Milan Stamatović - vesti

Stamatović Jovanoviću: U kampu na Zlatiboru decu smo učili rodoljublju a ne veleizdaji

Beta pre 3 dana
Predsednik opštine Čajetina i Inicijativnog odbora Zdrave Srbije Milan Stamatović odbacio je danas kao neistinite optužbe lidera Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomira Jovanovića da je organizovao "paravojni kamp" na Zlatiboru u kome su "ruski agenti željni krvi" obučavali maloletnike "za... »

Stamatović: U sledećoj godini kapitalne investicije prioritet

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Čajetina - Prema rečima predsednika opštine Čajetina Milana Stamatovića, u toku je priprema budžeta za sledeću godinu, koji će biti okrenut završavanju kapitalnih investicija. „U sledećoj godini pred nama je kupovina sportske hale na Zlatiboru, završava se izgradnja gondole kao i postrojenje za... »

Kovačević: Poštovanje zakona je obaveza svih nas

Glas Zapadne Srbije pre 10 dana
Gornji Milanovac - Komentarišući zabranu gradnje heliodroma kompanije „Takovo“ na Zlatiboru i ono što je tim povodom izjavio predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović, predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević, oglasio se saopštenjem u kojem je rekao da gde god postoje određeni uslovi... »

Stamatović: Drašković se nekome zamerio ili nije dao procenat

Glas Zapadne Srbije pre 12 dana
Čačak - Komentarišući zabranu gradnje heliodroma na vrhu Zlatibora Milan Stamatović je kazao da se Rodoljub Drašković, koji je heliodrom počeo da gradi na privatnoj parceli, verovatno nekome zamerio ili nije dao procenat i da su zbog toga obustavljeni radovi, ali da on u svakom slučaju pozdravlja... »

SzS: Mi smo jedina lista na čijem je čelu Dragačevac

Glas Zapadne Srbije pre 12 dana
Čačak – Mi radimo na terenu sa ljudima koji žive na ovim prostorima i koji će ostati tu. Nudimo im konkretna rešenja”, rekao je jedan od lidera Saveza za Srbiju, Milan Stamatović na današnjoj konferenciji za medije održanoj u Čačku. Stamatović je izjavio da priča o jednokratnim merama poput... »

Čiste vode sa Zlatibora od polovine 2019. godine

Danas pre 12 dana
Sredinom naredne godine počeće prečišćavanje otpadnih voda na Zlatiboru, što će unaprediti stanje životne sredine na toj planini, a posebno će poboljšati kvalitet vodotokova Obudojevice, Rzava i Drine.
Tim projektom i drugim projektima u oblasti zaštite životne sredine, kako je ranije isticao predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović, Čajetina namerava da postane prva ekološka opština u Srbiji. – Osim postrojenja za preradu... »

Stamatović: Maja Gojković hitno da raspiše lokalne izbore na Kosovu

Beta pre 14 dana
Lider Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović zatražio je danas od predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković da raspiše izbore za lokalne organe vlasti na Kosovu. Stamatović je u saopštenju naveo da su vlasti u Beogradu briselskim sporazumom učinile "veleizdajnički čin" i "uterale" južne srpske... »

Stamatović: Obelodanite ko je naručio spot o Ivanoviću

Beta pre 17 dana
Predsednik Inicijalnog odbora Zdrave Srbije(ZS) Milan Stamatović je danas pozvao nadležne državne organe Srbije da "zaštite uhapšene Srbe sa Кosovu i Metohiji tako što će obelodaniti ko je naložio 'poternicu' za Oliverom Ivanovićem na TV Pink". "Apelujemo na nadležne institucije države Srbije da... »

Stamatović: Malinari svih opredeljenja - ujedinite se

Beta pre 21 dan
Predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović pozvao je danas sve malinare u Srbiji, njihove porodice i malinarska udruženja da, bez obzira na političke razlike, podrže zahteve malinara iz Zapadne Srbije, čime bi stvorili jedinstven front svih "prezrenih i prevarenih"... »

Stamatović: Da li su Pink i Željko Mitrović iznad države?

Danas pre 27 dana
Zdrava Srbija traži da se otkriju naručioci i finansijeri spota protiv Olivera Ivanovića Milan Stamatović, lider Zdrave Srbije, ponovo je zatražio da se otkriju nalogodavci i finansijeri spota emitovanog na TV Pink kojim je, kako je naveo, „bačena fatva i odapeta strela“ na Olivera Ivanovića.
Zdrava Srbija apeluje na ministra kulture i informisanja, UNS i NUNS, kao i na misiju OEBS u Beogradu da, ako ništa drugo, zamole direktora i glavnog i odgovornog urednika TV Pink Željka Mitrovića da saopšti ko je naredio,... »

©2018 Netmark d.o.o.