Miljana Kulić

Jeziva scena! Miljani pozlilo, guši se i povraća! Zola ne zna šta će od sebe!

Svet pre 11 sati
U toku protekle noći, Miljani Kulić je odjednom pozlilo u dvorištu zadruge, dok je išla sa Zolom u rehabilitaciju. Ona je počela da kašlje i krklja, a to se završilo povraćanjem. – Je l’ ti muka, ili od cigara – pitao je zabrinuti Zola. –… »

Velika svadba u "Zadruzi": Sve je već spremno, Miljana i Zola treba samo da odrede datum

Blic pre 7 sati
Miljana Kulić izjavila je u "Zadruzi 3" da nikako nije sigurna šta Zola oseća prema njoj. Kako je rekla, ona i dalje sumnja u njegovu iskrenost i pita se šta će sa njima biti nakon što ode na kiretažu i dete ih ne bude vezivalo. U jednom trenutku… »

Je*aću mu majku! Njihove seljačke fore! Miljanin otac progovorio o ugovoru, parama, a Zolinom menadžeru poslao brutalnu…

Kurir pre 17 sati
Miljana Kulić pocepala je ugovor na osnovu kog su Zolini honorari pripadali njoj. Miljanin otac Siniša Kulić rekao je da je znao da će njegova ćerka tako da uradi jer njoj nije do para. "Ja sam znao da će to tako da bude, još i kada su prvi put… »

Marija i Miljana skočile na Dalilu: "Zaljubljena je u Vladimira!", a on komentarom zbunio sve

Telegraf pre 1 dan
- On je tip muškaraca kakve voli Dalila - izjavila je Marija Kulić. Marija Kulić izjavila je kako se Dalili dopada Vladimir Tomović, te da mu je zbog toga dala najveći budžet, a potom se umešala i Miljana koja je takođe tvrdila da između njih… »

Bojan Tomović za mondo o Miljani Kulić i batinama! (video)

Mondo pre 4 sata
Bojan Tomović ili Ammar Moštorkol, poznati je crnogorski pevač čije pesme na YouTube kanalu imaju po nekoliko miliona pregleda. U poslednje vreme pažnju javnosti privlači objavama na društvenim mrežama. Bojan Tomović ili Ammar Moštorkol, poznati… »

Dalila ima bolest zbog koje ne može da zatrudni? Raskrinkana je u rijalitiju, samo spustila glavu! (video)

Kurir pre 8 sati
Dalila Dragojević je ušla u sukob sa Miljanom Kulić, koja je rekla o njoj ono što niko nije očekivao. Dalila i dalje tvrdi da će 25. oktobra Miljana i Zola biti ubice, jer je tada zakazana kiretaža. To je već izjavila, pa ponovila sada. "Dvadeset… »

Otkriveno zbog čega Dalila već godinama ne može da zatrudni, šok!

Alo pre 9 sati
Tužna! Na današnjoj raspodeli budžeta, Dalila Dragojević je ušla u sukob sa Miljanom Kulić. Dalila i dalje tvrdi da će 25. oktobra Miljana i Zola biti ubice, jer je tada zakazana kiretaža. To je već izjavila, pa ponovila sada: "Dvadeset petog… »

Miljana i Zola otkrili detalje svadbe, a Kulićeva se zaledila zbog jedne rečenice!

Alo pre 11 sati
I dalje sumnja. Miljana Kulić nikako nije sigurna šta Zola oseća prema njoj. Ona i dalje sumnja u njegovu iskrenost i pita se šta će sa njima biti nakon što ode na kiretažu i dete ih ne bude vezivalo. Miljani je dosta neizvesnosti pa je sinoć… »

Evo zašto Miljana mora na abortus! Isplivala prava istina!

Svet pre 13 sati
Marko Đedović je u toku sinoćne emisije prozvao Miljanu Kulić da je prodala svoje dete i da je zato pristala da abortira. – Prodala si dete! – rekao je Marko Kulićevoj. Kada je ona krenula da ga vređa, on joj je poručio: – Pa, ti ne znaš ni… »

Oglasio se Siniša Kulić posle skandala sa ugovorom: Je*aću mu majku, folirant namazan go*nima!

Alo pre 17 sati
Stoji iza svojih reči. Tokom današnjeg dana Miljana Kulić pocepala je ugovor na osnovu kog su Zolini honorari pripadali njoj. Novinari portala Pink.rs nakon ove situacije, kontaktirali su Miljaninog oca Sinišu Kulića, kako bi čuli kako on… »

Vesti dana »