Marko Đurić

Aleksandar Ivanović: “Nema potrebe da ga bilo ko prevodi i naknadno tumači sada kada je sa šest metaka sprečen da…

Nedeljnik pre 21 dan
Foto: Profimedia Čelnik Socijaldemokratske stranke i bratanac ubijenog Olivera Ivanovića Aleksandar Ivanović izjavio je, povodom tvrdnje nevenčane supruge Olivera Ivanovića, Milene Popović, da je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko… »

Milena Ivanović razotkrila radu Trajković: Do juče si za mog muža govorila da je ratni zločinac, a sad skupljaš…

Kurir pre 22 dana
Udovica ubijenog lidera građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića Milena Ivanović istakla je danas da je njena porodica, u trenucima kada je njen suprug bio žrtva konstruisane optužnice za ratne zločine, najveću podršku imala od predstavnika… »

Milena Popović: Oliver i Đurić komunicirali preko mene i kada su bili protivnici! (video)

Pravda pre 23 dana
Spot protiv Olivera Ivanovića bio je deo političke kampanje i dan kada se pojavio bio je najgori u našim životima, rekla je u Novom danu Milena Popović, nevenčana supruga Olivera Ivanovića, dodajući da se zna ko stoji iza njega. Ona kaže da su i… »

Milena Popović: “Taj Marko Đurić je Oliveru uneo telefon u zatvor…”

Nedeljnik pre 23 dana
Foto: Profimedia Spot protiv Olivera Ivanovića bio je deo političke kampanje i dan kada se pojavio bio je najgori u našim životima, rekla je gostujući na N1 Milena Popović, nevenčana supruga Olivera Ivanovića, dodajući da se zna ko stoji iza… »

Ministar siniša Mali istrčao maraton u Berlinu: Postigao lični rekord, pretrčao trasu za 4 sata i 28 minuta! Za Kurir…

Kurir pre 23 dana
Ministar finansija Srbije istrčao je danas u Berlinu svoj drugi maraton. Iako je bila kiša, on je deonicu pretrčao za 4 sata i 28 minuta, što je njegov lični rekord. - Dosta bolje vreme nego u Atini, bio sam čak za pola sata brži, nego na tom prvom… »

Mali, Đorđević i Đurić istrčali maraton u Berlinu

Telegraf pre 24 dana
Pola sata bolje u odnosu na prošlu godinu. Ministar finansija Srbije Siniša Mali učestvovao je na maratonu u Berlinu u nedelju i završio ga za četiri sata i 28 minuta. Sa njim su bili i Zoran Đorđević, ministar za rad i zapošljavanje i Marko… »

Siniša Mali istrčao maraton u Berlinu, evo koje je vreme postigao! (foto)

Alo pre 23 dana
Ministar finansija Srbije istrčao je danas u Berlinu svoj drugi maraton. On je deonicu pretrčao za 4 sata i 28 minuta, što je debeo lični rekord. - Dosta bolje vreme nego u Atini, bio sam čak za pola sata brži, nego na tom prvom maratonu, tako da… »

Funkcioneri Nove srpske demokratije na međunarodnoj konferenciji u Kaljingradu

Večernje novosti pre 23 dana
Među učesnicima su se još našli predstavnici većine zemalja od Španije do Azerbejdžana, ali i visoki zvaničnici Ruske Federacije, Andrej Turčak i Andrej Klimov, kao i Vlade Srbije, Nenad Popović i Marko Đurić. Marko Kovačević i Petar… »

Đurić: Zastrašivanje Srba u Klini

Dnevnik pre 25 dana
BEOGRAD: Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić osudio je najnoviji napad na srpsku imovinu u opštini Klina i ocenio da je cilj nesumnjivo zastrašivanje malobrojnih Srba koji su ostali da žive u tom gradu i okolnim selima. Đurić je… »

Đurić: Geopolitička pitanja u Evropi rešavati dijalogom

Dnevnik pre 25 dana
KALINjINGRAD: Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marko Đurić založio se u Kalinjingradu za rešavanje geopolitičkih pitanja u Evropi dijalogom, bez pritisaka, sankcija i mešanja u unutrašnje stvari suverenih država. Đurić je… »

Vesti dana »