Miljana Kulić

Marija i Siniša Kulić u šoku zbog Miljanine trudnoće: Otac ostao bez glasa! (foto/video)

Alo pre 1 dan
Šta sve ćerka može da ti napravi... u šoku su nakon saznanja da je njihova ćerka Miljana Kulić trudna (detaljnije o tome ), što je pokazao test koji je uradila u "Zadruzi 4". Miljana Kulić krizira Miljana Kulić krizira - Ići će na kiretažu… »

Trudna Miljana Kulić! Test pozitivan, urađen pre nekoliko sati, ali postoji jedna "sporna" stvar

Telegraf pre 1 dan
Učesnica Zadruge 4 u drugom je stanju. Rijaliti zvezda Miljana Kulić ponovo je trudna, pokazao je test rađen jutros, 30. novembra. Naime, ona je test uradila nakon što je već na jednom, pre nekoliko dana, imala pozitivan rezultat. Kako se navodi… »

Da li je miljana Kulić stvarno trudna: Mrežama kruži fotka njenog stomaka! Komentari samo pljušte! (foto)

Mondo pre 1 dan
Internetom kruže slike stomaka učesnice Zadruge! Internetom kruže slike stomaka učesnice Zadruge! Miljana Kulić nedavno je u Zadruzi tražila test za trudnoću, pošto je posumnjala da je opet u drugom stanju, međutim kasnije je saopštila da je… »

Mrežama kruži fotka miljaninog stomaka: Da li je Kulićeva stvarno trudna? Komentari se nižu! (foto)

Kurir pre 1 dan
Miljana Kulić rekla je u rijalitiju da je u drugom stanju, što je mnoge šokiralo. Ona je dodala da će ići na kiretažu, a sada društvenim mrežama kruže njene fotografije stomaka. Iako mnogi sumnjaju u to da li je ovo istina, Miljani se nazire… »

Pojavila se fotka koja nas uverava da je Miljana Kulić ipak trudna?

Alo pre 1 dan
Da li je Kulićeva stvarno trudna ili je u pitanju samo njena sumnja, ostaje da se sazna sutra kada bi prema Miljaninim rečima trebalo da ide na kiretažu. Aktuelna učesnica "Zadruge" , mislila je da su kamere ugašene te se izlanula i priznala da… »

Marija Kulić demantuje Miljaninu trudnoću: Čista budalaština

Vesti online pre 2 dana
Miljana Kulić, po svemu sudeći ponovo je trudna, o čemu su ukućani Bele kuće nedavno komentarisali. Naime, ona se tokom bežanja Maje Marinković iz „Zadruge“, izlanula da u ponedeljak ide na kiretažu. – Meni je isto teško, u ponedeljak moram… »

Miljana se izlanula da ide na kiretažu! Evo kako je reagovala i šta je rekla Marija Kulić

Telegraf pre 2 dana
Miljana je bila van sebe dok je pričala da ima probleme. Nakon što se Miljana Kulić izlanula da ponovo ide na kiretažu, odnosno da je u drugom stanju, oglasila se njena majka Marija Kulić. Naime, Miljana je pokušavala da spreči Maju Marinković da… »

Marija Kulić saznala da Miljana hoće ponovo na kiretažu: Evo šta kaže majka, nije se ni potresla

Kurir pre 2 dana
Miljana Kulić, po svemu sudeći ponovo je trudna, o čemu su ukućani Bele kuće nedavno komentarisali. Naime, ona se tokom bežanja Maje Marinković iz "Zadruge", izlanula da u ponedeljak ide na kiretažu. Nakon ovih skandaloznih izjava, oglasila se i… »

Kiki Golubović opet skida gaće: Pobesneo što ga niko ne sluša, pa napravio šok potez! (video 18+)

Kurir pre 2 dana
Kristijan Golubović želeo je da sve dovede do savršenstva, pa je insistirao da snimaju spot iznova i iznova. Smenjivali su uloge, a svako je davao sve od sebe, iako Miljana Kulić, koja je deo njihove ekipe, nije prisustvovala snimanju. U jednom… »

Marija Kulić saznala da miljana ponovo hoće na kiretažu: Njena reakcija zaprepastila je sve!

Mondo pre 2 dana
Svi bruje o Miljaninoj navodnoj trudnoći, a evo šta kaže njena majka! Svi bruje o Miljaninoj navodnoj trudnoći, a evo šta kaže njena majka! Miljana Kulić nedavno je u Zadruzi tražila test za trudnoću, pošto je posumnjala da je opet u drugom… »

Vesti dana »