Milan Stamatović - vesti

Savez za Srbiju zvanično započinje kampanju u Dragačevu, danas tribina u Kotraži

Morava info subota, 6. oktobar 2018.
ČAČAK – Savez za Srbiju danas će utvoriti prvu kancelariju u Dragačevu, i to u Kotraži u 19 sati. Tom prilikom biće održana tribina Saveza za Srbiju koja će označiti i početak kampanje za lokalne izbore u Dragačevu, koji se očekuju do kraja goodine. Na tribini će govoriti Boško Obradović, Dragan... »

Lideri opozicije sutra otvaraju kancelariju u Dragačevu

Glas Zapadne Srbije petak, 5. oktobar 2018.
Lučani, Guča - Savez za Srbiju sutra otvara prvu kancelaruju u Kotraži, u Dragačevu. Tom prilikom će biti održana i prva tribina u ovom mestu na kojoj će govoriti Boško Obradović, Dragan Đilas, Nebojša Zelenović, Milan Stamatović, Miladin Ševarlić i drugi lideri Saveza za Srbiju. Boško Obradović... »

Radičević na čelu opozicije u Dragačevu! SNS još uvek meri između novih i starih lavova!

Glas Zapadne Srbije četvrtak, 4. oktobar 2018.
Lučani – Lokalni izbori u Dragačevu sve su bliži, a opozicija će ih izgleda spremno dočekati. Naime, kako Glas zapadne Srbije nezvanično saznaje, sutra će u Kotraži biti otvorena kancelarija Saveza za Srbiju, gde će po svemu sudeći prisustvovati sam vrh ovog pokreta. Ovih dana, kako saznajemo... »

Stamatović: Nametanjem lokalnih izbora u tri opštine Dačić gura Vučića u političko samoubistvo

Novi magazin četvrtak, 4. oktobar 2018.
Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović saopštio je danas povodom izjave potpredsednika Narodne skupštine Srbije Đorđa Milićevića da se vanredni lkalni izbori održe u Šapcu, Paraćinu i Čajetini da je upozorio predsednika Srbije Aleksandra Vučića da mu "koalicioni partneri socijalisti, rade o političkoj glavi".
"Ne zaboravite da smo, na lokalnim izborima u Čajetini, pre samo dve godine, osvojili četiri puta više glasova od Vučićeve stranke, a ja sam, na Zlatiboru, prošle godine na predsedničkim, zadobio poverenje 60 odsto naspram... »

Milićević predložio vanredne izbore u Čajetini, Paraćinu i Šapcu

Danas sreda, 3. oktobar 2018.
Đorđe Milićević, šef poslaničke Socijalističke partije Srbije predložio je predsednicima opštine Šabac, Čajetina i Paraćin da se u tim lokalnim samoupravama održe vanredni izbori “Ako postoje problemi u funkcionisanju tih opština, kako tvrde njihovi čelnici zbog pritisaka republičke vlasti, onda neka organizuju vanredne lokalne izbore, kako građani ne bi trpeli i kako bi mogli da se izjasne kome više veruju.
A istina je da pritiska republičkih vlasti na te lokalne samouprave nema, a na predloge premijerke Ane Brnabić održan je i sastanak sa resornim ministrom Brankom Ružićem, ali je činjenica da Nebojša Zelenović, Saša Paunović i... »

Stamatović: Putin ne podržava ideju razgraničenja na Kosovu i Metohiji

Beta sreda, 3. oktobar 2018.
Predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović izjavio je danas da je predsednik Rusije Vladimir Putin u razgovoru sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem rekao da Rusija poštuje Rezoluciju 1244 Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija i podržava očuvanje državnog suvereniteta... »

Stamatović: Srpska lista otkrila ko je naručivao spotove protiv Ivanovića

Beta ponedeljak, 1. oktobar 2018.
Predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović ocenio je danas da pretnje "Srpske liste" da će ići "po kućama" opozicije otkrivaju ko je u medijima naručivao kampanju protiv lidera Gradjanske inicijative SPD Olivera Ivanovića, pred njegovo ubistvo. "Hvala Vučićevoj... »

Priznanje iz Akademske unije Oksforda za opštinu Čajetina

Beta četvrtak, 27. septembar 2018.
Opština Čajetina dobila je priznanje Akademske unije Oksforda "Inovativni menadžer godine", uz ocenu da je lokalna samouprava uvela značajne novine i postigla uspeh u uspostavljanju najboljih uslova za ekonomski razvoj turizma. Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović rekao je da su jasno... »

Ponovo gore pesničke vatre zlatiborske

Glas Zapadne Srbije ponedeljak, 24. septembar 2018.
Čajetina - Manifestacija Pesničke vatre zlatiborske održana je peti put na Zlatiboru, u hotelu Palisad i na Šumatnom brdu, saopšteno je na sajtu opštine. Tradicionalnu kulturnu manifestaciju otvorio je predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović rekavši da su svi okupljeni veoma važni kako bi se... »

Stamatović: Vlada i REM da nalože vlasniku TV Pink da kaže ko stoji iza spota o Oliveru ...

Beta ponedeljak, 24. septembar 2018.
Predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije Milan Stamatović pozvao je danas "Vučićeve službenike u Vladi i REM-u" da u skladu sa zakonom "nalože" vlasniku TV Pink Željku Mitroviću da odgovori ko stoji iza spota na toj televiziji kojim je kako je rekao, "otvorena sezona lova na Olivera... »

Počeo miting SNS-a ispred Skupštine

Vesti online  pre 26 minuta  još 92 povezane

ABA liga: Tribine Morače prazne do trećeg reda

Beta  pre 9 sati  još 29 povezanih

Medvedev: Đoković je igrao gore nego u Australiji

B92  pre 46 minuta  još 26 povezanih

Lajović u polufinalu mastersa u Monte Karlu

Beta  pre 5 sati  još 25 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.