Marko Đurić - vesti

Balša Božović zatražio procenu bezbednosti Rade Trajković

Novi magazin pre 2 dana
Poslanik Demokratske stranke Balša Božović zatražio je danas hitnu informaciju o bezbednosnoj proceni ugroženosti predsednice Evropskog pokreta za Kosovo i Metohiju Rade Trajković zbog, kako je rekao, "rečnika, optužba i medijskog linča koji se vodi protiv nje".
"Nakon skandaloznih natpisa dnevnog lista 'Alo' i nakon govora mržnje koji je sebi dozvolio Marko Đurić direktor kancelarije za KiM, zahtevam od policije i tužilaštva da reaguju i da fizički zaštite gospođu Trajković", naveo je... »

Neće biti bilateralnog sastanka sa predstavnicima Prištine u Berlinu

Politika pre 3 dana
Direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da neće biti bilateralnog sastanka delegacija Beograda i Prištine na predstojećem mini samitu lidera Zapadnog Balkana u Berlinu. Gostujući na Radio-televiziji Vojvodine, Đurić je kazao da u političkom smislu nema... »

Đurić: Neće biti bilateralnog sastanka sa predstavnicima Prištine u Berlinu

Novi magazin pre 3 dana
Direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da neće biti bilateralnog sastanka delegacija Beograda i Prištine na predstojećem mini samitu lidera Zapadnog Balkana u Berlinu.
Gostujući na Radio-televiziji Vojvodine, Đurić je kazao da u političkom smislu nema prostora za razgovore sa predstavnicima Prištine dok ne budu odustali od akata poput platforme o dijalogu. "Sastanku će prisustvovati... »

Đurić: U Berlinu neće biti bilateralnog sastanka delegacija Beograda i Prištine

Insajder pre 3 dana
Na samitu lidera Zapadnog Balkana u Berlinu neće biti bilateralnog sastanka delegacija Beograda i Prištine, izjavio je danas direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić. On je, gostujući na RTV, rekao da u političkom smislu „nema prostora za razgovor“ s predstavnicima prištinskih vlasti.
„U političkom smislu nema prostora za razgovore sa predstavnicima Prištine dok ne budu odustali od akata poput platforme o dijalogu”, rekao je Đurić. On je dodao da će sastanku u Berlinu prisustvovati predstavnici država i... »

Meta na čelu Rade Trajković

Vreme pre 3 dana
Oni se nikada neće promeniti. Oni kao da imaju priručnik za targetiranje, blaćenje i gađenje, koji samo izvade iz fioke, postupe po njemu i nastave dalje sa svojim udobnim životima, u svojim mikrokosmosima, u kojima su najjači, najmoćniji i svi im se dive. A što za sobom ostavljaju trag otrovne... »

SZS oštro osuđuje Đurića zbog napada na Radu Trajković

Beta pre 3 dana
Savez za Srbiju (SZS) je pozvao danas šefa kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Djurića da podnese ostavku zbog iznošenja "monstruozne laži o umešanosti Rade Trajković u istragu o ubistvu Olivera Ivanovića koju sprovodi kosovsko tužilaštvo". "Najoštrije osudjuje hajku i crtanje mete na Radu... »

Dok živi jezik živi i narod

Vesti online pre 4 dana
Rečima Meše Selimovića "Prijateljstvo se ne bira, rekao je, ono biva, ko zna zbog čega, kao ljubav", otvoreni su tradicionalni Aprilski susreti Udruženja srpskih pisaca Švajcarske (USPŠ). Ovog puta naši stvaraoci iz čitave Evrope okupili su se u Ucvilu, a posle uvodne reči Violete Aleksić, Milisav Đurić, predsednik USPŠ svečano je otvorio susrete.
Posle obraćanja mr Živka Markovića i Marka Ružičića, jednog od osnivača USPŠ u prvom bloku, svoje radove su predstavili članovi Udruženja pisaca Književna radionica i Sedmica iz Frankfurta, Literarnog udruženja "Zdravko Đekić" iz... »

Đurić: Ako je tačno da je Trajkovićeva klevetala Srbiju, prezirem je

RTV pre 4 dana
RTV: Đurić: Ako je tačno da je Trajkovićeva klevetala Srbiju, prezirem je
BEOGRAD - Potpredsednik Glavnog odbora SNS, Marko Đurić, izjavio je danas da smo poslednjih meseci osvedočili o, kako kaže, rđavom karakteru i štetočinskoj političkoj misiji Rade Trajković, ali, ukoliko je tačno da je prištinskim istražnim organima klevetala svoju državu, mogu samo da iskažem najotvorenije gađenje i prezir prema takvoj osobi.
"Pitam se kolika mora biti razmera zlobe i nepoštenja jedne takve individue, i čime se može kupiti i platiti takva vrsta najodvratnijeg kolaboracionizma sa političkim strukturama u Prištini, koje predvode osvedočeni koljači i... »

Besplatno na operaciju katarakte i glaukoma: Srbi s Kosmeta smešteni na privatnu kliniku u Beogradu, obišao ih Marko Đurić

Kurir pre 4 dana
BEOGRAD - Nakon oftalmološkog pregleda u januaru, 24 pacijenta iz Štrpca uz pomoć Kancelarije za Kosovo i Metohiju došlo u Beogradski oftalmološki centar kako bi operisali kataraktu ili glaukom potpuno besplatno. Direktor kancelarije za KiM, Marko Đurić, danas je obišao pacijente koji su došli na... »

Đurić: Jeremićev "podli napad" na Vučićevog brata

Večernje novosti pre 5 dana
On ocenjuje da će Jeremiću na naplatu doći i to što je Srbiju brukao u Ujedinjenim nacijama
Potrpedsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić saopštio je večeras da "podli napad" predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića na brata predsednika Aleksandra Vučića predstavlja "očajnički pokušaj jednog udruženja lopuža i baraba da... »

©2019 Netmark d.o.o.