Milan Stamatović

Biciklisti 60. Trke kroz Srbiju stigli na Zlatibor

Danas 01.09.2020
Biciklista Roman Maikin iz Rusije pobednik je prve etape jubilarne 60. međunarodne Trke kroz Srbiju koja je vožena iz Republike Srpske, tačnije od Jahorine do Zlatibora, ukupne dužine od 170 kilometara. Drugi na cilju bio je Adria Oliveiras iz… »

Rus Maikin pobednik prve etape na Trci kroz Srbiju

RTS 01.09.2020
Na Jahorini je i zvanično počela jubilarna, 60. međunarodna biciklistička Trka kroz Srbiju. Pobednik prve etape sa Jahorine do Zlatibora bio je legendarni Rus Roman Maikin iz ekipe Kambodža Sajkling. Trka je startovala iz Olimpijskog centra Jahorina… »

Zdrava Srbija: Istorijska pobeda slobodarskog naroda Crne Gore

Beta 31.08.2020
Predsednik Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović saopštio je večeras da je "crnogorski narod izvojevao veliku istorijsku i demokratsku pobedu" i da je "uspeo da porazi diktatorski režim" predsednika Crne Gore Mila Djukanovića. On je u pisanoj izjavi… »

Zdrava Srbija: Istorijska pobeda slobodarskog naroda Crne Gore

RINA 31.08.2020
Čajetina – Crnogorski narod izvojevao je danas veliku istorijsku i demokratsku pobedu, i uprkos brojnim pritiscima i pretnjama iz Crne Gore i regiona, i najavama incidenata, u kojima će navodno učestvovati opozicione stranke, pod pokroviteljstvom… »

Uručene pohvalnice opštine Čajetina najboljim svršenim učenicima

Užice oglasna tabla 28.08.2020
Danas, na drugoj sednici SO Čajetina, upriličena je svečana dodela pohvalnice svim svršenim učenicima osnovnih i srednje škole na teritoriji Opštine, kao i svršenim učenicima srednjih škola na teritoriji Republike koji imaju prebivalište na… »

Milan Stamatović: Gondola će obeležiti naše vreme

Danas 23.08.2020
PREOBRAŽENJE Svašta smo prošli za poslednjih deset godina. Preskočili smo sve prepreke, nismo padali i odustajali, zato što smo verovali u ono što radimo i gondolu smo završili – kaže Milan Stamatović, predsednik opštine Čajetina, koji tu… »

Gold gondola na Zlatiboru puštena u probni rad (VIDEO)

InfoLIGA 19.08.2020
Na Zlatiboru, na međustanici kod Ribničkog jezera, danas je svečano puštena u probni rad zlatiborska Gold gondola, zvanično najduža panoramska gondola na svetu, dužine devet kilometara, koja je ujedno i najveća i najznačanija infrastrukturna… »

Na čelu ariljske skupštine Radiša Stefanović

Glas Zapadne Srbije 18.08.2020
Arilje - Radiša Stefanović (SNS) izabran je sa 25 glasova za novog predsednika skupštine Opštine Arilje, zamenik u novom sazivu biće Mićun Vasilijević (SPS) koji je ima 23 glasa „za”. Miljana Vukotić sekretar je SO Arilje i jednoglasno je… »

Zdrava Srbija i u novovaroškom lokalnom parlamentu

Zoom UE 17.08.2020
ČAJETINA,NOVA VAROŠ-Povodom današnje konstitutivne sednice Skupštine opštine Nova Varoš u čijem radu će učestvovati i jedan odbornik iz Zdrave Srbije predsednik ove stranke Milan Stamatović izjavio je da je ovo deveta lokalna samouprava u kojoj… »

Stamatović: Napraviti programe unapređenja ključnih privrednih grana za svaki region Srbije (VIDEO)

Beta 17.08.2020
Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović ocenio je danas da je potrebno napraviti programe unapredjenja ključnih privrednih grana za svaki pojedinačni region Srbije. Stamatović je povodom današnje konstitutivne sednice lokalnog parlamenta u Novoj… »

Vesti dana »