Milan Stamatović

Jovanović o koaliciji sa Šapićem: Pustimo da stvar sazri

RTV 09.06.2019
BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović izjavio je večeras da sa liderom SPAS-a Aleksandrom Šapićem ima dobar odnos, a da će dve stranke pustiti da stvar sazri oko eventualne koalicije. Jovanović je, u intervjuu za "Slobodnu… »

Zahvalnost Kupa prijateljstva opštini Čajetina (VIDEO)

Užice oglasna tabla 08.06.2019
Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović primio je učesnike Kup prijateljstva, turnira za igrače mlađe od 18 godina koji se drugi put uzastopno odrržava na Zlatiboru. Trećeg dana Kupa prijateljstva, nakon što je završena grupna faza… »

Čajetina za tri godine prva ekološka opština u Srbiji

Užice oglasna tabla 06.06.2019
Čajetina će za tri godine biti prva ekološka opština u Srbiji, izjavio je predsednik opštine Milan Stamatović. Stamatović je novinarima na Zlatiboru rekao da se privodi kraju realizacija nekoliko investicija među kojima je i Zlatiborska panoramska… »

Stamatović: Čajetina za tri godine prva ekološka opština u Srbiji

Danas 04.06.2019
Čajetina će za tri godine biti prva ekološka opština u Srbiji, izjavio je danas predsednik te opštine Milan Stamatović. Stamatović je novinarima na Zlatiboru rekao da se privodi kraju realizacija nekoliko investicija među kojima je i Zlatiborska… »

Stamatović: U turizmu imamo odlične rezultate, sada na Zlatiboru razvijamo poljoprivredu

Morava info 04.06.2019
ZLATIBOR – Danas hoćemo da pokažemo jednu novu organizaciju moderne samouprave i jedan moderan i savremen pristup razvoju poljoprivrede na teritoriji čitavog Zlatiborskog okruga. Pre nekoliko godina smo osnivanjem preduzeća „Eko agrar“… »

Agroindustrijski centar na Zlatiboru do 1. septembra (VIDEO)

Beta 03.06.2019
Do 1. septembra biće osnovan Agroindustrijski centar na Zlatiboru u koji će biti učlanjeni poljoprivredni proizvodjači da bi lakše plasirali robu, zaštitili brend i geografsko poreklo mesnih preradjevina, sira, meda i drugih proizvoda tog kraja… »

Stamatović: Bez poštovanja Rezolucije 1244, nema opstanka Kosova u Srbiji

Danas 29.05.2019
Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović ocenio je danas da je očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije „moguće jedino uz proglаšenje Kosova i Metohije privremeno okupirаnom teritorijom Srbije, uz poštovаnje Ustаvа i Rezolucije Saveta… »

Stamatović: Ako SZS-u nisam potreban, mogu da me isključe

Danas 27.05.2019
Predsednik opštine Čajetina i lider Zdrave Srbije za Danas Milan Stamatović, lider Zdrave Srbije i predsednik opštine Čajetina, rekao je za Danas da je ta stranka i dalje članica Saveza za Srbiju i demantovao informacije o tome da razgovara sa… »

Prvo isključenje u SzS? Milan Stamatović: Sa predstavnicima Saveza se dugo nisam čuo

Telegraf 27.05.2019
U SzS sam se "pasivizirao" između ostalog i zbog procene ljudi koji vode SzS o tome koliko vredim - izjavio je predsednik Zdrave Srbije. Predsednik Zdrave Srbije, jedne od članica osnivača Saveza za Srbiju, Milan Stamatović rekao je da je ta stranka i… »

Stamatović: Ostajem u SzS, ako imaju neke primedbe – mogu da me isključe

Užice oglasna tabla 23.05.2019
Zdrava Srbija (ZS) za sada ostaje član Saveza za Srbiju, izjavio je predsednik ZS Milan Stamatović navodeći da ukoliko žele da se od njega i njegove partije distanciraju i smatraju da nije podesan za tu koaliciju i imaju primedbu na njegov rad –… »

Vesti dana »