Milan Stamatović - vesti

Ponovo gore pesničke vatre zlatiborske

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Čajetina - Manifestacija Pesničke vatre zlatiborske održana je peti put na Zlatiboru, u hotelu Palisad i na Šumatnom brdu, saopšteno je na sajtu opštine. Tradicionalnu kulturnu manifestaciju otvorio je predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović rekavši da su svi okupljeni veoma važni kako bi se... »

Stamatović: Vlada i REM da nalože vlasniku TV Pink da kaže ko stoji iza spota o Oliveru ...

Beta pre 1 dan
Predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije Milan Stamatović pozvao je danas "Vučićeve službenike u Vladi i REM-u" da u skladu sa zakonom "nalože" vlasniku TV Pink Željku Mitroviću da odgovori ko stoji iza spota na toj televiziji kojim je kako je rekao, "otvorena sezona lova na Olivera... »

Čajetina, Šabac i Paraćin ne veruju domaćim sudovima, traže pravdu u Strazburu

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Čajetina - Pritisci vladajuće Srpske napredne stranke (SNS), odnosno Vučićevog režima na opozicione lokalne samouprave biće tema izlaganja u Strazburu, 6. novembra pred Komitetom za monitoring Kongresa lokalnih i regionalnih vlasti Saveta Evrope, saopštili su danas na zajedničkoj konfrenciji za... »

Lideri Saveza za Srbiju ponovo u Čačku, tema izbori u Dragačevu

Morava info pre 4 dana
ČAČAK – Četvorica lidera Saveza za Srbiju sutra će se sastati u Čačku kako bi definisali osnove strategije za izlazak na lokalne izbore u Lučanima. U Čačak u subotu stižu neformalni lider saveza Dragan Đilas, predsednik DS Zoran Lutovac i lider Zdrave Srbije Milan Stamatović Njihov domaćin biće... »

Odbor SNS Čajetine: Zašto je ova opština najzaduženija‭ ‬u Srbiji pored ogromnog budžeta‭?

Srbija danas pre 4 dana
Kuda vodi politika Milana Stamatovića u Čajetini?
Opštinski odbor Srpske napredne stranke Čajetine izdao je saopštenje u kome ukazuje na izjave i postupke predsednika ove opštine Milana Stamatovića. Saopštenje prenosimo u celosti. Ponajmanje Milan Stamatović ima pravo da spočitava trenutnu politiku Srbije prema... »

Gradonačelnik Šapca u SE o pritiscima na opozicione lokalne samouprave

Slobodna Evropa pre 5 dana
Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, predsednik Opštine Paraćin Saša Paunović i predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović, čelnici opozicionih lokalnih samouprava u Srbiji, čije su partije članice opozicionog Saveza za Srbiju, govorili su u Beogradu o predstojećem izlaganju u Strazburu, pred... »

Stamatović: Rusima otkazuju gostoprimstvo a dovode NATO cokule u Srbiju

Beta pre 5 dana
Predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije Milan Stamatović ocenio je danas da je porazno što država godinama odbija da odobri službeni status Rusko-srpskom humanitarnom centru u Nišu, čime poručuje Rusiji da njeni predstavnici nisu poželjni u Srbiji, u isto vreme kada dovodi Fronteks na svoje... »

Igralište za večno sećanje na preminulog dečaka

Glas Zapadne Srbije pre 7 dana
Čajetina - Opština Čajetina će izgraditi park za decu pored škole u Šljivovici, na parceli koju je poklonio Ljubinko Radeljić u znak sećanja na tragično preminulog đaka te škole, inače njegovog unuka Aleksandra Selakovića. Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović rekao je da je na sednici... »

Stamatović: Pink da objavi ko je naručilac spota o Ivanoviću mesec dana pre ubistva

Beta pre 8 dana
Predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije Milan Stamatović naveo je da ta polička stranka zahteva da televizija Pink, Regulatorno telo za elektronske medije (REM) i nadležni organi pomognu u istrazi ubistva lidera Gradjanaske inicijative SDP Olivera Ivanovića tako što će objaviti ko je... »

Dabić: Sve ćete reći istražnim organima, Stamatović: Kako vi znate da će doći inspektori?

Glas Zapadne Srbije pre 10 dana
Čajetina - Na poslednjoj sednici lokalnog parlamenta u Čajetini došlo je do oštre rasprave između odbornika SNS Đorđa Dabića i predsednika opštine Milana Stamatovića. Dabić je izneo niz optužbi na račun predsednika opštine i najavio skori dolazak istražnih organa. “Vi nama predstavljate vašu... »

©2018 Netmark d.o.o.