Miljana Kulić

Miljana Kulić podvalila test: Da sam trudna, otišla bih na kiretažu, daleko mu lepa kuća!

Svet plus pre 8 dana
Miljana Kulić podvalila test za trudnoću! Zbog toga se našla na stubu srama! A da sam ostala trudna, otišla bih na kiretažu pa makar to bilo i deseti put, daleko mu lepa kuća - rekla je Miljana. Gledaoci su imali priliku da sinoć postavljaju… »

Lažni test za trudnoću: Miljana Kulić raskrinkana, a Zola sve potvrdio! Evo šta je napolju uradila! (video)

Kurir pre 8 dana
Miljana Kulić nedavno je uradila test za trudnoću, a sada su isplivale njene laži. Kulićeva je navodno htela samo da približi sebi bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu. "Ja sam uradila test i pokazao je dve crte, ali to je bila greška! Hvala Bogu… »

Miljana Kulić prevarila celu naciju: Podvalila lažni test za trudnoću! (foto/video)

Alo pre 8 dana
Na stubu srama! Gledaoci su imali priliku da sinoć postavljaju pitanja zadrugarima, a njih je zanimalo da li je izmislila priču o trudnoći da bi privukla Zolu? Mljana Kulić lažirala trudnoću!? Mljana Kulić lažirala trudnoću!? - Da ja sam uradila… »

Miljana i Kristijan u žestokom obračunu: Bela kuća na nogama!

Alo pre 10 dana
Haotična svađa! Ono što su svi čekali, a to je da vide obračun sa Miljanom Kulić, koji je izuzetno bio napet, da je u jednom trenutku eskalirao cepanjem novčanicama. Miljana i Kristijan svađa Miljana i Kristijan svađa - Šta bih rekao o Miljani… »

Miljana dovela Kristijana do tačke pucanja! Obezbeđenje bilo u pripravnosti, nastao karambol! A onda je Golubović uradio…

Kurir pre 10 dana
U Zadruzi je došlo do obračuna između Kristijana Golubovića sa Miljanom Kulić, koji je izuzetno bio napet, da je u jednom trenutku eskalirao cepanjem novčanicama. "Šta bih rekao o Miljani, vruće, hladno, zašto nemam lepo mišljenje? Ne mogu da… »

Miljana Kulić se hitno obratila zadrugarima i porodici (video)

Alo pre 10 dana
Otkrila pravo stanje stvari. , učesnica “Zadruge 4”, ovih dana je u pomenutom rijalitiju glavna tema zbog navodne trudnoće. Kulićeva je rešila da se ovim povodom oglasi i reši sve nedomice. Miljana Kulić Miljana Kulić Ona je sinoć za crnim… »

Miljana Kulić uradila 8 testova za trudnoću: Ustala pred svima i obratila se porodici! Nemojte da brinete! (video)

Kurir pre 10 dana
Miljana Kulić progovorila je o svojoj trudnoći i otkrila koliko je testova uradila. Kulićeva se prvenstveno obratila Ermini Pašović. "Ermina, baš si žena fina. Trudila sam se da ne slušam tvoje mišljenje i dolaziš spolja. Ja sam izgradila… »

Miljana se ušunjala kod janjuša, pa pokušala da ga poljubi! Nije znao šta ga je snašlo, a ona ne odustaje

Blic pre 12 dana
Miljana Kulić odlučila je da se našali sa Markom Janjuševićem Janjušem i pokaže mu svoje simpatije, tako što je otišla u Pab dok je on spavao i dala sve od sebe da ga poljubi. On se trgao i upitao je šta to radi, a ona je pokušala da mu objasni… »

Htela da ga ljubi, on sklanjao glavu, nije mogao da je se otarasi (foto/video)

Alo pre 12 dana
Šta uradi višak alkohola... Miljana Kulić danas je proslavljala svoju slavu, a tim povodom morala je i da zalije. Jedva je dočekala da cugne malo alkohola kako bi ruke prestale da joj se tresu od kriziranja, a više o tome možete pročitati … »

Potresem se i plačem, da li sam to zaslužila? Kristijanu stiglo pismo od sestre! Pomenula i njegovu decu

Mondo pre 12 dana
Evo šta je rekla i za ostale učesnike rijalitija. Evo šta je rekla i za ostale učesnike rijalitija. Učenici Zadruge Miljana Kulić i Kristijan Golubović obeležili su krsnu slavu Aranđelovdan u Zadruzi. Tim povodom Kristijan je dobio pismo od… »

Vesti dana »