Milan Stamatović

Svečano otvaranje renovirane dvorane „Sportskog centra Čajetina” 7. novembra

Glas Zapadne Srbije 05.11.2019
Čajetina - Novo ruho dvorane „Sportskog centra Čajetina” svečano će biti predstavljeno javnosti 7. novembra od 17 časova. Pre zvanične ceremonije obaviće se osveštavanje novog prostora (12 časova), a sam čin otvaranja, presecanje vrpce… »

Čajetina 2020. počinje izgradnju još jedne gondole, od Ribničkog jezera do Čigote

Užice oglasna tabla 05.11.2019
Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović izjavio je da će se u 2020. godini, osim postojeće gondole koja povezuje centar Zlatibora sa vrhom Tornika, početi sa izgradnjom još jedne gondole duge 4.5 km, objavljeno je na sajtu opštine Čajetina… »

Stvorili smo Zlatibor za 21. vek: Milan Stamatović o najdužoj „Gold gondoli" na svetu i kapitalnim projektima

Glas Zapadne Srbije 05.11.2019
Čajetina - Pređen je veliki put... Od zastarelog, neprofitabilnog sindikalnog konačišta, Zlatibor je izrastao u najposećeniju destinaciju u Srbiji i najuspešniju turističku atrakciju sa dobrom perspektivom. Ime Milana Stamatovića, predsednika… »

Stamatović: Čajetina 2020. počinje izgradnju još jedne gondole, od Ribničkog jezera do Čigote!

Beta 04.11.2019
Osim izgradnje najduže panoramske gondole na svetu, zlatiborske "Gold gondole" duge 9 km koja će biti završena do kraja godine, opština Čajetina namerava da realizuje još jedan veliki infrastrukturni projekat na Zlatiboru i sagradi i drugu trasu… »

Svečano otvaranje renovirane dvorane „Sportskog centra Čajetina“ 7. novembra

Užice oglasna tabla 04.11.2019
Novo ruho dvorane „Sportskog centra Čajetina“ svečano će biti predstavljeno javnosti 7. novembra od 17 časova. Pre zvanične ceremonije obaviće se osveštavanje novog prostora (12 časova), a sam čin otvaranja, presecanje vrpce, izvršiće… »

Intervju: Stvorili smo Zlatibor za 21. vek: Milan Stamatović o najdužoj "Gold gondoli" na svetu i kapitalnim projektima

Večernje novosti 04.11.2019
Milan Stamatović, prvi čovek Čajetine o investicijama u turizam, razvoju poljoprivrede, finansijskoj stabilnosti Opštine. ČAJETINA - Pređen je veliki put... Od zastarelog, neprofitabilnog sindikalnog konačišta, Zlatibor je izrastao u… »

Stamatović ne miruje: Još jedna gondola na Zlatiboru, uskoro rešeno i vodosnabdevanje

Glas Zapadne Srbije 02.11.2019
Čačak – Izgradnja “Gold gondole” ulazi u završnu fazu. Ovaj projekat, vredan 13 miliona evra finanasiran je iz budžeta opštine, a predsednik, Milan Stamatović da nove investicije tek slede. “Pregazili smo put od mašte do željene realnosti… »

Uspešno privodimo kraju pet vekovnih kapitalnih projekata

Užice oglasna tabla 01.11.2019
“Pregazili smo put od mašte do željene realnosti, zato idemo dalje. Upravo se pripremamo se za izgradnju još jedne panoramske gondole, od Tornika do vrha Čigote. U toku je izrada idejnog projekta za taj poduhvat“, kaže predsednik Milan… »

Stamatović: Srbima iz dijaspore obezbediti pravo da biraju, ali i da mogu da budu birani u Srbiji

Novi magazin 30.10.2019
Pitanje pune zaštite prava Srba u regionu i dijaspori, olakšano dobijanje dvojnog državljanstva, izborno pravo i aktivnije učešće naših sunarodnika u političkom i društvenom životu matice Srbije, mora da bude jedna od najvažnijih nacionalnih i… »

Stvaraju se svi uslovi za prvu ekološku opštinu

Danas 16.10.2019
Privode se kraju razvojni i infrastrukturni projekti u Čajetini, ova godina izuzetno uspešna Veliki i značajni projekti, koje je opština Čajetina započela pre nekoliko godina, poput panoramske žičare-gondole i postrojenja za prečišćavanje… »

Vesti dana »