Milan Stamatović

Opština Čajetina pomaže SB Čigota (VIDEO)

Zoom UE pre 17 dana
ZLATIBOR – Od kada je Specijalna bolnica Čigota na Zlatiboru uvrštena u sistem covid bolnice pojedinci i preduzeća uputili su pomoć ovoj ustanovi kako bi u vreme epidemije obezbedili neophodne uslove za rad zaposlenih i brigu o pacijentima. U akciju… »

Šta će biti sa opštinama u kojima lista SNS nema najviše glasova?

Danas pre 20 dana
Pobednik je ko uspe da sklopi većinu Čajetina, Ražanj, Surdulica, Beočin, Topola i Svilajnac, Novi Beograd opštine su u Srbiji u kojima na lokalnim izborima 21. juna nije pobedila vladajuća Srpska napredna stranka. Imajući u vidu postizborne… »

Ogromna tuga: Rade Jovanović (43) preminuo od korona virusa

Srbija danas pre 24 dana
Jovanović je otac troje dece. Direktor JKP "Vodovod Zlatibor" Rade Jovanović (43) izgubio je bitku sa korona virusom. Jovanović je otac troje dece. Prijatelji i kolege se opraštaju od tragićno preminulog Jovanovića. Među njima je i predsednik… »

IN MEMORIAM: Preminuo Rade Jovanović, direktor JKP „Vodovod Zlatibor“

Užice oglasna tabla pre 25 dana
Čajetina – Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović oprostio se od svog dugogodišnjeg prijatelja, kolege i saradnika direktora JKP „Vodovod Zlatibor“ Rada Jovanovića (43) koji je izgubio bitku sa korona virusom. „Izgubili smo mnogo! Bio… »

IN MEMORIAM: Preminuo Rade Jovanović, direktor JKP „Vodovod Zlatibor“

RINA pre 25 dana
Čajetina - Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović oprostio se od svog dugogodišnjeg prijatelja, olege i saradnika direktora JKP „Vodovod Zlatibor“ Rada Jovanovića (43) koji je izgubio bitku sa korona virusom. „Izgubili smo mnogo! Bio je… »

IN MEMORIAM: Preminuo Rade Jovanović, direktor JKP „Vodovod Zlatibor“

Glas Zapadne Srbije pre 25 dana
Čajetina - Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović oprostio se od svog dugogodišnjeg prijatelja, kolege i saradnika direktora JKP „Vodovod Zlatibor“ Rada Jovanovića (43) koji je izgubio bitku sa korona virusom. „Izgubili smo mnogo! Bio je… »

Vanredno u 17 opština i gradova, nema mesta za paniku u Novom Pazaru

RTS pre 28 dana
Prema poslednjem preseku, u Srbiji je zabeleženo 289 novih slučajeva koronavirusa, a preminulo je još 6 osoba. Za poslednja 24 sata testirane su još 7.872 osobe. Vanredna situacija u 17 opština i gradova. 07. 07. 2020. 14:33 Stamatović: U Čajetini… »

Stanovnici opštine Čajetina i gosti Zlatibora apsolutno bezbedni

Glas Zapadne Srbije pre 28 dana
Čajetina- Ponovni nalet korona virusa nije se odrazio na područje Čajetine i Zlatibora, tako da je situacija za sada uobičajena i normalna. „Na teritoriji opštine Čajetina nije uvedeno vanredno stanje, već su donešene Naredbe o hitnim… »

Čajetina: Zatvoreni vrtići, ograničen rad kafića do 23 časa

Danas pre 27 dana
Opštinski štab za vanredne situacije u Čajetini je naložio nekoliko mera za suzbijanje rizika od od širenja epidemije krona virusa na području te opštine. Milan Stamatović, predsednik opštine i komandant Štaba, saopštio je da u toj opštini… »

Čajetina odoleva infekciji Covid 19

Užice oglasna tabla pre 27 dana
Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović demantovao je danas pisanje pojedinih medija koji su objavili da je u toj zlatiborskoj varoši proglašena vanredna situacija zbog epidemije Kovid-19. Stamatović je agenciji Beta kazao da se na području… »

Vesti dana »