Milan Stamatović

Koalicija “Bolja Srbija-Zdrava Srbija” predala izbornu listu

Jug press 15.03.2020
LESKOVAC Na lokalne izbore 26. aprila izaći će i koalicija Bolje Srbije i Zdrave Srbije, jer su Gradskoj izbornoj komisiji prijalvili izbornu listu sačinjenu od maksimalnog broja kandidata. Ovu listu je svojim potpisima podržalo 2368 birača. Pun… »

Stamatović traži pomeranje izbora

Danas 13.03.2020
Zdrava Srbija traži odlaganje izbora, zbog korona virusa Zdrava Srbija (ZS) je zatražila odlaganje izbora i predložila da se održe kada prođe opasnost od korona virusa. Predsednik te stranke Milan Stamatović je saoštio da „zdravlje građana mora… »

Stamatović: Odložiti izbore zbog koronavirusa

Pravda 13.03.2020
Zdrava Srbija Milana Stamatovića predlaže da se izbori odlože s obzirom na činjenicu da medicinski stručnjaci, kako navodi Stamatović, očekuju da epidemija korona virusa dostigne vrhunac upravo u aprilu, za kada su zakazani parlamentalni… »

“Bolja Srbija” izlazi samostalno na lokalne izbore u Vranju

Južne vesti 13.03.2020
Na predstojeće lokalne izbore u Vranju “Bolja Srbija” će izaći samostalno, rekao je lider ove stranke i narodni poslanik Dragan Jovanović. Za poverenika je imenovan Nebojša Stajić, koji će biti i nosilac liste za koju od subote započinju… »

Stamatović učestvuje na lokalnim izborima u Čačku, pregovarao i sa Ćalovićem

Morava info 09.03.2020
ČAČAK – Lider Zdrave Srbije Milan Stamatović potvrdio je za Morava info da će ta stranka nastupiti na lokalnim izborima u Čačku 26. aprila. On je u izjavi za naš portal rekao da će na izborima za predstavnike u lokalnom parlamentu Čačka Zdrava… »

Jovanović i Stamatović potpisali koalicioni sporazum, u toku prikupljanje potpisa

Glas Zapadne Srbije 08.03.2020
Topola – Dragan Jovanović predsednik stranke „Bolja Srbija“ i Milan Stamatović predsednik stranke „Zdrava Srbija“ potpisali su koalicioni sporazum o zajedničkom izlasku na republičke izbore sa listom „Milan Stamatović – Zdravo da pobedi… »

Jovanović i Stamatović potpisali koalicioni sporazum, u toku prikupljanje potpisa

Top press 07.03.2020
Topola – Dragan Jovanović predsednik stranke „Bolja Srbija“ i Milan Stamatović predsednik stranke „Zdrava Srbija“ potpisali su koalicioni sporazum o zajedničkom izlasku na republičke izbore sa listom „Milan Stamatović – Zdravo da pobedi… »

Zdrava Srbija u koaliciji sa DSS i PUPS predala izbornu listu u Čajetini (VIDEO)

Beta 06.03.2020
Predstavnici izborne liste "Milan Stamatović Zdrava Srbija-DSS-PUPS" predali su danas Opštinskoj izbornoj komisiji u Čajetini listu s 31 kandidatom za predstojeće lokalne izbore 26. aprila, saopštila je "Zdrava Srbija". Saopšteno je da je nosilac… »

Jovanović: Mislio sam da su žuti najgori, ali naprednjaci su gori

Danas 06.03.2020
Lider Bolje Srbije i predsednik opštine Topola za Danas o razočarenju u SNS Bolja Srbija na izbore ide zajedno sa Zdravom Srbijom Milana Stamatovića i Verkom Stevanovićem i njegovom strankom Zajedno za Srbiju. Ujedinila nas je ideja da menjamo Srbiju… »

„Zdrava Srbija“ će u koaliciji sa „Boljom Srbijom“ i „Zajedno za Šumadiju“ izaći na lokalne i parlamentarne…

InfoLIGA 04.03.2020
Zdrava Srbija, Bolja Srbija i Zajedno za Šumadiju doneli su odluku da zajedno izađu i na lokalne i na parlamentarne izbore, jer, prema njihovim rečima nemaju pravo da razočaraju svoje birače koji su na lokalnom nivou glasali za njih. „ Za nas nije… »

Vesti dana »