Marko Đurić

Vučić: Siguran sam da će Đurić u SAD uspešno šititi interese Srbije

Dnevnik 25.11.2020
BEOGRAD: Predsednik Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa novim ambasadorom Srbije u SAD, Markom Đurićem, koji će uskoro stupiti na tu dužnost. "Poslednji pripremni sastanak sa ambasadorom Srbije u SAD Markom Đurićem pred odlazak u Vašington"… »

Vučić: Siguran sam da će Đurić u SAD uspešno štititi interese Srbije

RTS 25.11.2020
Predsednik Aleksandar Vučić razgovarao je sa novim ambasadorom Srbije u SAD, Markom Đurićem, koji će uskoro stupiti na tu dužnost. "Poslednji pripremni sastanak sa ambasadorom Srbije u SAD Markom Đurićem pred odlazak u Vašington", naveo je… »

Poslednji sastanak pred odlazak u Ameriku: Marko Đurić u kabinetu kod Vučića, finalni dogovori pred novu funkciju

Mondo 25.11.2020
On je postao ambasador naše zemlje u Vašingtonu. On je postao ambasador naše zemlje u Vašingtonu. Nakon posete Beloj kući u septembru ove godine, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će Marko Đurić, dosadašnji direktor Kancelarije za… »

Vučić: Siguran da će Đurić u SAD uspešno štititi interese Srbije

RTV 25.11.2020
BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa novim ambasadorom Srbije u SAD, Markom Đurićem, koji će uskoro stupiti na tu dužnost. "Poslednji pripremni sastanak sa ambasadorom Srbije u SAD Markom Đurićem pred odlazak u Vašington"… »

Poslednji sastanak pred odlazak: Vučić objavio fotografiju sa novim ambasadorom Srbije u SAD Markom Đurićem (foto)

Večernje novosti 25.11.2020
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram nalogu fotografiju sa sastanka sa budućim ambasadorom Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama, Markom Đurićem. Vučić je napisao da je ovo poslednji pripremni sastanak pred Đurićev… »

Brnabić sa ambasadorom Đurićem o spoljnopolitičkim prioritetima

RTV 23.11.2020
BEOGRAD - Novoimenovani ambasador Srbije u SAD Marko Đurić sastao se danas, u okviru završnih priprema za odlazak u Vašington, sa predsednicom Vlade Srbije Anom Brnabić, od koje je, kako navodi, dobio korisne sugestije po pitanju mogućeg pravca… »

Marko Đurić se sastao sa Anom Brnabić: Od predsednice vlade sam dobio dragocene sugestije pred odlazak u Ameriku (foto)

Kurir 23.11.2020
Novoimenovani ambasador Srbije u SAD Marko Đurić sastao se danas, u okviru završnih priprema za odlazak u Vašington, sa predsednicom Vlade Srbije Anom Brnabić, od koje je, kako navodi, dobio korisne sugestije po pitanju mogućeg pravca delovanja na… »

Ministar poželeo sreću: Đurić na sastanku sa Stefanovićem uoči preuzimanja funkcije ambasadora u Americi

Kurir 23.11.2020
Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović sastao se danas sa novoimenovanim ambasadorom Republike Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama Markom Đurićem. Ministar Stefanović poželeo je Đuriću uspeh na novoj dužnosti i da… »

Zbog čega su Atanasija stavili u peti red na sahrani Irineja

Nova 22.11.2020
Sahrana patrijarha Irineja okupila je veliki broj crkvenih ličnosti, kao i onih iz sveta politike. Među onima koji su došli da odaju poštu preminulom patrijarhu, bio je i vladika Atanasije Jevtić, kojeg su organizatori neočekivano smestili u peti… »

Ivica Dačić i Marko Đurić odmaraju oči na sahrani patrijarha Irineja i ništa spokojnije nećete videti danas

Noizz 22.11.2020
Sahrana patrijarha Irineja izgleda neizdrživo dugo traje, makar ako pitate Ivicu Dačića i Marka Đurića. Ljudi dele fotke na kojima ova dvojica izgledaju izuzetno spokojno i pravo pitanje je kad su sinoć legli jer garantovano nisu bili izloženi… »

Vesti dana »