Milan Stamatović - vesti

Novi udar: Posle Kopaonika, nema džabe ni na ovu planinu VIDEO

B92 pre 1 dan
B92: Novi udar: Posle Kopaonika, nema džabe ni na ovu planinu VIDEO
Zlatibor -- Onima koji svoje slobodno vreme, vikende i odmore vole da provode na Zlatiboru stiže još jedan izdatak.
Izgleda da ćemo uskoro moći besplatno da se krećemo samo u krugu svoje zgrade i svog dvorišta. Posle ekološke takse za ulazak na Kopaonik, uvodi se i taksa za ulazak na Zlatibor čiji je deo od 41.923 hektara koji državi pripada,... »

Dogovor opozicije o 30 ciljeva, uskoro potpis

SEEbiz pre 1 dan
BEOGRAD - Lideri Saveza za Srbiju postigli su dogovor o 30 programskih ciljeva oko kojih će se opozicija ujediniti i delovati, a sporazum bi kako je ranije najavljeno, trebalo da bude potpisan do kraja jula, preneo je "Blic" u izdanju od petka.
Po navodima lista, sastanku na Zlatiboru na kom je postignut dogovor o zajedničkom nastupu opozicije prisustvovali su Dragan Đilas, lider Narodne stranke Vuk Jeremić, predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac, lideri Zdrave... »

Stamatović: SPC da spreči potpisivanje sporazuma preseljenjem u Peć

Beta pre 2 dana
Jedini adekvatan odgovor Srpske pravoslavne crkve (SPC) na namere da se potpiše pravno-obavezujući sporazum sa Kosovom jeste "najhitnije" vraćanje njenog sedišta u Pećku patrijaršiju, ocenio je danas predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije Milan Stamatović. On je kazao da je to jedini način... »

Stamatović: Patrijarh Irinej može, ako to zaista želi, da spreči Vučićevu predaju Kosova

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Čajetina – Predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije, Milan Stamatović rekao je u svom saopštenju dostavljenom medijima da najiskrenije podržava inicijativu patrijarha Irineja da se Kuršumliji vrati srednjevekovno ime Bele Crkve. ,,Stefan Nemanja upravo je tu podigao prve manastire i zadužbine... »

Stamatović: Zlatibor će sigurno dati sve što može da ostvari još bolje rezultate

Beta video pre 3 dana
ZLATIBOR - Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović zahvalio je Neveni Ignjatović i njenom stručnom timu što su izabrali Zlatibor za obavljanje priprema i na ``svemu što je uradila za promociju i popularizaciju sporta u svetu i regionu``, a sada i na Zlatiboru.``Zlatibor će sigurno dati sve što... »

SNS: Stamatović napada državno rukovodstvo da skrene pažnju sa budžeta

Beta pre 4 dana
Povereništvo Srpske napredne stranke (SNS) iz Čajetine ocenilo je danas da predsednik te opštine Milan Stamatović neprestano napada državno rukovodstvo Srbije jer želi da skrene pažnju sa "novog pljačkanja" opštinskog budžeta u Čajetini. "Gradjevinska inspekcija i policija juče su sprečili dalji... »

Stamatović: EU u Briselu da nametne temu istrage ubistva Ivanovića

Beta pre 4 dana
Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović pozvao je danas visoku predstavnicu Federiku Mogerini da u Briselu, na narednoj rundi dijaloga Beograda i Prištine, kao prvu i najvažniju temu postavi analizu saznanja o ubistvu Olivera Ivanovića do kojih su dve strane došle u proteklih šest meseci.  U... »

Stamatović pozvao malinare da se udruže i zaštite od ucena vlasnika hladnjača

Beta pre 5 dana
Predsednik Inicijativog odbora Zdrave Srbije Milan Stamatović danas je pozvao proizvodjače malina da se udruže jer tako najbolje mogu da se zaštite od ucena vlasnika hladnjača. "Svi, pa i politički izmanipulisani malinari treba da prestanu da slepo veruju naprednjačkim raspikućama i da se, bez... »

Stamatović: Vučiću, u čiju korist si rešio pitanje cene maline?

Glas Zapadne Srbije pre 5 dana
Čajetina – Predsednik Zdrave Srbije, Milan Stamatović u svom saopštenju dostavljenom medijima upitao je predsednika države Aleksandra Vučića po kojim kriterijumima je rešio problem sa cenom maline, jer njegova odluka nije u korist malinara koji su tražili da optimalna cena bude 1.75 evra. ,,Nije... »

SNS Čajetina: Stamatovićev savez sa Đilasom je tajkunsko - izdajnički

Glas Zapadne Srbije pre 6 dana
Čajetina - Postoji jedno pravilo koje najbolje znamo mi Čajetinci i Zlatiborci a to je da čim Milan Stamatović jače uvredi državno rukovodstvo i počne da bistri visoku politiku,‭ ‬znači da u Čajetini i na Zlatiboru sprema krupniju krađu‭”, napisano je u Saopštenju Povereništva SNS Čajetina.... »

©2018 Netmark d.o.o.