Marko Đurić

„Moj jutarnji smeh“ i jedna od poslednjih uloga Nebojše Glogovca

RTS pre 13 dana
U Beogradu je u toku 25. Festival autorskog filma u okviru kojeg su u glavnom programu i nova domaća ostvarenja. U susret premijeri predstavila se ekipa filma „Moj jutarnji smeh“, predvođena rediteljem Markom Đorđevićem, koji potpisuje scenario i… »

Đurić: Za Kurtija su non-grata normalnost, stabilnost i saradnja

Dnevnik pre 13 dana
BEOGRAD: Direktor Kancelarija za Kosovo i Metohiju Marko Đurić ocenio je večeras da su za Aljbina Kurtija non-grata normalnost, stabilnost i saradnja. "Velikoalbanska manifestacija koju ''Samoopredeljenje'' 28. novembra organizuje u Tirani za cilj ima… »

Đurić: Manifestacija koju Samoopredeljenje organizuje 28. novembra ima za cilj uzdizanje Kurtija

Beta pre 13 dana
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić izjavio je danas da manifestacija koju "Samoopredeljenje" 28. novembra organizuje u Tirani za cilj uzdizanje lidera Samoopredeljenja Aljbina Кurtija "od lokalnog političkog lidera na nivo… »

Đurić: Manifestacija koju Samoopredeljenje organizuje 28. novembra ima za cilj uzdizanje Kurtija

Novi magazin pre 13 dana
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da manifestacija koju "Samoopredeljenje" 28. novembra organizuje u Tirani za cilj uzdizanje lidera Samoopredeljenja Aljbina Кurtija "od lokalnog političkog lidera na nivo… »

Đurić: Reciprocitet sinonim za samoizolaciju Prištine

RTS pre 17 dana
Sama ideja reciprociteta koju Aljbin Kurti "papagajski" ponavlja u potpunoj je suprotnosti sa željom odgovornih i dalekovidih lidera u regionu da na ovim prostorima stvore uslove za dinamičniji razvoj i slobodan protok ljudi, robe i kapitala, kaže… »

"Odlazak Ugljanina na poklonjenje Kurtiju akt najdubljeg ljudskog i moralnog posrnuća"

B92 pre 17 dana
Beograd -- Siguran sam da se naši sugrađani Bošnjaci stide Ugljaninovog podilaženja Kurtiju, saopštio direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić. On je tako prokomentarisao poruke nakon susreta Sulejmana Ugljanina i Aljbina Kurtija u Prištini. On je… »

Đurić:Kurtijeva ideja reciprociteta znači samoizolaciju KiM

Studio B pre 17 dana
Ideja reciprociteta Aljbina Kurtija sinonim je za samoizolaciju samoproglašenog Kosova i infantilan politički odgovor na činjenicu da međunarodna podrška jednostrano proglašenoj nezavisnosti opada i da je taj tzv. državotvorni projekat u dubokoj… »

Đurić: Ugljanin od Srbije dobio sve, sad podilazi Kurtiju

IndeksOnline pre 17 dana
BEOGRAD – Siguran sam da se naši sugrađani Bošnjaci stide Ugljaninovog podilaženja Kurtiju i da ne žele da ih on uvlači u bilo kakvu kombinatoriku u okviru projekta stvaranja tzv. velike Albanije, reakcija je Marka Đurića na izjave tokom susreta… »

Đurić: Pojas i put model za novu eru u međunarodnim odnosima

RTS pre 18 dana
Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marko Đurić poručio je u Kini da inicijativa "Pojas i put" daje model i instrumente za uspostavljanje nove ere u međunarodnim odnosima, koja će biti bazirana na zajedničkom interesu, poštovanju… »

Đurić: Ugljanin od Srbije dobio sve, sad podilazi Kurtiju

Dnevnik pre 17 dana
BEOGRAD: Siguran sam da se naši sugrađani Bošnjaci stide Ugljaninovog podilaženja Kurtiju i da ne žele da ih on uvlači u bilo kakvu kombinatoriku u okviru projekta stvaranja tzv. velike Albanije, reakcija je Marka Đurića na izjave tokom susreta… »

Vesti dana »