Marko Đurić

Vučić: To je pitanje opstanka

Glas Zapadne Srbije pre 17 dana
Predsednik Aleksandar Vučić sastao se sa kandidatima za poslanike Srpske liste na vanrednim parlamentarnim izborima koji se održavaju na Kosovu i Metohiji. Vučić se sastao sa 17 kandidata Srpske liste za poslanike, sastanku je prisustvovao i direktor… »

Đurić: Nedelja je najvažniji dan za Srbiju i Srbe na KiM

Večernje novosti pre 17 dana
Marko Đurić pozvao Srbe na KiM da izađu na izbore i podrže Srpsku listu. Direktor Kancelarije za KiM, Marko Đurić, izjavio je da je 6. oktobar, kada će biti održani vanredni parlamentarni izbori na KiM, najvažniji dan za Srbiju i Srbe na KiM koje… »

Marko Đurić o izborima na KiM: Srbi na KiM su diskriminisani!

Kurir pre 18 dana
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić kaže da su Srbi, uoči kosovskih izbora, suočeni sa golom i brutalnom diskriminacijom. Napominje da je jedini način da se diskriminacija pobedi - masovan odziv na izbore zakazane za 6. oktobar. On… »

Đurić samouveren: Uspeli smo da dođemo do toga da svi uvažavaju naš interes!

Pravda pre 18 dana
Srbija je svesna da bez velikih sila nema rešenja za pitanje Kosova i Metohije, ali trenutno niko nije spreman da ponudi nešto što bi zadovoljilo naše interese, izjavio je danas direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić komentarišući imenovanje… »

Pritisci na Srbe uoči izbora; "Stvaraju građane drugog reda" VIDEO

B92 pre 17 dana
Samo dva dana pre kosovskih izbora, Aleksandra Đekić i Goran Marinković, radnici Pošte Kosova, suspendovani su sa posla. Za to direktno optužuju predsednika Samostalne liberalne stranke i direktora Telekoma Kosova za zajednice Slobodana Petrovića… »

Đurić: Đilasovi napadi na Srpsku listu u korist kosovske nezavisnosti

Večernje novosti pre 17 dana
Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić rekao je da se lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas pridružio sinhronizovanim napadima na Srpsku listu. Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić rekao je da se lider Stranke slobode i pravde… »

Vučić: Brutalna kampanja protiv Srpske liste

Sputnik pre 17 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je nakon sastanka sa kandidatima Srpske liste za poslanike u kosovskoj skupštini pozvao sve Srbe da u nedelju glasaju za Srpsku listu. On je kazao da se protiv te liste vodila brutalna kampanja. Aleksandar Vučić i… »

CIK ponovio – glasači moraju da imaju kosovska dokumenta

RTS pre 18 dana
Šefica kosovske Centralne izborne komisije Valjdete Daka reagovala je na izjavu direktora Kancelarije Vlade Srbije za KiM Marka Đurića koji je okrivio zvaničnike u Prištini za diskriminaciju Srba zbog odluke da se na izborima 6. oktobra glasa samo sa… »

Đurić sa ambasadorom Indije o situaciji na KiM

Vesti online pre 18 dana
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić sastao se danas sa ambasadorom Indije u Srbiji Subratom Batačardžijem i informisao ga o pojačanim pritiscima na srpski narod u pokrajini. Ðurić je istakao da je predizborna kampanje, uoči… »

Đurić: Srbi da probaju da glasaju na Kosovu, bez obzira kakve dokumente imaju

Insajder pre 19 dana
Direktor Vladine Kancelarije za KiM Marko Đurić pozvao je danas sve građane sa tog prostora koji su u biračkom spisku, bez obzira na to kakve dokumente imaju, da se jave i da pokušaju na licu mesta da ostvare svoje biračko pravo. “Birački odbori… »

Vesti dana »

Srpska lista: Ne odustajemo od ZSO

Dnevnik pre 1 satjoš 20 povezanih

Naruhito objavio da stupa na presto

Danas pre 2 satajoš 19 povezanih

Tomić nije više trener Crvene zvezde

Danas pre 51 minutajoš 12 povezanih