Milan Stamatović - vesti

Stamatović: Prvo Patrijaršiju vratite u Peć, pa otuda hvalite Vučićevu "lavovsku borbu za Kosovo"!

Pravda utorak, 16. oktobar 2018.
Milan Stamatović, predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije (ZS), oglasio se povodom najave formiranja tzv. vojske Kosova.
- Najava formiranja tzv. vojske Kosova već do kraja ove godine, uz otvorenu podršku Vašingtona i NATO-a, ali i izdajnička politika Aleksandra Vučića koji radi na razgraničenju i priznanju nezavisnosti tog dela teritorije Srbije,... »

Stamatović: Neka se patrijarh vrati u Peć pa neka odatle hvali Vučićevu kosovsku politiku

Beta utorak, 16. oktobar 2018.
Predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije Milan Stamatović ocenio je danas da Srpska pravoslavna crkva (SPC) nikako ne sme da podrži ideju o razgraničenju Srbije i Kosova i upitao patrijarha Irineja kako je moguće da i dalje hvali kosovsku politiku srpskog predsednika Aleksandra Vučića. "Kako... »

Opozicija traži ravnopravan tretman u medijima i promenu izbornog zakonodavstva

Cenzolovka subota, 13. oktobar 2018.
Parlamentarna i vanparlamentarna opozicija u Srbiji traži ravnopravan tretman u medijima, posebno na javnom servisu, ali i promenu izbornog zakonodavstva radi ispunjenja uslova za fer i slobodne izbore, rečeno je danas na okruglom stolu stranka opozicije o izbornim uslovima.
Na sastanak učestvuju lideri stranaka i udruženja, medju kojima su Zoran Lutovac, Dragan Đilas, Saša Janković, Boško Obradović, Zoran Živković, Milan Stamatović, Miloš Jovanović, Borislav Novaković iz Narodne stranke i Borko... »

Opozicija za promenu izbornog zakonodavstva

RTV petak, 12. oktobar 2018.
RTV: Opozicija za promenu izbornog zakonodavstva
BEOGRAD - Parlamentarna i vanparlamentarna opozicija u Srbiji traži ravnopravan tretman u medijima, posebno na javnom servisu, ali i promenu izbornog zakonodavstva radi ispunjenja uslova za fer i slobodne izbore, rečeno je danas na okruglom stolu stranaka opozicije o izbornim uslovima.
Na sastanku su bili lideri stranaka i udruženja, među kojima su Zoran Lutovac, Dragan Đilas, Saša Janković, Boško Obradović, Zoran Živković, Milan Stamatović, Miloš Jovanović, Borislav Novaković iz Narodne stranke i Borko... »

Stamatović: Stefanović zna ko je vlasniku Pinka platio da crta metu na čelu Olivera Ivanovića

Beta četvrtak, 11. oktobar 2018.
Predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije Milan Stamatović ocenio je danas da ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović "savršeno dobro zna ko je naručio i platio vlasniku televizije Pink Željku Mitroviću da u svojim programima crta metu na čelu Olivera Ivanovića". Navodeći da je... »

Stamatović: Uprkos porazu svoje politike Vučić i dalje radi na priznavanju Kosova

Beta sreda, 10. oktobar 2018.
Predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije Milan Stamatović optužio je danas predsednika Aleksandra Vučića da, uprkos tome što je priznao da je cela zemlja protiv predaje Kosova, i dalje tajno radi sve u cilju praktičnog priznavanja "NATO okupacije Kosova i Metohije". Stamatović je u saopštenju... »

Tribinom u Kotraži zvanično počela kampanja Saveza za Srbiju u Dragačevu

Morava info nedelja, 7. oktobar 2018.
GUČA – Lider Dveri Boško Obradović izjavio je da su članovi Saveza za Srbiju jači kada su udruženi i ocenio da u opštini Lučani u kojoj će do kraja godine biti održani lokalni izbori, postoji snažan opozicioni potencijal. Obradović je na otvaranju prve kancelarije Saveza za Srbiju u selu Kotraža... »

Obradović: Jači smo udruženi u Savez za Srbiju

Novi magazin nedelja, 7. oktobar 2018.
Lider Dveri Boško Obradović izjavio je da su članovi Saveza za Srbiju jači kada su udruženi i ocenio da u opštini Lučani u kojoj će do kraja godine biti održani lokalni izbori, postoji snažan opozicioni potencijal, saopštile su danas Dveri.
Obradović je na otvaranju prve kancelarije Saveza za Srbiju u selu Kotraža pored Guče rekao da vladajuća Srpska napredna stranka (SNS) u tom mestu prethodne četiri godine nije uradila ništa. Lider Zdrave Srbije Milan Stamatović... »

Pokloni za čajetinske prvake

Glas Zapadne Srbije subota, 6. oktobar 2018.
Čajetina - Opština Čajetina je povodom Dečije nedelje svim svojim đacima prvacima, ove godine ih je 107, dodelila 5.000 dinara kao nastavak mera aktivne populacione politike, saopšteno je na sajtu opštine. Istovremeno, opština radi i na realizaciji dugoročnih planova koji će omogućiti da mladi... »

U ponedeljak tribina Saveza za Srbiju u Požegi

Morava info subota, 6. oktobar 2018.
POŽEGA – U ponedeljak 8. septembra, sa početkom u 19 sati, u Požegi će biti održana tribina Saveza za Srbiju. Skup će biti upriličen u sali bioskopa Požega. Na tribini će učestvovati lideri ovog opozicionog saveza Boško Obradović, Zoran Lutovac, Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Janko Veselinović, Milan... »

Foden za pobedu Sitija nad Totenhemom i prvo mesto za tabeli

Beta  pre 2 sata  još 14 povezanih

Danas pretežno sunčano

Novi magazin  pre 7 sati  još 9 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.