Marko Đurić

Nastavak dijaloga u Briselu na tehničkom nivou, glavna tema - rešavanje sudbine nestalih

RTS pre 12 dana
Ekspertski timovi Beograda i Prištine sastaće se danas i sutra u Briselu, kako bi nastavili rad u okviru dijaloga. Delegaciju Beograda predvodiće direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić, a Prištine novopostavljeni koordinator u dijalogu Skender… »

Ekspertski timovi Beograda i Prištine u Briselu

Dnevnik pre 12 dana
BRISEL: Ekspertski timovi Beograda i Prištine sastaće se danas i sutra u Briselu, kako bi nastaviti rad u okviru dijaloga Beograda i Prištine. Delegaciju Beograda predvodiće direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić, a Prištine novopostavljeni… »

Dijalog BG i PR: Sporazum, tehnički razgovor ili ništa

Nova pre 12 dana
U Briselu se danas nastavlja dijalog Beograda i Prištine, a sa obe strane dolaze različite poruke šta će biti tema današnjih razgovora. Dok kosovski premijer Avdulah Hoti navodi da će tokom današnjeg sastanka biti reči i o "nacrtu sporazuma za… »

Đurić i Hiseni za istim stolom: Ekspertski timovi Beograda i Prištine danas i sutra u Briselu, teme - ekonomska saradnja…

Blic pre 12 dana
Ekspertski timovi Beograda i Prištine sastaće se danas i sutra u Briselu, kako bi nastaviti rad u okviru dijaloga Beograda i Prištine. Delegaciju Beograda predvodić‡e direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić‡, a Prištine novopostavljeni… »

Đurić: Vuk Jeremić odgovoran za štetne sporazume s Prištinom

Danas pre 13 dana
Direktor Кancelarije Vlade Srbije za Кosovo i Metohiju Marko Đurić ocenio je danas da je lider Narodne stranke Vuk Jeremić “heroj albanskih separatista, jer nijedan pojedinac među njima nije učinio toliko za državotvornu ideju albanskih… »

"Da nam se takve štetočine više ne ponove" Ðurić: Jeremić za Albance heroj, za nas opravdano prezren

Srbija danas pre 13 dana
Napominje da je Jeremić doslovno heroj albanskih separatista, jer nijedan pojedinac među njima nije učinio toliko za državotvornu ideju albanskih separatista koliko je učinio Jeremić. Vuk Jeremić je danas zasluženo čovek kojem se Albanci na… »

Ekspertski timovi Beograda i Prištine sutra u Briselu: Đurić i Hiseni oči u oči, evo o čemu će pričati

Kurir pre 13 dana
Ekspertski timovi Beograda i Prištine sastaće se sutra i u petak u Briselu kako bi nastaviti rad u okviru dijaloga Beograda i Prištine. Delegaciju Beograda predvodiće direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić, a Prištine novopostavljeni koordinator u… »

Ekspertski timovi Beograda i Prištine 23. i 24. jula u Briselu

RTV pre 13 dana
BRISEL - Ekspertski timovi Beograda i Prištine sastaće se sutra i u petak u Briselu kako bi nastaviti rad u okviru dijaloga Beograda i Prištine. Delegaciju Beograda predvodiće direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić, a Prištine novopostavljeni… »

"Jeremić je heroj albanskih separatista, niko kao on nije toliko uradio za njihovu stvar"

Alo pre 13 dana
Jeremić je kriv zbog afirmacije nezavisnog Kosova. - kao jednom od utemeljivača samoproglašene kosovske državnosti, a iz istog razloga je danas opravdano prezren gde god se govori srpskim jezikom - napisao je Marko Đurić. On je podsetio građane… »

Đurić: U Briselu sa Prištinom o ekonomiji

Danas pre 13 dana
U Briselu ćemo razgovarati o ekonomskoj saradnji, nestalima i obavezama Prištine, izjavio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić i dodao da će se prevashodno, u naredna dva dana, pričati o pokušaju da se normalizuje ekonomska… »

Vesti dana »