Marko Đurić

Brnabić sa ambasadorom Đurićem o spoljnopolitičkim prioritetima

RTV pre 23 minuta
BEOGRAD - Novoimenovani ambasador Srbije u SAD Marko Đurić sastao se danas, u okviru završnih priprema za odlazak u Vašington, sa predsednicom Vlade Srbije Anom Brnabić, od koje je, kako navodi, dobio korisne sugestije po pitanju mogućeg pravca… »

Marko Đurić se sastao sa Anom Brnabić: Od predsednice vlade sam dobio dragocene sugestije pred odlazak u Ameriku (foto)

Kurir pre 23 minuta
Novoimenovani ambasador Srbije u SAD Marko Đurić sastao se danas, u okviru završnih priprema za odlazak u Vašington, sa predsednicom Vlade Srbije Anom Brnabić, od koje je, kako navodi, dobio korisne sugestije po pitanju mogućeg pravca delovanja na… »

Zbog čega su Atanasija stavili u peti red na sahrani Irineja

Nova pre 1 dan
Sahrana patrijarha Irineja okupila je veliki broj crkvenih ličnosti, kao i onih iz sveta politike. Među onima koji su došli da odaju poštu preminulom patrijarhu, bio je i vladika Atanasije Jevtić, kojeg su organizatori neočekivano smestili u peti… »

Ivica Dačić i Marko Đurić odmaraju oči na sahrani patrijarha Irineja i ništa spokojnije nećete videti danas

Noizz pre 1 dan
Sahrana patrijarha Irineja izgleda neizdrživo dugo traje, makar ako pitate Ivicu Dačića i Marka Đurića. Ljudi dele fotke na kojima ova dvojica izgledaju izuzetno spokojno i pravo pitanje je kad su sinoć legli jer garantovano nisu bili izloženi… »

U Hramu Svetog Save liturgija, opelo i sahrana patrijarha Irineja

Glas Zaječara pre 1 dan
Patrijarh Irinej biće sahranjen danas u kripti hrama Svetog Save na Vračaru, koja je predviđena kao zagrobno mesto i za sve buduće poglavare Srpske pravoslavne crkve (SPC). U 9 časova počela je liturgija, a zatim slede opelo i sahrana. U Hramu… »

Kafana u Parizu: Zašto su srpski umetnici hrlili u Francusku

Nova pre 3 dana
Paja Jovanović, Milo Milunović, Marko Čelebonović, Petar Lubarda, Sava Šumanović, Kosta Hakman, Ljuba Popović, Vladimir Veličković, Bata Mihailović, Dado Đurić, Petar Omčikus, Mikan Aničić, Miloš Šobajić, Peđa Milosavljević, Ljubica… »

Marko Đurić: Srpski narod tuguje, patrijarh nas je svojim velikim delima mnogo zadužio

Kurir pre 3 dana
Ambasador Srbije u Americi Marko Đurić oprostio se od patrijarha Irineja, podsetivši na njegova velika dela. - Srpski narod tuguje. Neverovatno koliko nas je zadužio i koliko je mnogo dobra učinio u relativno kratkom vremenskom periodu jednog… »

Fotkali se Toma Mona, Đurić i Selaković i dobili smo viral dana

Noizz pre 5 dana
Svašta se dešavalo na domaćoj političkoj sceni, bilo je tu raznoraznih likova, ali trojka u kojoj su Tomislav Momirović poznat kao Toma Mona, Marko Đurić i Nikola Selaković, prevazišla je sve. Na fotografiji koju je objavio na Tviteru, Momirović… »

Premijera predstave „Bambi“

Glas Šumadije pre 6 dana
Otvaranje 22. Međunarodnog lutkarskog festivala ,,Zlatna Iskra“ zakazano je za 18. novembar sa početkom u 18 časova u Pozorištu za decu. Festival će biti otvoren premijerom predstave „Bambi“, prema motivama istoimene bajke Feliksa Saltena… »

Premijera predstave „Bambi“ u Pozorištu za decu

Ritam grada Kg pre 6 dana
Sutra od 18 časova, u Pozorištu za decu, održaće se premijera lutkarske predstave „Bambi“, koju je po motivama istoimene bajke Feliksa Saltena, režirao i konceptualno postavio Jakub Maksimov. Dizajn scenografije, kostima i lutaka, kao i izradu… »

Vesti dana »

U Italiji više od 50.000 preminulih od koronavirusa

N1 Info pre 23 minutajoš 48 povezanih

U Areni sva kiseonična mesta popunjena

Politika pre 59 minutajoš 54 povezane

„Je l’ neko mislio da ćemo poslati silu na narod?“

Vesti online pre 3 satajoš 24 povezane