Marko Đurić

Đurić: Sledeći izbori biće održani u uslovima najboljim do sada

N1 Info 10.12.2019
Funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Marko Đurić ocenio je da će sledeći izbori biti održani u najboljim uslovima do sada, jer je, kako je rekao, usvojen set koji će omogućiti takve izbore. "U toku ovog meseca će biti završen proces… »

Priština nastavlja sa hajkom na Srbe: Đurić o objavljivanju navodne optužnice za ubistvo Ivanovića

Telegraf 10.12.2019
Ðurić je za televiziju Prva rekao da Priština zapravo prikriva dokaze i detalje iz istrage o ubistvu Olivera Ivanovića i dodao da može da kaže da svi tragovi u vezi sa istragom ubistva vode upravo ka Prištini. Direktor Kancelarije za Kosovo i… »

Đurić: Jeremić vođa naručene kampanje protiv porodice Vučić

Večernje novosti 09.12.2019
Potpredsednik SNS Marko Đurić saopštio je da je predsednika NS Vuka Jeremića "tajkunski faktor" izabrao za frontmena u realizaciji naručene kampanje protiv porodice predsednika Aleksandra Vučića. Potpredsednik SNS Marko Đurić saopštio je da je… »

Đurić i Kurti vodili argumentovan razgovor

Danas 09.12.2019
Organizatori "Balkanskih dijaloga" za Danas Sve nas u organizaciji, i to je bio jedan od lajtmotiva skupa, muči osećaj hitnosti, utisak da nam „stvari klize iz ruku“, dok nam građani napuštaju region u rekordnom broju, navode u pisanoj izjavi za… »

Đurić u Tirani na skupu o regionalnoj saradnji

Večernje novosti 08.12.2019
Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne strane tokom boravka u Tirani, na marginama konferencije, obavlja brojne sastanke sa predstavnicima političkih partija na KiM i iz regiona. Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne strane i direktor… »

Đurić: Đilas više ništa neće rušiti po Srbiji

Dnevnik 08.12.2019
BEOGRAD: Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić rekao je sinoć da Dragan Đilas neće više rušiti ništa po Srbiji, jer mu to neće, pre svega, dozvoliti građani koji se bolno i živo sećaju devastacije naše zemlje u vreme tajkunske vlasti… »

Marko Đurić u Tirani, sastao se s predstavnicima stranaka s Kosova: “To je okrugli sto posvećen regionalnoj saradnji”

Nedeljnik 08.12.2019
Tanjug/Andrija Vukelić Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju u Vladi Srbije Marko Đurić sastao u Tirani se sa članom predsedništva pokreta Samoopredeljenje (PS) i poslanikom novog saziva Skupštine Kosova Dželjaljem Sveclom, piše Kossev. Ovu… »

Đurić: Da li EU podržava progon Todosijevića?

RTV 07.12.2019
BEOGRAD - Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić pozvao je danas EU da jasno kaže da li podržava uvođenje verbalnog delikta i zabranu slobode izražavanja Srbima na Kosovu i da li je Ivan Todosijević žrtva novog političkog… »

Đurić: Radnici kosovskog pravosuđa srpske nacionalnosti žele da napuste institucije

Danas 07.12.2019
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić izjavio je danas će i srpski tužioci i sudije na Kosovu podržati predlog Srpske liste da se napuste kosovske institucije ukoliko prvostepena presuda Ivanu Todosijeviću na dve godine… »

Zavirite u krcat garderober Tamare Đurić: Svuda cipele, akcesoari i odeća najskupljih brendova (FOTO)

Alo 07.12.2019
Cela soba prepuna garderobe. Tamara Đurić oduševila je fanove na društvenoj mreži Instagram kada je otvorila vrata svog garderobera. Naime, Tamara je poznata po životu na visokoj nozi, te mnoge nije začudio orman koji je krcat preskupe garderobe… »

Vesti dana »