Marko Đurić - vesti

Đurić o izjavi Hodžaja: Kosovske takse imale jedan cilj, a to je da naškode Srbiji

Studio B pre 21 dan
Kosovske takse na srpsku robu „imale jedan jedini cilj, a to je da naškode Srbiji i da nikakve druge političke ideje i principi ne stoje iza te odluke Prištine“, kaže Marko Đurić.
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić je, komentarišući izjavu zamenika premijera Kosova Enver Hodžaja da je „politika taksi urodila plodom jer je nanela štetu srpskoj ekonomiji“, kazao da to „još jednom pokazuje... »

Hodžajeve reči potvrda da je Priština protiv dijaloga: Đurić reagovao na izjavu Haradinajevog zamenika o taksama

Telegraf pre 21 dan
Anticivilizacijske takse imale su jedan jedini cilj - da naškode Srbiji i nikakve druge političke ideje i principi ne stoje iza te odluke Prištine - rekao je direktor Kancelarije za KiM
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić ocenio je danas da izjava zamenika premijera tzv. Kosova, Envera Hodžaja, da je politika taksi urodila plodom jer je nanela štetu srpskoj ekonomiji još jednom... »

Albanci se sami razotkrili! Đurić o taksama: Hodžajeva izjava potvrda da je Priština protiv dijaloga

Srbija danas pre 22 dana
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić ocenio je danas da izjava tzv. zamenika kosovskog premijera Envera Hodžaja da je politika taksi urodila plodom jer je nanela štetu srpskoj ekonomiji još jednom pokazuje da je to i bio jedini motiv uvođenja trgovinske blokade za proizvode iz centralne Srbije i da je Priština principijelno protiv bilo kakvog dijaloga i kompromisa.
- Anticivilizacijske takse, to i sam Hodžaj priznaje, imale su jedan jedini cilj - da naškode Srbiji, i nikakve druge političke ideje i principi ne stoje iza te odluke Prištine. RASPAD U PRIŠTINI Hodžaj počeo da kuka na... »

Đurić o novom spotu lidera Dveri: Obradović neobuzdan čovek bez poštovanja za bilo šta

Kurir pre 22 dana
BEOGRAD - Jedan od lidera opozicionog Saveza za Srbiju (SzS), predsednik pokreta Dveri Boško Obradović je u najnovijem spotu koji deli po društvenim mrežama pokazao ne samo da je neobuzdan čovek bez poštovanja za bilo šta već i da je potpuno izgubio osećaj za to šta je dopušteno a šta apsolutno... »

Koha ditore: Tužilaštvo radi na slučaju prošlogodišnjeg hapšenja Marka Đurića

N1 Info pre 22 dana
Osnovno tužilaštvo u Mitrovici radi na izveštaju o policijskoj akciji u kojoj je 26. marta prošle godine u tom gradu uhapšen direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić, prenela je prištinska Koha ditore.
U Policijskom inspektoratu Kosova su za dnevnik rekli da su posle istrage završili izveštaj povodom žalbe koju je zamenik ministra unutrašnjih poslova Kosova Milan Radojević podneo u vezi sa navodnim prekoračenjem ovlašćenja... »

Đurić: Neće tajkun Đilas odlučivati o izborima

Večernje novosti pre 25 dana
"Zato s malim Cezarima i diktatorima poput Đilasa ne može i neće biti političkog dijaloga. Naši svetovi i svetonazori su nepomirljivi", naveo je potpredsednik Glavnog odbora vladajuće Srpske napredne stranke
Potpredsednik Glavnog odbora vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Marko Đurić izjavio je da "ni tajkunu Đilasu, niti bilo kome drugome neće biti dozvoljeno da suspenduje demokratiju u Srbiji i da odlučuje o tome da li će i... »

Đurić: Obradović neobuzdan čovek bez poštovanja za bilo šta

Dnevnik pre 23 dana
BEOGRAD: Boško Obradović je u najnovijem spotu koji deli po društvenim mrežama pokazao, ne samo da je neobuzdan čovek bez poštovanja za bilo šta, već i da je potpuno izgubio osećaj za to šta je dopušteno a šta apsolutno nedopušteno u političkoj borbi, izjavio je večeras potpredsednik SNS Marko Đirić.
"Sramota je što se nasilnik Obradović poistovećuje sa ljudima koji su kao žrtve političkog nasilja izgubili život, i ta sramota je dvostruka, jer za svoje nasilje prema drugima i tragičnu sudbinu Olivera Ivanovića okrivljuje... »

On diše ljotićevu ideologiju zla! Đurić: Obradović neobuzdan čovek bez poštovanja za bilo šta!

Srbija danas pre 23 dana
"U politici nije sve dozvoljeno"
Boško Obradović je u najnovijem spotu koji deli po društvenim mrežama pokazao, ne samo da je neobuzdan čovek bez poštovanja za bilo šta, već i da je potpuno izgubio osećaj za to šta je dopušteno a šta apsolutno nedopušteno u političkoj borbi, izjavio je večeras... »

Đurić: Trifunović bezobzirno povezuje povredu Šabića i smrt Ivanovića

Večernje novosti pre 24 dana
Predsednik GO SNS Marko Đurić izjavio je danas da je lider PSG Sergej Trifunović povredu Rodoljuba Šabića na neverovatan način doveo u vezu sa ubistvom Olivera Ivanovića
Predsednik GO SNS Marko Đurić izjavio je danas da je lider PSG Sergej Trifunović povredu Rodoljuba Šabića na neverovatan način doveo u vezu sa ubistvom Olivera Ivanovića, čime je uvredio i Šabića i pokojnog Olivera i njegovu... »

Đurić: Neće tajkun Đilas odlučivati o izborima

Mondo pre 25 dana
Potpredsednik Glavnog odbora vladajuće SNS Marko Đurić izjavio da "ni tajkunu Đilasu, niti bilo kome drugome neće biti dozvoljeno da odlučuje o tome da li će i kada građanima biti ponuđeno dana izborima iskažu svoju demokratsku volju.
Foto: Mondo/Stefan Stojanović "Đilas i njegovi saradnici odlučili su da budu antisistemska snaga, da obesmisle svaki demokratski dijalog u društvu, i da sa ulice upadaju u institucije - zato nemaju pravo da se žale zbog toga što... »

©2019 Netmark d.o.o.