Milan Stamatović

Stamatović: Gondola najveća investicija u turizmu, uspeli smo uprkos birokratskim preprekama

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Čajetina - Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović rekao je danas na otvaranju Gold gondole da je ova investicija od velikog značaja za ceo zlatiborski kraj. „Najveće dosadašnje ulaganje u srpski turizam. Tokom realizacije ovog projekta… »

Nova.rs na otvaranju gondole: Naprednjaci otkrili Zlatibor

Nova pre 3 dana
Zlatiborska gondola danas je i svečano puštena u rad. Spojila je centar Zlatibora sa devet kilometara udaljenim Tornikom ali čini se i Zdravu Srbiju i Srpsku naprednu stranku, između kojih se rastojanje merilo svetlosnim godinama. Predsednik Srbije… »

Vučić, Stamatović, Mihajlović i rat za gondolu

Nova pre 3 dana
Gondola na Zlatiboru gotovo pet godina bila je projekat oko kojeg su lomili koplja predsednik Čajetine Milan Stamatović i u tom periodu ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović. U tom "ratu" bilo je svega, od zaustavljanja radova, pretnji… »

Gondola na Zlatiboru puštena u rad (FOTO)

Danas pre 3 dana
Šef države najavio podršku razvoju Zlatibora Aleksandar Vučić, predsednik Srbije je u, prisustvu Milana Stamatovića, predsednika opštine Čajetine i lidera opozicione Zdrave Srbije, ali i okupljenih lokalnih funkcionera i naprednjaka iz… »

Vučić na Zlatiboru : Ponosan sam na gondolu (VIDEO)

Zoom UE pre 3 dana
ZLATIBOR –Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas svečanom puštanju u rad panoramske gondole na Zlatibor.Vučić je istakao da je došao ,jer ,kako je rekao,nikad nije bio protiv ovog projekta. “Ponosan sam na zlatiborsku gondolu… »

Gondola na Zlatiboru radi već danima, Vučić je danas otvorio

Nova pre 3 dana
Podržavam projekat izgradnje gondole na Zlatiboru kao pozitivan projekat, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svečanom otvaranju rada zlatoborske gondole. Posle kratkog obraćanja novinarima na svečanom otvaranju, Vučić i predsednik… »

Pogledajte o čemu su pričali Vučić i Stamatović u gondoli

Nova pre 3 dana
Milan Stamatović, predsednik opštine Čajetina imao je sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem zanimljiv razgovor tokom vožnje gondolom i razgledanja zlatiborskih predela. Gondola na Zlatiboru radi već danima, Vučić je danas otvorio… »

Stamatović: Očekujem više razumevanja za decentralizaciju i da se urade platni razredi

Beta video pre 3 dana
BEOGRAD - Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović rekao je danas da od države očekuje više razumevanja za decentralizaciju i da se urade platni razerdi.… »

Stamatović najavio nove investicije na Zlatiboru koje će unaprediti turizam

Beta video pre 3 dana
ZLATIBOR - Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović zahvalio je svima koji su pomogli u izgradnji gondole, što je jedno od najvećih ulaganja u turizmu u Srbiji.… »

Stamatović: Početak razgovora opozicije i vlasti

Beta video pre 3 dana
BEOGRAD - Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović rekao je da poseta predsednika Srbije Aleksandar Vučić treba da bude shvaćena kao početak dijaloga opozicije i vlasti.… »

Vesti dana »