Marko Đurić

Godfri i Grenel poželeli sreću ambasadoru Đuriću

Alo pre 26 dana
Marko Đurić, ambasador Srbije u Americi, na svom Tviter nalogu oglasio se povodom svog prvog radnog dana u ambasadi. "Prvog dana na poslu u ambasadi Srbije u Sjedinjenim Državama, entuzijazam i adrenalin su porasli! Srbija i SAD radiće bliže nego… »

Marko đurić srdačno dočekan: Godfri i Grenel poželeli srpskom ambasadoru u SAD sreću u poslu

Srbija danas pre 26 dana
Ðurić se zahvalio i Grenelu i Godfriju kome se i zahvalio na pripremi za misiju. Dobrodošlicuu i čestitke Marku Ðuriću, koji je preuzeo dužnost ambasadora Srbije u Vašingtonu poželeli su specijalni izaslanik američkog predsdednika Donalda Trampa… »

"Welcome, Marco" FOTO

B92 pre 26 dana
Vašington -- Specijalni izaslanik Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel poželeo novoimenovanom ambasadoru Srbije u SAD Marku Đuriću dobrodošlicu. "Dobro došao, Marko. Počastvovani smo što ste u SAD", napisao je Grenel na… »

"Dobro došao, Marko": Grenel poželeo dobrodošlicu u SAD novoimenovanom ambasadoru Srbije

Blic pre 26 dana
Specijalni izaslanik odlazećeg predsednika SAD Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel poželeo je novoimenovanom ambasadoru Srbije u SAD Marku Đuriću dobrodošlicu. - Dobro došao, Marko. Počastvovani smo što ste u SAD -… »

Grenel poželeo Đuriću dobrodošlicu u SAD

RTS pre 26 dana
Specijalni izaslanik odlazećeg predsednika SAD Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel poželeo je novoimenovanom ambasadoru Srbije u SAD Marku Đuriću dobrodošlicu. "Dobro došao, Marko. Počastvovani smo što ste u SAD", napisao… »

Prvi radni dan u Vašingtonu: Đurić: Srbija i SAD će sarađivati više nego ikada

Blic pre 27 dana
Novoimenovani ambasador Srbije u SAD Marko Đurić poručio je danas, povodom svog prvog radnog dana u srpskom diplomatskom predstavništvu u Vašingtonu, da će Srbija i SAD sarađivati više nego ikada zarad bolje budućnosti svih. ''Prvog radnog dana u… »

Đurić u Vašingtonu: Srbija i SAD će sarađivati više nego ikada; Grenel poželeo dobrodošlicu

RTV pre 28 dana
VAŠINGTON - Novoimenovani ambasador Srbije u SAD Marko Đurić poručio je danas, povodom svog prvog radnog dana u srpskom diplomatskom predstavništvu u Vašingtonu, da će Srbija i SAD sarađivati više nego ikada zarad bolje budućnosti svih. ''Prvog… »

Đurić: Srbija i SAD će sarađivati više nego ikada, Grenel: Dobro došao

Dnevnik pre 28 dana
VAŠINGTON: Specijalni izaslanik odlazećeg predsednika SAD Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel poželeo je novoimenovanom ambasadoru Srbije u SAD Marku Đuriću dobrodošlicu. Dobro došao, Marko. Počastvovani smo što ste u… »

Marko Đurić: Prvi radni dan FOTO

B92 pre 28 dana
Vašington -- Novoimenovani ambasador Srbije u SAD Marko Djurić poručio je da će Srbija i SAD sarađivati više nego ikada zarad bolje budućnosti svih. On je to naveo povodom svog prvog radnog dana u srpskom diplomatskom predstavništvu u Vašingtonu… »

Marko Đurić: Srbija i SAD će sarađivati više nego ikada zarad bolje budućnosti svih

Telegraf pre 27 dana
Ambasador Srbije u SAD, Marko Đurić, obratio se putem Tvitera prvog radnog dana u srpskom diplomatskom predstavništvu u Vašingtonu. Novoimenovani ambasador Srbije u SAD Marko Ðurić poručio je danas, povodom svog prvog radnog dana u srpskom… »

Vesti dana »