Marko Đurić

"Hoti može da laže, ali ne i da pobegne"

B92 pre 8 sati
Beograd -- Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić kaže da Avdulah Hoti ne može da pobegne od stvaranja Zajednice srpskih opština. Prema Đurićevim rečima, to pitanje će biti zatvoreno kada Zajednica bude formirana. "Hoti može da laže javnost… »

Đurić: Hoti na sastancima u Briselu peva drugu pesmu

RTS pre 8 sati
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić rekao je da "Avdulah Hoti može da laže javnost koliko hoće, ali neće pobeći od stvaranja Zajednice srpskih opština". Marko Đurić kaže da Hoti na sastancima u Briselu peva drugu pesmu, i ne… »

Đurić: Hoti u Briselu peva drugu pesmu, ne može pobeći od stvaranja ZSO

Kurir pre 8 sati
Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić izjavio je danas da Avdulah Hoti ne može da pobegne od stvaranja Zajednice srpskih opština i dodao da će to pitanje biti zatvoreno kada Zajednica bude formirana. "Hoti može da laže javnost koliko hoće, ali… »

IZ MATIČARSKOG ZVANjA: Tijana i Miloš rekli „da”

Dnevnik pre 9 sati
Protekle nedelje u Novom Sadu su se venčali: Jovana Paunović i Igor Dacin, Milica Stojiljković i Stevan Kirćanski, Zorana Radovanović i Stevan Živković, Isidora Brankov i Nenad Arsić, Ivana Đekvučić i Marko Raspopović, Sonja Josipović i… »

Ovo su članovi radnih tela i komisija Skupštine grada

Morava info pre 3 dana
ČAČAK – Odbornici Skupštine grada Čačka na današnjoj sednici izabrali su radna tela, koja čine predstavnici četiri odborničke grupe, kao i nekoliko ustanova. U Savetu za budžet i finansije su Ilo Mihajlovski (predsednik), Jasmenka Luković… »

Mediji: Nove runde dijaloga Beograda i Prištine na visokom nivou neće biti

B92 pre 3 dana
Beograd -- Nove runde dijaloga Beograda i Prištine na visokom nivou neće biti sledeće nedelje u Briselu, iako je to bilo planirano, navode mediji. Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić saopštio je u četvrtak uveče da delegacija Srbije putuje u… »

Priština beži od razgovora o ZSO: Ništa od nove runde dijaloga na visokom nivou u Briselu

Večernje novosti pre 3 dana
NOVE runde dijaloga Beograda i Prištine na visokom nivou neće biti sledeće nedelje u Briselu, iako je to bilo planirano. Kako je sinoć saopštio Marko Đurić, direktor Kancelarije za KiM, delegacija Srbije putovaće u ponedeljak u Brisel na razgovore… »

Priština izbegava razgovor o ZSO: Neizvesno hoće li se sledeće nedelje u Briselu održati runda dijaloga sa Beogradom

Srbija danas pre 3 dana
Nije poznato da li će u ponedeljak biti održan sastanak. Nekoliko dana uoči očekivane runde dijaloga Beograda i Prištine na najvišem nivou u Briselu, postalo je neizvesno da li će do nje i doći jer je tema razgovora trebalo da bude formiranje… »

Ništa od nove runde dijaloga na visokom nivou: U Briselu u ponedeljak samo predstavnici Beograda?

Telegraf pre 3 dana
Delegacija Srbije putuje u ponedeljak u Brisel na razgovore na tehničkom nivou o povratku srpske imovine na KiM - rekao je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju. Nove runde dijaloga Beograda i Prištine na visokom nivou neće biti sledeće nedelje u… »

Đurić: U Briselu 28. septembra razgovori na tehničkom nivou

Danas pre 3 dana
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić najavio je da će delegacija Srbije otputovati u ponedeljak, 28. septembra u Brisel na razgovore na tehničkom nivou o povratku srpske imovine na Kosovu. „Delegacija Srbije putovaće u ponedeljak u… »

Vesti dana »