Milan Stamatović

Milan Stamatović izabran za predsednika Zdrave Srbije

Danas pre 31 dan
Izborna skupština Zdrave Srbije održana na Zlatiboru Milan Stamatović, dugogodišnji predsednik opštine Čajetina, izabran je za predsednika Zdrave Srbije na izbornoj skupštini te stranke koja je održana danas na Zlatiboru. Na skupu u Grand hotelu… »

Počinje izborna skupština Zdrave Srbije

Glas Zapadne Srbije 19.01.2020
Zlatibor - Preko hiljadu delegata pristiglo je na Zlatibor gde će se u hotelu Tornik održati izborna skupština Zdrave Srbije. Početak je zakazan za 11 časova a prisutnima u svečanoj sali obratiće se najpre Milan Stamatović. Među gostima su brojni… »

Održana izborna skupština stranke Zdrava Srbija

Beta pre 31 dan
Izborna skupština stranke Zdrava Srbija održana je danas na Zlatiboru, gde su delagati iz svih delova Srbije odabrali rukovodstvo stranke i njenog predsednika. Za predsednika Zdrave Srbije izabran je dosadašnji predstavnik stranke Milan Stamatović dok… »

Zdrava Srbija u Nedelju bira novo rukovodstvo stranke

IndeksOnline 18.01.2020
Čajetina/Zlatibor – Inicijativni odbor Zdrave Srbije na čijem je čelu Milan Stamatović sutra će održati Izbornu skupštinu, na kojoj će delegati iz svih delova Srbije, izabrati rukovodstvo stranke i njenog predsednika. Кonstituisanjem organa… »

Izborna skupština Zdrave Srbije sutra na Zlatiboru

Danas 18.01.2020
Izborna skupština Zdrave Srbije, čije sedište je u Čajetini, održaće se u nedelju, 19. januara, od 11 časova u svečanoj sali Grand hotela Tornik na Zlatiboru. Na skupu, kome će prisustvovati delegati iz svih krajeva Srbije, biće predstavljen… »

Stamatović: Želimo da promenimo Srbiju, da se vratimo unazad kako bismo krenuli napred

Beta video 15.01.2020
BEOGRAD - Predsednik ``Zdrave Srbije`` Milan Stamatović je kazao da će političari iz unutrašnjosti Srbije svoje znanje i iskustvo preneti na nivo države, kako bi zemlja ekonomski napredovala. Dodao je da saradnja Stranke desnice ``Zajedno za… »

U ritmu nedelje sa Milanom Stamatovićem (VIDEO)

Užice oglasna tabla 14.01.2020
O kapitalnim investicija i nelegalnoj gradnji na Zlatiboru, o godini iza nas, planovima u 2020.godini, početku rada Gondole, problemima u funkcionisanju opštine Čajetina, o zajedničkom izlasku na izbore sa Šapićem i o mnogim drugim temama, daće nam… »

Stevanović: Očekujem u ovom bloku i Bolju Srbiju

Danas 14.01.2020
Bivši gradonačelnik Kragujevca udružuje se sa Šapićem i Stamatovićem Veroljub Stevanović, bivši gradonačelnik Kragujevca i lider organizacije Zajedno za Šumadiju, priključio se novom bloku koji predvode Aleksandar Šapić i Milan Stamatović i… »

Šapiću se priključio Veroljub Stevanović

iKragujevac 13.01.2020
Bivši gradonačelnik Kragujevca, lider "Zajedno za Šumadiju" Veroljub Stevanović priključio se novom bloku koji predvodi lider Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić i sa njim će izaći na izbore, objavio je Blic. "Kontakti postoje dugo, i… »

Temeljna politika ulaganja dala rezultate

Užice oglasna tabla 02.01.2020
Iza nas je veoma intenzivna 2019. godina, obeležena kapitalnim investicijama, velikim radovima na svim poljima i na celoj teritoriji opštine Čajetina. Ovo je bila godina važnih ulaganja, dugoročnih rezultata i ozbiljnog pristupa aktivnostima. Кako… »

Vesti dana »