Marko Đurić

Marko Đurić ambasador u 10 zemalja

Radio 021 05.08.2021
Marko Đurić, ambasador Srbije u Vašingtonu, sa tom pozicijom dobio je ambasadorsko nameštenje u još devet zemalja. Đurić je sada ambasador u čak 10 zemalja. Za ambasadora SAD imenovan je u novembru prošle godine. Od tog momenta do danas… »

Pet ubistava, otmica, droga, silovanje… : Šta se sve stavlja na teret članovima Belivukove grupe

Nedeljnik 02.08.2021
Prinstcreen/YouTube Članovima kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića danas će iz Višeg suda biti upućene optužnice. Osim Belivuka, Miljkovića, Srđana Lalića, optužnicom su obuhvaćeni između ostalih Nebojša Janković, Nemanja… »

Svirepa ubistva, mučenje,: Silovanje... "Blic" ekskluzivno objavljuje za šta se tačno tereti svaki od 29 optuženih članova…

Blic 02.08.2021
Članovima kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića danas će iz Višeg suda biti upućene optužnice. Blic prenosi detaljno za koja krivična dela se tereti 29 članova koji su trenutno u pritvoru. Osim Belivuka, Miljkovića, Srđana Lalića… »

Na optužnici 31 ime: Ovo su članovi grupe Velje Nevolje koji će pred sud za najmonstruoznija dela, svedoci tvrde: Nosili su…

Blic 30.07.2021
Protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i još 29 pripadnika njihove ekipe danas je u Tužilaštvu za organizovani kriminal podignuta optužnica, a ovo su imena svih članova njihove kriminalne grupe koji čekaju suđenje i njihova zlodela. Na… »

Novosti saznaju: Spisak svih optuženih članova kriminalnog klana Belivuka i Miljkovića

Večernje novosti 30.07.2021
Foto: Printscreen/Pink/Corfupress Na optužnici je, u ovom trenutku, 31 ime. Okrivljeni su Veljko Belivuk (35), Marko Miljković (30), Miloš Budimir (36), Marko Budimir (32), Vladimir Grek (36), Milovan Tadić (33), Filip Ivanovski (29), Srđan Lalić… »

Steže se obruč Spisak svih optuženih članova kriminalnog klana Belivuka i Miljkovića

Alo 30.07.2021
Protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i još 29 pripadnika njihove ekipe danas je u Tužilaštvu za organizovani kriminal podignuta optužnica, a "Novosti" donose imena svih članova kriminalne njihove kriminalne grupe koji čekaju suđenje. Na… »

Ovo je spisak svih optuženih članova veljinog klana: 31 osoba je trenutno obuhvaćena optužnicom!

Kurir 30.07.2021
Proltiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i još 29 pripadnika njihove ekipe danas je u Tužilaštvu za organizovani kriminal podignuta optužnica, a Novosti donose imena svih članova kriminalne njihove kriminalne grupe koji čekaju suđenje. Na… »

Đurić sa kongresmenima: Ozbiljna zabrinutost povodom sve učestalijih napada na Srbe i njihovu imovinu na Kosmetu

Blic 30.07.2021
U okviru redovnih sastanaka sa predstavnicima američkog Kongresa, ambasador Srbije u SAD Marko Đurić razgovarao je sa demokratskim kongresmenima Bilom Kitingom i Gerijem Konolijem, saopšteno je iz ambasade Srbije u SAD. Pored diskusije o aktuelnim… »

Đurić sa kongresmenima: Ambasador Srbije upoznao Amerikance sa situacijom na KiM

Kurir 30.07.2021
U okviru redovnih sastanaka sa predstavnicima američkog Kongresa, ambasador Srbije u SAD Marko Đurić razgovarao je sa demokratskim kongresmenima Bilom Kitingom i Gerijem Konolijem, saopšteno je iz ambasade Srbije u SAD. Pored diskusije o aktuelnim… »

Autorsko veče slavice đurić sedlarević: Sutra u jagodinskom Književnom klubu

Večernje novosti 28.07.2021
Foto: Plakat O njenim delima govoriće profesorka Snežana Bihler, dr Marko Bojić, direktor jagodinske Biblioteke „Radislav Nikčević“, i Andrijana Krstić. Atmosferi će poseban ton svojom muzikom doneti Danijel Mešihović. Početak u 18 sati… »

Vesti dana »