Marko Đurić

Marko Đurić za B92.net: Inauguracija bila dostojanstvena; borićemo se za Srbiju

B92 pre 2 dana
Vašington/Beograd -- Ambasador Srbije u Vašingtonu Marko Đurić kaže ekskluzivno za B92.net da je inauguracija predsednika SAD Džoa Bajdena bila veoma dostojanstvena. "Sama inauguracija je bila veoma dostojanstvena i potpuno mirna. S obzirom na to da… »

Ambasador Srbije u Vašingtonu dan nakon inauguracije Bajdena: "Uveren sam da ćemo imati dobre odnose sa SAD"

Blic pre 2 dana
Ambasador Srbije u Vašingtonu Marko Đurić izjavio je danas da je uveren da će i sa administracijom Džoa Bajdena Srbija imati dobre odnose i da je uveren da će se i sa njom nastaviti odlični odnosi na vrhu. - Imajući u vidu dugogodišnje poznanstvo… »

Bajden ceni Srbiju

Vesti online pre 2 dana
Promena na čelu Sjedinjenih Američkih Država ne bi trebalo da utiče na odnose Beograda i Vašingtona, ukazuju za “Vesti” spoljnopolitički eksperti nakon što je Džozef Bajden preuzeo kormilo od Donalda Trampa. Pravilan kurs Na strani istine… »

Marko Đurić otkrio šta očekuje od Bajdenove administracije!

Alo pre 2 dana
Ambasador Srbije u Vašingtonu Marko Đurić izjavio je danas da je uveren da će i sa administracijom Džoa Bajdena Srbija imati dobre odnose i da je uveren da će se i sa njom nastaviti odlični odnosi na vrhu. "Imajući u vidu dugogodišnje poznanstvo… »

Đurić: Uveren sam da ćemo imati dobre odnose sa SAD

Dnevnik pre 2 dana
VAŠINGTON: Ambasador Srbije u Vašingtonu Marko Đurić izjavio je danas da je uveren da će i sa administracijom Džoa Bajdena Srbija imati dobre odnose i da je uveren da će se i sa njom nastaviti odlični odnosi na vrhu. "Imajući u vidu dugogodišnje… »

Marko Đurić: Uveren sam da ćemo imati dobre odnose sa SAD

Večernje novosti pre 2 dana
AMBASADOR Srbije u Vašingtonu Marko Đurić izjavio je danas da je uveren da će i sa administracijom Džoa Bajdena Srbija imati dobre odnose i da je uveren da će se i sa njom nastaviti odlični odnosi na vrhu. - Imajući u vidu dugogodišnje poznanstvo… »

Selaković najavio sastanak Bajdena i Vučića do kraja godine

B92 pre 3 dana
Srpski šef diplomatije Nikola Selaković izrazio je uverenje da će do kraja godine biti održan sastanak predsednika Srbije i SAD. "Uveren sam da će do toga doći poznajući našeg predsednika i znajući da su ti kontakti dobri", rekao je Selaković u… »

Selaković: Do kraja godine susret Bajdena i Vučića

Blic pre 3 dana
Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković očekuje da će do kraja godine doći do susreta predsednika Srbije i SAD Aleksandra Vučića i Džozefa Bajdena. - Uveren sam da će do toga doći. Vučić je ranije ima kontakte i ozbiljne i dobre… »

Selaković: Očekujem susret Vučića i Bajdena do kraja godine

RTV pre 3 dana
BEOGRAD - Uveren sam da ćemo do kraja godine zahvaljujući jakim i ozbiljnim kontaktima koje je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ostvario u prethodnim godinama imati bilateralni susret predsednika Vučića sa predsednikom SAD Džozefom Bajdenom… »

Jaki i ozbiljni kontakti dva državnika: Šef diplomatije očekuje susret Vučića i Bajdena do kraja godine

Večernje novosti pre 3 dana
UVEREN sam da ćemo do kraja godine zahvaljujući jakim i ozbiljnim kontaktima koje je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ostvario u prethodnim godinama imati bilateralni susret predsednika Vučića sa predsednikom SAD Džozefom Bajdenom, rekao je… »

Vesti dana »

Nemačka će prva u EU koristiti tretman antitelima za koronu

Politika pre 21 minutajoš 43 povezane

U Austriji 1.202 novozaraženih, 29 umrlih

Vesti online pre 32 minutajoš 27 povezanih

MMA: Poirier nokautirao McGregora

Al Jazeera pre 1 satjoš 19 povezanih

Britanski soj virusa korona stigao u Srbiju

Radio 021 pre 1 satjoš 16 povezanih