Milan Stamatović

Stamatović: Vlast da posluša Ruse i formira prelaznu vladu, a opozicija da izađe na lokalne izbore

RINA 09.12.2019
Čajetina – Zdrava Srbija (ZS) već dugo upozorava da je jedini prihvatljiv kompromis, i za vlast i za opoziciju, da se zajedničkim dogovorom pomeri datum parlamentarnih izbora i formira prelazna vlada koja će pripremiti sve uslove za njihovo normalno… »

Pilot izbori

Danas 07.12.2019
Kompromis na koji bi pristao Savez za Srbiju bio bi odlaganje izbora koji slede negde na proleće. Vučić smatra da bi to bilo protivustavno. Između ta dva stava postoje nijanse. Na primer, Milan Stamatović sa Zlatibora poručuje da na proleće treba… »

Otvorena kancelarija Zdrave Srbije u Priboju

Glas Zapadne Srbije 26.11.2019
Priboj - Predsednik Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović juče je, u Priboju, zvanično otvorio kancelariju ove stranke, oja se nalazi u ulici 12. januar, u starom delu grada, a pred otvaranje stranačkih prostorija, posetio je i Pribojsku Banju, gde je… »

Stamatović (ZS): Parlamentarne izbore odložiti, ali održati lokalne

Beta 14.11.2019
Predsednik stranke Zdrava Srbija Milan Stamatović izjavio je da na proleće 2020. godine treba da se održe samo lokalni, a da parlamentarne izbore treba, "u skladu sa Ustavom Srbije", odložiti "sve dok se ne ispune svi preduslovi za njihovo normalno… »

Stamatović tvrdi: Srbija je u vanrednom stanju! Odložiti parlamentarne izbore!

Pravda 14.11.2019
Zdrava Srbija (ZS) smatra da je od ključne važnosti za buduće funkcionisanje lokalnih samouprava da, u predviđenom zakonskom roku, početkom proleća naredne godine, bude izbora na lokalnom nivou, jer je za izbor odbornika u opštinskim i gradskim… »

Zlatibor: Pet miliona evra uloženo u sportsku infrastrukturu

PP media 08.11.2019
Zlatibor – Nova, rekonstruisana sportska hala otvorena je u Čajetini. Radovi su trajali dve godine, a za ovaj projekat iz budžeta opštine izdvojeno je 132 miliona dinara. Svečano otvorena sportska hala u Čajetini, foto: Rina „Ovo je godina… »

Zlatibor postaje srpska Antalija: Pet miliona evra uloženo u sportsku infrastrukturu

B92 08.11.2019
Čajetina -- Nova, rekonstruisana sportska hala otvorena je u Čajetini. Radovi su trajali dve godine, a za ovaj projekat iz budžeta opštine izdvojeno je 132 miliona dinara. "Ovo je godina velikih ulaganja u sportsku infrastrukturu. Broj sportista i… »

Zlatibor postaje srpska Antalija: Pet miliona evra uloženo u sportsku infrastrukturu (FOTO)(VIDEO)

RINA 07.11.2019
Čajetina - Nova, rekonstruisana sportska hala otvorena je u Čajetini. Radovi su trajali dve godine, a za ovaj projekat iz budžeta opštine izdvojeno je 132 miliona dinara. "Ovo je godina velikih ulaganja u sportsku infrastrukturu. Ova sportska dvorana… »

Nova gondola od Ribnice do Čigote

Danas 07.11.2019
Čajetina najavila gradnju još jedne panoramske žičare na Zlatiboru Pored panoramske žičare-gondole od centra Zlatibora, preko međustanice kod Ribničkog jezera do Tornika, čija gradnja bi trebalo da bude završena do kraja ove godine, Opština… »

Svečano otvaranje rekonstruisanog Sportskog centra Čajetina 7. novembra

Ekapija 06.11.2019
Novo ruho dvorane Sportskog centra Čajetina svečano će biti predstavljeno javnosti 7. novembra od 17 časova. Vrpcu će preseći direktor SC Nikola Smiljanić i predsednik Opštine Milan Stamatović. Renovirana dvorana produžena je za 13 metara u… »

Vesti dana »