Marko Đurić

"Dečani, Gračanica...isto što i Morača i Ostrog"

B92 pre 27 dana
Dečani, Gračanica, Banjska za nas su isto što i Morača, Savina, Ostrog i dišemo kao jedan sa srpskim narodom u Crnoj Gori, rekao je direktor Kancelarije za KiM. Marko Đurić je za RTS ocenio da vera i duhovnost treba da budu izvan politike, a da… »

Marko đurić: Mladi važni za očuvanje Kosmeta

Kurir pre 29 dana
Potrebni su nam pamet, znanje i organizacija koji izlaze iz institucionalnih okvira. Pitanje opstanka Srba na Kosovu i Metohiji zahteva delovanje ne samo državnih institucija već angažovanje celog društva. Na drugoj strani imamo albansko društvo… »

Đurić poručio mladima sa KiM: Vi ste prvi red borbe za opstanak Srba!

Kurir pre 30 dana
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić organizovao je danas prijem za mlade sa najboljim biznis idejama i najbolje mlade besednike sa KiM i poručio im da su oni ''prvi red borbe'' za opstanak i ostanak Srba u južnoj pokrajini. Na… »

Đurić: Jeremić porazio samog sebe

Dnevnik pre 30 dana
BEOGRAD: Potrpedsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić ocenio je da je "Vuk Jeremić porazio samog sebe u nastupu na RTS-u". "Njegovo antidržavno delovanje je programsko, i on se očito građanima Srbije za to što ga ne žele sveti nastojanjem da… »

Samofalov: „Akademija“ običan servis za partijsko zapošljavanje

Danas pre 30 dana
Funkcioner naprednjaka Marko Đurić javno pohvalio "buduće lidere SNS" Marko Đurić, visoki funkcioner SNS i direktor vladine Kancelarije za KiM, obelodanio je ovih dana na Tviteru da je „imao veliko zadovoljstvo da sa polaznicima Akademije SNS“… »

Đurić: Srpski narod na Kosovu je osramoćen ponašanjem Marinike Tepić

Danas 24.12.2019
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić rekao je večeras da je srpski narod na Kosovu osramoćen ponašanjem poslanice Marinike Tepić koja je optužila ministra spoljnih poslova Ivicu Dačića da je prikupljao novac od privrednika i… »

Đurić: Ne bih bio iznenađen ako se dese novi izbori na KiM

Dnevnik pre 31 dan
BEOGRAD: Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić izjavio je danas da se ne bi upuštao u prognoze o formiranju vlade u Prištini, ali da ga ne bi iznenadilo da se albanske stranke, zbog nemogućnosti da podele politički plen, odluče da idu na nove… »

Đurić o nastupu Jeremića na RTS: Ponizio je sam sebe, ne želi na izbore jer je svestan da ne može da pređe cenzus!

Srbija danas pre 31 dan
Potrpedsednik Glavnog odbora SNS Marko Ðurić ocenio je večeras da je "Vuk Jeremić porazio samog sebe u nastupu na RTS-u". - Njegovo antidržavno delovanje je programsko, i on se očito građanima Srbije za to što ga ne žele sveti nastojanjem da… »

Đurić: Srpski narod na Kosovu je osramoćen ponašanjem Marinike Tepić

Novi magazin 24.12.2019
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić rekao je večeras da je srpski narod na Kosovu osramoćen ponašanjem poslanice Marinike Tepić koja je optužila ministra spoljnih poslova Ivicu Dačića da je prikupljao novac od privrednika i… »

Čestitke vernicima koji Božić slave po gregorijanskom kalendaru

RTS 24.12.2019
Predsednik i premijerka Srbije, Aleksandar Vučić i Ana Brnabić čestitali su Božić svim građanima Srbije koji ovaj praznik slave po gregorijanskom kalendaru. Božić su čestitali i predsednica parlamenta i ministri u Vladi Srbije, kao i direktor… »

Vesti dana »