Marko Đurić

Đurić: U toku pritisci na Srpsku listu i pokušaj da se uguši glas Srba na izborima na Kosovu

Insajder pre 25 dana
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da su sve veći pritisci na Srpsku listu, da je u toku pokušaj da se Srbi skrajnu iz političkog života Kosova i da njihov glas bude ugušen na izborima 6. oktobra na Kosovu. On je… »

Neprihvatljivo ponašanje Prištine Đurić o zabrani dolaska Zvezde u Zvečan: Pitanje klupskih takmičenja se ne sme…

Kurir pre 25 dana
Neprihvatljivo je onemogućavanje igre jednom klubu iz centralne Srbije na Kosovu i Metohiji i to što neko "zvecka pretnjama" da će zabraniti bilo kome da igra fudbal suprotno je svim civilizacijskim normama, poručio je direktor Kancelarije za KiM… »

Đurić: Pitanje klupskih takmičenja se ne sme politizovati

RTS pre 25 dana
Neprihvatljivo je onemogućavanje igre jednom klubu iz centralne Srbije na Kosovu i Metohiji i to što neko "zvecka pretnjama" da će zabraniti bilo kome da igra fudbal suprotno je svim civilizacijskim normama, poručio je direktor Kancelarije za KiM… »

Ðurić:Priština hoće da zameni Srpsku listu svojim pulenima

Studio B pre 25 dana
U toku pokušaj da se uguši glas Srba na izborima na Kosovu i Metohiji, upozorava Marko Đurić i ukazuje da se vrši pritisak na Srpsku listu i srpske birače onemogućavanjem izlaska na glasanje bez kosovskih dokumenata. Direktor Kancelarije za Kosovo… »

Đorđević obećao pomoć porodicama kidnapovanih i ubijenih na KiM

Danas pre 27 dana
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević danas je izjavio da će ministarstvo sve učiniti, u okviru svojih nadležnosti, kako bi porodicama stradalih na Kosovu i Metohiji (KiM) pružilo neophodnu pomoć, ali da sve… »

Đurić: Nezaobilazna uloga UN u rešavanju odnosa Beograda i Prištine

RTV pre 26 dana
BEOGRAD - Ujedinjene nacije imaju nezaobilaznu ulogu u procesu rešavanja odnosa Beograda i Prištine, rekao je danas direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić na sastanku sa specijalnim predstavnikom Generalnog sekretara UN i šefom Misije privremene… »

Marko Đurić odbrusio opoziciji: Boli ih uspeh Srbije, jedini Vučićev greh je što ne želi da zanemari svoju ubedljivu…

Kurir pre 28 dana
Potpredsednik GO SNS Marko Đurić rekao je danas da napadi Sande Rašković Ivić, Dragana Đilasa i Vuka Jeremića na predsednika Srbije Aleksandra Vučića proističu iz patološke želje da Srbiji bude lošije kako bi njoj i njima bilo bolje. Kako… »

Đurić o napadima Rašković, Đilasa i Jeremća na Vučića

Studio B pre 28 dana
Potpredsednik GO SNS Marko Ðurić rekao je da napadi Sande Rašković Ivić, Dragana Ðilasa i Vuka Jeremića na predsednika Srbije Aleksandra Vučića proističu iz patološke želje da Srbiji bude lošije kako bi njoj i njima bilo bolje. Kako kaže, ti… »

Đurić: Složno do svih 10 mandata za Srbiju

RTV pre 29 dana
BEOGRAD - Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da su izbori na KiM, 6. oktobra, suštinski važni za Srbe i za očuvanje uticaja Srbije na KiM, te pozvao sve građane da iskoriste svoje pravo i budu složni i… »

Đurić: Složno do svih 10 mandata za Srbiju

Studio B pre 29 dana
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić izjavio je da su izbori na KiM, 6. oktobra, suštinski važni za Srbe i za očuvanje uticaja Srbije na KiM, te pozvao sve građane da iskoriste svoje pravo i budu složni i jedinstveni. Ðurić je… »

Vesti dana »