Marko Đurić - vesti

Produbiti strateško partnerstvo SNS i JR

Dnevnik pre 32 dana
BEOGRAD: Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marko Đurić i sekretar Generalnog saveta stranke Jedinstvena Rusija Andrej Turčak potpisali su danas u Beogradu zajedničku izjavu, kojom se izražava spremnost za produbljivanje rusko-srpskog strateškog partnerstva u interesu naroda dveju bratskih zemalja, čije iskreno prijateljstvo, kako je konstatovano, ima dugu istoriju i prošlo je iskušenje vremena.
Zajedničkom izjavom, čije je potpisivanje obavljeno u prisustvu predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića, dve stranke se obavezuju da će i nadalje nastaviti sa razvojem ravnopravne i uzajamno korisne saradnje i... »

SNS i Jedinstvena Rusija produbljuju partnerstvo

RTS pre 32 dana
RTS: SNS i Jedinstvena Rusija produbljuju partnerstvo
Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marko Đurić i sekretar Generalnog saveta stranke Jedinstvena Rusija Andrej Turčak potpisali su u Beogradu zajedničku izjavu, kojom se izražava spremnost za produbljivanje rusko-srpskog strateškog partnerstva u interesu naroda dveju bratskih zemalja, čije iskreno prijateljstvo, kako je konstatovano, ima dugu istoriju i prošlo je iskušenje vremena.
Zajedničkom izjavom, čije je potpisivanje obavljeno u prisustvu predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića, dve stranke se obavezuju da će i nadalje nastaviti sa razvojem ravnopravne i uzajamno korisne saradnje i... »

Potpisana zajednička izjava: Produbiti strateško partnerstvo Srpske napredne stranke i Jedinstvene Rusije

Srbija danas pre 32 dana
Zajedničkom izjavom, čije je potpisivanje obavljeno u prisustvu predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića, dve stranke se obavezuju da će i nadalje nastaviti sa razvojem ravnopravne i uzajamno korisne saradnje
Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marko Đurić i sekretar Generalnog saveta stranke Jedinstvena Rusija Andrej Turčak potpisali su danas u Beogradu zajedničku izjavu, kojom se izražava spremnost za produbljivanje... »

Potpisana zajednička izjava: Produbiti strateško partnerstvo Srpske napredne stranke i Jedinstvene Rusije

Kurir pre 32 dana
Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marko Đurić i sekretar Generalnog saveta stranke Jedinstvena Rusija Andrej Turčak potpisali su danas u Beogradu zajedničku izjavu, kojom se izražava spremnost za produbljivanje rusko-srpskog strateškog partnerstva u interesu naroda dveju bratskih... »

Priština sprema još jedan potez koji zakopava šansu za dogovor: Na udaru građani

Srbija danas pre 33 dana
Kadri Veselji naglasio je da "ne postoji nikakav južni niti severni deo, već da je tzv. Kosovo zapadna zemlja"
Posle donošenja platforme o pregovorima koja faktički zaustavlja briselski dijalog, Priština je rešila da krene korak dalje i da o sporazumu Beograda i Prištine održi referendum. Drugim rečima, odluku će prepustiti građanima.... »

Đurić: Krajnji cilj bombardovanja nije i neće biti ostvaren

RTV pre 33 dana
RTV: Đurić: Krajnji cilj bombardovanja nije i neće biti ostvaren
BEOGRAD - Krajni cilj NATO bombardovanja - da Srba više ne bude na Kosovu i Metohiji nije i neće biti ostvaren, poručio je danas direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić uz ocenu da je otimanje teritorije Srbije i aneksija KiM nekoj od susednih zemalja bio glavni motiv NATO agresije na Jugoslaviju 1999. godine.
''Neko je želeo da otme Srbiji 10.877 kvadratnih kilometara sa krajnjim ciljem da se izvrši aneksija jednoj od susednih zemalja. Svedoci smo da se mesecima unazad brišu granice između KiM i Albanije i da niko od zapadnih... »

San o Kosovu bez Srba će im propasti: Marko Đurić o bombardovanju NATO

Srbija danas pre 33 dana
Dvadeset godina posle agresije NATO, Marko Đurić govori o razlozima za taj necivilizacijski čin.
Krajni cilj NATO bombardovanja - da Srba više ne bude na Kosovu i Metohiji nije i neće biti ostvaren, poručio je danas direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić uz ocenu da je otimanje teritorije Srbije i aneksija KiM nekoj od... »

Đurić o pogromu na Kosovu: Opoziciji nije stalo do Srba na KiM ni danas, kao ni pre 15 godina

Kurir pre 34 dana
Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić izjavio je povodom 15. godišnjice martovskog pogroma nad srpskim stanovštvom na KiM da je tadašnja vlast u Srbiji bila potpuno ravnodušna prema svom narodu na Kosovu i da se ponela kukavički. "Tokom deceniju i po preispitivanja uzroka i posledica martovskog... »

Đurić: I 15 godina od pogroma na Kosovu - tišina

Blic pre 34 dana
Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić rekao je danas da je, 15 godina posle pogroma Srba na KiM, za njega najjači utisak "muk, ćutanje i tišina". "Na današnji dan, pre 15 godina, bez povoda, vođeni bezumnom mržnjom, desetine hiljada Albanaca predvođeni svojim političkim liderima palili su sve... »

"Pokušali da preuzmu vlast, Vučić se ne povlači pred nasiljem"

RTV pre 34 dana
RTV: "Pokušali da preuzmu vlast, Vučić se ne povlači pred nasiljem"
BEOGRAD - Predsednik vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da upad u zgradu Radiotelevizije Srbije predstavlja neuspešan pokušaj lidera Saveza za Srbiju da preuzmu vlast u zemlji.
"Naši građani treba da znaju da su sinoć, upadom u zgradu RTS-a, fašistički bandit i lopuža Đilas pokušali da preuzmu vlast u zemlji", rekao je Đurić za jutarnji program Javnog servisa. To im na sreću nije pošlo za rukom... »

©2019 Netmark d.o.o.