Milan Stamatović

Stvorili smo Zlatibor za 21. vek: Milan Stamatović o najdužoj „Gold gondoli" na svetu i kapitalnim projektima

Glas Zapadne Srbije pre 9 dana
Čajetina - Pređen je veliki put... Od zastarelog, neprofitabilnog sindikalnog konačišta, Zlatibor je izrastao u najposećeniju destinaciju u Srbiji i najuspešniju turističku atrakciju sa dobrom perspektivom. Ime Milana Stamatovića, predsednika… »

Stamatović: Čajetina 2020. počinje izgradnju još jedne gondole, od Ribničkog jezera do Čigote!

Beta pre 10 dana
Osim izgradnje najduže panoramske gondole na svetu, zlatiborske "Gold gondole" duge 9 km koja će biti završena do kraja godine, opština Čajetina namerava da realizuje još jedan veliki infrastrukturni projekat na Zlatiboru i sagradi i drugu trasu… »

Svečano otvaranje renovirane dvorane „Sportskog centra Čajetina“ 7. novembra

Užice oglasna tabla pre 9 dana
Novo ruho dvorane „Sportskog centra Čajetina“ svečano će biti predstavljeno javnosti 7. novembra od 17 časova. Pre zvanične ceremonije obaviće se osveštavanje novog prostora (12 časova), a sam čin otvaranja, presecanje vrpce, izvršiće… »

Intervju: Stvorili smo Zlatibor za 21. vek: Milan Stamatović o najdužoj "Gold gondoli" na svetu i kapitalnim projektima

Večernje novosti pre 9 dana
Milan Stamatović, prvi čovek Čajetine o investicijama u turizam, razvoju poljoprivrede, finansijskoj stabilnosti Opštine. ČAJETINA - Pređen je veliki put... Od zastarelog, neprofitabilnog sindikalnog konačišta, Zlatibor je izrastao u… »

Stamatović ne miruje: Još jedna gondola na Zlatiboru, uskoro rešeno i vodosnabdevanje

Glas Zapadne Srbije pre 12 dana
Čačak – Izgradnja “Gold gondole” ulazi u završnu fazu. Ovaj projekat, vredan 13 miliona evra finanasiran je iz budžeta opštine, a predsednik, Milan Stamatović da nove investicije tek slede. “Pregazili smo put od mašte do željene realnosti… »

Uspešno privodimo kraju pet vekovnih kapitalnih projekata

Užice oglasna tabla pre 13 dana
“Pregazili smo put od mašte do željene realnosti, zato idemo dalje. Upravo se pripremamo se za izgradnju još jedne panoramske gondole, od Tornika do vrha Čigote. U toku je izrada idejnog projekta za taj poduhvat“, kaže predsednik Milan… »

Stamatović: Srbima iz dijaspore obezbediti pravo da biraju, ali i da mogu da budu birani u Srbiji

Novi magazin pre 15 dana
Pitanje pune zaštite prava Srba u regionu i dijaspori, olakšano dobijanje dvojnog državljanstva, izborno pravo i aktivnije učešće naših sunarodnika u političkom i društvenom životu matice Srbije, mora da bude jedna od najvažnijih nacionalnih i… »

Stvaraju se svi uslovi za prvu ekološku opštinu

Danas pre 29 dana
Privode se kraju razvojni i infrastrukturni projekti u Čajetini, ova godina izuzetno uspešna Veliki i značajni projekti, koje je opština Čajetina započela pre nekoliko godina, poput panoramske žičare-gondole i postrojenja za prečišćavanje… »

Nerealno razdvajanje parlamentarnih i lokalnih izbora

Danas pre 30 dana
Da li je moguće, kako predlaže Stamatović, posebno održati lokalne izbore Ideja o razdvajanju termina održavanja parlamentarnih i lokalnih izbora nije ostvariva, a i ne bi doprinela poboljšanju kvaliteta izbornog procesa, kažu sagovornici Danasa… »

Stamatović: Hitno razdvojiti datume održavanja parlamentarnih i lokalnih izbora

Beta 10.10.2019
Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović ocenio je danas da razdvajanje datuma održavanja redovnih lokalnih od parlamentarnih izbora mora da bude jedan od najvažnijih zahteva opozicije u svakom potencijalnom dijalogu o izbornim uslovima. On je u… »

Vesti dana »