Milan Stamatović

Stamatović: Ostajem u SzS, ako imaju neke primedbe - mogu da me isključe

N1 Info 22.05.2019
Zdrava Srbija (ZS) za sada ostaje član Saveza za Srbiju, izjavio je predsednik ZS Milan Stamatović navodeći da ukoliko žele da se od njega i njegove partije distanciraju i smatraju da nije podesan za tu koaliciju i imaju primedbu na njegov rad - mogu… »

Formira se desni blok koji će nastupiti na narednim izborima, kreće opšte rasulo!

Alo 22.05.2019
Boškovi saradnici se okreću protiv njega. Pregovori o formiranju „desnog bloka“ koji bi nastupio na narednim izborima su u toku, a na istoj izbornoj listi mogu se naći i partije i pokreti kao što su Demokratska stranka Srbije, Srpski patriotski… »

Da li Stamatović napušta Đilasa?

Glas Zapadne Srbije 22.05.2019
Prvi čovek Čajetine Milan Stamatović u poslednje vreme distancirao se od Saveza za Srbiju i postoje velike šanse da njegova Zdrava Srbija priđe bloku o kojem već duže vreme nezvanično pregovaraju DSS, SPAS Aleksandra Šapića i Narodni slobodarski… »

Stamatović napušta Đilasa?

Večernje novosti 22.05.2019
Predsednik Opštine Čajetina i lider Zdrave Srbije upadljivo se distancirao od SZS. Nije isključeno da pristupi bloku koji formiraju DSS i Šapićev SPAS. PRVI čovek Čajetine Milan Stamatović u poslednje vreme distancirao se od Saveza za Srbiju i… »

Šapić, Stamatović i Parović se udružuju u desni blok?

Danas 21.05.2019
Pregovara se o formiranju "desnog bloka" za naredne izbore, tvrde izvori s političke scene Srbije Pregovori o formiranju „desnog bloka“ koji bi nastupio na narednim izborima su u toku, tvrde izvori Danasa s političke scene Srbije. Naši sagovornici… »

Stamatovićevi saradnici: Milan je najmudriji političar zapadne Srbije

Glas Zapadne Srbije 19.05.2019
Čajetina - Već duže Milan Stamatović, iako je bio jedan od najoštrijih kritičara Aleksandra Vučića, ne pojavljuje se na protestima, a u Čajetini gde je neprikosnoven nisu održane nijedne demostracije. Ljudi iz njegovog najbližeg okruženja sa… »

Stamatović: Zid plača za sve srpske žrtve u 20. veku može da se izgradi na Zlatiboru

Danas 22.04.2019
Lider Zdrave Srbije Milan Stamatović izjavio je danas da je neophodno realizovati svedržavni projekat izgradnje nacionalnog Memorijalnog centra svih srpskih žrtava genocida u 20. veku, a povodom 74. godišnjice od pokušaja proboja logora Jasenovac. On… »

Stamatović: Zid plača za sve srpske žrtve u 20. veku može da se izgradi na Zlatiboru

IndeksOnline 22.04.2019
BEOGRAD – Lider Zdrave Srbije Milan Stamatović izjavio je danas da je neophodno realizovati svedržavni projekat izgradnje nacionalnog Memorijalnog centra svih srpskih žrtava genocida u 20. veku, a povodom 74. godišnjice od pokušaja proboja logora… »

Stamatović: Podržavamo stav patrijarha Irineja da nema podele Kosova

Beta 15.04.2019
Lider Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović poručio je danas da ta stranka podržava stav patrijarha srpskog Irineja iznet u Pećkoj patrijaršiji da "nema kompromisa koji podrazumeva podelu Kosova i da to srpski narod nikada neće prihvatiti", čime… »

Stamatović: Dobili smo četvrtu dozvolu za gradnju gondole, očekujemo petu

Beta 05.04.2019
Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović rekao je danas da je javno preduzeće "Gold gondola Zlatibor" dobilo četvrtu dozvolu za gradnju stubova panoramske žičare (gondole) do vrha Tornika, a da bi za dve nedelje trebalo da dobije i petu za… »

Vesti dana »