Milan Stamatović - vesti

Predstavnici opozicije usvojili Predlog Sporazuma sa narodom (PDF)

Danas sreda, 6. februar 2019.
Predstavnici opozicije, odgovarajući na poziv organizatora protesta „1 od 5 miliona“, usvojili su tekst Sporazuma sa narodom od sedam tačaka, kao predlog skupa mera za obezbeđivanje poštenih izbora i vraćanje demokratskih načela i vladavine prava nakon pobede nad Vučićevim režimom.
Svoj potpis na ovaj dokument stavili su osnivači Saveza za Srbiju (Dragan Đilas, Boško Obradović – Dveri, Zoran Lutovac – Demokratska stranka, Nebojša Zelenović – Zajedno za Srbiju, Milan Stamatović – Zdrava Srbija, Borko... »

Opozicija potpisala sporazum - čeka se narod

Vice sreda, 6. februar 2019.
Dve nedelje nakon što su dobili poziv predstavnika građanskog protesta "Jedan od pet miliona", lideri političkih stranaka, pokreta i saveza objavili su predlog "Sporazuma sa narodom". Predlog je , a potpisnici su: osnivači Saveza za Srbiju (Dragan Đilas, Boško Obradović – Dveri, Zoran Lutovac –... »

Stamatović: Zašto predsednik Srbije nije nadležan za malinare, iako ga glasaju

Beta četvrtak, 31. januar 2019.
Predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović upitao je danas kako predsednik Srbije (Aleksandar Vučić), kao što tvrdi njegov kabinet, "više nije nadležan za rešavanje problema malinara, a do juče je bio nadležan za davanje lažnih obećanja". On je, kako se navodi u saopštenju,... »

Stamatović: Kupovinom Sportskog centra „Zlatibor” ulažemo u razvoj sportskog turizma

Glas Zapadne Srbije sreda, 30. januar 2019.
Čačak/Čajetina - Opština Čajetina je preuzela imovinu Sportskog centra „Zlatibor” jer ne žele da brojne evrpske ekipe koje dolaze na pripreme gube jedni sportski centar, rekao je predsednik opštine Milan Stamatović dodajući da oni kao lokalna samouprava time i ulaže u razvoj sportskog turizma. „Ovo... »

Stamatović: Patrijarh mora biti uz narod, a ne uz Vučića

RINA ponedeljak, 28. januar 2019.
Čačak – Srpski patrijarh mora biti uz narod, a ne da drži stranu predsedniku Aleksandru Vučiću. Nije trebalo da se oglašava u javnosti i bude protiv protesta, jer patrijarh treba da stoji uz građane i nikako da brani pojedine političke opcije. To ne bi trebalo da bude njegova i uloga crkve”, rekao... »

Stamatović: Patrijarh da stoluje tamo gde je srpskom narodu najteže a ne u krugu dvojke

Beta ponedeljak, 28. januar 2019.
Predsednik Inicijativnog odbora Za zdravu Srbiju Milan Stamatović ocenio je danas da srpski patrijarh Irinej ne treba da "stoluje" u "krugu dvojke" u Beogradu, već tamo gde se srpskom narodu najteže - u Pećkoj partijaršiji. Stamatović je povodom ocene Irineja o gradjanskim protestima naveo da se... »

Stamatović: Vučić da zaštiti RS i dodeli diplomatski status osoblju humanitarnog centra u Nišu

Beta četvrtak, 24. januar 2019.
Predsednik Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović pozvao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da stane u odbranu imena i suvereniteta Republike Srpske i da dodeli diplomatski status osoblju Rusko-srpskog humanitarnog centra u Nišu. Stamatović je pozvao Vučića da prestane da ignoriše svoje... »

Poverenik nije državni organ nadležan za vođenje krivične istrage

Danas četvrtak, 17. januar 2019.
Poverenik reagovao na izjavu Milana Stamatovića o TV poternicama za Oliverom Ivanovićem Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti reagovao je danas povodom izjave Milana Stamatovića, predsednika Inicijativnog odbora „Zdrave Srbije“ u kojoj on, pored ostalog, postavlja i pitanje „ko je kreirao, platio i naredio emitovanje tih monstruoznih optužnica koje su, pre tačno godinu dana, rezultovale javnom egzekucijom Olivera Ivanovića, usred bela dana, u centru srpske Mitrovice“.
Stamatović pita i ko je iste „predao na ruke“ vlasniku TV Pink i zašto. On je odgovore na ova pitanja zatratražio od jedne političke stranke i od nekoliko državnih organa, pored ostalog i od Poverenika za informacije od javnog... »

Stamatović: Ko je naručio TV poternice za Oliverom?

Danas sreda, 16. januar 2019.
„Emitovanje ogavne TV poternice za streljanim Oliverom Ivanovićem na zvečanskoj TV Most, prema priznanju direktorke ove televizije, naručila je naprednjačka Srpska lista sa Kosova i Metohije“, izjavio je predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije Milan Stamatović i pozvao nadležne da otkriju nalogodavce tih „spotova“.
On je dodao da je to priznala i sama SL još 16. oktobra 2017, baš na dan kada je krenula ta televizijska hajka na Olivera. – Bahato je ustvrdila da su ti „predizborni spotovi nepobitna istina o Ivanovićevim političkim i drugim... »

Stamatović: Ko je napravio spot protiv Olivera Ivanovića

Beta sreda, 16. januar 2019.
Predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije Milan Stamatović ponovo je danas zatražio odgovor na pitanje ko je kreirao, platio i naredio emitovanje televizijskih spotova protiv lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, nekoliko meseci pre njegovog ubistva. Stamatović je u saopštenju... »

©2019 Netmark d.o.o.