Marko Đurić

Predstavnici Prištine gađali flašom srpsku delegaciju: Đurić kaže “šovinizam”, a Vučić “opravdana nervoza”

Nedeljnik pre 17 dana
Foto: Tanjug, Tanjug Predstavnici Prištine gađali su flašom Ivana Markovića, šefa srpske delegacije na sastanku zamenika ministara u okviru sporazuma CEFTA, koji se održavao u petak u Valoni. Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić… »

Zbog rečenice koju je Marko Đurić izgovorio - plače čitava zemlja!

Alo pre 17 dana
Đurić je gostovao u "Novom jutru“ kod Predraga Sarape. Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić istakao je gostujući u "Novom jutru“ da je za Srbe na KiM svaki dan Vidovdan jer se svakoga dana bore za opstanak i poručio da niko na… »

Đurić:Šovinistički ispad protiv srpskog predstavnika u CEFTA

Studio B pre 17 dana
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za KiM Marko Ðurić ocenio je danas da napad prištinske delegacije na predstavnika Srbije na sastanku CEFTA u Valoni pokazuje šta se dešava kada „jednoj nedorasloj administraciji date pristup međunarodnim… »

Prištinske vlasti opet prete: Ako Đurić u okviru posete Kosovu uradi nešto što nije planirano, hapsimo ga!

Večernje novosti pre 18 dana
Prištinske vlasti najavljuju mogućnost hapšenja direktora Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića ukoliko ne bude poštovao prvobitno dogovoreni program posete. PRIŠTINA - Prištinske vlasti najavljuju mogućnost hapšenja… »

Vladike proslavljaju Vidovdan u Gračanici, Đurić na severu Kosova

Danas pre 18 dana
Pravoslavni vernici danas proslavljaju Vidovdan liturgijom u Gračanici i parastostosom na Gazimestanu, a na severu Kosova direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić trebalo bi da prisutvuje obeležavanju godišnjice univerziteta, pošto mu… »

Odbačena Trajkovićkina prijava protiv Vučića i Đurića

Večernje novosti pre 18 dana
U krivičnoj prijavi Rada Trajković je tvrdila da su Vučić i Đurić izvršili krivično delo ugrožavanje sigunosti. Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i direktora… »

Đurić u Kosovskoj Mitrovici: Došao sam da prenesem bratsku solidarnost čitavog srpskog naroda

B92 pre 18 dana
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić boravio je u Kosovskoj Mitrovici. Đurić je u Rektoratu Prištinskog univerziteta sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici prisustvovao obeležavanju godišnjice Univerziteta. Prethodno se u… »

Vojvodina dovela još dva pojačanja

Mondo pre 18 dana
Na spisak Nenada Lalatovića za drugi deo priprema u Sloveniji biće dopisana još dva imena. Sportski direktor "lala" Nikola Lazetić dogovorio je još dva pojačanja! Posle dolaska Nikole Drinčića, Nemanje Vučića, Marka Đurišića, Petra Bojića i… »

Još jedan rok za završetak vodovoda na Severu Kosova; Đurić: Završena je ova faza

Insajder pre 18 dana
Regionalni vodovod za snabdevanje tri opštine na Severu Kosova s većinskim srpskim stanovništvom trebalo je, prema obećanjima da bude danas otvoren. Međutim, direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić rekao je i da je vodovod otvoren i da je završena… »

Marko Đurić u Zubinom Potoku: “Nećemo prestati sa podrškom narodu da opstane na Kosovu”

Nedeljnik pre 18 dana
Foto: Tanjug Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je, pošto je stigao u Zubin Potok, da država Srbija “neće prestati sa podrškom narodu da opstane na Kosovu”, preneo je N1. “Država Srbija koja trenutno realizuje 149… »

Vesti dana »