Marko Đurić

Kamberi i Đurić o vlasti i opoziciji

RTV 05.11.2020
BEOGRAD - Olako izražena volja da me percipiraju tako brzo kao "vođu opozicije" u Srbiji, mene koji sam samo sat pre govora u Skupštini bio beznačajan, govori o društvenoj volji koja u zemlji postoji kao demokratska alternativa i reakcija građana… »

„Kamberi je vuk u jagnjećoj koži“

Vesti online 05.11.2020
Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić ocenio je da je Šaip Kamberi „vuk u jagnjećoj koži“ jer je reč o, kako navodi, velikoalbanskom etnonacionalisti koji još od početka devedesetih godina kamuflira šovinističke i protivustavne… »

Đurić: Kamberi je vuk u jagnjećoj koži

Dnevnik 05.11.2020
BEOGRAD: Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić ocenio je danas da je Šaip Kamberi "vuk u jagnjećoj koži" jer je reč o, kako navodi, velikoalbanskom etnonacionalisti koji još od početka devedesetih godina kamuflira šovinističke i… »

“Nezadovoljstvo i stidljivost, pomešani sa besom”

Nova 02.11.2020
Trudili smo se da napravimo film kojim ćemo mi biti zadovoljni. Nakon dosta neuspešnih pokušaja uspeli smo da nađemo temu koja nas je u tom trenutku povezivala. Tako je nastao ovaj komad umetnosti, u kom preovlađuju osećanja nezadovoljstva i… »

Đurić i Petković s delegacijom Nacionalnog koledža Izraela

Dnevnik 02.11.2020
BEOGRAD: Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković i novoimenovani ambasador Srbije u SAD Marko Đurić sastali su se s članovima delegacije izraelskog Nacionalnog koledža za odbranu. Gosti su na sastanku informisani o… »

"Njegov cilj je urušavanje svakog sistema vrednost" Đurić: Đilas bi da se nasiljem dokopa vlasti mimo volje narod

Srbija danas 02.11.2020
Đurić poziva nadležne pravosudne organi da ispitaju poreklo Đilasove imovine. Potpredsednik GO SNS Marko Đurić tvrdi da Dragan Ðilas želi da se domogne vlasti mimo volje naroda zašta koristi svoju "medijsko-političku hobotnicu" kojom konstantno… »

Naša diplomatija

Danas 02.11.2020
„Za ambasadora u SAD menovan sam u, za našu zemlju, veoma važnom trenutku… mogućeg redefinisanja srpsko-američkih odnosa“ – saopštio je u intervjuu za dnevni list Politika Marko Đurić, dugogodišnji v. d. direktora vladine Kancelarije za… »

Kako je licemer Đurić pričao o Amfilohiju nekad, a kako sad

Nova 02.11.2020
Budući ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izrazio je žaljenje zbog smrti mitropolita Amfilohija na Tviteru nazivajući ga "velikim čovekom", iako je pre dve godine govorio potpuno drugačije o crnogorskom verskom poglavaru. “Veliki čovek, veliki… »

Koliko nemaš obraza od nula do Marko Đurić? Od optužbi do ljubavi prema Amfilohiju

Luftika 01.11.2020
Smrt mitropolita Amfilohija pogodila je većinu javnosti u Srbiji i na Balkanu. Na društvenim mrežama svoje poslednje pozdrave i oproštaje objavljuju kako “obični ljudi” tako i političari. Jedan od njih je i Marko Đurić, koji bolje da nije… »

Marko Đurić se oprostio od Amfilohija - i bolje da nije ništa pisao

Noizz 01.11.2020
Smrt mitropolita Amfilohija pogodila je javnost kako u Srbiji, tako i na čitavom Balkanu. Na društvenim mrežama svoje poslednje pozdrave i oproštaje objavljuju kako “obični smrtnici” tako i političari. Jedan od njih je i Marko Đurić, koji… »

Vesti dana »