Milan Stamatović - vesti

Kaže da voli starije: Milijana koja je u vezi sa 53 godine starijim se slika sa raznim muškarcima, a među njima je i jedan političar

Blic pre 1 dan
Milijana Bogdanović koja je u vezi sa Milojkom Božićem koji je od nje stariji 53 godine ne krije da voli starije muškarce. Često se slika sa njima i te slike objavljuje na svojim društvenim mrežama. A među muškarcima sa kojima se fotografiše je i predsednik opštine Čajetina, Milan Stamatović. A... »

Zdrava Srbija registrovana kao politička stranka

Užice oglasna tabla pre 5 dana
ČAJETINA – Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave 4. marta 2019. godine donelo je rešenje da se Zdrava Srbija, sa sedištem u Čajetini, upiše u Registar političkih stranaka. Kao zastupnik političke stranke Zdrava Srbija upisan je Milan Stamatović iz Čajetine, a rešenje o registraciji koje... »

Srbija dobila 120. stranku: Stamatovićeva Zdrava Srbija registrovana kao politička partija

Telegraf pre 7 dana
Rešenje o registraciji je objavljeno 13. marta u Službenom glasniku
Zdrava Srbija saopštila je danas da je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave 4. marta donelo rešenje da se ta stranka, sa sedištem u Čajetini, upiše u Registar političkih stranaka, na registarskom listu broj 120. Kao... »

Zdrava Srbija registrovana kao politička stranka

Beta pre 7 dana
Zdrava Srbija (ZS) je danas saopštila da je upisana u Registar političkih partija. Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave je 4. marta ove godine donelo rešenje da se Zdrava Srbija, sa sedištem u Čajetini, upiše u Registar političkih stranaka, kao 120. registrovana stranka u Srbiji.  ... »

Kebina snajka puca na nastupima: Severina na Zlatiboru prodala 120 karata!

Svet pre 9 dana
Severina Kojić pukla je na nastupu na Zlatiboru, gde je za osmomartovski nastup prodala samo 120 karata. Kako Srpski telegraf piše, Kebina snajka doživela je fijasko na koncertu koji je organizovao predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović, a koji je za ovaj koncert izdvojio tričavih 40.000... »

Stamatović: Vučića napuštaju kriminalci i gubi podršku iz sveta! A evo šta će ga naterati da.. (video)

Pravda pre 18 dana
„Vučić će morati da raspiše fer izbore. U suprotnom, preuzeće odgovornost za sve što bi moglo da se desi na srpskim ulicama, rekao je Milan Stamatović za produkcijsku kuću "Centar“.
Predsednik Opština Čajetina i lider Zdrave Srbije, je govorio o građanskim skupovima, koji se dešavaju širom Srbije; kao i odnosu režima Aleksandra Vučića prema srpskoj opoziciji. „Aleksandar Vučić gubi kompas, napuštaju ga... »

Stamatović: Deo Vučićevog režima počeo propagandni rat protiv svega što je prorusko u Srbiji

Beta pre 18 dana
 Predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije Milan Stamatović ocenio je danas da "deo Vlade Srbije i najbližeg okruženja predsednika Aleksandra Vučića podstrekava antirusku histeriju u Srbiji". Stamatović je u pisanoj izjavi naveo da je "pod vrhovnom komandom NATO lobista iz najužeg vrha... »

U Ivanjici otvorena kancelarija stranke Zdrava Srbija

InfoLIGA pre 20 dana
U Ivanjici je danas otvorena kancelarija Zdrave Srbije. Tim povodom upriličena je konferencija za novinare na kojoj je govorio predsdenik ove političke partije Milan Stamatović. „Zbog velikog interesovanja građana Ivanjice odlučili smo da ovde otvorimo desetu po redu kancelariju Zdrave Srbije.... »

Stamatović: Vučić da prestane da trguje teritorijalnim integritetom i suverenitetom Srbije

Beta pre 21 dan
Predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije Milan Stamatović pozvao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da "prestane da trguje teritorijalnim integritetom i suverenitetom Srbije".  Stamatović je ocenio da je jučerašnja izjava predsednika Srbije da će Medvedja i Sijarinska Banja ostati... »

SNS Čajetina: Stamatović otvoreno poziva na rušenje države

Srbija danas pre 21 dan
Nakon izjava aktuelnog predsednika opštine Čajetina, reagovalo je povereništvo Srpske napredne stranke te opštine
Povereništvo SNS Čajetina navodi da je još jedno u nizu saopštenja predsednika "najzaduženije opštine" u Srbiji Milana Stamatovića dokaz da on otvoreno poziva na rušenje ustavnog poretka. Srpska lista kritikovala Milojka Pantića... »

©2019 Netmark d.o.o.