Milan Stamatović

Šljivovica – mesto gde se pravi najbolja ljuta kapljica! Stamatović potpalio prvi kazan

RINA 01.10.2019
Čajetina - Nigde se ljuta kapljica ne pravi kao u zlatiborskom selu Šljivovica. U crkvenoj porti čuvena “Rakijada” održana je po 12. put, a dan ranije početak manifestacije označen je na Kraljevom trgu, a predsednik opštine Čajetina, Milan… »

Stamatović podsetio na značaj očuvanja tradicionalne proizvodnje rakije

Beta video 30.09.2019
ZLATIBOR - Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović je podsetio na značaj očuvanja tradicionalne proizvodnje rakije i brendiranja zlatiborske šljivovice, čemu opština Čajetina duži niz godina daje svesrdnu podršku.… »

Promovisana turistička ponuda Zlatibora francuskim medijskim predstavnicima (VIDEO)

Užice oglasna tabla 26.09.2019
U cilju promocije Srbije i Zlatibora na francuskom tržištu, francuski medijski predstavnici u utorak su došli na Zlatibor. Prijem delegacije se održao u Turističkoj organizaciji Zlatibor gde su novinare dočekali predsednik opštine Čajetina –… »

Jugoslovenski pozorišni festival „Bez prevoda“ od 5. do 12. novembra u Užicu

Danas 24.09.2019
Jugoslovenski pozorišni festival „Bez prevoda“, na kome se prikazuju najbolje predstave iz regiona u protekloj pozorišnoj sezoni, bez obzira na teatarski žanr i poreklo autora, održaće se u NP Užice od 5. do 12. novembra. Repertoar Festivala… »

Zlatiborska alternativa

Danas 28.08.2019
Ko kaže da opozicija nema ideja i da građanima ne nudi alternativne predloge za rešavanje nagomilanih problema Srbije? Predsednik stranke „Zdrava Srbija“ i opštine Čajetina Milan Stamatović, nedeljama predlaže originalno rešenje za rešavanje… »

Stamatović: Kosovo privremeno ustupiti Rusiji, Srbi na Kosovu bi mogli postati ruski državljani

Beta 23.08.2019
Lider "Zdrave Srbije" i predsednik opštine Čajetine Milan Stamatović kazao je danas da je sasvim realistično da i Srbi na Kosovu postanu ruski državljani i da se južna srpska pokrajina, u skladu sa medjunarodnim pravom, privremeno ustupi Rusiji… »

Stamatović:Realistično da i Srbi na Kosovu postanu ruski državljani

Studio B 23.08.2019
Lider „Zdrave Srbije“ i predsednik opštine Čajetine Milan Stamatović kazao je da je sasvim realistično da i Srbi na Kosovu postanu ruski državljani i da se južna srpska pokrajina, u skladu sa medjunarodnim pravom, privremeno ustupi Rusiji… »

Pao novi predlog! Pokrenut totalni rat: "Ti bi nešto Rusima da daješ? Ti si bre obična budala!!

Alo 23.08.2019
Jeremićev funkcioner na šefov mig krenuo u napad. * Lider "Zdrave Srbije" i predsednik opštine Čajetine Milan Stamatović kazao je danas da je sasvim realistično da Srbi na Kosovu postanu ruski državljani * Stamatović je predložio i da se južna… »

Stamatović: Međunarodno pravo dopušta da se Kosovo ustupi Rusiji

Danas 20.08.2019
Predsednik stranke Zdrava Srbija Milan Stamatović, koji se zalaže da se Kosovo ustupi Rusiji na upravljanje, izjavio je da međunarodno prаvo dozvoljаvа dа se deo jedne suverene teritorije ustupi drugoj suverenoj držаvi sve dok to nije izvršene… »

Stamatović ne odustaje: Kad Tramp može da kupi Grenland, zašto mi ne bismo ustupili Kosovo Rusiji

Telegraf 20.08.2019
On je ocenio da bi Srbija trebаlo što pre dа pokrene tаj proces kаko bi predupredili "scenаrio svršenog činа koji nаm pripremа NATO" Predsednik stranke Zdrava Srbija Milan Stamatović, koji se zalaže da se Kosovo ustupi Rusiji na upravljanje… »

Vesti dana »