Milan Stamatović

Nova koalicija: Zdrava Srbija i Zajedno za Šumadiju izlaze zajedno na lokalne i parlamentarne izbore

Srbija danas 03.03.2020
Kako je navedeno, zajedno će izaći na lokalne izbore u oko 70 do 80 opština u kojima će imati svoje odbore. Zdrava Srbija, Bolja Srbija i Zajedno za Šumadiju zajedno izlaze na lokalne i na parlamentarne izbore, jer, kako navode, nemaju pravo da… »

Stamatović : Program je jasan, precizan

Beta video 03.03.2020
BEOGRAD - ``Program je jasan, precizan. Radi se o decentralizaciji, zaštiti nacionalnih, patriotskih interesa tako da od toga sigurno nećemo odustati. I sve ono što je dobro za naše gradjane jeste dobro sigurno i za celu Srbiju``, kazao je pedsednik… »

SzS nije uspeo do kraja u ideji bojkota izbora

Beta video 03.03.2020
BEOGRAD - Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović je upitan da prokomentariše činjenicu da je nekada bio u Savezu za Srbiju (SzS), koji smatra da se izborni uslovi nisu dovoljno popravili i šta sada misli o tome, rekao je da i dalje smatra da se… »

Cilj nam je pobeda u zapadnoj Srbiji!

Alo 03.03.2020
Jasno i otvoreno. Milan Stamatović, lider Zdrave Srbije, u intervju za „Alo!“ objašnjava zašto je odlučio da učestvuje na predstojećim izborima. - Ako radite u opštem interesu jedne lokalne samouprave i njenih građana, onda ste sve vreme u… »

Stamatović: Ništa dobro ne može da se dogodi na ulici

Danas 29.02.2020
Predsednik Zdrave Srbije i opštine Čajetina govori za Danas Tačno je da ima problema sa slobodom medija i uslovima za održavanje izbora, ali to je tako. Moramo da se izborimo za demokratske i fer izbore, a to možemo samo na izborima. Bojkot ne… »

Da li ideja bojkota gubi smisao? Izlazak na lokalne izbore ugrožava jedinstvo opozicije

Blic 25.02.2020
Dvojica članova Predsedništva Saveza za Srbiju, lider Zdrave Srbije Milan Stamatović i predsednik Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović odustali su od bojkota lokalnih izbora. Dok se očekuje odluka predsednika opštine Paraćin Saše Paunovića… »

Formirana predizborna koalicija, evo kako će se zvati

Alo 24.02.2020
Kako saznaje portal Top Press večeras je u Topoli postignut dogovor o udruženju i zajedničkoj listi između Dragana Jovanovića predsednika „Bolje Srbije“ i Milana Stamatovića predsednika „Zdrave Srbije“. Izborna lista će se zvati Milan… »

Pao dogovor: Jovanović i Stamatović zajedno na izbore, evo kako će se zvati izborna lista

Top press 24.02.2020
Topola, Čajetina – Kako saznaje portal Top Press večeras je u Topoli postignut dogovor o udruženju i zajedničkoj listi između Dragana Jovanovića predsednika „Bolje Srbije“ i Milana Stamatovića predsednika „Zdrave Srbije“. Izborna lista… »

Mačkatom zamirisale slanina i kobasica: Proglašeni najbolji na "Pršutijadi"

RINA 15.02.2020
Čajetina - Ovogodišnja, 20. po redu smotra proizvođača suvomesnatih proizvoda Zlatiborskog kraja, popularna „Pršutijada “, svečano je otvorena juče, u 11 časova u Mačkatu. U prisustvu proizvođača i mnogih posetilaca manifestaciju je otvorio… »

Poziva građane da prijave prebivalište u "opozicionim" opštinama? Skandalozna ideja Stamatovića

Srbija danas 15.02.2020
Predlog osudio nekadašnji predsednik DS Dragan Šutanovac. Predsednik Zdrave Srbije, Milan Stamatović, pozvao je juče zagovornike bojkota da promene prebivalište i upišu se u "opozicione opštine" kako bi mogli da glasaju za izborne liste koje… »

Vesti dana »