Marko Đurić

Đurić:Ceo srpski narod na KiM osramoćen ponašanjem Tepićeve

Studio B 24.12.2019
Direktor kancelarije za KiM Marko Ðurić izjavio je da je ceo srpski narod na Kosovu i Metohiji ožalošćen i osramoćen ponašanjem narodnog poslanika Marinike Tepić i njenog partijskog starešine Dragana Đilasa. „Alijansa za novo Kosovo… »

Đurić: Mogući novi izbori na Kosovu, strani faktor presudan

B92 23.12.2019
Niko ne zna da li će i kada biti formirana vlada u Prištini, a možda će doći i do novih izbora na KiM, izjavio je direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić. Đurić je tako odgovorio na pitanje, kada možemo očekivati formiranje vlade u Prištini i… »

Marko đurić: Možda bude novih izbora na Kosovu i Metohiji

Kurir 23.12.2019
To što su na izborima na Kosovu i Metohiji predstavnici Srbije uspeli da osvoje 10 od 10 mandata u kosovskom parlamentu znači da danas ne mogu bez Srba na Kosovu i Metohiji da formiraju vladu i diktiraju uslove. Niko ne zna da li će i kada biti… »

Đurić: Možda bude novih izbora na KiM

Studio B 23.12.2019
Niko ne zna da li će i kada biti formirana vlada u Prištini, a možda će doći i do novih izbora na KiM, izjavio je direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić i istakao da to najviše zavisi od stranog faktora. Đurić je za tv Hepi podsetio da su na… »

Marko Đurić: Mržnja ekstremista iz Prištine prema predsedniku Vučiću je mržnja prema miru

Alo 22.12.2019
Prištinski ekstremisti, koji svoje štetočinske pipke sada već puštaju po čitavom regionu. Mržnja raznih ekstremista iz Prištine prema predsedniku Aleksandru Vučiću je mržnja prema miru i budućnosti. To najbolje potvrđuje protest… »

Marko đurić: Mržnja ekstremista iz Prištine prema predsedniku Vučiću je mržnja prema miru!

Kurir 22.12.2019
Mržnja raznih ekstremista iz Prištine prema predsedniku Aleksandru Vučiću je mržnja prema miru i budućnosti. To najbolje potvrđuje protest Samoopredeljenja u Tirani protiv nastojanja da se u regionu politički odnosi relaksiraju kroz davanje… »

Đurić: Mržnja prema Vučiću je mržnja prema miru i budućnosti

Beta 21.12.2019
Direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić saopštio je da je "mržnja raznih ekstremista iz Prištine prema predsedniku Aleksandru Vučiću - mržnja prema miru i budućnosti". Prema njegovim rečima "to najbolje potvrdjuje protest… »

Pacoli je barjaktar najprimitivnije šovinističke kampanje: Marko Đurić o lažima iz Prištine

Večernje novosti 18.12.2019
Shvativši da je poražen na međunarodnom planu, Pacoli pokušava da plasira kampanju za povratak u prošlost i kopanje po grobovima, ali samo jedne od strana u sukobu, istakao je Marko Đurić. Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića… »

Đurić odbrusio šiptaru: Pacoli je barjaktar najprimitivnije šovinističke kampanje!

Pravda 18.12.2019
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić ocenio je da je Bedžet Pacoli jedan od barjaktara najprimitivnije šovinističke kampanje koja potpuno zanemaruje istorijske činjenice i na krajnje ciničan i nečovečan način negira zločine… »

Đurić: Mali izgledi za napredak u odnosima Beograda i Prištine

Danas 17.12.2019
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da su mali izgledi da se u ovoj i narednoj godini ostvari značajniji napredak u odnosima Beograda i Prištine, kako zbog političke situacije u Prištini, tako i zbog konstituisanja… »

Vesti dana »