Milan Stamatović - vesti

"Kako BG gondola 11x skuplja?"; "Pokupovao zastarelu opremu"

B92 sreda, 24. oktobar 2018.
B92: "Kako BG gondola 11x skuplja?"; "Pokupovao zastarelu opremu"
Beograd -- Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović kritikovala je predsednika opštine Čajetina Milana Stamatovića.
Mihajlovićeva je u Skupštini Srbije kazala da je Stamatović sam sebi dao razna ovlašćenja i omogućio nelegalnu gradnju. "On nije samo predsednik opštine već je sebe ovlastio i kao načelnika. Sve što može da potpisuje i da daje,... »

Zlatiborska gondola 11 puta jeftinija od beogradske

Danas sreda, 24. oktobar 2018.
Milan Stamatović, predsednik opštine Čajetina, upozorio Milan Stamatović, predsednik opštine Čajetina, saopštio je da je panoramska žičara-gondola, dužine devet kilometara, koju ta opština sama gradi od centra Zlatibora do Tornika i sa međustanicom kod Rubničkog jezera, „11 puta jeftinija od beogradske gondole od jednog kilometra, a čiju gradnju će finansirati država i beogradska vlast“.
– Kako je moguće da je za izgradnju beogradske gondole, dužine samo jedan kilometar, unapred utvrđena vrednost od čak 1,8 milijardi dinara? Od toga je, za neverovati, iz državnog budžeta Srbije opredeljeno čak 1,2 milijardi... »

Ove srpske političare dobro znate, ali ne i njihove žene: Ovo su lepše polovine Stamatovića, Palme, Boška Dveri i Babića! (foto)

Kurir utorak, 23. oktobar 2018.
Njih znate odlično! Pojavljuju se gotovo svakodnevno u svim medijima, ali svoje supruge ljubomorno čuvaju od očiju javnosti. Reč je, naravno, o damama koje su posećene svojim profesijama, kući, deci, a verovatno i nemaju preteranu želju da se eksponiraju u medijima... Milan Stamatović O Milanu iz... »

Stamatović: Zlatiborska gondola 11 puta jeftinija od beogradske

Beta utorak, 23. oktobar 2018.
Predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović upitao je danas kako je moguće da je utvrdjeno da će "Beogradska gondola" - najavljena žičara dužine jednog kilometra, koštati 1,8 milijardi dinara, iako još ne postoji ni idejni projekat za njenu izgradnju, a do sada je izdata samo lokacijska dozvola,... »

Stamatović: Umesto NATO, na Kosovo uputiti mirovnjake iz Rusije, Kine, Indije, Indonezije i Brazila

Beta petak, 19. oktobar 2018.
Predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije Milan Stamatović zatražio je danas od srpskog predsednika Aleksandra Vučića da se nakon američke incijative u UN o povlačenju mirovne snage UNMIK-a sa Kosova i Metohije "prizove Ustavu" i odmah prekine "briselsku farsu", kao i da zahteva hitno... »

Petković: Stamatović kvari odnos Užica i Čajetine

Užice oglasna tabla petak, 19. oktobar 2018.
Užičani i Čajetinci nemaju nikakvih međusobnih problema, ali od kako je Milan Stamatović počeo da vodi borbu protiv Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke saradnja između ove dve lokalne samouprave je otežana, rekao je za Glas zapadne Srbije gradonačelnik Užica Tihomir Petković. „Opština... »

SZS: Srbija se pretvara u zemlju siromaštva i jeftine radne snage

Danas četvrtak, 18. oktobar 2018.
Lideri Saveza za Srbiju poručili su večeras na tribini u Novoj Varoši da se Srbija pretvara u zemlju siromaštva i jeftine radne snage i da se takvoj politici mogu suprotstaviti samo ako su jedinstveni.
Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac je rekao da je danas u Srbiji hrabrost da se čuje drugačije mišljenje i istakao da na Međunarodni dan borbe protiv siromaštva itekako moramo da se pozabavimo tom temom. Vlast stvara... »

Savez za Srbiju: Postajemo zemlja jeftine radne snage

Novi magazin sreda, 17. oktobar 2018.
Lideri Saveza za Srbiju ocenili su večeras na tribini u Novoj Varoši da se Srbija pretvara u zemlju jeftine radne snage a da se takvoj politici mogu suprotstaviti samo ako su jedinstveni.
Podsećajući da se danas obeležava Međunarodni dan borbe protiv siromaštva, predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac je kazao da je to tema kojom Srbija "itekako" mora da se pozabavi. "Vlast stvara lažnu sliku trenutnog... »

Petković: Trpeo sam kritike jer nisam javno govorio protiv Stamatovića

Glas Zapadne Srbije sreda, 17. oktobar 2018.
Užice - Užičani i Čajetinci nemaju nikakvih međusobnih problema, ali od kako je Milan Stamatović počeo da vodi borbu protiv Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke (SNS) saradnja između ove dve lokalne samouprvae je otežana, rekao je za Glas zapadne Srbije gradonačelnik Užica Tihomir Petković.... »

REM kao ogranak SNS-a odgovoran za medijski mrak

Danas sreda, 17. oktobar 2018.
Lideri Saveza za Srbiju održali konferenciju ispred sedišta Regulatornog tela za elektronske medije Lideri Saveza za Srbiju, Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Boško Obradović, Borko Stefanović, Milan Stamatović i Nebojša Zelenović, predvođeni predsedavajućim Jankom Veselinovićem, okupili su se danas ispred sedišta Regulatornog tela za elektronske medije (REM).
Oni su poručili da u pomenutom telu sede ljudi koji su odgovorni za medijski mrak u Srbiji, uprkos tome što je njihov posao da primenjuju i štite Zakon o elektronskim medijima. Veselinović je tom prilikom istakao da se REM... »

©2019 Netmark d.o.o.