Milan Stamatović

Stamatović nije u kolaciji sa Šapićem: Zdrava Srbija i dalje deo SZS

RINA 20.12.2019
Čajetina – Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović (ZS) u svom saopštenju ističe da će izaći na lokalne izbore, a o svom učešću na parlamentarnim odlučiće onda kad oni budu raspisani. U saopštenju se dalje navodi: „Sa Aleksandrom… »

Stamatović: Zdrava Srbija nije potpisala koalicioni sporazum sa Šapićem i dalje smo deo SzS

Novi magazin 19.12.2019
Zdrava Srbija (ZS) ni sa kim, pa ni sa strankom Aleksandra Šapića nije potpisala nikakav koalicioni sporazum o zajedničkom nastupu na parlamentarnim izborima, izjavio je danas predsednik ZS Milan Stamatović ističući da je ta stranka i dalje deo… »

Stamatović sa Šapićem na izbore u aprilu

Glas Zapadne Srbije 19.12.2019
Predsednik Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović, koji je član Predsedništva Saveza za Srbiju, na narednim parlamentarnim izborima nastupiće na zajedničkoj listi sa predsednikom Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandrom Šapićem, piše današnji… »

Zdrava Srbija nije potpisala koalicioni sporazum sa Šapićem Opozicija da izađe na lokalne, a da se formira tehnička vlada i…

Užice oglasna tabla 19.12.2019
Čajetina, 19.12.2019 – Zdrava Srbija (ZS) će izaći na lokalne izbore, a o našem učešću na parlamentarnim odlučićemo onda kad oni budu raspisani; ni sa kim, pa ni sa strankom Aleksandra Šapića, nismo potpisali nikakav koaliconi sporazum o… »

Oglasio se i Stamatović: Zdrava Srbija nije potpisala koalicioni sporazum sa Šapićem

Pravda 19.12.2019
Zdrava Srbija (ZS) ni sa kim, pa ni sa strankom Aleksandra Šapića nije potpisala nikakav koalicioni sporazum o zajedničkom nastupu na parlamentarnim izborima, izjavio je predsednik ZS Milan Stamatović. “Zdrava Srbija (ZS) će izaći na lokalne… »

Šapić i Stamatović izlaze zajedno na izbore

Pravda 19.12.2019
Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović priključiće se Aleksandru Šapiću na aprilskim parlamentarnim izborima, saznaje nezvanično "Blic". Kako otkriva izvor, Aleksandar Šapić i lider Zdrave Srbije Milan Stamatović sastali su se nekoliko… »

Poslušati Ruse i formirati prelaznu vladu, a opozicija da izađe na lokalne izbore

Danas 09.12.2019
Milan Stamatović, predsednik Zdrave Srbije (ZS), saopštio je da bi vlast u Srbiji trebalo da prihvati predlog Jevgenija Primakova, poslanika Jedinstvene Rusije, i da formira prelaznu vladu, a opozicija bi, zauzvrat, trebalo da učestvuje na lokalnim… »

Stamatović (ZS): Odlaganje poslaničkih izbora u Srbiji jedino rešenje, na proleće samo lokalni

Beta 09.12.2019
Predsednik Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović je danas ocenio u saopštenju da je jedino prihvatljivo rešenje za stanje u Srbiji da se formira prelazna vlada i da se odlože parlamentarni izbori, te da na proleće budu samo lokalni izbori. "Zdrava… »

Stamatović: Vlast da posluša Ruse i formira prelaznu vladu, a opozicija da izađe na lokalne izbore

RINA 09.12.2019
Čajetina – Zdrava Srbija (ZS) već dugo upozorava da je jedini prihvatljiv kompromis, i za vlast i za opoziciju, da se zajedničkim dogovorom pomeri datum parlamentarnih izbora i formira prelazna vlada koja će pripremiti sve uslove za njihovo normalno… »

Pilot izbori

Danas 07.12.2019
Kompromis na koji bi pristao Savez za Srbiju bio bi odlaganje izbora koji slede negde na proleće. Vučić smatra da bi to bilo protivustavno. Između ta dva stava postoje nijanse. Na primer, Milan Stamatović sa Zlatibora poručuje da na proleće treba… »

Vesti dana »