Marko Đurić

Đurić razgovarao sa kongresmenom Berom

Politika 25.06.2021
Vašington – Ambasador Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama Marko Đurić razgovarao je sa Amijem Berom, demokratskim kongresmenom iz Kalifornije i članom Odbora za spoljne poslove u Predstavničkom domu Kongresa SAD i upoznao ga sa aktuelnim… »

Predavanje Đurića i Godfrija o odnosima Srbije i SAD

RTV 22.06.2021
VAŠINGTON - Ambasador u SAD Marko Đurić održao je danas predavanje polaznicima Diplomatske akademije Ministarstva spoljnih poslova Srbije zajedno sa ambasadorom SAD u Srbiji Entonijem Godfrijem. Tema predavanja bili su odnosi Srbije i SAD kroz… »

Đurić razgovarao sa kongresmenkom Keti Mening

RTV 20.06.2021
VAŠINGTON - Ambasador Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama Marko Đurić, razgovarao je sa Keti Mening, demokratskom predstavnicom Severne Karoline i članicom Odbora za spoljne poslove u Kongresu SAD. Pored razgovora o ovogodišnjem velikom… »

Đurić sa Spenserom o daljem jačanju policijske saradnje

RTV 18.06.2021
VAŠINGTON - Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić sastao se sa pomoćnikom direktora za međunarodne operacije Federalnog istražnog biroa (FBI) Čarlsom Spenserom, sa kojim je razgovarao o daljem jačanju policijske saradnje Srbije i SAD. Đurić je… »

Pet godina od prvog leta za Njujork: Er Srbija obeležila godišnjicu na Hadson Jardu

Večernje novosti 17.06.2021
Foto: Air Srbija Prisutni su bili i ambasador Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama Marko Đurić, direktor Er Srbije Dankan Nejsmit i oko 120 gostiju - Srba iz Amerike, ali i američkih prijatelja. Sponzor je bila Privredna komora Srbije, pored… »

Novakov pobednički dres na lutriji Er Srbije u Njujorku

RTV 17.06.2021
NJUJORK - Srpska nacionalna avio-kompanija Er Srbija obeležila je na 90. spratu zgrade na Hudson Yards pet godina od prvog leta na liniji Beograd-Njujork u prisustvu ambasadora Srbije u SAD Marka Đurića, direktora Er Srbije Dankana Nejsmita i brojnih… »

Er Srbija obeležila pet godina od prvog leta za Njujork FOTO/VIDEO

B92 17.06.2021
Er Srbija je sinoć, na 90. spratu zgrade na Hadson Jardsu, obeležila pet godina od prvog leta za Njujork. Prisutni su bili i ambasador Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama Marko Đurić, direktor Er Srbije Dankan Nejsmit i oko 120 gostiju - Srba iz… »

Poslednje izvođenje predstave „Bambi“ u ovoj sezoni

Ritam grada Kg 16.06.2021
Danas od 18 časova u Pozorištu za decu Kragujevac, poslednji put u ovoj sezoni igra se lutkarska predstava „Bambi“, koju je po motivama istoimene bajke Feliksa Saltena, režirao i konceptualno postavio Jakub Maksimov. Dizajn scenografije, kostima i… »

Poslednje izvođenje predstave „Bambi” u Pozorištu za decu ove sezone

Glas Šumadije 15.06.2021
Večeras (u sredu, 16. juna 2021. godine) u 18 časova u Pozorištu za decu Kragujevac poslednji put ove sezone odigraće se predstava „Bambi” u režiji Jakuba Maksimova. Režija: Jakub Maksimov Dizajn scenografije i kostima: Olga Zijebinska Dizajn… »

"Naša crkva uvek bila mesto okupljanja": Ambasada Srbije u SAD na festivalu srpske hrane i kulture (foto)

Blic 13.06.2021
Ambasada Srbije u SAD učestvovala je danas na Festivalu srpske hrane i kulture - SrbFestu, koji se tradicionalno održava u Vašingtonu uz blagoslov episkopa istočnoameričkog Irineja, a to je bila i prilika da se predsave srpski proizvodi, narodne… »

Vesti dana »