Milan Stamatović

Zlatiborska gondola puštena u rad posle rata lokala i države

Nova pre 11 dana
Najduža gondola na svetu nalazi se na Zlatiboru i danas je zvanično puštena u rad. Reč je o panoramskoj gondoli, dugoj devet kilometara, koja će povezivati centar Zlatibora sa vrhom Tornik. Iako čak ni vremenski uslovi nisu bili sjajni, jer je… »

Posle pet godina, proradila panoramska zlatiborska gondola, najduža na svetu

N1 Info pre 11 dana
Nakon pet godina od početka radova, zlatiborska "Gold gondola" počela je sa radom. To je najduža panoramska gondola na svetu, a ujedno i jedna od najvećih investicija opštine Čajetina, kaže predsednik ove opštine Milana Stamatović. Stamatović za… »

Veliki dan za Zlatibor: Gondola počinje sa radom u ponedeljak, svečano otvaranje u četvrtak

Kurir pre 14 dana
ZLATIBOR - Zlatiborska "Gold gondola", jedna od najznačajnih kapitalnih investicija opštine Čajetina, pet godina od početka radova, u ponedeljak, 11. januara primiće prve putnike. - Ovo je veliki dan ne samo za Zlatibor i Čajetinu, već i za celu… »

Stamatović: Gold gondola počinje s radom u ponedeljak

Dnevnik pre 14 dana
ČAJETINA: Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović najavio je večeras da će u ponedeljak biti puštena u rad zlatiborska gondola, ističući da je reč o jednom od najvećih kapitalnih investicionih projekata u tom regionu. Kako je naglasio… »

Gold gondola počinje sa radom (VIDEO)

Zoom UE pre 14 dana
ZLATIBOR – Nakon pet godina od početka radova, jedna od najznačajnih kapitalnih investicija opštine Čajetina, zlatiborska “Gold gondola“ prima prve putnike, što predstavlja veliki dan ne samo za Zlatibor i Čajetinu, već i za celu Srbiju… »

Zlatiborska „Gold gondola" počinje sa radom 14. januara

Glas Zapadne Srbije pre 14 dana
Čajetina – Nakon pet godina od početka radova, jedna od najznačajnih kapitalnih investicija opštine Čajetina, zlatiborska ’’Gold gondola’’ prima prve putnike, što predstavlja veliki dan ne samo za Zlatibor i Čajetinu, već i za celu… »

Praznike na Zlatiboru provodi 50.000 turista

Užice oglasna tabla pre 14 dana
Novogodišnje i božićne praznike na Zlatiboru provodi 50.000 turista, kaže predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović. Po Stamatovićevim rečima epidemiološke mere se poštuju a pojačan je i inspekcijski nadzor. „Ugostitelji i hotelijeri… »

Zlatibor vrvi od turista u vreme praznika

Nova pre 18 dana
Novogodišnje i božićne praznike na Zlatiboru provodi 50.000 turista, kaže predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović. Po Stamatovićevim rečima epidemiološke mere se poštuju a pojačan je i inspekcijski nadzor. "Ugostitelji i hotelijeri… »

Zlatibor pun za novogodišnje praznike,ski centar Tornik još bez skijaša (VIDEO)

Zoom UE pre 19 dana
ZLATIBOR – Novogodišnje praznike na Zlatiboru provodi 50 hiljada turista,izjavio je za ZOOM predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović. Po Stamatovićevim rečima, epidemiološke mere se poštuju a pojačan je i inspekcijski nadzor. „Ugostitelji… »

Zlatibor pun za novogodišnje praznike

Alo pre 19 dana
Novogodišnje praznike na Zlatiboru provodi 50.000 turista, izjavio je za Tanjug predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović. Po Stamatovićevim rečima epidemiološke mere se poštuju a pojačan je i inspekcijski nadzor. "Ugostitelji i hotelijeri… »

Vesti dana »