Milan Stamatović

Nerealno razdvajanje parlamentarnih i lokalnih izbora

Danas 15.10.2019
Da li je moguće, kako predlaže Stamatović, posebno održati lokalne izbore Ideja o razdvajanju termina održavanja parlamentarnih i lokalnih izbora nije ostvariva, a i ne bi doprinela poboljšanju kvaliteta izbornog procesa, kažu sagovornici Danasa… »

Stamatović: Hitno razdvojiti datume održavanja parlamentarnih i lokalnih izbora

Beta 10.10.2019
Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović ocenio je danas da razdvajanje datuma održavanja redovnih lokalnih od parlamentarnih izbora mora da bude jedan od najvažnijih zahteva opozicije u svakom potencijalnom dijalogu o izbornim uslovima. On je u… »

Stamatović: Mere populacione politike opštine Čajetine daju rezultate

Beta video 08.10.2019
ČAJETINA- Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović izjavio je danas, na svečanosti u okviru Dečje nedelje, da broj upisanih prvaka u škole pokazuje kako mere populacione politike, koje opština sprovodi duži niz godina, daju rezultete, ali je… »

Apelujem na rodielje da povedu više računa o svojoj deci

Beta video 08.10.2019
ČAJETINA- Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović je poručio deci da slučaju roditelji i podsetio je ono što se dalje nosi u životu dobijeno u porodici, a kasnije se nadogradi kroz škovanje, jer je porodica osnovna ćelija našeg društva… »

Stamatović: Mere populacione politike opštine Čajetina daju rezultate

Danas 08.10.2019
Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović izjavio je danas, na svečanosti u okviru Dečje nedelje, da broj upisanih prvaka u škole pokazuje kako mere populacione politike, koje opština sprovodi duži niz godina, daju rezultete, ali je naveo i da… »

Šljivovica – mesto gde se pravi najbolja ljuta kapljica! Stamatović potpalio prvi kazan

RINA 01.10.2019
Čajetina - Nigde se ljuta kapljica ne pravi kao u zlatiborskom selu Šljivovica. U crkvenoj porti čuvena “Rakijada” održana je po 12. put, a dan ranije početak manifestacije označen je na Kraljevom trgu, a predsednik opštine Čajetina, Milan… »

Stamatović podsetio na značaj očuvanja tradicionalne proizvodnje rakije

Beta video 30.09.2019
ZLATIBOR - Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović je podsetio na značaj očuvanja tradicionalne proizvodnje rakije i brendiranja zlatiborske šljivovice, čemu opština Čajetina duži niz godina daje svesrdnu podršku.… »

Promovisana turistička ponuda Zlatibora francuskim medijskim predstavnicima (VIDEO)

Užice oglasna tabla 26.09.2019
U cilju promocije Srbije i Zlatibora na francuskom tržištu, francuski medijski predstavnici u utorak su došli na Zlatibor. Prijem delegacije se održao u Turističkoj organizaciji Zlatibor gde su novinare dočekali predsednik opštine Čajetina –… »

Jugoslovenski pozorišni festival „Bez prevoda“ od 5. do 12. novembra u Užicu

Danas 24.09.2019
Jugoslovenski pozorišni festival „Bez prevoda“, na kome se prikazuju najbolje predstave iz regiona u protekloj pozorišnoj sezoni, bez obzira na teatarski žanr i poreklo autora, održaće se u NP Užice od 5. do 12. novembra. Repertoar Festivala… »

Zlatiborska alternativa

Danas 28.08.2019
Ko kaže da opozicija nema ideja i da građanima ne nudi alternativne predloge za rešavanje nagomilanih problema Srbije? Predsednik stranke „Zdrava Srbija“ i opštine Čajetina Milan Stamatović, nedeljama predlaže originalno rešenje za rešavanje… »

Vesti dana »