Miljana Kulić

Osman Karić prozvao Miljanu Kulić: San svakog praseta je da postane svinja!

Svet plus pre 1 dan
Gosti u sinoćnoj emisiji "Narod pita" bili su bivši učesnici "Zadruge 3", Miljana Kulić, Ermina Pašović i Mirko Gavrić. Osman Karić prozvao Miljanu Kulić! San svakog praseta je da preživi i postane svinja. Gosti u sinoćnoj emisiji "Narod pita"… »

Ja bih tu matoru drtinu samo jedno pitala! Miljana Kulić o sukobu s Karićem: A nije propustila i da ga potkači!

Kurir pre 6 sati
Miljana Kulić osvrnula se na sukob s Osmanom Karićem gostujući u jednoj emisiji, a tom prilikom nije propustila i da žestoko oplete u svom stilu. Sudeći po tome kako ga je nazvala, netrpeljivost među njima ne jenjava, već samo raste. "Osman me je… »

"Luna finansira Marka": Osvanule nove optužbe, Miljkoviću neće biti dobro kad čuje

Blic pre 12 sati
Miljana Kulić sinoć je u emisiji "Zadruga - Narod pita" žestoko oplela po Luni Đogani i Marku Miljkoviću. Miljana, naime, tvrdi da Luna izdržava Marka, te da on koristi nedozvoljene supstance. - Da je to prava ljubav, on joj ne bi priređivao onakve… »

Bukti rat između osmana i miljane! Kulićeva u svom stilu odgovorila Kariću: Stefana je verovatno mama vaspitala!

Kurir pre 12 sati
Miljana Kulić i Osman Karić ne prestaju sa javnim prozivkama, pa je tako i ovog puta Osman prvi prozvao Miljanu, ali ni ona mu nije ostala dužna. Naime, on ju je prozvao na svom Instagram provilu, pa joj je poručio: "San svakog praseta je da preživi… »

Anabelina majka se uključila uživo u program, pa napravila haos: "Pred smrt neka mi traži oprost!"

Alo pre 15 sati
Nije birala reči! , uključila se sinoć u emisiju "Zadruga - Narod pita", u kojoj su gostovali Miljana Kulić, Ermina Pašović i Mirko Gavrić. Jadranka nije imala lepe reči za svoju unuku Lunu Đogani, kojoj zamera to što se svađala sa majkom… »

Miljana Kulić ostala zatečena: U Šimanovce stigao poklon od poznatog fudbalera! (video)

Alo pre 14 sati
Nije skidala osmeh sa lica! U emisiji “Zadruga – Narod pita” večeras gostuju Ermina Pašović i Mirko Gavrić, a odmah na početku emisije Nišlijku je dočekalo iznenađenje. Naime, voditelj je odmah na početku rekao Miljanu da je u zgradu Pinka… »

Luna finansira Marka! Miljana osula drvlje i kamenje po Miljkoviću, uputila mu žestoke uvrede! Ermina ga nije ni branila

Kurir pre 16 sati
Miljana Kulić osula je drvlje i kamenje po Marku Miljkoviću, a Ermina Pašović ga nije čak ni branila. "Miljana je pravo osveženje! Najveća korist od Mirka ti je da budeš dobar prijatelj sa njim, on je jako dobar čovek. Ti si najbolja kad slušaš… »

Plače mi se nad svojom sudbinom: Miljana otkrila sve o odnosu sa Zolom: On mi je najveća greška, bila je to samo korist

Kurir pre 17 sati
Miljana Kulić je prokomentarisala odnos sa Lazarom Čolićem Zolom, pa otkrila da joj je on najveća greška. U program se uključio gledalac iz Zaječara, koji je imao samo reči hvale za Miljanu Kulić. Jedino što joj je zamerio jeste njen odnos sa… »

Novak Đoković je uz ovu dijetu postigao šampionske rezultate! Miljana Kulić odlučila da krene njegovim stopama!

Mondo pre 17 sati
Nakon što je prebacila 100 kila, bacila se na posao. Nakon što je prebacila 100 kila, bacila se na posao. Rijaliti učesnica Miljana Kulić, "prešišala je" stotku, te sada ima 142 kilograma, odlučila da ništa više ne prepušta slučaju i bacila se… »

"Zbog Lune sam nervno obolela, pred smrt neka mi traži oprost": Anabelina majka se uključila uživo, nastao haos

Blic pre 16 sati
Jadranka Polutak, majka Anabele Atijas, uključila se sinoć u emisiju "Zadruga - Narod pita", u kojoj su gostovali Miljana Kulić, Ermina Pašović i Mirko Gavrić. Jadranka nije imala lepe reči za svoju unuku Lunu Đogani, kojoj zamera to što se… »

Vesti dana »