Milan Stamatović

SNS Čajetina: Stamatović otvoreno poziva na rušenje države

Srbija danas 01.03.2019
Nakon izjava aktuelnog predsednika opštine Čajetina, reagovalo je povereništvo Srpske napredne stranke te opštine. Povereništvo SNS Čajetina navodi da je još jedno u nizu saopštenja predsednika "najzaduženije opštine" u Srbiji Milana… »

Stamatović: Voda za piće na Zlatiboru ispravna, predstavnici vlasti nanose štetu našem okrugu

Danas 22.02.2019
Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović izjavio je danas da je voda za piće na Zlatiboru ispravna, a da predstavnici vlasti zatvaranjem objekata zbog navodne neispravnosti vode pokušavaju da nanesu štetu čitavom zlatiborskom okrugu. On je… »

Stamatović: Kupovinom sportske hale unapređen rekreativni turizam na Zlatiboru (VIDEO)

Beta 22.02.2019
Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović izjavio je danas da je kupovinom sportske hale ta opština u značajnoj meri unapredila sportsko-rekreativni turizam na Zlatiboru. On je agenciji Beta na 41. Medjunarodnom sajmu turizma rekao da je opština… »

Ukupna šteta po zapisnicima je bila samo 6.000 dinara

Beta video 22.02.2019
BEOGRAD - Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović rekao je da je tokom Sretenjskog praznika kada je na Zlatiboru boravio najveći broj turista ``stranačka inspekcija zatvorila je više od 15 lokala`` zbog neispravnosti vode za piće. ``Ukupna… »

Stamatović: Voda za piće na Zlatiboru ispravna, predstavnici vlasti nanose štetu našem okrugu

Beta video 22.02.2019
BEOGRAD - Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović izjavio je danas da je voda za piće na Zlatiboru ispravna, a da predstavnici vlasti zatvaranjem objekata zbog navodne neispravnosti vode pokušavaju da nanesu štetu čitavom zlatiborskom okrugu… »

Stamatović: Kupovinom sportske hale unapredjen rekreativni turizam na Zlatiboru

Beta video 22.02.2019
BEOGRAD - Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović izjavio je danas da je kupovinom sportske hale ta opština u značajnoj meri unapredila sportsko-rekreativni turizam na Zlatiboru.On je agenciji Beta na 41. Medjunarodnom sajmu turizma rekao da je… »

"Voda za piće na Zlatiboru ispravna, ne širiti paniku"

Mondo 21.02.2019
Predsednik Opštine Čajetina, Milan Stamatović, izjavio je danas da je voda za piće na Zlatiboru ispravna i da predstavnici republičke vlasti šire paniku među građanima zatvaranjem objekata. Foto: Mondo/Goran Sivački Zlatibor Stamatović je naveo… »

Stamatović: SPC poslednji bastion odbrane Kosova od Vučićevih veleizdajničkih namera

Beta 19.02.2019
Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović ocenio je danas da je Srpska pravoslavna crkva (SPC) "poslednji bastion odbrane srpskog identiteta i postojanja na Kosovu i Metohiji" i pozvao vrh SPC da "odmah vrati sedište Crkve u Pećku patrijaršiju"… »

Produžen raspust i u Čajetini

Glas Zapadne Srbije 14.02.2019
Čajetina - Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović doneo je odluku o prekidu obrazovno vaspitnog rada. ,,Predkida se obrazovno vaspitni rad u svim osnovnim školama ( „Dimitrije Tucović", Milivoje Borović", „Savo Jovanović Sirogojno") i… »

Počela 19. „Pršutijada“ u Mačkatu

Glas Zapadne Srbije 10.02.2019
Čajetina - Ovogodišnja, 19. po redu smotra proizvođača suvomesnatih proizvoda Zlatiborskog kraja, popularna „Pršutijada “, svečano je otvorena juče, 9. februara 2019. u 11 časova u porti crkve Svetog Ilije u Mačkatu. U prisustvu proizvođača… »

Vesti dana »