Milan Stamatović

Stamatović: Nečasno je da se partrijarh Irinej bavi propagandom u korist Vučića

Beta 25.03.2019
Lider stranke Zdrava Srbija Milan Stamatović izjavio je danas da je "nečasno" i "nehrišćanski" da se na dan početka NATO agresije patrijarh Irinej bavi "partijskom propagandom u korist predsednika Srbije Aleksandra Vučića". "Ima pravo gradjanin… »

Kaže da voli starije: Milijana koja je u vezi sa 53 godine starijim se slika sa raznim muškarcima, a među njima je i jedan…

Blic 21.03.2019
Milijana Bogdanović koja je u vezi sa Milojkom Božićem koji je od nje stariji 53 godine ne krije da voli starije muškarce. Često se slika sa njima i te slike objavljuje na svojim društvenim mrežama. A među muškarcima sa kojima se fotografiše je… »

Zdrava Srbija registrovana kao politička stranka

Užice oglasna tabla 16.03.2019
ČAJETINA – Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave 4. marta 2019. godine donelo je rešenje da se Zdrava Srbija, sa sedištem u Čajetini, upiše u Registar političkih stranaka. Kao zastupnik političke stranke Zdrava Srbija upisan je Milan… »

Zdrava Srbija registrovana kao politička stranka

Beta 15.03.2019
Zdrava Srbija (ZS) je danas saopštila da je upisana u Registar političkih partija. Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave je 4. marta ove godine donelo rešenje da se Zdrava Srbija, sa sedištem u Čajetini, upiše u Registar političkih… »

Srbija dobila 120. stranku: Stamatovićeva Zdrava Srbija registrovana kao politička partija

Telegraf 15.03.2019
Rešenje o registraciji je objavljeno 13. marta u Službenom glasniku. Zdrava Srbija saopštila je danas da je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave 4. marta donelo rešenje da se ta stranka, sa sedištem u Čajetini, upiše u Registar… »

Kebina snajka puca na nastupima: Severina na Zlatiboru prodala 120 karata!

Svet 13.03.2019
Severina Kojić pukla je na nastupu na Zlatiboru, gde je za osmomartovski nastup prodala samo 120 karata. Kako Srpski telegraf piše, Kebina snajka doživela je fijasko na koncertu koji je organizovao predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović, a… »

Stamatović: Deo Vučićevog režima počeo propagandni rat protiv svega što je prorusko u Srbiji

Beta 04.03.2019
 Predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije Milan Stamatović ocenio je danas da "deo Vlade Srbije i najbližeg okruženja predsednika Aleksandra Vučića podstrekava antirusku histeriju u Srbiji". Stamatović je u pisanoj izjavi naveo da je "pod… »

Stamatović: Vučića napuštaju kriminalci i gubi podršku iz sveta! A evo šta će ga naterati da.. (video)

Pravda 04.03.2019
„Vučić će morati da raspiše fer izbore. U suprotnom, preuzeće odgovornost za sve što bi moglo da se desi na srpskim ulicama, rekao je Milan Stamatović za produkcijsku kuću "Centar“. Predsednik Opština Čajetina i lider Zdrave Srbije, je… »

U Ivanjici otvorena kancelarija stranke Zdrava Srbija

InfoLIGA 02.03.2019
U Ivanjici je danas otvorena kancelarija Zdrave Srbije. Tim povodom upriličena je konferencija za novinare na kojoj je govorio predsdenik ove političke partije Milan Stamatović. „Zbog velikog interesovanja građana Ivanjice odlučili smo da ovde… »

Stamatović: Vučić da prestane da trguje teritorijalnim integritetom i suverenitetom Srbije

Beta 01.03.2019
Predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije Milan Stamatović pozvao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da "prestane da trguje teritorijalnim integritetom i suverenitetom Srbije".  Stamatović je ocenio da je jučerašnja izjava… »

Vesti dana »