Milan Stamatović - vesti

Stamatović: U sledećoj godini kapitalne investicije prioritet

Glas Zapadne Srbije ponedeljak, 10. decembar 2018.
Čajetina - Prema rečima predsednika opštine Čajetina Milana Stamatovića, u toku je priprema budžeta za sledeću godinu, koji će biti okrenut završavanju kapitalnih investicija. „U sledećoj godini pred nama je kupovina sportske hale na Zlatiboru, završava se izgradnja gondole kao i postrojenje za... »

Kovačević: Poštovanje zakona je obaveza svih nas

Glas Zapadne Srbije ponedeljak, 3. decembar 2018.
Gornji Milanovac - Komentarišući zabranu gradnje heliodroma kompanije „Takovo“ na Zlatiboru i ono što je tim povodom izjavio predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović, predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević, oglasio se saopštenjem u kojem je rekao da gde god postoje određeni uslovi... »

Stamatović: Drašković se nekome zamerio ili nije dao procenat

Glas Zapadne Srbije subota, 1. decembar 2018.
Čačak - Komentarišući zabranu gradnje heliodroma na vrhu Zlatibora Milan Stamatović je kazao da se Rodoljub Drašković, koji je heliodrom počeo da gradi na privatnoj parceli, verovatno nekome zamerio ili nije dao procenat i da su zbog toga obustavljeni radovi, ali da on u svakom slučaju pozdravlja... »

SzS: Mi smo jedina lista na čijem je čelu Dragačevac

Glas Zapadne Srbije subota, 1. decembar 2018.
Čačak – Mi radimo na terenu sa ljudima koji žive na ovim prostorima i koji će ostati tu. Nudimo im konkretna rešenja”, rekao je jedan od lidera Saveza za Srbiju, Milan Stamatović na današnjoj konferenciji za medije održanoj u Čačku. Stamatović je izjavio da priča o jednokratnim merama poput... »

Čiste vode sa Zlatibora od polovine 2019. godine

Danas subota, 1. decembar 2018.
Sredinom naredne godine počeće prečišćavanje otpadnih voda na Zlatiboru, što će unaprediti stanje životne sredine na toj planini, a posebno će poboljšati kvalitet vodotokova Obudojevice, Rzava i Drine.
Tim projektom i drugim projektima u oblasti zaštite životne sredine, kako je ranije isticao predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović, Čajetina namerava da postane prva ekološka opština u Srbiji. – Osim postrojenja za preradu... »

Stamatović: Maja Gojković hitno da raspiše lokalne izbore na Kosovu

Beta četvrtak, 29. novembar 2018.
Lider Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović zatražio je danas od predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković da raspiše izbore za lokalne organe vlasti na Kosovu. Stamatović je u saopštenju naveo da su vlasti u Beogradu briselskim sporazumom učinile "veleizdajnički čin" i "uterale" južne srpske... »

Stamatović: Obelodanite ko je naručio spot o Ivanoviću

Beta ponedeljak, 26. novembar 2018.
Predsednik Inicijalnog odbora Zdrave Srbije(ZS) Milan Stamatović je danas pozvao nadležne državne organe Srbije da "zaštite uhapšene Srbe sa Кosovu i Metohiji tako što će obelodaniti ko je naložio 'poternicu' za Oliverom Ivanovićem na TV Pink". "Apelujemo na nadležne institucije države Srbije da... »

Stamatović: Malinari svih opredeljenja - ujedinite se

Beta četvrtak, 22. novembar 2018.
Predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović pozvao je danas sve malinare u Srbiji, njihove porodice i malinarska udruženja da, bez obzira na političke razlike, podrže zahteve malinara iz Zapadne Srbije, čime bi stvorili jedinstven front svih "prezrenih i prevarenih"... »

Stamatović: Da li su Pink i Željko Mitrović iznad države?

Danas petak, 16. novembar 2018.
Zdrava Srbija traži da se otkriju naručioci i finansijeri spota protiv Olivera Ivanovića Milan Stamatović, lider Zdrave Srbije, ponovo je zatražio da se otkriju nalogodavci i finansijeri spota emitovanog na TV Pink kojim je, kako je naveo, „bačena fatva i odapeta strela“ na Olivera Ivanovića.
Zdrava Srbija apeluje na ministra kulture i informisanja, UNS i NUNS, kao i na misiju OEBS u Beogradu da, ako ništa drugo, zamole direktora i glavnog i odgovornog urednika TV Pink Željka Mitrovića da saopšti ko je naredio,... »

Premijerna obnova baleta „Krvava svadba – Bolero“ u Madleninaumu

Danas petak, 16. novembar 2018.
Na Velikoj sceni Madlenianuma u petak uveče održaće se premijerna obnova baleta „Krvava svadba – Bolero“, u kome Krunislav Simić potpisuje libreto, koreografiju, režiju, scenografiju i izbor muzike.
Kostimograf je Ružica Ristić, dizajner svetla Srđan Jovanović, a asistent koreografa Gordana Simić. Na premijernoj obnovi u „Kravaoj svadbi“ igraju: Ana Pavlović, Jovan Veselinović, Igor Pastor, Nada Stamatović, Gordana Simić,... »

©2019 Netmark d.o.o.