Milan Stamatović

Stamatović: Demarš Ambasadi SAD, otkazati angažman Bleru!

Užice oglasna tabla 12.06.2019
Predsednik Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović pozvao je danas srpsko Ministarstvo inostranih poslova da, ako ništa drugo, makar kao simboličan čin, uputi demarš Ambasadi Sjedinjenih Američkih Država (SAD) u Beogradu, zbog današnjeg, ponovnog… »

DSS: o savezu sa Šapićem: Pričali jesmo, ali neka stvar sazri

Blic 10.06.2019
Predsednik DSS Miloš Jovanović izjavio da s liderom SPAS-a Aleksandrom Šapićem ima dobar odnos, a da će dve stranke pustiti da stvar sazri oko moguće koalicije. Jovanović je, u intervjuu za "Slobodnu televiziju", rekao da sa Šapićem razgovarao… »

Miloš Jovanović o Šapiću: “Ne pominjemo koaliciju, ali bi neko ukrupnjavanje dobro došlo”

Nedeljnik 10.06.2019
Foto: Nedeljnik Predsednik DSS Miloš Jovanović izjavio je da s liderom SPAS-a Aleksandrom Šapićem ima dobar odnos, a da će dve stranke pustiti da stvar sazri oko moguće koalicije. Jovanović je rekao da je sa Šapićem razgovarao otvoreno i… »

Jovanović o koaliciji sa Šapićem: Pustimo da stvar sazri

RTV 09.06.2019
BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović izjavio je večeras da sa liderom SPAS-a Aleksandrom Šapićem ima dobar odnos, a da će dve stranke pustiti da stvar sazri oko eventualne koalicije. Jovanović je, u intervjuu za "Slobodnu… »

Zahvalnost Kupa prijateljstva opštini Čajetina (VIDEO)

Užice oglasna tabla 08.06.2019
Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović primio je učesnike Kup prijateljstva, turnira za igrače mlađe od 18 godina koji se drugi put uzastopno odrržava na Zlatiboru. Trećeg dana Kupa prijateljstva, nakon što je završena grupna faza… »

Čajetina za tri godine prva ekološka opština u Srbiji

Užice oglasna tabla 06.06.2019
Čajetina će za tri godine biti prva ekološka opština u Srbiji, izjavio je predsednik opštine Milan Stamatović. Stamatović je novinarima na Zlatiboru rekao da se privodi kraju realizacija nekoliko investicija među kojima je i Zlatiborska panoramska… »

Stamatović: Čajetina za tri godine prva ekološka opština u Srbiji

Danas 04.06.2019
Čajetina će za tri godine biti prva ekološka opština u Srbiji, izjavio je danas predsednik te opštine Milan Stamatović. Stamatović je novinarima na Zlatiboru rekao da se privodi kraju realizacija nekoliko investicija među kojima je i Zlatiborska… »

Stamatović: U turizmu imamo odlične rezultate, sada na Zlatiboru razvijamo poljoprivredu

Morava info 04.06.2019
ZLATIBOR – Danas hoćemo da pokažemo jednu novu organizaciju moderne samouprave i jedan moderan i savremen pristup razvoju poljoprivrede na teritoriji čitavog Zlatiborskog okruga. Pre nekoliko godina smo osnivanjem preduzeća „Eko agrar“… »

Agroindustrijski centar na Zlatiboru do 1. septembra (VIDEO)

Beta 03.06.2019
Do 1. septembra biće osnovan Agroindustrijski centar na Zlatiboru u koji će biti učlanjeni poljoprivredni proizvodjači da bi lakše plasirali robu, zaštitili brend i geografsko poreklo mesnih preradjevina, sira, meda i drugih proizvoda tog kraja… »

Stamatović: Bez proglašenja okupacije i poštovanja Rezolucije 1244, nema opstanka Kosova u ...

Beta 29.05.2019
Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović ocenio je danas da je očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije "moguće jedino uz proglаšenje Kosova i Metohije privremeno okupirаnom teritorijom Srbije, uz poštovаnje Ustаvа i Rezolucije Saveta… »

Vesti dana »

Srbija u Briselu otvara Poglavlje 4

RTV pre 6 satijoš 2 povezane

Sednica SB UN o Severnoj Koreji u sredu

Blic pre 10 satijoš 1 povezana

Oblačno s kišom i malo hladnije

Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 5 povezanih