Miljana Kulić

Miljana Kulić promenila lični opis zbog Zole! VIše ne liči na sebe! (video)

Alo pre 3 dana
Opa! Lazar Čolić Zola juče je tokom gostovanja u emisiji radio "Amnezija" ispričao da mu se posle nasrtaja Miljane Kulić na njega otvorilo "treće oko". Kako je Zola ispričao, on je zbog toga počeo da primećuje druge devojke u kući, a najviše… »

"Zbog ovoga me je Bog kaznio sa tri: Ćerke..." Otac Miljane Kulić šokirao naciju

Blic pre 4 dana
Otac rijaliti zvezde Miljane Kulić, Siniša, pričao je o tome kako je njegova žena svojevremeno prekinula trudnoću, a onda je dodao nešto što je šokiralo Srbiju. - Marija je bila na kiretaži još dok smo se zabavljali. Abortirala je muško dete… »

Miljana Kulić u krevetu kod Bojana Đukića! (VIDEO)

Svet plus pre 4 dana
Posle flertovanja sa Mirkom Gavrićem, sa kojim se čak držala za ruke i igrala tokom žurke, i Nikolom Orozovićem kog je pokušala da poljubi i rekla mu kako što pre želi da zaboravi Lazara Čolića Zolu, Miljana Kulić u krevetu kod Bojana Đukića… »

Volim te, mama bi volela da joj budeš zet! Miljana pribila Orozovića uz stub kako bi ga poljubila, on gutao knedle: Smiri se…

Press pre 4 dana
Miljana Kulić pozvala je pred zoru Nikolu Orozovića da joj pravi društvu u dvorištu. Dok je uživala u konzumiranju cigarete, Miljana je prišla ovom cimeru u nameri da ga poljubi. Foto:pink Sve vreme ona je sa njim flertovala i udelila mu je niz… »

Zola tvrdi da mu se posle pesničenja otvorilo treće oko! A Miljana plače kao kiša: Dobro je što me je udarila, proširio…

Kurir pre 4 dana
Lazar Čolić Zola istakao je da udarac koji je dobio od Miljane Kulić smatra dobrim, jer umesto da mu ošteti - pesnica mu je proširila vid. Sve vreme ove ispovesti Miljana je slušala zadrugarski radio i plakala u pabu, u neverici šta je on sve bio u… »

Marija Kulić pretukla Miljanu zbog: Zole?! Popila tabletu pa skočila na nju, čupala je za kosu i urlala

Blic pre 4 dana
Marija Kulić svakodnevno se svađa sa ćerkom Miljanom jer ne podržava njenu ljubav sa Lazarom Čolićem Zolom, a nedavno je jedna od njihovih žestokih rasprava prerasla u fizički obračun. Miljana Kulić je pre nešto više od dve nedelje abortirala… »

Čupala je za kosu i urlala: Marija prebila Miljanu kada je saznala za seks sa Zolom nakon abortusa

Telegraf pre 4 dana
Ni tableta za smirenje nije mogla da smiri besnu Mariju. Marija Kulić napravila je pravi skandal i navodno išamarala Miljanu Kulić, nakon što je saznala da je imala intiman odnos sa Lazarom Čolićem Zolom nepunih par sati nakon izvršenog abortusa… »

Marija je abortirala muško dete, pa me Bog kaznio sa 3 ćerke: Siniša Kulić šokirao naciju, ni ženu nije poštedeo!

Kurir pre 4 dana
Otac rijaliti zvezde Miljane Kulić, Siniša Kulić pričao je o tome kako je njegova žena išla na abortus, a onda dodao nešto što je šokiralo Srbiju. "Marija je bila na kiretaži još dok smo se zabavljali. Abortirala je muško dete, zato smo posle… »

Prošetajte kroz Novi Sad u duhu Igre prestola (VIDEO)(FOTO)

Ekapija pre 4 dana
Ljubiteji popularne serije Igra prestola (Game of Thrones) imali su priliku da na Salonu urbanizma, koji je održan u Nišu u organizaciji Udruženja urbanista Srbije, vide projekat mladih animatorki iz Novog Sada. "Igra prestola Novi Sad - Game of… »

Željko se guši u suzama, A kulićeve ništa: Marija i Miljana ćaskaju i baš ih briga što mališan grca! Njihova…

Kurir pre 4 dana
Miljana i Marija Kulić iznenadile su mnoge kada je isplivao snimak na kom se vidi da ne vode računa o malom Željku. Marija je prepričavala Miljani da je Zola rekao da će se njih dvoje pomiriti i da su ga mnogi zadrugari podržali u tome, jer smatraju… »

Vesti dana »