Milan Stamatović

Potpisan memorandum o saradnjii četiri opštine

Zoom UE 02.03.2021
UŽICE – Predstavnici opština Čajetina, Priboj, Višegrad i Rudo su potpisali u ponedeljak u Višegradu memorandum o saradnji. Povezivanje dece kako bi upoznala sve znamenitosti tih krajeva biće jedan od prvih zajedničkih projekata, prenela je… »

Posle rukovanja s Vučićem džeparac od milion evra

Nova 02.03.2021
Samo mesec i po dana nakon što su se predsednik Srbije Aleksandar Vučić i čelnik Opštine Čajetina Milan Stamatović rukovali na otvaranju gondole na Zlatiboru, u čajetinsku kasu je iz republičkih budžetski rezervi leglo 120 miliona dinara ili oko… »

GIK: Proglašena lista „Zdrava Srbija“ – Milan Stamatović

Glas Zaječara 27.02.2021
Gradska izborna komisija Grada Zajеčara, na sеdnici održanoj dana 27. fеbruara 2021. godinе, proglasila jе osmu podnеtu Izbornu listu Zdrava Srbija – Milan Stamatović koju jе podnеlo ovlašćеno licе rеgistrovanе političkе strankе… »

Zdrava Srbija predala listu za lokalne izbore Zaječaru, nosilac Stamatović

Novi magazin 26.02.2021
Zdrava Srbija (ZS) saopštila je da je danas predala listu kandidata za predstojeće lokalne izbore u Zaječaru koji će biti održani 28. marta, na kojima će nastupiti samostalno. Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović je nosilac liste kandidata za… »

Zdrava Srbija predala listu za lokalne izbore Zaječaru: Nosilac predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović

Nedeljnik 26.02.2021
Foto Zdrava Srbija (Beta) – Zdrava Srbija (ZS) saopštila je da je danas predala listu kandidata za predstojeće lokalne izbore u Zaječaru koji će biti održani 28. marta, na kojima će nastupiti samostalno. Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović… »

Zdrava Srbija predala listu za lokalne izbore Zaječaru, nosilac Stamatović(VIDEO)

Beta 26.02.2021
Zdrava Srbija (ZS) saopštila je da je danas predala listu kandidata za predstojeće lokalne izbore u Zaječaru koji će biti održani 28. marta, na kojima će nastupiti samostalno. Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović je nosilac liste kandidata za… »

Zdrava Srbija predala listu za lokalne izbore u Zaječaru

Danas 26.02.2021
Zdrava Srbija (ZS) danas je Gradskoj izbornoj komisiji u Zaječaru, predala listu kandidata za odbornike, za predstojeće lokalne izbore u Zaječaru koji će se održati 28. marta, i na kojima će nastupiti samostalno, saopštila je ta stranka. Nosilac… »

Zdrava Srbija predala listu za lokalne izbore Zaječaru

Beta video 26.02.2021
ČAJETINA – Zdrava Srbija (ZS) danas je Gradskoj izbornoj komisiji u Zaječaru, predala listu kandidata za odbornike, za predstojeće lokalne izbore u Zaječaru koji će se održati 28. marta, i na kojima će nastupiti samostalno. Nosilac liste je Milan… »

Stamatović Porfiriju čestitao izbor za poglavara SPC

Nova 18.02.2021
Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović uputio je čestitku novizabranom patrijarhu SPC Porfiriju, uz želju da mudrošću vodi srpski narod i dugo bude na tronu Svetog Save, dostojan naslednik svih prethodnika. “Uvereni smo da će novoizabrani… »

Zdrava Srbija učestvuje na lokalnim izborima u Zaječaru 28. marta (VIDEO)

Beta 12.02.2021
Zdrava Srbija formirala je danas povereništvo u Zaječaru i najavila da će učestvovati na lokalnim izborima u tom gradu, 28. marta.  Predsednik stranke Milan Stamatović kazao je da Zdrava Srbija želi da u Zaječar prenese "deo svog političkog… »

Vesti dana »