Miljana Kulić

Miljani pozlilo, gušila se i plakala! Držala se za grudi, mislila da će dobiti infarkt! (video)

Mondo pre 18 dana
Kristijan joj je pritekao u pomoć! Kristijan joj je pritekao u pomoć! Miljana Kulić dobila je napad panike danas u Zadruzi, a Kristijan Golubović je bio uz nju i pomagao joj da se smiri. Miljana je plakala od straha, nije znala šta joj se događa, a… »

Miljana se guši i plače! Kulićeva dobila napad panike: Ovaj muškarac odmah joj je pritekao u pomoć! (video)

Kurir pre 18 dana
Miljana Kulić je došla u pab kod Kristijana Golubovića da potraži pomoć jer joj nije bilo dobro. Cimer joj je odmah potom priskočio u pomoć. "Nemoj da se plašiš, imaš napad panike, jer si prepadnuta", rekao je Kristijan. "Nije mi dobro"… »

Urnebesna svađa Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole (VIDEO)

Vesti online pre 19 dana
Tokom dana Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola sedeli se u dvorištu i razgovarali, a Miljana je bila ubeđena da je Zola ne voli. – Znam da imaš psihičkih problema, ali ja te volim – rekao je Zola. – Svi imaju psihičke probleme, i ti i ja –… »

Kad izađe iz "Zadruge" staje na binu!

Alo pre 19 dana
Zola iznenađen njenim planom. i su prešli u rehab prostoriju i tamo krenuli da vređaju jedno drugo. Lazare, ti si bez mene niko, tebe niko ne gleda, juriš kamere po rijalitiju isto kao i Janjuš. To si počeo da radiš otkako si krenuo da se družiš… »

Znam da imaš psihičkih problema, ali te volim! Zola se pravdao Miljani, pa priznao sve šta misli, a ona mu ovo zamerila…

Kurir pre 19 dana
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola osamili su se u dvorištu gde su razgovarali o svom odnosu, a Miljana ga je u jednom trenutku optužila da je ne voli i započela raspravu. - Znam da imaš psihičkih problema, ali ja te volim - rekao je Zola. - Svi… »

Miljana zajahala zolu, pa žešćim se*som nadjačali buku iz izolacije: Sve pršatlo od strasti! (video 18+)

Pravda pre 20 dana
Dok se u izolaciji pored njih sve treslo, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola nisu marili za događaje koje se dešavaju na samo par metara od njih. Naime, dok su se nominovane Snežana Ojdanić i Ljiljana Stevanović Lili raspravljale, Miljana i Zola su… »

Miljana Kulić ga otresla odgovorom i stavila na mesto (video)

Alo pre 21 dan
Njima nikad nije dosadno. i , razgovarali su o higijeni u kući. Zola je zamerio Miljani na njenoj pedantnosti i higijeni. Miljana Kulić Miljana Kulić - Moje je da živim kao dama - rekla je Miljana. - Da, budi dama, ali moraš da očistiš. Pa posle… »

Zola održao Miljani slovo: Dečko je savetuje da postane dama! Moraš da vodiš računa o sebi i higijeni! (video)

Kurir pre 21 dan
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, razgovarali su o higijeni u kući. Zola je zamerio Miljani na njenoj pedantnosti i higijeni. "Moje je da živim kao dama", rekla je Miljana. "Da, budi dama, ali moraš da očistiš. Pa posle idi u šoping", rekao je… »

Marija Kulić napustila zadrugu sa unukom Željkom: Odmah se spakovali, nisu imali izbora

Blic pre 22 dana
Marija Kulić napustila je imanje u Šimanovcima sa unukom Željkom. Naime, sin Miljane Kulić, Željko dobio je ovčije boginje, a kako neki od zadrugara nisu preležali iste, Marija je morala sa unukom da ode iz Bele kuće. Odmah su spakovali sve svoje… »

"Tri puta sam koristila narkotike": Šok priznanje Miljane Kulić, otkriveno i na šta je spiskala 6.000 evra

Blic pre 23 dana
Miljana Kulić sinoć se u "Zadruzi 4" posvađala sa dečkom Lazarom Čolićem Zolom i tom prilikom priznala da je koristila narkotike. - Ljudi znaju da kockaš. Ja sam ušla u sve to sa tobom, kockar sam i priznajem to. Čak sam i tri puta probala… »

Vesti dana »