Milan Stamatović

Stamatović ne miruje: Još jedna gondola na Zlatiboru, uskoro rešeno i vodosnabdevanje

Glas Zapadne Srbije 02.11.2019
Čačak – Izgradnja “Gold gondole” ulazi u završnu fazu. Ovaj projekat, vredan 13 miliona evra finanasiran je iz budžeta opštine, a predsednik, Milan Stamatović da nove investicije tek slede. “Pregazili smo put od mašte do željene realnosti… »

Uspešno privodimo kraju pet vekovnih kapitalnih projekata

Užice oglasna tabla 01.11.2019
“Pregazili smo put od mašte do željene realnosti, zato idemo dalje. Upravo se pripremamo se za izgradnju još jedne panoramske gondole, od Tornika do vrha Čigote. U toku je izrada idejnog projekta za taj poduhvat“, kaže predsednik Milan… »

Stamatović: Srbima iz dijaspore obezbediti pravo da biraju, ali i da mogu da budu birani u Srbiji

Novi magazin 30.10.2019
Pitanje pune zaštite prava Srba u regionu i dijaspori, olakšano dobijanje dvojnog državljanstva, izborno pravo i aktivnije učešće naših sunarodnika u političkom i društvenom životu matice Srbije, mora da bude jedna od najvažnijih nacionalnih i… »

Stvaraju se svi uslovi za prvu ekološku opštinu

Danas 16.10.2019
Privode se kraju razvojni i infrastrukturni projekti u Čajetini, ova godina izuzetno uspešna Veliki i značajni projekti, koje je opština Čajetina započela pre nekoliko godina, poput panoramske žičare-gondole i postrojenja za prečišćavanje… »

Nerealno razdvajanje parlamentarnih i lokalnih izbora

Danas 15.10.2019
Da li je moguće, kako predlaže Stamatović, posebno održati lokalne izbore Ideja o razdvajanju termina održavanja parlamentarnih i lokalnih izbora nije ostvariva, a i ne bi doprinela poboljšanju kvaliteta izbornog procesa, kažu sagovornici Danasa… »

Stamatović: Hitno razdvojiti datume održavanja parlamentarnih i lokalnih izbora

Beta 10.10.2019
Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović ocenio je danas da razdvajanje datuma održavanja redovnih lokalnih od parlamentarnih izbora mora da bude jedan od najvažnijih zahteva opozicije u svakom potencijalnom dijalogu o izbornim uslovima. On je u… »

Stamatović: Mere populacione politike opštine Čajetine daju rezultate

Beta video 08.10.2019
ČAJETINA- Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović izjavio je danas, na svečanosti u okviru Dečje nedelje, da broj upisanih prvaka u škole pokazuje kako mere populacione politike, koje opština sprovodi duži niz godina, daju rezultete, ali je… »

Apelujem na rodielje da povedu više računa o svojoj deci

Beta video 08.10.2019
ČAJETINA- Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović je poručio deci da slučaju roditelji i podsetio je ono što se dalje nosi u životu dobijeno u porodici, a kasnije se nadogradi kroz škovanje, jer je porodica osnovna ćelija našeg društva… »

Stamatović: Mere populacione politike opštine Čajetina daju rezultate

Danas 08.10.2019
Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović izjavio je danas, na svečanosti u okviru Dečje nedelje, da broj upisanih prvaka u škole pokazuje kako mere populacione politike, koje opština sprovodi duži niz godina, daju rezultete, ali je naveo i da… »

Šljivovica – mesto gde se pravi najbolja ljuta kapljica! Stamatović potpalio prvi kazan

RINA 01.10.2019
Čajetina - Nigde se ljuta kapljica ne pravi kao u zlatiborskom selu Šljivovica. U crkvenoj porti čuvena “Rakijada” održana je po 12. put, a dan ranije početak manifestacije označen je na Kraljevom trgu, a predsednik opštine Čajetina, Milan… »

Vesti dana »