Marko Đurić

Ovo su najveći poreski dužnici u Srbiji: Mišković, Bogićević i Đurić duguju državi milione dinara

Kurir pre 3 dana
Samo prvih 10 dužnika sa liste od 394 neplatiše u kategoriji aktivnih firmi državi za porez duguje više od sedam milijardi dinara. Posle malo manje od dve godine Poreska uprava objavila je podatke o najvećim poreskim dužnicima u Srbiji. Iako se… »

Đurić: Pokretači sukoba i najveći zločinci na Kosovu se danas predstavljaju kao albanski lideri

Danas pre 4 dana
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić izjavio je da se ne može prikriti činjenica da su pokretači sukoba na Kosovu i najveći zločinci bili ljudi koji se danas predstavljaju kao politički lideri albanskog naroda… »

"Handke je persona gratissima"

B92 pre 3 dana
"Peter Handke je zbog svega u Srbiji persona gratissima, najpoželjnija moguća osoba, i u svakom trenutku je dobrodošao i u Beograd i u svako drugo mesto." To je izjavio Marko Đurić, direktor Kanncelarije za KiM. "Osobi njegovog intelekta i dela… »

Đurić: Nećemo dozvoliti progon Srba na Kosovu

Danas pre 5 dana
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da Srbija neće dozvoliti da „antisrpska histerija“ na Кosovu i Metohiji preraste u organizovanu kampanju zastrašivanja i progona nevinih ljudi, a da lažne optužnice postanu… »

"Srpski zvaničnici nikada ne bi trebalo da spavaju mirno"

B92 pre 4 dana
Jetljir Ziberaj izjavio je da srpski zvaničnici nikada ne bi trebalo da spavaju mirno zbog, kako ih je nazvao, "zločina koje je Srbija počinila na Kosovu". "Kosovo će procesuirati sve Srbe od najvišeg do najnižeg nivoa koji su počinili ratne… »

Đurić: Panični strah bivših komandanata terorističke OVK

Dnevnik pre 5 dana
BEOGRAD: Izjava Bedžeta Pacolija o nekakvim hiljadama stranica dokumentacije o zločinima Srba na Kosovu i Metohiji ukazuje na panični strah nekadašnjih komandanata terorističke OVK od toga da bi ih mogla sustići zaslužena kazna, kaže Marko… »

Đurić o objavljenim delovima optužnice za ubistvo Ivanovića: To je nastavak hajke na Srbiju

Kurir pre 5 dana
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić navodi da optužnice protiv osumnjičenih za ubistvo Olivera Ivanovića, koje se objavljuju u novinama, pokazuju potpunu atrofiju i nemoć pravosuđa u Prištini, kao i nastavak linča i hajke na… »

Đurić: Sledeći izbori biće održani u uslovima najboljim do sada

N1 Info pre 5 dana
Funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Marko Đurić ocenio je da će sledeći izbori biti održani u najboljim uslovima do sada, jer je, kako je rekao, usvojen set koji će omogućiti takve izbore. "U toku ovog meseca će biti završen proces… »

Priština nastavlja sa hajkom na Srbe: Đurić o objavljivanju navodne optužnice za ubistvo Ivanovića

Telegraf pre 5 dana
Ðurić je za televiziju Prva rekao da Priština zapravo prikriva dokaze i detalje iz istrage o ubistvu Olivera Ivanovića i dodao da može da kaže da svi tragovi u vezi sa istragom ubistva vode upravo ka Prištini. Direktor Kancelarije za Kosovo i… »

Živković: Vučevićeva prijava „farsa par ekselans“

Danas pre 6 dana
Predsednik Nove stranke Zoran Živković izjavio je danas da je krivična prijava koju je potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević podneo protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja „farsa par ekselans“. On je… »

Vesti dana »