Marko Đurić

Dobre vesti iz Amerika: Srbija i Ohajo potpisali Memorandum o razumevanju u oblasti obrazovanja

Kurir 15.05.2021
Srbija i Ohajo potpisali su Memorandum o razumevanju u oblasti obrazovanja kojim će se omogućiti saradnja osnovnih i srednjih škola, ustanova visokog obrazovanja, kao i razmena učenika, studenata i nastavnog kadra. U ime Vlade Republike Srbije… »

Srbija i ohajo potpisali Memorandum o razumevanju: Danas se obavezujemo da otvorimo vrata našim nacijama za saradnju u oblasti…

Večernje novosti 15.05.2021
Foto: Ambasada Srbije U ime Vlade Republike Srbije, Memorandum je potpisao ambasador u SAD Marko Đurić, dok su sa američke strane potpisnici bili rektor Departmana za visoko obrazovanje Ohaja Rendi Gardner i direktor Departmana za obrazovanje Ohaja… »

Đurić na Zajedničkoj konferenciji vojnih lidera Ohaja

RTV 15.05.2021
KOLUMBUS - Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić učestvovao je na Zajedničkoj konferenciji vojnih lidera Ohaja kao počasni gost general-majora Džona Herisa, komandanta Nacionalne garde Ohaja, s kojom sarađuje Vojska Srbije, saopštila je Ambasada… »

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić: Učestvovao na Zajedničkoj konferenciji vojnih lidera Ohaja

Kurir 15.05.2021
Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić učestvovao je na Zajedničkoj konferenciji vojnih lidera Ohaja kao počasni gost general-majora Džona Herisa, komandanta Nacionalne garde Ohaja, s kojom sarađuje Vojska Srbije, saopštila je Ambasada Srbije. Đurić… »

Radna poseta: Ambasador u SAD Marko Đurić danas u Ohaju

Kurir 14.05.2021
Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić boraviće u radnoj poseti Ohaju, gde će se sastati sa zvaničnicima te američke savezne države i predstavnicima srpske zajednice. Kako je saopštila srpska ambasada, Đurić će najpre posetiti glavni grad Kolumbus… »

Đurić sa predstavnicima srpske zajednice u Ohaju

RTV 14.05.2021
KLIVLEND - Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić boraviće u radnoj poseti Ohaju, gde će se sastati sa zvaničnicima te američke savezne države i predstavnicima srpske zajednice. Kako je saopštila srpska ambasada, Đurić će najpre posetiti glavni… »

Pad se terase bio koban: Milan Radu osuđen na sedam godina zatvora zbog ubistva Marka Đurića kod Trstenika

Večernje novosti 12.05.2021
Žrtva Marko Đurić i ubica Milan Radu / Foto FB Tragedija se dogodila ispred kafane "Dominik i Mirjana" u Grabovcu. Prvostepeno okrivljeni Radu je tokom tuče gurnuo mladića iz susednog sela LJubostinjski Prnjavor sa terase, a ispostavilo se da je pad… »

Đurić položio venac na Memorijal Drugog svetskog rata u Vašingtonu

RTV 09.05.2021
VAŠINGTON - Povodom Dana pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu, ambasador Republike Srbije u SAD Marko Đurić položio je danas venac na Memorijal Drugog svetskog rata u Vašingtonu. "Današnji dan prilika je da se mi Srbi, gde god da smo u svetu… »

Đurić: Srbija trajni saveznik slobode i mira

Dnevnik 09.05.2021
VAŠINGTON: Povodom Dana pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu, ambasador Republike Srbije u SAD Marko Đurić položio je venac na Memorijal Drugog svetskog rata u Vašingtonu. Današnji dan prilika je da se mi Srbi, gde god da smo u svetu, setimo… »

Ambasador u SAD Marko Đurić: Srbi su se nepokolobljivo borili za slobodu

Kurir 09.05.2021
marko đ. Povodom Dana pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu, ambasador Republike Srbije u SAD Marko Đurić položio je danas venac na Memorijal Drugog svetskog rata u Vašingtonu. "Današnji dan prilika je da se mi Srbi, gde god da smo u svetu… »

Vesti dana »