Marko Đurić

Ambasador iz hobija: Vučić pozove, Đurić stiže iz Vašingtona

Nova 01.06.2021
Dolazak ambasadora Srbije u Vašingtonu Marka Đurića u Beograd, baš nekako u vreme održavanja sednice Glavnog odbora Srpske napredne stranke, bezmalo je čudno. Mišljenja oko toga kojim povodom je Đurić došao su različita. Sa jedne strane postoji… »

Funkcioneri SNS-a napravili modnu pometnju na glavnom odboru: Babić metro, a Đurić retro!

Alo 31.05.2021
Trendseteri! Funkcioneri Srpske napredne stranke Marko Đurić i Zoran Babić napravili su pravu modnu pometnju na sednici Glavnog odbora te partije održanoj u subotu. U moru sakoa, odela i farmerica u plavim tonovima, ovaj dvojac je odlučio da se… »

Razgovaramo o poseti Džoa Bajdena Beogradu

Politika 29.05.2021
Ambasador Srbije u Americi Marko Đurić kaže da administracija Džozefa Bajdena prihvata sve obaveze iz Vašingtonskog sporazuma, koji je zaključen tokom mandata bivšeg predsednika Donalda Trampa. U intervjuu za „Politiku” kaže da je proteklih… »

Đurić za Glas Amerike: Beograd vidi SAD kao važan stub usred nadmetanja velikih sila

Glas Amerike 29.05.2021
VAŠINGTON — Dve decenije nakon kampanje bombardovanja koju su predvodile Sjedinjene Države protiv Srbije, koja je pomogla okončanju rata na Kosovu, najviši srpski zvaničnik izjavio je da je njegova zemlja nestrpljiva da se vrati prijateljskim… »

Marko Đurić: Vratiti se prijateljskim odnosima od pre rata

Vesti online 29.05.2021
Umešanost Amerike u sukob devedesetih zbog Kosova “jedina je teška epizoda u odnosima sa Sjedinjenim Državama”, izjavio je za Glas Amerike ambasador Srbije u Vašingtonu Marko Djurić. Đurić je dodao da je Srbija nestrpljiva da se vrati… »

Đurić: Srbija i SAD da se vrate prijateljskim odnosima od pre rata

Dnevnik 29.05.2021
VAŠINGTON: Umešanost Amerike u sukob devedesetih zbog Kosova "jedina je teška epizoda u odnosima sa Sjedinjenim Državama", izjavio je za Glas Amerike ambasador Srbije u Vašingtonu Marko Đurić. Đurić je dodao da je Srbija nestrpljiva da se vrati… »

Ambasador Srbije u SAD za Glas Amerike: Vratiti se prijateljskim odnosima od pre rata

Kurir 29.05.2021
Umešanost Amerike u sukob devedesetih zbog Kosova "jedina je teška epizoda u odnosima sa Sjedinjenim Državama", izjavio je za Glas Amerike ambasador Srbije u Vašingtonu Marko Djurić. Đurić je dodao da je Srbija nestrpljiva da se vrati prijateljskim… »

Đurić: Bajdenova administracija prihvata sve obaveze iz Vašingtonskog sporazuma

N1 Info 29.05.2021
Ambasador Srbije u Americi Marko Đurić rekao je da administracija američkog predsednika Džozefa Bajdena prihvata sve obaveze iz Vašingtonskog sporazuma, koji je zaključen tokom bivšeg predsednika Donalda Trampa. On je u intervjuu za „Politiku“… »

Ambasador Srbije u Vašingtonu: Razgovaramo o poseti Bajdena Beogradu

Sputnik 29.05.2021
Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da administracija američkog predsednika Džozefa Bajdena prihvata sve obaveze iz Vašingtonskog sporazuma koji je potpisan tokom mandata njegovog prethodnika Donalda Trampa. On je kazao i da se razgovara o… »

Đurić: Bajdenova administracija prihvata sve obaveze iz Vašingtonskog sporazuma, Kurti se inati

Danas 29.05.2021
Ambasador Srbije u Americi Marko Đurić rekao je da administracija američkog predsednika Džozefa Bajdena prihvata sve obaveze iz Vašingtonskog sporazuma, koji je zaključen tokom bivšeg predsednika Donalda Trampa. On je u intervjuu za „Politiku“… »

Vesti dana »