Milan Stamatović - vesti

Stamatović: Telekom kao naprednjačko topovsko đule protiv neistomišljenika

Beta četvrtak, 10. januar 2019.
Srpska napredna stranka koristi Telekom kao "propagandnu artiljeriju" za obračun sa političkim neistomišljenicima u uspostavljanju apsolutne vlasti u Srbiji, ocenio je danas predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije Milan Stamatović. "Da u Srbiji više ne stanuje nikakva sloboda zbora i govora i... »

Stamatović: Oni će otići, gondola će ostati (VIDEO)

Danas četvrtak, 27. decembar 2018.
Predsednik Opštine Čajetina odgovarao na pitanja građana na Fejsbuk strani lista Danas Sledeća godina će biti obeležena formiranjem Agroindustrijskog centra u Opštini Čajetina, rekao je predsednik ove opštine Milan Stamatović.
On je, odgovarajući na pitanja građana na Fejsbuk strani Danasa, u okviru rubrike Intervju na mreži, između ostalog govorio o osnivanju Agroindustrijskog centra, izgradnji gondole, kao i o projektu „Zlatni grad“ ili „Novi... »

Stamatović počeo da odgovara na pitanja na Fejsbuku (VIDEO)

Danas sreda, 26. decembar 2018.
Intervju na mreži - najzanimljiviji odgovori sutra u štampanom i onlajn izdanju Danasa Predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatovića počeo je da odgovara putem Fejsbuk lajva na strani lista Danasa na toj društvenoj mreži, u okviru rubrike Intervju na mreži.
U prethodna dva dana, do početka intervjua, stiglo je više od 100 komentara i pitanja, na koja će Stamatović delimično odgovoriti video linkom, a drugi deo pisanim putem. Najzanimljivjiji odgovori biće objavljeni sutra u... »

Stamatović: Nismo kupili priznanje Inovativni menadžer

Beta utorak, 25. decembar 2018.
Predsednik opštine Čajetina i Zdrave Srbije Milan Stamatović izjavio je da opština nije kupila priznanje"Inovativni menadžer godine" koje dodeljuje Akademska unija Oksforda. Navodi o tome da je kupio to priznanje i da je navodno izjavio da je završio Oksford, prema njegovim rečima, deo su... »

Stamatović 26. decembra odgovara na pitanja na Fejsbuku

Danas ponedeljak, 24. decembar 2018.
Novi “Intervju na mreži” lista Danas - predsednik Opštine Čajetina Predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović odgovaraće direktno na pitanja građana u sredu 26. decembra na Fejsbuk strani Danasa u okviru rubrike Intervju na mreži. Pitanja se mogu postaviti na Fejsbuku već od danas, a Stamatović će pisanim putem odgovarati na njih sat vremena.
Na pitanja lične prirode se neće odgovarati, na pitanja koja su već odgovorena neće se ponovo slati odgovor, a uvredljiva će automatski biti brisana. Najzanimljiviji odgovori potom će biti objavljeni u štampanom i onlajn izdanju... »

Stamatović: Opština Čajetina nije kupila nagradu

Danas subota, 22. decembar 2018.
Milan Stamatović negira optužbe naprednjaka Milan Stamatović, predsednik opštine Čajetina, odbacio je optužbe naprednjaka da je ta lokalna samouprava, iz svog budžeta, platila 3.000 funti za nagradu „Inovativni menadžer godine“.
To priznanje je Akademska unija Oksforda, u septembru ove godine, dodelila čajetinskoj opšini uz obrazloženje da je „uvela značajne novine i postigla uspeh u uspostavljanju najboljih uslova za ekonomski razvoj turizma, kako za... »

Povereništvo SNS-a u Čajetini: Tražimo ostavku Milana Stamatovića!

Srbija danas petak, 21. decembar 2018.
Povereništvo Srpske napredne stranke u Čajetini saopštilo je da traži ostavku predsednika opštine Čajetina nakon, kako su naveli, razotkrivanja brutalne prevare u koju je umešan Milan Stamatović.
- Mesecima unazad ovaj lažni domaćin i patriota do zadnjeg ara rasprodate zlatiborske zemlje hvalio se u domaćim medijima navodnim priznanjem koje je dobio od Univerziteta Oksford za njegove zasluge u vođenju opštine na čijem je... »

Stamatović kupio nagradu za 3.000 funti

Alo petak, 21. decembar 2018.
Alo: Stamatović kupio nagradu za 3.000 funti
Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović krajem septembra dobio je priznanje Akademske unije Oksforda kao "Inovativni menadžer godine", a, kako danas prenosi "Blic", u pitanju je organizacija kod koje se nagrada može kupiti po ceni od 3.000 funti, a tim "biznisom" upravljaju otac i sin iz Ukrajine i Oksforda.
Kako navodi list, samom nagradom, kojom je i opština Čajetina nominovana kao jedna od onih koja ima najbolje uslove za razvoj turizma, se svojevremeno pohvalio i njen dobitnik Stamatović, sve dok se nisu pojavili "oni koji sreću... »

Stamatović: Nedimović nema vremena za malinare a ima za političku kampanju

Beta petak, 14. decembar 2018.
Predsednik Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović danas je zamerio ministru poljoprivrede Branislavu Nedimoviću što nema vremena za razgovor sa malinarima, a ima za političku kampanju. "Stranačkom kampanjom u Lučanima prezauzeti ministar poljoprivrede Branislav Nedimović juče je poslao preteći imejl... »

Stamatović Jovanoviću: U kampu na Zlatiboru decu smo učili rodoljublju a ne veleizdaji

Beta ponedeljak, 10. decembar 2018.
Predsednik opštine Čajetina i Inicijativnog odbora Zdrave Srbije Milan Stamatović odbacio je danas kao neistinite optužbe lidera Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomira Jovanovića da je organizovao "paravojni kamp" na Zlatiboru u kome su "ruski agenti željni krvi" obučavali maloletnike "za... »

Džekson: Vređaće nas, ali ako pobedimo...

B92  pre 3 sata  još 20 povezanih

Lajović stao u finalu, Fonjini je vladar Monte Karla

Mozzart sport  pre 35 minuta  još 19 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.