Marko Đurić

Đurić: Rezolucija o navodnom genocidu je plod panike zločinaca

Blic 16.05.2019
Rezolucija prištinskog parlamenta o navodnom genocidu Srbije na Kosovu i Metohiji klevetnički je dokument i plod je panike onih koji su suočeni sa optužbama za sopstvene zločine, izjavio je večeras direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i… »

Đurić: Hrabro, referendumski na izbore 19. maja

RTS 17.05.2019
Ponosno i hrabro, referendumski na izbore za gradonačelnike četiri opštine na severu Kosova i Metohije, jer ovo su izbori na kojima moramo da nastupamo kao jedan pred Prištinom, poruka je direktora Kancelarije za KiM Marka Đurića pred izlazak na… »

Đurić: Albanci glasačkim listićima žele da osvoje sever KiM!

Pravda 17.05.2019
Ideja albanskih političara u Prištini je da kroz izborni proces pokušaju da "zauzmu" opštine na severu, izjavio je direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić. - Albanski političari u Prištini su veoma nervozni i njihova ideja je da pokušaju da… »

Đurić: Albanci glasačkim listićima žele da osvoje sever KiM

B92 pre 31 dan
Beograd -- Ideja albanskih političara u Prištini je da kroz izborni proces pokušaju da "zauzmu" opštine na severu, izjavio je direktor Kancelarije za KiM Marko Ă�urić. "Albanski političari u Prištini su veoma nervozni i njihova ideja je da… »

Srbija neće okrenuti glavu pred eventualnim progonom Srba na Kosovu

Politika 17.05.2019
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da Srbija ne želi sukobe, ali da niko ne treba da pomisli da će Srbija okrenuti glavu od svoje obaveze da zaštiti Srbe na tom području od eventualnog „terora i progona”… »

Albanski političari pokušavaju da zauzmu opštine na severu Kosova! Đurić uoči izbora 19. maja poručio: Oni vode politiku…

Telegraf 17.05.2019
Albanski političari u Prištini su veoma nervozni i njihova ideja je da pokušaju da glasačkim listićima osvoje sever KiM - rekao je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju. Direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić poručio je pred izbore za… »

Pogubljenje i zataškavanje

Peščanik 17.05.2019
Foto: Peščanik Pre šesnaest meseci i dva dana ubijen je Oliver Ivanović. Bio je istaknuti protivnik terora nad građanima, koji su činili nasilnici i kriminalci, srpski rodoljubi. Režim u Beogradu ga je proglasio nacionalnim neprijateljem i… »

Skupština Kosova usvojila “Rezoluciju o genocidu”, novi praznik u Srbiji, vlast i opozicija Venecuele u Norveškoj zbog…

Nedeljnik 17.05.2019
Foto: Profimedia, Tanjug, Tanjug-AP REZOLUCIJA – Poslanici Skupštine Kosova usvojili su “Rezoluciju o genocidu Srbije na Kosovu”. Za rezoluciju o navodnom genocidu srpskih snaga na Kosovu 1998. i 1999. glasalo je 79 poslanika, bez glasova protiv… »

Izjava dana: Šta radi Marko Đurić dok Albanija nastupa na Evroviziji

BizLife 17.05.2019
Foto: Youtube screenshot Kao što smo ranije pisali, Evroviziju je uvek zabavno pratiti uz Tviter. Tako je i sinoć bloger Tibor Jona „izbacio“ jedan zabavan tvit u trenutku kada je nastupala predstavnica Albanija Jonida, koja je inače prošla u… »

Đurić pozvao Srbe da glasaju sa Srpsku listu 19. maja

Politika 16.05.2019
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić pozvao je Srbe na severu Kosova i Metohije da izađu na izbore u nedelju 19. maja i glasaju za Srpsku listu da ne bi dozvolili da Albanci preuzmu kontrolu nad srpskim opštinama. Ukazujući da se… »

Vesti dana »