Marko Đurić

Svaka pobeda istorijska

Danas pre 6 dana
Za svaki izborni rezultat od kako je preuzeo SNS pre sedam godina Aleksandar Vučić je izjavio da je najbolji do sada. Tako naravno i pobeda formalno Srpske liste, a suštinski ogranka Srpske napredne stranke, na vanrednim izborima na Kosovu. Srbi će u… »

Kurti ne priznaje izabrane, jer želi brisanje Srba: Đurić o izjavi lidera pokreta Samoopredeljenje

Telegraf pre 7 dana
Nema Kurtijeve Velike Albanije i neće je biti. Neće biti ni nezavisnog Kosova. Laganje sopstvenog naroda da to može da postigne preteći Srbiji i ugnjetavajući Srbe, neće ni njemu ni celom Kosovu i Metohiji doneti ništa dobro - istakao je Ðurić… »

"Travnička hronika" u SNP-u 12. oktobra

RTV pre 7 dana
NOVI SAD - Nakon Veštica iz Salema, rediteljskog prvenca u SNP-u, Nikita Milivojević nastavlja svoj umetnički rad postavljanjem Travničke hronike Ive Andrića, za koju potpisuje adaptaciju, dramatizaciju i režiju. Premijera predstava je u subotu, 12… »

Đurić: Priština mora da kuca na vrata Srpske liste ako želi legitimne institucije

Danas pre 8 dana
Direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da će Priština morati da kuca na vrata Srba, na vrata Srpske liste, ako želi da ima legitimno formirane institucije. „Sa ovim rezultatom od deset nula, deset srpskih… »

Đurić: Sve odluke o eventualnom učešću u budućoj Vladi Kosova biće donete u Beogradu

Danas pre 8 dana
Direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da će se sve odluke, pa i o eventualnom učešću Srpske liste u budućoj Vladi Kosova, donositi zajednički u Beogradu. „Uvek se o važnim stvarima dogovaramo izmedju… »

"Niko ne treba da računa na blanko podršku srpskih predstavnika" VIDEO

B92 pre 7 dana
Direktor Kancelarije za KiM kaže da će sve buduće korake Srpska lista koja je ubedljivo pobedila na izborima u srpskim sredinama praviti u dogovoru s Beogradom. Marko Đurić je poručio da niko ne treba da računa na blanko podršku srpskih… »

Neka ne računaju na blanko podršku Srpske liste: Đurić kaže da će Kurti morati da razgovara sa BG-om

Telegraf pre 7 dana
On je rekao da su se nakon izbora na KiM "otopile" nade Prištine da će Srbi ići u više kolona, da uzmu "privatne" Srbe i da sa njima prave političke aranžmane. Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić izjavio je danas da će sve… »

Đurić: Kurti ne priznaje izabrane, jer želi brisanje Srba

RTV pre 7 dana
BEOGRAD - Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je večeras da su projekat "velike Albanije" i brisanje Srbije i Srba sa mape okosnica programa Aljbina Kurtija i da zato i govori da ne želi da razgovara sa onima za koje su Srbi… »

Marko Đurić koji čeka na aplauz Vučiću predstavlja definiciju ulizice (VIDEO)

Luftika pre 7 dana
Parlamentarni izbori na Kosovu i Metohiji glavna su tema prethodih dana u srpskim, ali i regionalnim medijima. Međutim, jedan čovek je uspeo da ih zaseni i da sebe istakne u prvi plan. Doduše nesvesno. Pogađate, u pitanju je Marko Đurić. Tokom… »

Skyline Belgrade donirao bicikle deci iz Prihvatilišta u Beogradu

BizLife pre 7 dana
Foto: Promo Skyline Belgrade, višenamenski kompleks koji se ubrzano gradi u Ulici kneza Miloša, obradovao je biciklima mališane iz Prihvatilišta za decu u Beogradu. Bicikli su podeljeni na odmorištu za bicikliste na Adi Ciganliji, koje je Skyline… »

Vesti dana »

Dačićeva direktiva pod oznakom "vrlo hitno"

B92 pre 2 satajoš 16 povezanih

"Folksvagen" odustaje od fabrike u Turskoj?

RTS pre 1 satjoš 10 povezanih

Pens: Tramp pozvao Erdogana da prekine invaziju na Siriju

Novi magazin pre 2 satajoš 10 povezanih