Milan Stamatović

Čajetina dobila novo - staro rukovodstvo, Stamatoviću peti mandat

Blic 30.06.2020
Milan Stamatović peti put za redom izabran je za predsednika opštine Čajetina, a ova lokalna samouprava postala je prva u Srbiji koja je posle izbora 21. juna konstuisala svoje organe. Skupština opštine Čajetina na svom prvom zasedanju u ovom… »

Stamatoviću peti mandat

Večernje novosti 30.06.2020
Na konstitutivnoj sednici novog saziva skupštine Opštine Čajetina izabrano je novo rukovodstvo i potvrđeni su mandati novim odbornicima. ČAJETINA - Na konstitutivnoj sednici novog saziva skupštine Opštine Čajetina izabrano je novo rukovodstvo i… »

Stamatović i Đurić čelni ljudi Čajetine

Zoom UE 30.06.2020
ČAJETINA – Na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Čajetina za predsednika parlamenta izabran je Arsen Đurić. Za njegov izbor glasala su 23 odbornika, tri su bila protiv, dok su četiri glasačka listića bila nevažeća. Predsednik Opštine u… »

Đurić novi predsednik SO Čajetina, Stamatović i dalje predsednik Opštine (video)

Užice oglasna tabla 30.06.2020
Na konstitutivnoj sednici SO Čajetina za predsednika Skupštine većinom od 23 glasa izabran je Arsen Đurić, dosadašnji zamenik predsednika Opštine. Na mesto zamenika predsednika Skupštine sa 21 glasom podrške reizabran je Slavko Pantović… »

Milanu Stamatoviću peti mandat, Arsen Đurić predsednik Skupštine

Glas Zapadne Srbije 30.06.2020
Čajetina - Na konstitutivnoj sednici SO Čajetina za predsednika Skupštine većinom od 23 glasa izabran je Arsen Đurić, dosadašnji zamenik predsednika Opštine. Na mesto zamenika predsednika Skupštine sa 21 glasom podrške reizabran je Slavko… »

Zlatiborci jedini u Srbiji uspeli da do nogu potuku SNS: Sutra konstituišu skupštinu

Glas Zapadne Srbije 29.06.2020
Čajetina - Milan Stamatović sa svojom partijom „Zdrava Srbija” jedina je stranka koje je uspela da kao opozicija zadrži lokalnu vlast i do nogu potuče SNS na proteklim izborima, osvojivši čak 61 odsto glasova u svom ataru, gde je izlaznost bila… »

Zlatiborci jedini u Srbiji uspeli da do nogu potuku SNS: Sutra konstituišu skupštinu

Užice oglasna tabla 29.06.2020
Čajetina – Milan Stamatović sa svojom partijom „Zdrava Srbija” jedina je stranka koje je uspela da kao opozicija zadrži lokalnu vlast i do nogu potuče SNS na proteklim izborima, osvojivši čak 61 odsto glasova u svom ataru, gde je izlaznost… »

U čajetinskoj opštini sve četiri izborne liste u budućem parlamentu

RTS 25.06.2020
Po preliminarnim rezultatima, koalicija koju predvodi "Zdrava Srbija Milana Stamatovića" sa 20 odbornika imaće i apsolutnu većinu u Čajetini. Skupštinu i dalje opozicione opštine činiće i 8 odbornika SNS,2 SPS-a i 1 POKS-a. Tako će se sve četiri… »

Stamatović i Samofalov: Izgubljeni i sačuvani gradovi

Nova 23.06.2020
Gosti večerašnje emsije "Među nama" bili su Milan Stamotović, predsednik opštine Čajetina, i Konstantin Samofalov, SDS. Rada Đurić na samom početku rekla je da su Šabac, opština Stari grad, Čajetina i Paraćin, pre izbora 2020. smatrani… »

Čajetina ostaje jedina opoziciona opština u Srbiji

Danas 23.06.2020
Posle lokalnih izbora u nedelju, Čajetina će biti jedina opoziciona opština u Srbiji, jer su građani podržali prethodnu vlast sa čak 61 odsto glasova. Time su Milan Stamatović, lider Zdrave Srbije i predsednik te opštine, i njegov tim dobiti peti… »

Vesti dana »