Marko Đurić

"U prištinskoj mrtvačnici pronađene kosti 350 ljudi": Nepoznata sudbina više od 500 Srba nestalih na Kosovu

Blic pre 24 sata
Od 1.653 lica koja su nestala na Kosovu i Metohiji, 570 su nealbanci, od kojih je ubedljivo najviše Srba, pokazuju podaci Međunarodnog komiteta Crvenog krsta. U mrtvačnici u Prištini nalaze se kosti 350 ljudi čiji se identitet može utvrditi samo DNK… »

"Kina nema pouzdanijeg partnera i iskrenijeg prijatelja od Srbije"

B92 pre 24 sata
Beograd -- Svečanom akademijom u Sava centru večeras se proslavlja 70. godišnjica osnivanja Narodne Republike Kine. Svečanosti je prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. U Sava centru su bili i članovi srpske vlade među kojima… »

Veliki koncert u Gračanici - poklon RTV-a i Novog Sada

RTV pre 23 sata
GRAČANICA - Radio-televizija Vojvodine i Grad Novi Sad, pokloniće opštini Gračanica, koja danas slavi svoj dan, veliki koncert, koji će održati orkestar naše kuće. Direktor kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju, Marko Đurić, čestitao je… »

12. Weekend media festival: Saznali smo kakva će biti predsednička kampanja, koje glave prodaju naslovne strane i zašto sve…

Kurir pre 1 dan
Veliki interes privukao je panel „Ko to tamo peva?“: Novi talas muzičkih trendova u regionu, a po prvi put dodijeljena je i nagrada za najboljeg političkog PR-a. Megafon 2019. otišao je u ruke Marka Milića iz Kancelarije predsednika Vlade… »

Đurić čestitao Dan opštine Gračanica

Studio B pre 1 dan
Direktor kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić čestitao je predsedniku opštine Gračanica Srđanu Popoviću Dana opštine. „U ime Kancelarije za KiM i svoje ime, vama i svim žiteljima Gračanice čestitam Dan opštine i veliki… »

Đurić: Jeremić je tužan primer promašenog čoveka

Večernje novosti pre 2 dana
Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić osudio je kao "besmislene" tvrdnje jednog od lidera opozicije Vuka Jeremića da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić priznati samoproglašenu nezavisnost Kosova. Potpredsednik Glavnog odbora Srpske… »

Đurić o gostovanju zvezde na Kosovu: Brane čak i slobodu kretanja

Večernje novosti pre 2 dana
To što neko zvecka pretnjama da će zabraniti bilo kome da igra fudbal suprotno je svim civilizacijskim normama. Nikome se ne može braniti sloboda kretanja, i pitanje klupskih takmičenja se ne sme politizovati. MARKO Đurić, direktor Kancelarije za… »

Đurić deci sa Kosova i Metohije: Vi ste budućnost naše zemlje

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić poručio je danas deci sa KiM da su nada i budućnost naše zemlje i da će država nastaviti da se bori za njihov opstanak i budućnost u južnoj pokrajini. Đurić je u Palati Srbija… »

Đurić čestitao Dan opštine Gračanica

RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Direktor kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić čestitao je danas predsedniku opštine Gračanica Srđanu Popoviću Dana opštine. "U ime Kancelarije za KiM i svoje ime, vama i svim žiteljima Gračanice čestitam Dan… »

Istraživanje SĆF: Novinari ne prijavljuju sve napade, potrebno unaprediti sistem njihove zaštite

Cenzolovka pre 2 dana
Novinari ne poznaju dobro procedure koje im stoje na raspolaganju, na institucije ne gledaju kao na prijatelje, a postoji i strah od posledica prijavljivanja, rekao je na konferenciji Slavko Ćuruvija fondacije Rade Đurić, autor istraživanja Kritične… »

Vesti dana »