Miljana Kulić

Trese se rijaliti! Dejan dragojević napravio lom: Kulićeva mu rekla samo ovo, a on ruši sve po kući, jedva ga drže…

Kurir pre 5 minuta
Lepi Mića je ustao i pokrenuo temu o parovima u Beloj kući, a utom je nastao neviđeni haos. Naime, Dejanu Dragojeviću nije bilo dobro kada je čuo izlaganja, pa je napravio haos. - Ja moram da kažem nudim ja Matoroj jogurt, i ona neće, a to je… »

Marija Kulić se oglasila iz bolničke postelje: Evo kako se oseća nakon operacije: "Godinama sam pila lekove za štitnu…

Blic pre 3 sata
Majka Miljane Kulić i rijaliti učesnica, Marija Kulić otišla je u bolnicu kako bi operisala štitnu žlezdu. Marija se nakon operacije oglasila za domaće medije: - Operacija je prošla super, ja se odlično osećam. Sve je super, hvala Bogu benignio… »

Marija iz bolničke postelje nakon operacije: Sve je super, hvala Bogu, benignio je!

Telegraf pre 2 sata
- Dobro je da sam izvadila štitnu žlezdu, ja sam godina pila lekove za nju, nije imala nikakvu funkciju - rekla je Marija. Majka Miljane Kulić i bivša rijaliti učesnica, Marija Kulić operisala je štitnu žlezdu, a nakon intervencije oglasila se iz… »

Završena Operacija Marija Kulić se probudila iz anestezije, otkriveno kako je prošla intervencija!

Alo pre 3 sata
Marija Kulić juče je otišla u bolnicu kako bi operisala štitnu žlezdu. Poznato je da je Marija onkološki bolesnik, i da je to glavni razlog što se odlučila na ovaj korak. S obzirom na to da je juče operisana, Marija se danas oglasila i otkrila… »

“Sve mi se pogoršalo od stresa” Marija Kulić ponovo u bolnici! Još jednom je operisana a evo kome ostavlja malog Željka

Mondo pre 4 sati
Njena borba sa opakom bolešću i dalje traje. Njena borba sa opakom bolešću i dalje traje. Marija Kulić juče je otišla u bolnicu, gde je operisala štitnu žlezdu, dok njena ćerka Miljana, koja boravi u rijalitiju "Zadruga 5", za sada ne zna ništa… »

Lezbo akcija u zadruzi: Miljana i Deniz se sočno ljubile pred Zolom - starleta ju je ubrzo i zaskočila! (video)

Mondo pre 4 sati
Miljana i Deniz se poljubile. Miljana i Deniz se poljubile. Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola i Deniz Dejm odlučili su da napišu scenario za film za odrasle, čiji bi akteri bili upravo oni. "Miljana i Zola kreću u akciju, a Deniz im se polako… »

Tara Simov u emotivnoj ispovesti otkrila da joj je majka u teškom stanju (VIDEO)

Vesti online pre 5 sati
Tara Simov i Miljana Kulić osamile su se u pušionici i neobavezno ćaskale. Tara je priznala sve o raskidu turbulentne veze sa Nenadom Aleksićem Ša, ali i bolesti majke, pa se slomila i zaplakala. Ova emotivna scena je uznemirila Kulićevu. – Taj… »

Zola prevario miljanu na njene oči Kulićeva izletela iz paba, svi poleteli da je smire!

Alo pre 5 sati
Lazar Čolić Zola nedavno je ušao u "Zadrugu 5" i tvrdio je da želi da bude u dobrim odosima sa svom devojkom Miljanom Kulić i da se lepo slaže s njom, međutim, sinoć ju je prevario. Deniz Dejm i Zola su sinoć zaigrali u kazinu, on ju je ljubio po… »

Marija operisana, Miljana ne zna da je u bolnici: "Sve mi se pogoršalo zbog stresa"

Telegraf pre 5 sati
- Onkološki sam bolesnik, godinama mi žlezda nije dobro, pijem lekove - rekla je Marija. Marija Kulić otišla je u bolnicu, 19. oktobra, gde je operisala štitnu žlezdu, dok njena ćerka Miljana, koja boravi u Zadruzi za sada ne zna ništa o tome. -… »

Marija Kulić u bolnici! Izvadila štitnu žlezdu, a krije od Miljane operaciju zbog važne stvari! A evo gde je mali Željko

Kurir pre 6 sati
Marija Kulić u utorak je otišla u bolnicu, gde je operisala štitnu žlezdu, dok njena ćerka Miljana, koja boravi u rijalitiju "Zadruga 5", za sada ne zna ništa o tome. - Idem da izvadim štitnu žlezdu. Onkološki sam bolesnik, godinama mi žlezda… »

Vesti dana »