Marko Đurić

"Ponosan sam na borbu koju predvodi Vučić": Đurić se oglasio posle udara na kriminalnu hobotnicu u Srbiji

Srbija danas pre 2 dana
Srbija će dobiti i ovu bitku i iz nje izaći mnogo snažnija. Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Ðurić danas je saopštio da je ponosan na hrabru i beskompromisnu borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije u Srbiji, koju je pokrenuo i koju… »

Đurić: Ponosan sam na borbu koju predvodi Vučić

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić danas je saopštio da je ponosan na hrabru i beskompromisnu borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije u Srbiji, koju je pokrenuo i koju predvodi predsednik Aleksandar Vučić. ''Odlučni udar… »

INTERVJU Florijan Biber, čovek kojim je opsednut Marko Đurić

Nova pre 3 dana
Glavni Vučićev cilj je da ostane na vlasti sa što je manje ograničenja moguće i uz pomoć bilo kog sredstva. On je izgradio piramidu ljudi koji podržavaju taj sistem, jer od njega imaju koristi. Ovo je ono što se zove "otetom državom", međutim, i… »

"Kao čovek i kao protivnik fašizma, biću razočaran"

B92 pre 5 dana
Ambasador Srbije u Vašingtonu Marko Đurić pisao je stručnjaku za Balkan na univerzitetu u austrijskom Gracu, Florijanu Biberu. Nadam se da ste svesni činjenice da ste patnju stotina hiljada Jevreja, Srba, Roma i anti-faštista raznih nacionalnosti u… »

Strašna izjava o "dari iz Jasenovca": Biber u filmu vidi propagandu, Marko Đurić mu oštro odgovorio

Večernje novosti pre 5 dana
MARKO Đurić, ambasador Srbije u Vašingtonu danas je oštro reagovao povodom skandaloznog tvita Florijana Bibera, samozvanog eksperta za Balkan. Biber je tendenciozno, povodom medijskih reakcija na film "Dara iz Jasenovca", napisao da "nacionalizam… »

Đurić: Biber sebe svrstao u red onih koji negiraju holokaust

RTV pre 5 dana
VAŠINGTON - "Nadam se da ste svesni činjenice da ste patnju stotina hiljada Jevreja, Srba, Roma i anti-faštista raznih nacionalnosti u logoru Jasenovac okarakterisali kao propagandu, čime ste sebe svrstali u red onih koji negiraju holokaust", poručio… »

Đurić odgovorio Biberu: Negirate postojanje holokausta

Dnevnik pre 5 dana
VAŠINGTON: Nadam se da ste svesni činjenice da ste patnju stotina hiljada Jevreja, Srba, Roma i anti-faštista raznih nacionalnosti u logoru Jasenovac okarakterisali kao propagandu, čime ste sebe svrstali u red onih koji negiraju holokaust, poručio je… »

Florijan Biber Marku Đuriću: Otišao si predaleko

Nova pre 5 dana
Profesor političkih nauka i stručnjak za Balkan sa Univerziteta u Gracu Florijan Biber i srpski ambasador u Vašingtonu Marko Đurić ušli su u raspravu oko flima "Dara iz Jasenovca", što se završilo blokadom - na Tviteru. “Danas sam blokirao Marka… »

Marko Đurić odgovorio na sramne objave Florijana Bibera: Patnje stotina hiljada u Jasenovcu ste okarakterisali kao…

Kurir pre 5 dana
VAŠINGTON - Nadam se da ste svesni činjenice da ste patnju stotina hiljada Jevreja, Srba, Roma i anti-faštista raznih nacionalnosti u logoru Jasenovac okarakterisali kao propagandu, čime ste sebe svrstali u red onih koji negiraju holokaust, poručio… »

Skandalozna izjava o "dari iz Jasenovca": Samozvani ekspert u filmu vidi propagandu - oštar odgovor Marka Đurića

Srbija danas pre 5 dana
Munjevit odgovor ambasadora Srbije u SAD-u. Marko Đurić, ambasador Srbije u Vašingtonu danas je oštro reagovao povodom skandaloznog tvita Florijana Bibera, samozvanog eksperta za Balkan. Biber je tendenciozno, povodom medijskih reakcija na film "Dara… »

Vesti dana »