Marko Đurić - vesti

Srbi sa KiM pešice stigli do Rudnika, dočekao ih Ðurić

Studio B pre 4 dana
Srbi s Kosova i Metohije, koji peške idu ka Beogradu na veliki narodni skup 19. aprila, kako bi podržali predsednika Vučića, stigli na Rudnik, gde ih je dočekao Marko Đurić.
foto Tanjug Grupa Srba sa Kosova i Metohije, koja je u petak krenula pešice ka Beogradu, kako bi prisustvovala skupu koji će biti održan 19. aprila u okviru kampanje „Budućnost Srbije“, stigla je na Rudnik, gde ih je dočekao... »

Srbi sa KiM pešice stigli do Rudnika, dočekao ih Đurić

Dnevnik pre 5 dana
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić je rekao da je na Rudnik došao kako bi Srbima sa KiM, koji pešače četvrti dan, preneo pozdrave građana koji im se dive, a koji će ih, kako kaže, raširenih ruku sačekati u Beogradu 19.aprila na skupu "Za budućnost Srbije".
RUDNIK: Grupa Srba sa Kosova i Metohije, koja je u petak krenula pešice ka Beogradu, kako bi prisustvovala skupu koji će biti održan 19. aprila u okviru kampanje "Budućnost Srbije", stigla je danas na Rudnik, gde ih je dočekao... »

Grupa Srbi sa Kosmeta pešice stigla do Rudnika, dočekao ih Đurić

Večernje novosti pre 5 dana
Đurić je rekao da je na Rudnik došao kako bi Srbima sa KiM, koji pešače četvrti dan, preneo pozdrave građana koji im se dive, a koji će ih, kako kaže, raširenih ruku sačekati u Beogradu 19.aprila na skupu "Za budućnost Srbije"
Grupa Srba sa Kosova i Metohije, koja je u petak krenula pešice ka Beogradu, kako bi prisustvovala skupu koji će biti održan 19. aprila u okviru kampanje "Budućnost Srbije", stigla je na Rudnik, gde ih je dočekao direktor... »

Đurić dočekao 50 dece sa Kosova uz poruku da je obaveza Srbije da brine o njima

Beta pre 7 dana
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić dočekao je danas grupu od 50 dece sa Kosova koja su došla u posetu Beogradu i poručio da je obaveza gradjana Srbije da se brine o njima. On je, pozivajući na solidarnost oko podrške deci sa Kosova, poručio da je "Beograd njihov glavni grad, a... »

Deca sa Kosova došla u Beograd: Đurić ih dočekao kod Hrama Svetog Save (foto)

Telegraf pre 7 dana
Osim Hrama predviđeno je da deca kasnije danas posete fudbalski stadion Crvene zvezde "Marakanu", a tokom boravka u Beogradu i Kalemegdansku tvrđavu, Zoološki vrt, stadion Partizana
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić dočekao je danas ispred Hrama Svetog Save pedesetoro dece iz Kosovskog Pomoravlja, koji će za vikend boraviti u Beogradu, u organizaciji Kancelarije. Učenicima viših razreda... »

Priština zakonom štiti laž o Račku

Večernje novosti pre 7 dana
Kosovske vlasti najavile usvajanje propisa kojim će se kažnjavati "negacija zločina i genocida". Marko Đurić: Ovo je potez protiv legitimnih predstavnika srpskog naroda
NAJAVA pripreme zakona u Prištini po kome će se kažnjavati poricanje "zločina Srbije i genocida tokom rata na Kosovu", u Beogradu je protumačena kao najnoviji pokušaj ukidanja slobode govora Srbima na KiM. Kabinet Ramuša... »

Kosovski organi vratili s Merdara vozilo Hitne pomoći; "Da čovek zanemi"

B92 pre 8 dana
B92: Kosovski organi vratili s Merdara vozilo Hitne pomoći; "Da čovek zanemi"
Kosovski organi vratili vozilo Hitne pomoći Doma zdravlja u Gračanici, poslato po pacijenta u Kliničkom centru u Nišu, sa administrativnog prelaza Merdare.
Prvi put im je tražena dozvola kosovke vlade za nesmetani prelaz, prenosi TV Prva. Radnici Hitne koji su vraćeni kažu z atu televiziju da je to prvi put da im je, pored redovne dokumentacije, tako nešto traženo. "Ovo če znatno... »

Đurić: Neće proći politički trikovi da se Srbi na Kosovo iznutra podele

N1 Info pre 8 dana
Direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je da će Srbi na Kosovu ostati složni, jedinstveni i okupljeni oko Srpske liste i Srbije i poručio da "neće proći politički trikovi" da se Srbi iznutra podele kako bi se preuzela kontrola na toj teritoriji.
Đurić je za Radio-televiziju Srbije rekao da to što su predstavnici Srba smenjeni u Vladi Kosova zbog izjava o NATO bombardovanju Jugoslavije 1999. godine i masakru u Račku uvođenje verbalnog delikta sa "ciljem da se Srbi dodatno... »

Đurić o vraćanju vozila HITNE POMOĆI sa Merdara: "Neshvatljivo kako ljudska bića mogu da donesu takvu odluku"

Srbija danas pre 8 dana
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za KiM Marko Đurić pozvao je danas međunarodnu zajednicu da obrati pažnju na slučaj vraćanja vozila Hitne pomoći iz Gračanice sa administrativnog prelaza Merdare.
On je ocenio da oni koji donose takve odluke ne mogu da se svrstaju u red civilizovanih ljudi. KFOR NA SEVERU KOSOVA: Narednih dana američki i NATO vojnici imaće velike manevre! KFOR NA SEVERU KOSOVA: Narednih dana američki i... »

Đurić: Srbi se nisu uplašili pretnji Haradinaja i Tačija

Večernje novosti pre 8 dana
On je istakao da je reč o tome da Srbima, "koje još nisu sa KiM proterali i etnički očistili", hoće da zabrane pravo da kažu istinu o tome šta se dešavalo na KiM
Srbi na Kosovu i Metohiji nimalo se nisu uplašili pretnji ni Ramuša Haradinaja, ni Hašima Tačija, ni ostalih albanskih političara, izjavio je direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić. Đurić je to rekao za RTS nakon što je... »

©2019 Netmark d.o.o.