Marko Đurić

Zapaljen automobil funkcionera Srpske liste u Leposaviću

Novi magazin pre 16 dana
Automobil marke Pežo u potpunosti je izgoreo u požaru koji se dogodio u noći između srede i četvrtka u Leposaviću, ispred zgrade u kojoj živi vlasnik. Portparol Kosovske policije Branislav Radović rekao je da je vozilo bilo parkirano u… »

Zapaljen automobil Slavka Simića

Studio B pre 16 dana
U Leposaviću zapaljen automobil člana Predsedništva Srpske liste Slavka Simića. Paljenje Simićevog automobila kukavički akt, ocenio Marko Đurić. Izvor: Printscreen/ Kosovo ON LINE U eksploziji niko nije povređen, a policija i vatrogasci su… »

Desničari i državni vrh zajedno na litiji podrške Srbima u Crnoj Gori (foto)

Pravda pre 15 dana
Tokom litije koju je juče SPC organizovala u Beogradu u znak podrške srpskom narodu u Crnoj Gori rame uz rame uz predstavnike državnog vrha stajali su predstavnici Srpske desnice. Među okupljenima na litiji su bili i Marko Đurić, direktor… »

U Leposaviću zapaljen automobil Slavka Simića, funkcionera Srpske liste

Insajder pre 16 dana
Noćas je u Leposaviću izgoreo još jedan putnički automobil u podmetnutom požaru. Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić potvrdio je da je reč u vozilu koje pripada Slavku Simiću, funkcioneru Srpske liste i potpredsedniku Skupštine Kosova. Kako… »

Marko Đurić: Jeremić i Đilas razjedinjuju naš narod!

Kurir pre 16 dana
Potpredsednik SNS Marko Đurić tvrdi da lideri SZS Dragan Đilas i Vuk Jeremić nastavljaju da razjedinjuju srpski narod sa ciljem da ponovo dođu na vlast. Đurić navodi da je Jeremić protivnik svakog jedinstva srpskog naroda, jer je njemu i vlasti… »

Na Kosovu zapaljen automobil Slavka Simića

Sputnik pre 16 dana
Noćas pola sata posle ponoći u Leposaviću je izgoreo automobil vlasnika S. S, saopštio je RTS-u portparol policije na severu Kosova Branislav Radović. Reč je o automobilu Slavka Simića, člana Predsedništva kosovske Skupštine i člana… »

Održana litija podrške Srbima, poruka pred Hramom: "Nema većeg oružja od krsta i brojanice"

Telegraf pre 17 dana
Na čelu litije su bili sveštenici, a dvojica mladića u srpskoj i crnogorskoj narodnoj nošnji nosili su veliku ikonu Bogorodice. U Beogradu je danas održana litija kojom su građani izrazili podršku srpskom narodu u Crnoj Gori, na Kosovu i Metohiji i… »

Đurić: Svetinje su temelj identiteta Srba gde god da žive

Studio B pre 17 dana
Svetinje u Crnoj Gori su, baš kao i svetinje na Kosovu i Metohiji, temelj identiteta Srba, izjavio je direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić, koji je isped Hrama Svetog Save prisustvovao molitvenom skupu podrške srpskom narodu u Crnoj Gori i na KiM… »

Marko Đurić: Jeremić i Đilas razjedinjuju srpski narod da ponovo dođu na vlast

Kurir pre 17 dana
Potpredsednik SNS Marko Đurić tvrdi da lideri SzS Dragan Đilas i Vuk Jeremić nastavljaju da razjedinjuju srpski narod sa ciljem da ponovo dođu na vlast. Đurić u današnjem saopštenju navodi da je Jeremić protivnik svakog jedinstva srpskog naroda… »

Proslava Božića u Srbiji

Danas pre 18 dana
Srpska pravoslavna crkva (SPC) i njeni vernici danas slave Božić, dan rođenja Isusa Hrista. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Božić patrijarhu Irineju, sveštenstvu Srpske pravoslavne crkve i vernicima. Ministar odbrane Aleksandar… »

Vesti dana »