Milan Stamatović - vesti

U Ivanjici otvorena kancelarija stranke Zdrava Srbija

InfoLIGA pre 47 dana
U Ivanjici je danas otvorena kancelarija Zdrave Srbije. Tim povodom upriličena je konferencija za novinare na kojoj je govorio predsdenik ove političke partije Milan Stamatović. „Zbog velikog interesovanja građana Ivanjice odlučili smo da ovde otvorimo desetu po redu kancelariju Zdrave Srbije.... »

Stamatović: Vučić da prestane da trguje teritorijalnim integritetom i suverenitetom Srbije

Beta pre 48 dana
Predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije Milan Stamatović pozvao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da "prestane da trguje teritorijalnim integritetom i suverenitetom Srbije".  Stamatović je ocenio da je jučerašnja izjava predsednika Srbije da će Medvedja i Sijarinska Banja ostati... »

SNS Čajetina: Stamatović otvoreno poziva na rušenje države

Srbija danas pre 48 dana
Nakon izjava aktuelnog predsednika opštine Čajetina, reagovalo je povereništvo Srpske napredne stranke te opštine
Povereništvo SNS Čajetina navodi da je još jedno u nizu saopštenja predsednika "najzaduženije opštine" u Srbiji Milana Stamatovića dokaz da on otvoreno poziva na rušenje ustavnog poretka. Srpska lista kritikovala Milojka Pantića... »

Stamatović: Voda za piće na Zlatiboru ispravna, predstavnici vlasti nanose štetu našem okrugu

Danas pre 55 dana
Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović izjavio je danas da je voda za piće na Zlatiboru ispravna, a da predstavnici vlasti zatvaranjem objekata zbog navodne neispravnosti vode pokušavaju da nanesu štetu čitavom zlatiborskom okrugu.
On je agenciji Beta rekao da je šef odseka za sanitarni nadzor u užičkom sektoru za inspekcijske poslove pri Ministarstvu zdravlja obavestio hotele i odmarališta na Zlatiboru da voda u njihovim česmama nije ispravna za piće, na... »

Stamatović: Kupovinom sportske hale unapređen rekreativni turizam na Zlatiboru (VIDEO)

Beta pre 55 dana
Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović izjavio je danas da je kupovinom sportske hale ta opština u značajnoj meri unapredila sportsko-rekreativni turizam na Zlatiboru. On je agenciji Beta na 41. Medjunarodnom sajmu turizma rekao da je opština Čajetina "sopstvenim finansijskim sredstvima"... »

Stamatović: Kupovinom sportske hale unapredjen rekreativni turizam na Zlatiboru

Beta video pre 55 dana
BEOGRAD - Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović izjavio je danas da je kupovinom sportske hale ta opština u značajnoj meri unapredila sportsko-rekreativni turizam na Zlatiboru.On je agenciji Beta na 41. Medjunarodnom sajmu turizma rekao da je opština Čajetina ``sopstvenim finansijskim... »

Ukupna šteta po zapisnicima je bila samo 6.000 dinara

Beta video pre 55 dana
BEOGRAD - Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović rekao je da je tokom Sretenjskog praznika kada je na Zlatiboru boravio najveći broj turista ``stranačka inspekcija zatvorila je više od 15 lokala`` zbog neispravnosti vode za piće. ``Ukupna šteta po zapisnicima je bila samo 6.000 dinara. Ovim... »

Stamatović: Voda za piće na Zlatiboru ispravna, predstavnici vlasti nanose štetu našem okrugu

Beta video pre 55 dana
BEOGRAD - Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović izjavio je danas da je voda za piće na Zlatiboru ispravna, a da predstavnici vlasti zatvaranjem objekata zbog navodne neispravnosti vode pokušavaju da nanesu štetu čitavom zlatiborskom okrugu. On je agenciji Beta rekao da je šef odseka za... »

Stamatović: Voda za piće na Zlatiboru ispravna, naprednjaci šire paniku

Danas pre 56 dana
Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović izjavio je danas da je voda za piće na Zlatiboru ispravna i da predstavnici vlasti šire paniku među građanima zatvaranjem objekata zbog navodne neispravravnosti vode.
On je naveo da je šef odseka za sanitarni nadzor u užičkom sektoru za inspekcijske poslove pri Ministarstvu zdravlja obavestio hotele i odmarališta sa najvećim smeštajnim kapacitetima na Zlatiboru da voda u njihovim česmama nije... »

Stamatović: SPC poslednji bastion odbrane Kosova od Vučićevih veleizdajničkih namera

Danas pre 58 dana
Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović ocenio je danas da je Srpska pravoslavna crkva (SPC) „poslednji bastion odbrane srpskog identiteta i postojanja na Kosovu i Metohiji“ i pozvao vrh SPC da „odmah vrati sedište Crkve u Pećku patrijaršiju“.
Stamatović je u pisanoj izjavi ocenio da SPC „u jubilarnoj 800. godini svoje autokefalnosti, ima odgovornost za spas celokupnog srpskog naroda i srpske države“. „Još jednom apelujem na vrh SPC da konačno, dok to, s obzirom na sve... »

©2019 Netmark d.o.o.