Milan Stamatović

Stamatović: Na snazi mere, stanovnici Čajetina i gosti Zlatibora bezbedni od zaraze

Novi magazin 07.07.2020
Predsednik Opštine Čajetina i komadant Štaba za vanredne situacije, Milan Stamatović, je danas izjavio da tamo nije uvedeno vanredno stanje. Rekao je da su izdate "Naredbe o hitnim preventivnim merama u cilju smanjenja rizika od širenja zarazne… »

Stamatović: Čajetina odoleva infekciji Covid 19

Danas 07.07.2020
Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović demantovao je danas pisanje pojedinih medija koji su objavili da je u toj zlatiborskoj varoši proglašena vanredna situacija zbog epidemije Kovid-19. Stamatović je agenciji Beta kazao da se na području… »

Čajetina prva formirala vlast posle izbora, Stamatović ostaje predsednik opštine

N1 Info 03.07.2020
Zdrava Srbija saopštila je da je posle pobede na lokalnim izborima u Čajetini, na kojima je lista "Zdravo da pobedi" osvojila 61 odsto glasova, prva u Srbiji formirala opštinsku vlast, koju će i u narednom periodu predvoditi lider ZS Milan… »

Zdrava Srbija: Treći put za redom ubedljiva pobeda nad naprednjacima u Čajetini

Danas 03.07.2020
Zdrava Srbija (ZS) Milana Stamatovića ostvarila je najubedljiviju pobedu nad naprednjacima na lokalnim izborima u Srbiji, jer je u opštini Čajetina osvojila 61 odsto glasova birača, odnosno 2,5 puta više glasova od liste naprednjaka, – saopštila… »

Čajetina prva formirala vlast posle izbora, Stamatoviću (Zdrava Srbija) peti mandat

IndeksOnline 03.07.2020
BEOGRAD – Zdrava Srbija (ZS) saopštila je danas da je posle pobede na lokalnim izborima u Čajetini, na kojima je lista “Zdravo da pobedi” osvojila 61 odsto glasova, prva u Srbiji formirala opštinsku vlast koju će i u narednom periodu predvoditi… »

Čajetina prva formirala vlast posle izbora, Stamatoviću peti mandat

Novi magazin 03.07.2020
Zdrava Srbija (ZS) saopštila je danas da je posle pobede na lokalnim izborima u Čajetini, na kojima je lista "Zdravo da pobedi" osvojila 61 odsto glasova, prva u Srbiji formirala opštinsku vlast koju će i u narednom periodu predvoditi lider ZS Milan… »

Milan Stamatović ponovo izabran za predsednika opštine

Danas 30.06.2020
Kostituisana vlast u Čajetini Milan Stamatović, koji je u prethodna četiri mandata bio predsednik opštine Čajetina, ponovo je izabran na tu dužnost, tokom današnje konstitutivne sednice čajetinske skupštine. „Zahvaljujući dobrom odabiru… »

Čajetina dobila novo - staro rukovodstvo, Stamatoviću peti mandat

Blic 30.06.2020
Milan Stamatović peti put za redom izabran je za predsednika opštine Čajetina, a ova lokalna samouprava postala je prva u Srbiji koja je posle izbora 21. juna konstuisala svoje organe. Skupština opštine Čajetina na svom prvom zasedanju u ovom… »

Stamatoviću peti mandat

Večernje novosti 30.06.2020
Na konstitutivnoj sednici novog saziva skupštine Opštine Čajetina izabrano je novo rukovodstvo i potvrđeni su mandati novim odbornicima. ČAJETINA - Na konstitutivnoj sednici novog saziva skupštine Opštine Čajetina izabrano je novo rukovodstvo i… »

Stamatović i Đurić čelni ljudi Čajetine

Zoom UE 30.06.2020
ČAJETINA – Na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Čajetina za predsednika parlamenta izabran je Arsen Đurić. Za njegov izbor glasala su 23 odbornika, tri su bila protiv, dok su četiri glasačka listića bila nevažeća. Predsednik Opštine u… »

Vesti dana »