenta država. U Moskvi se od 30. juna do 3. jula održava Drugi međunarodni forum "Razvoj parlamentalizma" u organizaciji Državne Dume Federalne Skupštine… »

Vesti dana »