Marko Đurić

Đurić: Gađanje flašom dokaz da Priština nije dorasla za međunarodne organizacije

Danas pre 16 dana
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da je zvanična Priština gađanjem srpskog predstavnika flašom na skupu u Albaniji „dokazala koliko nije dorasla i šta se dešava kada se dozvoli da bude član međunarodnih… »

Đurić: Ljudima je prekipelo, razumem ih

B92 pre 16 dana
Beograd -- Direktor Kancelarije za KiM Marko Ă�urić izjavio je da razume zbog čega su privrednici sa severa KiM najavili štrajk, ističući da je ljudima prekipelo. "Sedam meseci guše ih taksama, sedam meseci sprečavaju svaki normalan život i… »

Vojvodina predstavila nove igrače

B92 pre 16 dana
Fudbalski klub Vojvodina zvanično je predstavio nove igrače koji će od naredne sezone nositi dres novosadskog kluba. Sportski direktor Vojvodine Nikola Lazetić rekao je da je prelazni rok za taj klub praktično završen. Igrači koji su predstavljeni… »

Srbima na Kosovu je prekipelo

Sputnik pre 16 dana
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je da razume zbog čega su privrednici sa severa Kosova i Metohije najavili štrajk, ističući da je ljudima prekipelo. „Sedam meseci guše ih taksama, sedam meseci sprečavaju svaki… »

Predstavnici Prištine gađali srpsku delegaciju flašom na sastanku, stižu reakcije

Radio 021 pre 17 dana
Predstavnici Prištine gađali su flašom Ivana Markovića, šefa srpske delegacije na sastanku zamenika ministara u okviru sporazuma CEFTA, koji se održavao u petak u Valoni. Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić kaže da je reč o… »

Đurić: Šovinistički ispad protiv srpskog predstavnika u CEFTA

Politika pre 17 dana
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za KiM Marko Đurić ocenio je danas da napad prištinske delegacije na predstavnika Srbije na sastanku CEFTA u Valoni pokazuje šta se dešava kada „jednoj nedorasloj administraciji date pristup međunarodnim… »

Voša predstavila 7 pojačanja, omladinac najhrabriji!

Mondo pre 17 dana
Osamnaestogodišnji Mirko Topić poželeo je da "stara dama" ove sezone izbori nastup u Evropi, a povrh toga da osvoji nacionalni Kup. "Promenili smo krv FK Vojvodina", istakao je Nikola Lazetić. Na konferenciji za novinare u Sportskom centru "Vujadin… »

Đurić optužuje: Priština stvorilu nemoguću atmosferu u kojoj se i puca na ljude koji snabdevaju sever Kosova

Kurir pre 17 dana
Direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić optužio je danas vlast u Prištini da je stvorila "nemoguću atmosferu" u kojoj se, kako je rekao, "hapsi, pa čak i puca na ljude" koji organizuju snabdevanje severa Kosova osnovnim… »

Đurić: Za Srbe svaki dan je Vidovdan

RTV pre 17 dana
BEOGRAD - Za Srbe na Kosovu i Metohiji svaki dan je Vidovdan, jer se svakoga dana bore za opstanak, izjavio je danas direktor Kancelarije Vlade Srbije za KiM Marko Đurić. On je za TV Pink istakao da niko na KiM neće ostati ni gladan ni žedan, i da će… »

Za Srbe na Kosovu — svaki dan je Vidovdan

Sputnik pre 17 dana
Za Srbe na Kosovu i Metohiji svaki dan je Vidovdan, jer se svakoga dana bore za opstanak, izjavio je danas direktor Kancelarije Vlade Srbije za KiM Marko Đurić. On je za TV Pink istakao da niko na KiM neće ostati ni gladan ni žedan i da će se raditi… »

Vesti dana »