Marko Đurić

Đurić:Ugljanin od Srbije dobio sve, sad podilazi Kurtiju

Studio B pre 17 dana
Siguran sam da se naši sugrađani Bošnjaci stide Ugljaninovog podilaženja Kurtiju i da ne žele da ih on uvlači u bilo kakvu kombinatoriku u okviru projekta stvaranja tzv. velike Albanije, reakcija je Marka Đurića na izjave tokom susreta Ugljanina i… »

Marko đurić: Bojkot izbora je kukavičko bekstvo dela opozicije od stvarnosti

Kurir pre 20 dana
Jedina svrha bojkota izbora u Srbiji, koji Vuk Jeremić zagovara, jeste skrivanje činjenice da ni on ni njegovi koalicioni partneri ne uživaju nikakvu demokratsku podršku u srpskom biračkom telu. Bojkot izbora je kukavičko bekstvo dela opozicije od… »

Đurić: Srbija ceni čelično prijateljstvo s Kinom

RTS pre 20 dana
Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marko Đurić je u Pekingu, kao šef delegacije vladajućih stranaka država centralne i istočne Evrope, u okviru mehanizma 17 plus 1, poručio da je Srbija izgradila stratešku saradnju sa Kinom koje… »

Đurić Jeremiću:Bojkot beg od stvarnosti

Studio B pre 21 dan
Potpredsednik Glavnog odbora SNS-a Marko Đurić kaže da je jedina svrha bojkota izbora u Srbiji, koji Vuk Jeremić zagovara, skrivanje činjenice da ni on ni njegovi koalicioni partneri ne uživaju nikakvu demokratsku podršku u srpskom biračkom telu… »

Ana Nikolić prekinula saradnju sa rođenim bratom: Angažovala je agenta iz inostranstva, a evo šta se krije iza svega

Blic pre 21 dan
Pevačica navodno odskora sarađuje s agentom iz Švajcarske, dok će njen brat Marko Nikolić nastaviti da brine o karijeri njenog bivšeg supruga. Posle više od deset godina, Ana Nikolić više ne sarađuje sa rođenim bratom Markom, koji joj je… »

Đurić: Aljbin Kurti - opasnost za region

Novi magazin pre 22 dana
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo Marko Đurić izjavio je danas da kandidat za premijera Aljbin Kurti iz dana u dan potvrđuje koliku opasnost predstavlja po stabilnost regiona i čitave Evrope. Đurić je rekao da Kurtijev cilj nije bolji… »

Ana Nikolić šutnula brata, pa maznula švajcarca! U sve je umešan i aca lukas: Pevačica puca na visoko, a Rasta pokupio…

Kurir pre 21 dan
Promena - Pevačica odskora sarađuje s agentom iz Švajcarske, dok će Marko Nikolić nastaviti da brine o karijeri njenog bivšeg supruga. Posle više od deset godina, Ana Nikolić više ne sarađuje s rođenim bratom Markom Nikolićem, koji joj je… »

On je terorista, čudom je amnestiran! Zna se ko stoji iza njega, neće još dugo (foto)

Alo pre 21 dan
Kurti neće još dugo. * Aljbin Kurti neće još dugo biti vodeća politička figura na Kosovu * Sva pravila postavljaju strane zapadne ambasade * On je terorista i potpuno beznačajna ličnost Marko Đurić je rekao da je namera Aljbina Kurtija da… »

Zadrugarstvo na delu: Deda i unuk uzgajaju ovce sa francuskim pedigreom

Večernje novosti pre 22 dana
Dragutin Đurić i Marko Anđelković iz sela kod Knića osnovali farmu ovaca sorte "il de frans" MALA farma ovaca u selu Balosava kod Knića, još je jedna dobra priča o zadrugarstvu u Srbiji. Deda i unuk, Dragutin Đurić (78) i Marko Anđelković… »

Đurić Vučiću: Brz oporavak, Srbija je uz tebe

Dnevnik pre 23 dana
BEOGRAD: Direktor Kancelarije Vlade Srbije za KiM Marko Đurić poželeo je danas brz oporavak predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji je primljen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu, ističući da su njegove misli sa "čovekom koji daje celog… »

Vesti dana »