Marko Đurić

U Leposaviću zapaljen automobil Slavka Simića, funkcionera Srpske liste

Insajder pre 10 dana
Noćas je u Leposaviću izgoreo još jedan putnički automobil u podmetnutom požaru. Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić potvrdio je da je reč u vozilu koje pripada Slavku Simiću, funkcioneru Srpske liste i potpredsedniku Skupštine Kosova. Kako… »

Marko Đurić: Jeremić i Đilas razjedinjuju naš narod!

Kurir pre 10 dana
Potpredsednik SNS Marko Đurić tvrdi da lideri SZS Dragan Đilas i Vuk Jeremić nastavljaju da razjedinjuju srpski narod sa ciljem da ponovo dođu na vlast. Đurić navodi da je Jeremić protivnik svakog jedinstva srpskog naroda, jer je njemu i vlasti… »

Na Kosovu zapaljen automobil Slavka Simića

Sputnik pre 10 dana
Noćas pola sata posle ponoći u Leposaviću je izgoreo automobil vlasnika S. S, saopštio je RTS-u portparol policije na severu Kosova Branislav Radović. Reč je o automobilu Slavka Simića, člana Predsedništva kosovske Skupštine i člana… »

Đurić: Svetinje su temelj identiteta Srba gde god da žive

Dnevnik pre 10 dana
BEOGRAD: Svetinje u Crnoj Gori su, baš kao i svetinje na Kosovu i Metohiji, temelj identiteta Srba, izjavio je večeras direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić, koji je isped Hrama Svetog Save prisustvovao molitvenom skupu podrške srpskom narodu u… »

Đurić: Svetinje su temelj identiteta Srba gde god da žive

Studio B pre 10 dana
Svetinje u Crnoj Gori su, baš kao i svetinje na Kosovu i Metohiji, temelj identiteta Srba, izjavio je direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić, koji je isped Hrama Svetog Save prisustvovao molitvenom skupu podrške srpskom narodu u Crnoj Gori i na KiM… »

Marko Đurić: Jeremić i Đilas razjedinjuju srpski narod da ponovo dođu na vlast

Kurir pre 11 dana
Potpredsednik SNS Marko Đurić tvrdi da lideri SzS Dragan Đilas i Vuk Jeremić nastavljaju da razjedinjuju srpski narod sa ciljem da ponovo dođu na vlast. Đurić u današnjem saopštenju navodi da je Jeremić protivnik svakog jedinstva srpskog naroda… »

Proslava Božića u Srbiji

Danas pre 12 dana
Srpska pravoslavna crkva (SPC) i njeni vernici danas slave Božić, dan rođenja Isusa Hrista. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Božić patrijarhu Irineju, sveštenstvu Srpske pravoslavne crkve i vernicima. Ministar odbrane Aleksandar… »

Đurić: Poruke mržnje za Božić u Pasjanu onespokojile Srbe

Danas pre 12 dana
Direktor kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je da su vulgarne poruke mržnje, koje su u božićnoj noći ispisane na zidovima u srpskom selu Pasjanu, u Kosovskom Pomoravlju, onespokojile Srbe na najveći hrišćanski… »

U Pasjanu osvanuli antisrpski grafiti, osuda Đurića

Studio B pre 12 dana
Vulgarne poruke mržnje koje su u Božićnoj noći ispisane na zidovima u srpskom selu Pasjanu, u Kosovskom Pomoravlju, onespokojile su Srbe na najveći hrišćanski praznik, kaže Marko Đurić. FOTO TANJUG / Kosovo Online U danu kada Srbi svojim… »

Obeležavanje Badnjeg dana na Kosovu i Metohiji

RTV pre 13 dana
GRAČANICA, ĐAKOVICA - U sredinama gde žive Srbi na Kosovu i Metohiji, obeležava se Badnji dan i nalažu badnjaci na badnje veče. Sa sunarodnicima u Kosovskoj Mitrovici je direktor Vladine kancelarije za Kosovo i Metohiju, Marko Đurić. U Gračanici… »

Vesti dana »