Marko Đurić

Đurić održao predavanje oficirima Vojske Srbije o KiM

Dnevnik 17.12.2019
BEOGRAD: Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić održao je polaznicima generalštabnog i komandno-štabnog usavršavanja Vojske Srbije predavanje na temu: "Izazovi i perspektive pregovora o Kosovu i Metohiji". Đurić je oficire Vojske… »

Đurić: Pacoli barjaktar najprimitivnije šovinističke kampanje

Dnevnik 17.12.2019
BEOGRAD: Direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića ocenio je večeras da je Bedžet Pacoli jedan od barjaktara najprimitivnije šovinističke kampanje koja potpuno zanemaruje istorijske činjenice i na krajnje ciničan i nečovečan način… »

Đurić:Proces srpsko-albanskog pomirenja bez rezultata

Studio B 17.12.2019
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za KiM Marko Ðurić osudio je rušenje srpskih nadgrobnih spomenika u Lipljanju i ocenio da je proces srpsko-albanskog pomirenja da veoma malo rezultata. „Rušenje srpskih nadgrobnih spomenika u Lipljanu još jednom… »

Đurić: Rušenje srpskih spomenika pokazalo da je pomirenje dalo malo rezulata

Danas 16.12.2019
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić rekao je večeras da je rušenje srpskih nadgrobnih spomenika u Lipljanu još jednom pokazalo da je proces srpsko-albanskog pomirenja na Kosovu dao veoma malo rezultata i naveo da se moraju preduzeti… »

Đurić: Proces srpsko-albanskog pomirenja bez rezultata

Dnevnik 16.12.2019
BEOGRAD: Direktor Kancelarije Vlade Srbije za KiM Marko Đurić osudio je večeras rušenje srpskih nadgrobnih spomenika u Lipljanju i ocenio da je proces srpsko-albanskog pomirenja da veoma malo rezultata. "Rušenje srpskih nadgrobnih spomenika u… »

Đurić osudio rušenje spomenika u Lipljanu

RTS 16.12.2019
Proces srpsko-albanskog pomirenja na Kosovu i Metohiji je dao veoma malo rezultata, rekao je direktor kancelarije za KiM Marko Đurić povodom rušenja srpskih nadgrobnih spomenika u Lipljanu. Dodao je da iza kulisa tobože normalnog života na Kosmetu… »

Đurić: Cinične bljuvotine Pacolija vređaju žrtve zločina

Večernje novosti 15.12.2019
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju reagovao posle izjave Pacolija o masakru u kafiću ''Panda'. Ne prihvatamo učešće u utakmici svakodnevnim prebrojavanjem leševa koju nameće Priština, jer je to politika mržnje koja vodi u nova… »

Bedžet Pacoli optužio je srpsku vlast da je organizovala zločin u kafiću “Panda”; Marko Đurić: “Cinične…

Nedeljnik 15.12.2019
Foto: Profimedia Odlazeći ministar spoljnih poslova u vladi Kosova Bedžet Pacoli optužio je juče, u nizu tvitova, srpsku vlast da je organizovala masakr u kafiću “Panda” u Peći u decembru 1998. Ubrzo mu je stigao odgovor zvaničnog Beograda… »

"Srpski mladići žrtvovani da bi se okrivili Albanci" - "Cinične bljuvotine"

B92 14.12.2019
"Ne prihvatamo učešće u utakmici svakodnevnim prebrojavanjem leševa koju nameće Priština, jer je to politika mržnje koja vodi u nova stradanja." Rekao je večeras direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić. "Cinične… »

Đurić: Histerija oko Račka započeta presudom Todosijevića

Večernje novosti 14.12.2019
Direktor kancelarije za KiM Marko Đurić rekao je kako mi sve vreme pričamo o budućnosti, o tome kako da se naprave normalni odnosi između Srba i Albanaca. Direktor kancelarije za KiM Marko Đurić rekao je danas kako mi sve vreme pričamo o… »

Vesti dana »