Miljana Kulić

Nadmašila samu sebe: Miljana Kulić se moli da zaboravi Zolu i da iz rijalitija izađe sa novcem

Telegraf pre 5 dana
Miljana je tokom molitve naprvaila pauzu za cigaretu. Rijaliti učesnica Miljana Kulić (26), novim potezom uspela je da nadmaši samu sebe. Posledenjih dana Kulićeva je u lošim odnosima sa većinom zadrugara, pa je spas od loše energije potražila u… »

Udarila ga pesnicom! Miljana slomila Zoli nos

Svet pre 6 dana
Miljanu Kulić provocirao je dečko Lazar Čolić Zola kog je udarila toliko jako u nos, da su mnogi pomislili da mu je slomila nos. Marija Kulić odmah je počela da viče na svoju ćerku i nazivala je đubretom ui ološem, koji ne ume da se ponaša u… »

Dušica Jakovljević uplašena za bezbednost zadrugara! Preklinjala ih da se smire!

Alo pre 6 dana
Haos! Zadrugarka Miljana Kulić rekla je sinoć Marku Janjuševiću Janjušu da njegova petogodišnja ćerka treba oralno da ga zadovolji. Janjuš je zbog tih reči pobesneo, a zadrugari su skočili na noge kako ga sprečili da nasrne na Miljanu. Kako bi… »

Pogledajte u kakvom stanju su zadrugari zatekli Zolu nakon što ga je Miljana krvnički izudarala!

Alo pre 6 dana
Užas! Miljana Kulić je u svađi udarila svog dečka Lazara Čolića Zolu, što je naišlo na osudu njene majke i svih zadrugara. Ona ga je u toku rasprave udarila u oko i nos, a on se držao za lice kako bi sprečio curenje krvi koja mu se slivala niz… »

Strašno! Miljana slomila nos zoli, samo što nije pao u nesvest: Rijaliti gori Marija ćerku naziva đubretom, evo kakvu je…

Pravda pre 7 dana
Miljanu Kulić provocirao je dečko Lazar Čolić Zola kog je udarila toliko jako u nos, da su mnogi pomislili da mu je slomila nos. Marija Kulić odmah je počela da viče na svoju ćerku i nazivala je đubretom i ološem, koji ne ume da se ponaša u… »

Miljana nasrnula na Zolu, Čolić se uhvatio za glavu, izašao iz Zadruge da mu se ukaže lekarska pomoć

Telegraf pre 7 dana
- Neka ga izbace odavde da bi imali mene - rekla je Miljana. Miljana fizički je nasrnula na svog dečka Lazara Čolića Zolu. On se uhvatio za glavu, a zadrugari su mu odmah pritrčali kako bi mu pomogli. Zadrugari su kritikovali Miljanu, uključujući i… »

To đubre seljačko je totalno pokvarilo! Otac Siniša progovorio o odrastanju Miljane Kulić i sestara: Često smo ih…

Kurir pre 6 dana
Siniša Kulić otvoreno je govorio o odrastanju Miljane Kulić i njenih sestra, a onda je priznao da učesnica rijalitija voli da popije, ali da nikada nije probala drogu. On za njeno loše ponašanje krivi dečka Lazara Čolića Zolu, o kome uopšte nema… »

Siniša Kulić otkrio: Miljana samo nije probala drogu sa Lazarom!

Alo pre 6 dana
Nikada nije bila pozitivna na test! Siniša Kulić, otac rijaliti zvezde Miljane Kulić, ne može da se pomiri sa činjenicom da je njegova ćerka u vezi s Lazarom Čolićem Zolom, za kog nikada nije imao lepu reč. Siniša je u razgovoru za „Alo!“… »

Miljana Kulić krši sva pravila rijalitija: Učesnica pokazala koliko je opasna, niko nije primetio da je uradila ovo!

Kurir pre 6 dana
Miroslava Mima Živković i Dragana Stojančević nominovane su ove sedmice, a to znači da ne smeju da komuniciraju sa ostalim učesnicima, već samo sa vođom. Međutim, Miljana Kulić pokušala je da prevari sve, te je prekršila pravilo boravka na… »

Ja ću za svoje dete da ubijem! Miljana provocirala Janjuša, a on eksplodirao! Ništa od kumstva, nastao lom! (video)

Kurir pre 6 dana
Marko Janjušević Janjuš izgubio se kada je Miljana Kulić vređala njegovu ćerku, pa je obezbeđenje moralo da reaguje. Janjuš je ponavljao da će Miljani uništiti život, psovao je i vikao, dok su svi prisutni pokušavali da ga smire. "Svaki dan… »

Vesti dana »