Marko Đurić

Đurić: Novi početak za Ameriku i nova prilika za Srbiju

Dnevnik pre 31 dana
VAŠINGTON: Novi tim ambasadora Srbije u Vašingtonu ima nameru da 24 sata, sedam dana u nedelji radi na tome da imidž i priču o Srbiji na najpozitivniji način širi u SAD, izjavio je ambasador Marko Đurić. Đurić za RTS navodi da srpski i američki… »

Grenel poželeo dobrodošlicu Marku Đuriću

Danas 24.12.2020
Marko Đurić započeo objavama na društvenim mrežama mandat u Vašingtonu Novi ambasador Srbije u Vašingtonu Marko Đurić svoj prvi radni dan obeležio je slikom sa Kapitol hila koju je podelio na Tviter nalogu. „Prvog dana na poslu u ambasadi… »

Novi srpski ambasador u Vašingtonu započeo posao! Marko Đurić: Entuzijazam i adrenalin su porasli!

Kurir 23.12.2020
Srbija i SAD radiće bliže nego ikad ranije za bolju budućnost svih, naveo je on prvog radnog dana. Novi ambasador Srbije u Vašingtonu Marko Đurić započeo je poslovne obaveze u Sjedinjenim Američkim Državama. On je to podelio na svom profilu na… »

Prvi dan na novom poslu: Marko Đurić se javio iz Vašingtona, entuzijazam i adrenalin su porasli!

Mondo 23.12.2020
Novi ambasador Srbije u Vašingtonu Marko Đurić oglasio se iz Amerike. Novi ambasador Srbije u Vašingtonu Marko Đurić oglasio se iz Amerike. On je započeo poslovne obaveze u SAD, gde je na novoj funkciji, a to je podelio na svom profilu na… »

"U svojoj alavosti maznuo je pare i otišao u beli svet": Seka Sablić otvoreno o novom projektu, saradnji sa Božovićem, a…

Blic 22.12.2020
Već petnaestak dana u vili na Banjici snima se komedija “Tri muškarca i tetka” (150 epizoda). Reditelj je Pavle Vučković, a kreatori serije Danijel Đurić i Nikola Burovac. Scenaristi su Kosta Peševski, Biljana Maksić, Milena Depolo, Tanja… »

Godfri i Grenel poželeli sreću ambasadoru Đuriću

Alo 22.12.2020
Marko Đurić, ambasador Srbije u Americi, na svom Tviter nalogu oglasio se povodom svog prvog radnog dana u ambasadi. "Prvog dana na poslu u ambasadi Srbije u Sjedinjenim Državama, entuzijazam i adrenalin su porasli! Srbija i SAD radiće bliže nego… »

Marko đurić srdačno dočekan: Godfri i Grenel poželeli srpskom ambasadoru u SAD sreću u poslu

Srbija danas 22.12.2020
Ðurić se zahvalio i Grenelu i Godfriju kome se i zahvalio na pripremi za misiju. Dobrodošlicuu i čestitke Marku Ðuriću, koji je preuzeo dužnost ambasadora Srbije u Vašingtonu poželeli su specijalni izaslanik američkog predsdednika Donalda Trampa… »

"Welcome, Marco" FOTO

B92 22.12.2020
Vašington -- Specijalni izaslanik Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel poželeo novoimenovanom ambasadoru Srbije u SAD Marku Đuriću dobrodošlicu. "Dobro došao, Marko. Počastvovani smo što ste u SAD", napisao je Grenel na… »

"Dobro došao, Marko": Grenel poželeo dobrodošlicu u SAD novoimenovanom ambasadoru Srbije

Blic 22.12.2020
Specijalni izaslanik odlazećeg predsednika SAD Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel poželeo je novoimenovanom ambasadoru Srbije u SAD Marku Đuriću dobrodošlicu. - Dobro došao, Marko. Počastvovani smo što ste u SAD -… »

Grenel poželeo Đuriću dobrodošlicu u SAD

RTS 22.12.2020
Specijalni izaslanik odlazećeg predsednika SAD Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel poželeo je novoimenovanom ambasadoru Srbije u SAD Marku Đuriću dobrodošlicu. "Dobro došao, Marko. Počastvovani smo što ste u SAD", napisao… »

Vesti dana »