Marko Đurić

Marko Đurić: Srbija i SAD će sarađivati više nego ikada zarad bolje budućnosti svih

Telegraf pre 31 dana
Ambasador Srbije u SAD, Marko Đurić, obratio se putem Tvitera prvog radnog dana u srpskom diplomatskom predstavništvu u Vašingtonu. Novoimenovani ambasador Srbije u SAD Marko Ðurić poručio je danas, povodom svog prvog radnog dana u srpskom… »

Susret dva titana: Slikali se Kebara i Đurić i Tviter je eksplodirao

Noizz 19.12.2020
Srpski tviter je danas doživeo svojevrsnu katarzu, i to nakon što se pojavila zajednička slika dva titana, prvog, već politički dokazanog tapšača i drugog, mlađanog, ali već poznatog po frenetičnim i konfuznim govorima. Da, dragi naši, pojavila… »

Prva objava ambasadora marka đurića: Evo gde je otišao po dolasku u SAD (foto)

Večernje novosti 19.12.2020
AMBASADOR Srbije Marko Đurić juče je doputovao u SAD. Pre zvaničnog stupanja na dužnost u ponedeljak, Đurić je danas otišao u Crkvu Svetog Luke kod Vašingtona, gde je sa Srbima obeležio Nikoljdan i poželeo srećnu slavu svim vernicima koji… »

Marko Đurić poželeo srećnu slavu svima koji slave Sv. Nikolu

Dnevnik 19.12.2020
VAŠINGTON: Novoimenovani ambasador Srbije u SAD Marko Đurić poželeo je, u svojoj prvoj objavi na društvenim mrežama otkako je u subotu doputovao u Vašington, srećnu slavu svim vernicima koji slave Svetog Nikolu. Pre nego što mi se pridruže… »

Prva objava marka đurića od dolaska u Vašington: Evo šta je novi srpski ambasador u Americi poručio na Svetog Nikolu…

Kurir 19.12.2020
Novoimenovani ambasador Srbije u SAD Marko Đurić poželeo je danas, u svojoj prvoj objavi na društvenim mrežama otkako je u subotu doputovao u Vašington, srećnu slavu svim vernicima koji slave Svetog Nikolu. ''Pre nego što mi se pridruže supruga… »

Prva objava ambasadora đurića po dolasku u SAD: Iz Vašingtona poručio građanima Srbije jedno! (foto)

Srbija danas 19.12.2020
Imenovani ambasador Srbije u SAD Marko Đurić juče je doputovao u Ameriku, a na društvenoj mreži Fejsbuk podelio je prvu objavu po dolasku u ovu zemlju. Đurić je objavio fotografije iz Crkve Svetog Luke kod Vašingtona gde je rešio da provede… »

U Vašingtonu će prihvatiti Marka Đurića

Danas 17.12.2020
Sagovornici Danasa o tome kakva uloga čeka novog ambasadora u SAD pod administracijom Bajdena Marko Đurić spada u ono vrstu mladih ljudi, uspešnih partijskih karijerista. Pretpostavljam da on takav kakav je odgovara onome ko ga je imenovao i da on… »

Nedostaje Đurić Marko

Danas 16.12.2020
Mladi poslanici SNS aktuelnog skupštinskog saziva nastavljaju da briljiraju. Luka Kebara, Lav Pajkić, Milan Savić, Biljana Pantić Pilja…. Ne zna se ko će biti zvezda aktuelne ili neke naredne sednice. Meni ipak nekako nedostaje jedan koji se… »

Kada će u Srbiji pasti sneg? Poznati srpski meteorolozi otkrivaju - Stiže li nam prava zima u narednih 10 dana?

Večernje novosti 16.12.2020
KAKO je objavljeno iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda narednih sedam dana u Srbiji jutra će biti sa mestimično slabim mrazom i maglom, koja će se u nižim predelima zadržati i veći deo dana. Tokom dana malo i umereno oblačno i suvo sa… »

Prve slike sa zatvorenog sastanka: Vučić s predstavnicima Srba s Kosmeta, o zaključcima u narednih 72 sata (foto)

Kurir 16.12.2020
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovara s predstavnicima Srba s Kosmeta. Sastanak je počeo u podne. View this post on Instagram A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) Sastanku prisustvuje i ministarka rudarstva i… »

Vesti dana »