Milan Stamatović

IN MEMORIAM: Preminuo Rade Jovanović, direktor JKP „Vodovod Zlatibor“

Užice oglasna tabla 10.07.2020
Čajetina – Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović oprostio se od svog dugogodišnjeg prijatelja, kolege i saradnika direktora JKP „Vodovod Zlatibor“ Rada Jovanovića (43) koji je izgubio bitku sa korona virusom. „Izgubili smo mnogo! Bio… »

IN MEMORIAM: Preminuo Rade Jovanović, direktor JKP „Vodovod Zlatibor“

RINA 10.07.2020
Čajetina - Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović oprostio se od svog dugogodišnjeg prijatelja, olege i saradnika direktora JKP „Vodovod Zlatibor“ Rada Jovanovića (43) koji je izgubio bitku sa korona virusom. „Izgubili smo mnogo! Bio je… »

IN MEMORIAM: Preminuo Rade Jovanović, direktor JKP „Vodovod Zlatibor“

Glas Zapadne Srbije 10.07.2020
Čajetina - Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović oprostio se od svog dugogodišnjeg prijatelja, kolege i saradnika direktora JKP „Vodovod Zlatibor“ Rada Jovanovića (43) koji je izgubio bitku sa korona virusom. „Izgubili smo mnogo! Bio je… »

Vanredno u 17 opština i gradova, nema mesta za paniku u Novom Pazaru

RTS 07.07.2020
Prema poslednjem preseku, u Srbiji je zabeleženo 289 novih slučajeva koronavirusa, a preminulo je još 6 osoba. Za poslednja 24 sata testirane su još 7.872 osobe. Vanredna situacija u 17 opština i gradova. 07. 07. 2020. 14:33 Stamatović: U Čajetini… »

Stanovnici opštine Čajetina i gosti Zlatibora apsolutno bezbedni

Glas Zapadne Srbije 07.07.2020
Čajetina- Ponovni nalet korona virusa nije se odrazio na područje Čajetine i Zlatibora, tako da je situacija za sada uobičajena i normalna. „Na teritoriji opštine Čajetina nije uvedeno vanredno stanje, već su donešene Naredbe o hitnim… »

Čajetina: Zatvoreni vrtići, ograničen rad kafića do 23 časa

Danas 07.07.2020
Opštinski štab za vanredne situacije u Čajetini je naložio nekoliko mera za suzbijanje rizika od od širenja epidemije krona virusa na području te opštine. Milan Stamatović, predsednik opštine i komandant Štaba, saopštio je da u toj opštini… »

Čajetina odoleva infekciji Covid 19

Užice oglasna tabla 07.07.2020
Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović demantovao je danas pisanje pojedinih medija koji su objavili da je u toj zlatiborskoj varoši proglašena vanredna situacija zbog epidemije Kovid-19. Stamatović je agenciji Beta kazao da se na području… »

Stamatović: Stanovnici i posetioci Čajetine bezbedni

Dnevnik 07.07.2020
ČAJETINA: Na teritoriji opštine Čajetina nije uvedeno vanredno stanje, već su donete Naredbe o hitnim preventivnim merama u cilju smanjenja rizika od širenja zarazne bolesti kovid-19, kako bi svi građani opštine ali i svi turisti i posetioci… »

Stamatovnić: U Čajetini nije uvedeno vanredno stanje

Nova 07.07.2020
Na teritoriji opštine Čajetina nije uvedeno vanredno stanje, već su donešene Naredbe o hitnim preventivnim merama u cilju smanjenja rizika od širenja zarazne bolesti Kovid-19, kako bi svi građani opštine, ali i svi turisti i posetioci Zlatibora… »

Stamatović: Na snazi mere, stanovnici Čajetina i gosti Zlatibora bezbedni od zaraze

Novi magazin 07.07.2020
Predsednik Opštine Čajetina i komadant Štaba za vanredne situacije, Milan Stamatović, je danas izjavio da tamo nije uvedeno vanredno stanje. Rekao je da su izdate "Naredbe o hitnim preventivnim merama u cilju smanjenja rizika od širenja zarazne… »

Vesti dana »