Milan Stamatović

Stamatović: SPC poslednji bastion odbrane Kosova od Vučićevih veleizdajničkih namera

Beta 19.02.2019
Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović ocenio je danas da je Srpska pravoslavna crkva (SPC) "poslednji bastion odbrane srpskog identiteta i postojanja na Kosovu i Metohiji" i pozvao vrh SPC da "odmah vrati sedište Crkve u Pećku patrijaršiju"… »

Produžen raspust i u Čajetini

Glas Zapadne Srbije 14.02.2019
Čajetina - Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović doneo je odluku o prekidu obrazovno vaspitnog rada. ,,Predkida se obrazovno vaspitni rad u svim osnovnim školama ( „Dimitrije Tucović", Milivoje Borović", „Savo Jovanović Sirogojno") i… »

Počela 19. „Pršutijada“ u Mačkatu

Glas Zapadne Srbije 10.02.2019
Čajetina - Ovogodišnja, 19. po redu smotra proizvođača suvomesnatih proizvoda Zlatiborskog kraja, popularna „Pršutijada “, svečano je otvorena juče, 9. februara 2019. u 11 časova u porti crkve Svetog Ilije u Mačkatu. U prisustvu proizvođača… »

Saopštenje SNS Užice: „Panika, konfuzija zahvataju redove, recikliranih lidera iz propalih stranaka kojima je istekao rok…

Užice oglasna tabla 08.02.2019
Saopštenje za javnost Gradskog odbora Srpske napredne stranke Užice. Varaju se Jovan Marković i Milan Stamatović, „borci za pristojnu Srbiju“ , kako sami sebe nazivaju, misleći da Užičani nisu prozreli njihovu nameru kada se na protestima u… »

Šta piše u ugovoru sa narodom Opozicija objavila predlog sporazuma, evo na šta su se sve obavezali u 7 tačaka

Press 07.02.2019
Predstavnici opozicije, odgovarajući na poziv organizatora protesta "1 od 5 miliona", usvojili su tekst Sporazuma sa narodom od sedam tačaka, kao predlog skupa mera za obezbeđivanje poštenih izbora i vraćanje demokratskih načela i vladavine prava… »

Stamatović upozorio SNS da istorija može da se ponovi: Dok nisu prebili 100 naprednjaka, ovima nije palo na pamet da predaju…

Pravda 07.02.2019
Predsednik “Zdrave Srbije“ i Opštine Čajetina Milan Stamatović, gostujući u emisiji “Skeniranje“ u produkciji HelmKast, kazao je da stanje u Srbiji nikada nije bilo gore. - Bojim se, mada to ne želim, da će vlast svojom bahatošću naterati… »

Predsednik Vučić brutalno odgovorio nasilnicima koji prete da će doneti vešala i prebiti 100 naprednjaka!

Alo 07.02.2019
Predsednik imao poruku za "junake" koji prete svim i svačim. Posle skandalozne scene sa , pripadnici Đilasove opozicije se ponose i najavljuju nešto još brutalnije. tvrde da će doneti 40 vešala na sledeći protest, a meki su otišli i korak dalje… »

Ništa nije od strane ove tri lokalne samouprave upereno protiv ove vlasti ili protiv svoje države

Beta video 07.02.2019
BEOGRAD - Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović kazao je da su opozicione lokalne samouprave u veoma teškoj situaciji i dodao da se vrši diskriminacija malih lokalnih samouprava kao što je Čajetina, gde su, kako kaže, ``izraženi veliki… »

Stamatović: Nadam se da ovo neće izazvati negativnu reakciju aktuelne republičke vlasti

Beta video 07.02.2019
BEOGRAD - Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović je kazao da se nada da ovo neće izazvati negativnu reakciju aktuelne republičke vlasti i da će oni shvatiti da je ovo njihov interes da ne bi došlo do mnogo većih problema.… »

Usvojen tekst "Sporazuma sa narodom" – sedam tačaka

B92 06.02.2019
Predstavnici opozicije, odgovarajući na poziv organizatora protesta “Jedan od pet miliona”, usvojili su tekst Sporazuma sa narodom od sedam tačaka. Kako je saopšteno iz Saveza za Srbiju, tekst je predlog skupa mera za obezbeđivanje poštenih… »

Vesti dana »