Marko Đurić

Srbija je na ravnopravan način štitila svoje interese: Đurić o detaljima sastanka Vučića i Palmera

Telegraf 05.11.2019
Đurić dodaje i da je predsednik Srbije na direktan i odgovoran način "suočio" Palmera sa činjenicama. Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić kaže da je predsenik Aleksandar Vučić predočio specijalnom izaslaniku SAD za Zapadni… »

Vučić s Palmerom prvo "u četiri oka", pa u proširenom sastavu

N1 Info 04.11.2019
Specijalni izaslanik Stejt departmenta za Zapadni Balkan Metju Palmer stigao je u Beograd i u toku je sastanak sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, u zgradi na Andrićevom vencu. Predsednik Vučić i Palmer su prvo održali sastanak "u četiri… »

Đurić: Vuk Jeremić najčvršći oslonac Prištine u Beogradu

N1 Info 04.11.2019
Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Marko Đurić ocenio je da Vuk Jeremić najčvršći oslonac Prištine u Beogradu, napadajući sinhronizovano sa albanskim separatistima i njihovim sponzorima predsednika Aleksandra Vučića. Jeremić se u… »

Ðurić: Jeremić najčvršći oslonac Prištine u Beogradu

Studio B 04.11.2019
Vuk Jeremić je godinama predano radio na učvršćivanju jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova i do danas je ostao najčvršći oslonac Prištine u Beogradu, napadajući sinhronizovano sa albanskim separatistima i njihovim sponzorima predsednika… »

Marko đurić: Jeremić je saveznik albanskih separatista

Kurir 04.11.2019
Ostaće zapamćen kao jedan od najvećih rušilaca srpskih državnih i nacionalnih interesa u istoriji. Vuk Jeremić poslednji je čovek na planeti koji bi trebalo ikada da govori o Kosovu i Metohiji. Ostaće zapamćen kao jedan od najvećih rušilaca… »

Đurić: Jeremić poslednji na planeti koji treba da govori o Kosovu i Metohiji

RTV 03.11.2019
BEOGRAD - Vuk Jeremić poslednji je čovek na planeti koji bi trebalo ikada da govori o Kosovu i Metohiji, izjavio je danas potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke i direktor kancelarije Vlade Srbije za KiM Marko Đurić. On je istakao da će… »

Đurić: Na vlast u Prištini dolaze snage koje su protiv dijaloga

Danas 30.10.2019
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić istakao je danas da u Prištini na vlast dolaze političke snage koje su dosadašnjom političkom praksom, retorikom i programskim opredeljenjima, kako je rekao, dokazale da su protiv dijaloga. Kako… »

Đurić: Grafiti UČK na Kosovu dokaz da su albanski ekstremisti ogrezli u mržnji

Danas 30.10.2019
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić saopštio je danas da su na Domu kulture i osnovnoj školi u Babinom Mostu kod Obilića na Kosovu „ispisani grafiti UČK“ i poručio da je to pokazatelj da su „albanski ekstremisti daleko od… »

Đurić: Kurti opsednut proterivanjem svega što je srpsko

RTS 30.10.2019
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić u saopštenju za javnost poziva Aljbina Kurtija "da javno kaže da ne želi da primenjuje obaveze Prištine prema Srbima, jer, ako je tako, onda da ni mi nemamo više nikakvih obaveza prema… »

Đurić: Kurtijeva opsesija Srbima dobila novi oblik

Danas 30.10.2019
Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić kazao je danas da je „opsesija“ predsednika Pokreta Samoopredeljenje Aljbina Kurtija Srbima i Srbijom, kako je kazao, dobila „sasvim novi izraz u njegovoj tvrdnji da se srpski narod na Kosovu i… »

Vesti dana »