Marko Đurić

Đurić odgovorio Biberu: Kad bi Srbija priznala Kosovo, bili bismo najbolji

Kurir pre 3 dana
Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić ocenio je večeras da profesor u Gracu Florijan Biber svakodnevno smišllja razlog da napadne Srbiju i kaže nešto loše o njenom društvu, a sada je, kako kaže, smislio da je Srbija kriva i za… »

"Pevao bi drugu pesmu da Srbija prizna Kosovo" Đurić raskrinkao Bibera

Srbija danas pre 3 dana
Prema onome što on kaže mi smo verovatno najgore društvo na svetu. Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić ocenio je večeras da profesor u Gracu Florijan Biber svakodnevno smišllja razlog da napadne Srbiju i kaže nešto loše o njenom… »

ZSO ključ dijaloga!

Vesti online pre 3 dana
Delegacija Beograda je insistirala na Zajednici srpskih opština, kao prvoj temi razgovora, što je naišlo na protivljene predstavnika Prištine koji nisu bili spremni ni za razgovor o toj temi, a ni previše zagrejani za pitanja imovine, rekao je… »

Sedam godina "na stolu" - ostaje li ZSO samo slovo na papiru?

N1 Info pre 3 dana
Dogovor o Zajednici srpskih opština te 2013. godine u Srbiji je predstavljen kao jedan od najvećih uspeha Briselskog sporazuma. U Prištini otpor prema primeni takvog dogovora postoji i danas, sedam godina kasnije. Iz Evropske unije ponavljaju da bi… »

Ambasador za Diznilend

N1 Info pre 3 dana
Iza svakog uspešnog muškarca stoji Marko Đurić i vreba svoju šansu. I ako bi se nekako moglo nazvati ono što radi Marko Đurić dok godinama stoji iza uspešnog muškaraca Vučića, to bi bila šarmantna mešavina spontanog aplauza i spontanog… »

Đurić: Neargumentovane izjave Kramon i blaćenje Srbije

Dnevnik pre 3 dana
BEOGRAD: Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić izjavio je danas da su komentari izvestioca Evropskog parlamenta za Kosovo Viole fon Kramon neargumentovani, da pokazuju da nije istinski borac za demokratiju i da želi da nametne obavezu da… »

Petković umesto Đurića na čelu Kancelarije za KiM?

Danas pre 3 dana
Politički izvori Danasa o mogućim kadrovskim rešenjima u novoj vladi Marko Đurić će još neko vreme biti direktor Vladine Kancelarije za KiM, dok ne dobije agreman za ambasadora Srbije u Sjedinjenim Državama. Favorit za „naslednika“ Marka… »

Pregled dana na kuriru: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Kurir pre 3 dana
Pregled najvažnijih vesti za četvrtak 17. septembar. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako: VUČIĆ SE SASTAO SA PREDSTAVNICIMA JAPANSKOG NIDEKA: Razgovor o ulaganju u Srbiju Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas s… »

Đurić o nastavku tehničkog dijaloga: Ne damo da temu ZSO skinu sa dnevnog reda

Večernje novosti pre 4 dana
DIJALOG Beograda i Prištine kojem posreduje Evropska unija danas je nastavljen sastankom u Briselu na ekspertskom nivou, na kom su se predstavnici albanske strane usprotivili da se prvo razgovara o Zajednici srpskih opština, na čemu je insistirala… »

Lajčak: Završena nova runda ekspertskih razgovora, nastavak sledi

Danas pre 4 dana
Specijalni predstavnik EU za dijalog Srbije i Kosova, Miroslav Lajčak objavio je da su završeni današnji razgovori na ekspertskom nivou između Beograda i Prištine, da su se odnosili na uzajamna finansijska potraživanja i imovinu i da su pokazali… »

Vesti dana »